Artık gerçekten temiz ve inançlı biriyle olmak istiyorum ama?
Dindar erkekler ne istiyor?
Artık gerçekten temiz ve inançlı biriyle olmak istiyorum ama?
Bazı (herkes demiyorum) dindar insanlar düşüncede kıtlık yaşıyorlar, bunlara yobaz da denebilir. Kur'an'ı, dini bahane edip (işlerine öyle geldiği için) kadını kocasının malıymış gibi görür, kadından sadece hizmet ve çocuk bekler. Kadına pek değer vermezler. Dini açıdan kendin gibi birini zor bulursun bence.
Kanka zaten kadını hizmetçi olarak gören biri geri kafalıdır dini iyi bilse kadının ne kadar değerli olduğunu bilir öylelerin den direkt kaç normali bulmak biraz zor alkol kullanan da da hayır geliyo genelin den bu arada neyse orta zor bulunuyo ama bulunur
Cevap
19Cevap
Bende faiz yemiyorum içki içmiyorum sigara içmedim. Yalan söylemiyorum.
5 vakit namaz önceden kılıyordum şimdi sadece cuma namazına gidiyorum dinden uzak değilim tabiki her gece duasız uyumam. Aklıma ne zaman gelse dua ederim.
Bende iyi bir kız çıksın diye bekliyorum ama sadece bekliyorum. Aramakla bulunmuyor, kendimi anlatsam da anlayan yok. Bir atansam her şey değişecek..
Allah hayırlısını nasip etsin
Soran kişi , tanışalım mı?
Teşekkürler
İşte temiz insanları da sen görmüyorsun. Bütün sorun burada..
Bebegim onlar dindar degil yobaz. Isine gelince Allah gelmezse yallah derler. en tehlikleri tiptir kosarak uzaklas
Kesinlikle öyle işlerine gelince
Bir canım bana denk geldi. Carsafli es istiyormus yallah arabistana dedim
Ya çarşaflı olup da neler yapan var ben açıkken de namaz kılar zinaya yaklaşmazdım bile yazık yani onlar kaybediyor
Hayir carsaf farz degil ki arabistanin yerel. kiyafeti ne mana
Dindarların da hepsi bir fabrikadan çıkmadı ya?
Herkes ailesinde ne gördüyse onu talep eder..
#Vesselam
Kimle görüştüysem öyle
Geçen bir soru daha gördüm "dindar erkekler neden sarışın istiyor" diye..
Ben de kendimi bir nebze mütedeyyin olarak adlandırabilirim ancak bu sarışın takıntısıyla hiç karşılaşmadım..
Sana gelince, "kimle görüştüysem öyle" demekle bütün erkekleri zan altında bırakmaya hakkınız yok.. Kul hakkı yemek bu kadar basit kolay olmamalı..
Sizin görüştüklerinizde problem var o hâlde..
Size kim aracı oluyorsa onu değiştirin..
Çevremde dindar insanlar yok olanları da uzaktan tanıdık oluyor onlar da tanımıyor evlilik için konuşuyorum resmen kendi çöpünü görmüyor bana laff atıyor inanca önem vermeyenle de konuştum hani biraz harama dikkat etseler olacak ama yok onlar da çok geniş
Sizin dindarlık seviyenizi bilemem.. Tercih sizin..
Ancak ciddi anlamda dini hassasiyetleri olan insanlar denginden başkasıyla evlenmek istemez..
Sizin açıklamanız da bana o kadar hassas olmadığınızı düşündürdü..
Şöyle ki haramlardan uzak duruyorum ve ibadetlerimi elimden geldiğince yapıyorum kalben de inanıyorum. Allah bilir seviyemi
Şüphesiz..
Ancak dindar olmayan biriyle evlenmek istemek de ne bileyim..
Hayır sadece tanımak istedim belki de benimle beraber bir şeyler yapar diye
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin. Her dindar bir değildir. Allah herkesin gönlüne göre versin inşAllah 🤲
Hizmetçi olarak görmek sadece dindarlık la alakalı değil
Alkol zaten dinimizce haram kullanılmaması gerekir. Bir bayan bir es asla ama asla köle yerine konmamalıdır.
Ediyorum Allah'ım artık karşıma evleneceğim kişi çıksın
Sorudan anlamış olman lazım
Evleneceğim kişi haramdan uzak olsun , belki evlenince benimle namaza başlar ahlakı temiz olsun bu yani
İnanın belki içinde biraz ışık vardır diye anlamaya çalışıyorum insanları ama artık yoruldum bu yolun sonu o kızın dediği gibi olacak
Umarım
İyiyim
Ameller niyetlere göredir.
Görünus hareket ya da yapılana göre değil.
Önemli olan safiyet tir.
Bilmem ben satanistim ancak dindar birine yönlendirm seni
@sadecekimmm
Hanfendiye söyle iksirimden bi yudum alsın orta yolu bulurken karşına çıkan sağ yoldan ilerlesin ben çıkıcam karşısına dursun beklesin
@sadecekimmm Gördüğünüz gibi anladığım kadarıyla dursunu bekliceksiniz
Eved yapsın bunu
bence kötü insanlara denk gelmişsin iki tarafın da iyileri var sen sabırlı ol
erkeğin kıskanç olmasımı kötü
Evet kısıtlayıcı kıskanç bu dünyadaki en sadık kişi olabilirim
anladım
Namaz kilmaniz güzel bence senden olur ☺️😉
Dindar erkek görmemişsin
dindar birinle evleneceğine köpekle evlen
Ben görmüyorum şahsen
ben de böyle bir kız arıyorum
neden gizlisin ki
Sonuçç
Yalnızlık
Hem islamını yaşayan hemde sıkmayan inasanlarda var yaşın 18 @ltımi?
Hayır 24
İstersen konuşabiliriz kafana takılan bişey varsa?
önce insan olsun
Hizmetçi nedir ya
O dediklerin yobaz.
Sonuç ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?