Biz daha bir kere buluştuk (dün). İyi niyetli olduğunu düşünüyorum ama bugün mesajlaşırken konuyu filmlerden açtım. Bana 1 2 bilim kurgu filmi önerdi. "Canım romantik bi film izlemek istiyor bugün" dedim. "Bir günde beraber izleyelim mi"diye sordu, olur izleyebiliriz dedim. Sonra, "Başını omuzuma koyarsın ben de sana sarılırım :)" dedi. Ben de "bilmiyorum😳😳" deyip utanan gülücük attım. "Ya hayal biraz tabi sende istersen olur" dedi. Ben de,"Hayal kurmak güzel ben de seviyorum ama biraz erken" dedim. "Evet ama güzel :) "dedi. Onu buluştuğumuzda iyice tartmıştım iyi niyetli biri olduğunu düşünüyorum. Aile terbiyesi almış ve güvenilir bi insana benziyor günümüz erkeklerine benzemiyor. Yukarıdaki muhabbette ısrar etseydi eğer direk silecektim ama hiç etmedi zaten sonra konuyu değiştim. Sizce ne düşünmeliyim? Sonucta ben izin vermedikçe benle sinemaya giremez yani. Sizin de fikirlerinizi merak ediyorum. Bu arada buluşma sonunda ayrılırken, gel sana sarılayım demiştim sarılmıştık öyle gitmişti. Acaba o yüzden mi daha uzun sarılma hayali kuruyor?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yani en sondaki sarılmadan dolayı belki bir tık farklı düşünmüş olabilir. Ayrıca ısrar etmemesi güzel bir şey tabii ama orada bilmiyorum değil de karşılık vermiş olsaydın konu başka yerlere gider miydi diye de düşünüyor insan
Dostça bi sarılmaydı ikimizin de üstünde montlar vardı onunki şişme mont bendeki kırmızı bi kabandı yani öyle çok bi temas olmadı hatta sıkı sarılmadı bana. Karşılık verseydim ne olurdu bilemeyiz çünkü benden hoşlandığını nerdeyse açıkça söyledi
Peki sen ne düşünüyorsun ona karşı? Ayrıca günümüzde o kadar garip olaylar yaşıyoruz ki her şeye şüphe ile yaklaşmanı çok iyi anlıyorum.
Onunla oturup konuştuğumuzda ya da yürüyüş yaparken iyi anlaştığımızı fark ediyorum. Birde çok güvenilir bir insana benziyor. Buluştuğumuz yeri pek iyi bilmiyordu ve bana güvenerek geldi bu da beni çoookkk etkiledi (bana güvenmesi) Eğer ben ilerleyen zamanlarda ona daha çok güvenirsem hep onun yanında olmak ve ona bir şeyler anlatmak istersem kısacası onu sevip güvenirsem sevgili olurum. Ama bi yandan şu an üniversite sınavına hazırlanıyorum ve 4.5 ay kaldı. O yüzden ilişki düşünmediğimi söylemiştim çünkü derslerime odaklanıyorum. Hedefim 2 yıllık gerçi ne kadar zor olabilir kazanmak ama olsun. Önemli olan ondan emin olmam ve onu daha çok tanımam.
Yani sınav zamanı bir ilişki yapmak biraz riskli bir durum haklısın. Çünkü evli olmadığın için kişisel hayatın çok daha önemli. Ama şöyle de düşünmek lazım belki de doğru kişiyi bulmuşsundur. Sonuçta denemeden, insanlara şans vermeden bunu bilemeyiz. Zaten tavırlarını, davranışlarını falan da beğenmişsin ve bu zamana kadar iyi gidiyor gibi. Yani ilerleyen zamanlar birbirinizi daha çok tanımaya başladıkça taşlar yerine oturacak zaten
Evlilik demişken evine bağlı bi insanım. Bi hayat arkadaşım olsun istiyorum gerçekten. O da tatlı birine benziyor. Kısacası neden olmasın ki yani. Şu sınavımı bir atlatayım bakalım neler olacak. Belki de sadece arkadaş kalırız.
Yani şu an için güzel gidiyor diye kendinde söylüyorsun. Ayrıca şu an birbirinizin çok azını tanıyorsunuz. Belki ilerleyen zamanlarda anlaşamadığınız bir şey çıkabilir. Zaman gösterecek bazı şeyleri
Güzel değil normal gidiyor:)) O düzgün, neşeli davrandığı ve güvenilir olduğu sürece ona olan sevgim katlanarak her gün artar. Ben arkadaş temelli olan ilişkilerin daha sağlam olduğuna inanıyorum. Egoyu bi kenara bırakmak çok daha kolay oluyor. Neyse seni de tutmak istemiyorum daha fazla:)) Zaten fazlasiyla tuttum.. Yardımcı olduğun için teşekkür ederim.
Estağfurullah ne tutması olur mu öyle şey. Zaten uykum yok benimde :) Bugün kedi tırmaladığı için aşı oldum kolumun ağrısı sağ olsun uyutmuyor 😅
Hadi yaa iyi seni tırmalamış sadece. Annemi geçen gün ısırmıştı o da aşı olmak zorunda kaldı :D Mama fiyatları o kadar arttı ki aç kalıyor artık hayvanlar..
Aç kaldığı için saldırmadı ya çünkü her zaman beslediğimiz kedilerden biri. Sokak kapısını kapatırken kuyruğu sıkıştı kapının arasına ama görmedim sıkıştığını arkam dönüktü. Bir anda bi saldırmaya başladı bana var ya her yerimi tırmaladı. Altımda eşofman vardı yırttı her yerini. Kalçamdan, baldırımdan, bacağımdan falan tırmaladı hep, ama öyle böyle değil. Bacağımdan oluk oluk kan akıyordu. Hastaneye çıktım hemen. İki koldan birden hem kuduz hem tetenoz aşısı yaptılar ama kollarımı hissetmiyorum yani öyle ağrıyor ki :)
Bizde annem bir kaç gün aşıya gidip geldi halledebilmek için. Ama sonradan bir şey olmadı hiç korkma yani. Bu arada, dün kurabiye yapmıştım bunu çektim ona attım, canım çekti deyince, amanda aman ne güzelmiş kurabiyem dedim. En son cevap veremeyeceğim bi şekilde, 'yaaa😒' deyip sustu. Bugün mesaj gelmedi:))
0 ne saçma bir cevap veriş öyle ya sadece "yaaa" diyen birisine ne cevap verebilirsin ki zaten. Bir şey diyememekte haklısın. Acaba çalışıyor falan da müsait mi değildi de öyle bir şey dedi hızlısından. Yani ne bileyim ben olsam konuşmak için konu arardım mesela
Çalışmıyordu o gün zaten saat 22.50ymiş yazdığında. Hadi diyelim ona cevap verceek bişeyin yoktu ki çok şey yazılabilir bence mesela bana da yap dersin, ya da o tarafa geleyim sen de bi kaç tanesini yanına al bi parkta oturup muhabbet edelim dersin. Bunlar aklına gelmediyse sabah günaydın yazarsın bir şey yazarsın. Bugün hiç konuşmadık hala. Demek ki konuşmak istemiyor benimle. Zaten sadece mesaj yazıp aramaması da kafamı kurcalamıştı belki de hızlı ilerlemek isteyen biriydi sarılma olayından sonra daha erken deyince uğraşmak istemedi güzel bi ilişki için
Valla açık konuşayım ben seninle alakalı bir sıkıntı görmüyorum. Düşüncelerin, karşı taraftan beklentilerin gayet masumca ve olması gerektiği gibi. Yani konuşmak isteyen saçma bir şey bile olsa konuşur ben her zaman buna inanırım. Biliyor musun bende öyle düşündüm yani sen hemen hızlı gitmek istemeyince biraz ağırdan alınca rahatsız olmuş olabilir bu durumdan. Ve hani konuşmak isteyen insan sabah kalkınca en azından tatlı bir günaydın mesajı atar, sesini duymak ister. Yani her şeyi senden bekliyor gibi. Sen yazacaksın, sen arayacaksın, sen merak edeceksin. Böyle tek taraflı olmaz ki
Erken olduğunu söyleyince ilk başta soğuk yapmamış ama sadece benim yazdıklarıma normal cevap vermiş kendisi bir şey katmamış. Ondan önce her şeyi karşılıklı konuşmuşuz. Zaten erken olduğunu dedikten sonra ben de o çabalamayınca uzatmamışım. Ya belki ortada bir şey yoktur ama ben iletişim kesilince hoşlanmıyorum. Hep mesaj bekleyen tarafta olmadım hiçbi zaman ama bence hoşlanan erkek kızla ilişkisinde böyle iletişimi kesmemeli. Arada bırakmaz yani. Şimdi gelse günün ortasında yazsa bile anlamı yok artık
Valla o kadar mantıklı ve olgun konuşuyorsun ki dediklerine aynen katılıyorum. Karşı taraftan beklentilerin, düşündüklerin gayet normal şeyler. Senin de dediğin gibi bu gibi durumlarda iletişim kesilmez yani erkek dediğin her zaman ilgisini belli etmeli, mesaj atmalı, karşı tarafa şüphe edici şeyler yaşatmamalı. Baksana daha yolun başında olmanıza rağmen kafanda bir sürü soru işareti oluşturdu. Zaten konuştuğun kişiyle anlaşıp anlaşamayacağını olayın en başında bile az çok anlıyorsun. Ama daha yolun başında "acaba şöyle mi düşünüyor" gibi soru işaretleri oluşunca ilerlemiyor zaten.
Sürekli uygulamaya girip girip çıkıyor. Buluştuğumuz gün yürüyüş yaparken elini cebine koysana hava çok soğuk diye 2 3 kez ısrar etmiştim deli gibi yağmur yağıyordu. O da elimi tutarsın belki diye koymadım demişti en sonunda. Ben de sadece sevgililer el ele tutuşur ama biz değiliz ki demiştim. Tut işte demişti. Ben de olmaz öyle demiştim. Ya belki tutarsın diye bu soğukta elimi dışarda bekletiyorum demişti. Ama demek ki şu an başkalarıyla konuşuyor. Ne istediğini bilmiyormuş gibi geldi bana. Beni isteyen benle konuşur. Dengesiz galiba :D Bilmiyorum ki işte insanlar tuhaflaşmışlar
Biraz değil bayağı bir dengesiz bu arkadaş :D O ne saçma bir muhabbet ya daha ne olduğunuz bile belli değilken neden el ele tutuşasınız ki. Garip davranışları var valla bence çok kasma sen bu kişiyle. İleride üzülürsün gibi yani belli az çok. Zaten ülke olarak bir sürü sıkıntı sinir stres ile uğraşıyoruz bir de böyle şeyler eklenmesin. Bu arada dürüstçe söylemek gerekirse sohbetin çok sarıyor yani seninle konuşurken ne desem de konu ilerlese diye düşünmüyorum mesela. Böyle birisini kaçırdığı için üzülmeli bence o arkadaş :)
Demek istediğim şey ilgisini belli ettiği. Numarasını sildikten 1dk sonra idil diye yazmış. Benim adım. Görüldü attım sadece. Şimdi sana yazarken yine yazdı. Hayırdır bu ne şimdi yazmış. Diyecek bir şeyim yok sldmelfmspdmdllc YAKALANDIM SMDDLFLCLCM
Keşke görüldü atmasaydın yaa hiç mesajı açmasaydın asdfgh Kapatsana görüldünü son görülmeni falan
Ne ne yazdım. Ne bu şimdi sildin mi görüldü attın falan dedi. Ben de özkan bi konuşuyoruz bi konuşmuyoruz ben pek bişey anlamıyorum dedim. Haklısın bu aralar biliyosunki sınavım var. Gece uyumadım. Şimdide çıktım ise gidiyorum, demiş. (Akşama doğru gittiğini bilmiyordum). Herkesin var, yazdım. Haklısın yazmış. Konuşma burada bitti. Alttan almadım çünkü alttan alacağım bir şey bulamadım. O yoğun olabilir ama madem ki yoğunsa hayatında birini istemesin. Ayrıca sürekli whatsapptaydı.
Ayıp etti açıkçası ben sınavım var diye onla buluşmayı istememezlik yapmadım neyse
Yani ilişki demek biraz fedakarlık demektir. Hayatının yoğun bir dönemindeyse ilişki yapmasın o zaman. Sana bu şekilde davranmak zorunda kalmamış olur hem. Hepimizin işi gücü okulu vs var ama hayatında biri varsa ona da zaman ayırmak zorundasın. Bak bide farkındaysan gene konuşmak için çabalamamış. Yani ne biliyim gönlünü alır insan ya direk konuşmayı kesmiş. Değer vermiyor ki sana
Benim de bi hayatım ve yaptığım şeyler var ama ben sana böyle yapmamıştım
Madem ki bana vaktin yok o zaman artık konuşmamızın bi anlamı yok, dedim. Çabalamasın o önemli değil de vaktimi boşa harcamak istemiyorum doğru kişi değilse çekilsin önümden
Heh aynen öyle ya gayet güzel yazmışsın. Senin için doğru kişi olmadığı zaten bariz bir şekilde belli yani. Zorlamanın bir anlamı yok. Boşuna vaktini harcamaktansan sal gitsin. Zaten sana değer verse veya sana karşı bir ilgisi olsa biraz çabalar umursardı
Sen yazana kadar neler oldu neler sldmslxmlcm
Noldu kız merak ettim asdfghl
boş ver ya sonuçta benim yaşadığım biseyi benim yönetmem gerekir. Senle arkadaş olalım mı?
Nasıl yani? Dün geceden beri konuşuyoruz bunu şimdi mi söylüyorsun :D Ayrıca ben sana yön vermiyorum ki zaten bana danıştığın için fikrimi söylüyorum. Bu arada arkadaş olabiliriz tabii ki neden olmasın :)
Tamam bari seni burdan takip edeyim de duruma göre bakarız kankam sldmsld
Yani dediğin gibi konuşmayı devam ettirseydi senin gibi düşünürdüm ama belki biraz daha zamana bırakabilirsin bu konuyu daha iyi gözlemlemek için