Düşüncelerinizi Merak Ediyorum? Aklı Başında Erkeklerin Özellikle?

Biz daha bir kere buluştuk (dün). İyi niyetli olduğunu düşünüyorum ama bugün mesajlaşırken konuyu filmlerden açtım. Bana 1 2 bilim kurgu filmi önerdi. "Canım romantik bi film izlemek istiyor bugün" dedim. "Bir günde beraber izleyelim mi"diye sordu, olur izleyebiliriz dedim. Sonra, "Başını omuzuma koyarsın ben de sana sarılırım :)" dedi. Ben de "bilmiyorum😳😳" deyip utanan gülücük attım. "Ya hayal biraz tabi sende istersen olur" dedi. Ben de,"Hayal kurmak güzel ben de seviyorum ama biraz erken" dedim. "Evet ama güzel :) "dedi. Onu buluştuğumuzda iyice tartmıştım iyi niyetli biri olduğunu düşünüyorum. Aile terbiyesi almış ve güvenilir bi insana benziyor günümüz erkeklerine benzemiyor. Yukarıdaki muhabbette ısrar etseydi eğer direk silecektim ama hiç etmedi zaten sonra konuyu değiştim. Sizce ne düşünmeliyim? Sonucta ben izin vermedikçe benle sinemaya giremez yani. Sizin de fikirlerinizi merak ediyorum. Bu arada buluşma sonunda ayrılırken, gel sana sarılayım demiştim sarılmıştık öyle gitmişti. Acaba o yüzden mi daha uzun sarılma hayali kuruyor?
Düşüncelerinizi Merak Ediyorum? Aklı Başında Erkeklerin Özellikle?