Evli adamla sevgili olmanın zorluklari? Sevgili olduk? Basima buda geldi?

Ayni isyerinde calisiyoruz o müdürüm. Yasi 52 ben 34. Bana açılmıştı. Hoslaniyorum demisti. Ama gelgitler yaşamıştı. En sonunda artik ikimizde uzak durmaya calistikca ikimizde kopamadik. Ven bosanmis bir kadinim. Kimsenin yuvasını yikmak istemem zaten bosanmasini istemiyorum sadece onun hayatında olmak istedim. Ama bunkadar zor olacağını tahmin etmedim. Dun görüştük odasında. Gitgide birbirimize alışıyoruz zaten bir önceki terkrdttiginde bağlanıyoruz demisti ama ayri kalamadık. İlk ayrilmak istedginde yine kendi döndü. 2. isteduginde ben onu ikna ettim. Smdi görüşüyoruz yaziyoruz ariyor beni. Sevdiginide soyledi sevgilim diyor. Bugun yanima geldi bugun görüşme sek Cuma gorusrlim olur mu dedi. Bende tamam dedim ama uzuldum. Yani ne oldu kımbilir. Evde mi sknti yaşadı diye düşünüyorum. Aslinda gitmek istemedi yanimdan ama mecbur giderken öpüyorum seni 2 gun sonra görüşelim dedi. Aramizda ileri boyutta birsey gecmedi ama adam beni görünce etkileniyor zaten bunu bana soyledi. Evli adamla yaşadığım bu zorluklar normal mi sizce. Ve bundan sonra gercekten benden kopamazmi?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir ara durumlarımı takip etmiyordu etkileniyorum özlüyorum diye. Ama durum takibrdr başladı yine. Sizce oda benden vazgecemedimi
Güncellemeler
+1 yıl
Benden kopamaz sa sebeplerini söyler misiniz.2 bucuk aydır birlikteyiz.5 aydır konusuyoruz
Evli adamla sevgili olmanın zorluklari? Sevgili olduk? Basima buda geldi?