Çocukken yaşadığım şeyler yüzünden erkeklerden korkuyorum hiç kimseye güvenemiyorum. Ne yapmalıyım?

Çocukluk aşkım vardı 5-6 yaşlarındayken aynı mahalledeydik deli gibi hayrandım ona çok seviyordum tabii küçücük çocuğun ciddiye almıyo beni sonra mahalleden biraz uzağa taşındılar. Ben onu 7 yıl görmedim okul değiştirene kadar bizim okulumuz yıkıldığı için başka bi ortaokula geçmiştik yanında da bi lise vardı o lisede de o çocuk 17 yaşındaydı bende 13 beni ciddiye alacağını düşünmüyordum ama okuldan dönerken falan konuşmaya başladık arada bana yemek getiriyordu yakınlaşmıştık ama ben onun pislik yüzünü tanıyamadım. Çok uzatmak istemiyorum açıldı bende dünden razıyım zaten sevgili olduk zamanla rahatsız olacağım şeyler yapmaya başladı ama çocuğum işte normal sanıyorum beni ₺@©! Z etti çok rahatsızım kendimden nefret ediyordum ama normal sandım işte zamanla şiddete başladı o zaman aileme söylemekle şikayet edip ayrıldım. Ama hala unutamıyorum olanları nefret ediyorum kendimden erkeklerden korkuyorum hiçbirine güvenemiyorum. Ne yapmalıyım lütfen yardım edin
Çocukken yaşadığım şeyler yüzünden erkeklerden korkuyorum hiç kimseye güvenemiyorum. Ne yapmalıyım?