Dün gece sevgilim tarafından terk edildim sizce ne yapmalıyım?

dün bütün gün boyunca benle konusmak istemediğini söyledi ona ulaşamadım bir türlü beni ararsan engellerim seni diyede tehtit etti aradım ama engellemedi sonra aradım açtı konustuk şu an ben coronayım arkadaslar tek başıma bir odada günüm geçiyor bildiğiniz gibi bende kafamın karısık oldugunu toparlamam gerektiğinive bir süre konusmayalım dedim oda tamam dedi dediği gibi aramadım sormadım gece arkadasımla konusuyordum beni aradı kimle konustugumu sordu bende korkuyla bırden yalan söylediö ve kız arkadaşımla konusuyorum dedım sonra benden kanıt isedi bende en sonunda ıtıraf ettim neden yalan söyledin dedğinde de korktugumu bir anda boyle söyledğimi söyledim ve cidden bu olmustu. benden mesaj beklediğini son görülmeme baktıgını beni düşündüğünü ama benim ona yazmadıgımı söyledi. bende sen neden yazmadın dedim sonra kavga etmemek için yattık gece ban uzun bir mesajla beni terk etti her yerden de engellemiş ona ulaşmaya calışmak istesem ulaşırım ama yapmadım ayrıca bana ben başkasıyla görürse acıdan geberecegini falan yazmıs kafam çok karşık arkadaslar yalan söylemem dogru degil biliyorum ama bana olan davranıslarıda hep böyle değişiyordu ıkı haftadır ayrılmak istedi ben cabaladm. sonra bugn tamam dedı yazmadım ama yine yaranamadım psikolojimin iyi oldugunu düşünmüyorum umarım bir yol bulurum
Dün gece sevgilim tarafından terk edildim sizce ne yapmalıyım?