Erkeklerde kadınlara tapma değil, kadınları becerme isteği mevcut. Bu tip ilgi çekmeye çalışma uğraşlarını ciddiye alıp, esas gayenin ne olduğundan sapmayın çocuklar..
Uzun zamandır hemcinslerimin kadınlara yanaşmak için kadınsı efemine düşünmeye başladıklarını bunu da modernizmin cinsiyetlere olan baskısından oluştuğunu düşünüyorum.
fonksiyonlari belli biyolojik tür olan kadınlara niye tapayim ya benim totemlerim hic olmadi hayatimda.. ne yerde ne gokte de bi tanri aramadim ki yeryuzunde ki basit bir insan denilen türe tapayim.. kendisine faydasi yok daha bana mi olacak... isim olmaz baskasini bilmem ve beni ilgilendirmez...
Kadın nedir ki tapalım yaa allah allah Erkekler burunlarını kaldıra kaldıra bulutlarda yaşar oldunuz Şu taparım diyen hemcinslerim adına insanligimdan utandım resmen
Efendim muhtesem ötesisiniz tarifsizsiniz yok yani durusunuz görünüşünüz muhtesem asillik bi hanfendiye bu kadar yakısır doğan güneşsiniz çiçeksiniz efendim
Kadınlara olan saygılarından bende kadınlara taparım onlar kutsal varlıktır. Kadına tapmayan erkek Odun KRO erkektir. Kadının değerini bilen erkek Kadına tapar