Selam KS ahalisi! İlişkide, tarz ve kıyafet mevzusu; bazen ciddi sorunlara ve anlaşmazlıklara yol açabiliyor. Bir tarafın bunu giymeni istemiyorum şeklindeki yaklaşımları, diğer tarafta ters etki yaratabiliyor. Siz böyle durumlarda nasıl aksiyon almayı tercih ediyorsunuz?Sorum her iki cinse de yöneliktir..
Sevgiliniz giymesini istemediğiniz kıyafetleri giymeye devam ederse tepkiniz ne olur?
Eskiden dekolte falan takardım baya o zamanlar çok seviyordum çünkü sevgilim olan kişileri. Sonra adım kıskanç yobaza çıktı. Bende skrler diyip bir daha hiçbir çıktığım kıza karışmadım direkt yatağa attım işimi bitirdim sonra boş ver çektim. İki gün sonra boş ver edeceğim içinde kıyafetine falan takmadım pek kimsenin. Ha böyle vicdansız birisi oldum ama ortalık o. ospusu olmuş kişilere çakıyorum efendi kızlara asla bulaşmam
Bu tarz davranışları doğru bulmuyorum. Çünkü zaten doğru düzgün giyinen insanlarız. Erkeklerinde mini şort veya büstiyer vs giyme şansı olmadığı için ilişki içerisinde kıyafetine karışmam gerekmedi hiç. Bende aynı şekilde açık dekolte belli eden kıyafetler giymeyi tercih etmiyorum. O yüzden bu tarz durumlar ilişkilerimde söz konusu değil. Mantıklı insanlarız mevsimine göre, nasıl giyinmemiz gerektiğini bilen insanlarız. İlişkilerimde de saygıya önem veririm. Eğer bir tuhaflık varsa kıyafetlerde bunu birbirimizle konuşup çözebiliriz.😄
Sevgilime kıyafet konusunda hiç karışmadım zira haddim değil. Ama aksesuar konusunda uzun zaman önce bir şey söylemiştim ki genelleme idi, şahsına da değil ama sağolsun ikiletmedi lafımı.
Ne isterse onu giysin benim malım değil ya Mesela erkekte küpeyi sevmem heves etmiş deldir dedim uzun saçtan nefret ederin heves etti uzattı yarım laf etmedim İnsanlara malınızmış gibi davranmayın.
İlişki karşı taraftaki kişinin özgürlüğüne karışabilirsin yetkisi vermiyor öyle bi lüx yok herkes istediğini giyebilir sevgilisi eşi vs olmanız giyeceği şeylere karışabileceğiniz anlamına gelmiyor ha eğer size görüşünüzü soruyorsa belirtirsiniz ama zorlayamazsınız
Eğer daha önce sesimi çıkartmadıysam flört döneminde, bir şey demeye hakkım olduğunu düşünmüyorum. Bir ilişkiye daha sonra ben bunu değiştiririm diye başlanmaz.
Giyim kuşam konusunda karışmam. Kendini en rahat hissettiği şekilde giyinmeli. Sevgilisiyim diye her şeyine karışamam, zevklerine ve seçimlerine saygı duyarım.
Tatli dil ile ikna edilemeyecek pek az insan vardir. Seviyorsak nereden nasil yaklasmamiz gerektigini de ogrenmisizdir ancak pek mudahale edecegimi sanmiyorum.
Aslında onun üstünde çok güzel durduğu için diğer erkeklerden de kıskandığı için erkeklerin böyle bir kısıtlama koymasi normal bence bende mini etek bide dar tayt giymesini istemezdim mesela sevgilim olsaydı.
Bu sitede aklı başında yorum yapan erkek be kadınları tebrik ederim.. özgürlükmüş neyin özgürlüğü.. müşterilerim gelip karışıyla karşımda oturuyor ben utanıyorum.. minicik bi etek içinde iç çamaşırı görünüyor.. belliki adam zaten yaw he kıskanma zaten yok.. herkesin gözü adamın karısının üzerinde adam da rahatlık o biçim.. domuz olsa bile kıskanır.. her edepsizliğinizi özgürlüğe vuruyorsunuz.. özgürlük sana edepsiz ol demiyor.. insanda biraz haya olur.. bu dinle minlede alakası yok.. iç çamaşırın görünecek şekilde giyinmek sana ne kazandırıyor.. sana haz mı veriyor
Herkes yorum yapabilir.. ama herkes herkese yapmaz.. önce bunu öğren.. ben senle muhattap oldum mu? .. şu an benim sohbet alanıma giriyorsun.. ben senin yorumuna cevap yazdım mı?
Belliki sözlerim dokunmuş.. bunu dile getirmek zorunda da değilsin.. kişisel yorumunu yapıp gidersin bu kadar basit.. Bam ben bana zır olan kimseye cevap vermişmiyim vermemişim? Neden çünkü biliyorum ki anlaşamayız.. bu kadar basit polemiğe girmeme gerek yok yani..
Kişisel yorum yapmıyorsun bana cevap veriyorsun.. bana cevap vermene gerek yok.. işine bak.. ilk andan beri hakaret ediyorsun.. seviyene çekmeye çalışıyorsun.. üstünde ki giysiler gibi belli ki aklında da eksiklik var..
Dış giyim benim Zihniyetimde önemlidir. Bizler insanız ve cinsel dürtülere sahibiz. Cinsel bölgeler dahil erojen bölgeleri karşı cinse açık halde bırakmamalıyız. Erkek yapısı güçlü olduğu için gücü sayesinde gösterip teşhir edebilir, yapmalı demiyorum bak. Sakın yapabilir diye anlama, o da yapmamalı. Devam ediyorum, kadın denen varlık yapısı gereği karşı cinsi olan erkeğe genelde güç yetiremediği için her türlü saldırıya açıktır. O yüzden bir bez parçası için canını ve benim duygularımı hiçe sayan bir kadınla beraber olmak istemem.
Beni aşırı bozacak ve öfkelendirecek bir şeyi yapacak kadının beni sevdiğine inanmam. O yüzden de yaptığı ân tüm herşeyin yalan olduğunu düşünürüm ve bitiririm. Aldatma olayı gibi, sevdiğini sandığın insan ihanet ediyor ya hani? O misal.
Hayır, kendimi her yönden sever ve güçlü görürüm. Egoistlik olarak algılamazsın umarım ama benim gibi bir insan zor bulunur. Benimle beraber olacak insan bir çok yönden kârlı olur. Vefat etse bile ona sadık kalacak bir yapım vardır.
bir kıyafeti aldatmayla bir tutuyorsun da ondan. genel özgüven sıkıntısı olanlar böyle. ve özgüven sıkıntınıda belli etmemeye çalışıyorsun belki kendine bile açıklamıyorsun. senin burcun ne
Saygı duyarım, bunlar senin fikirlerin. Benimle zerre alakası olmayan fikirler ve yazdıklarımla alakasız sorular ve ithamlar. Yazdıklarımı anlayabilecek zeka seviyesinde olmaman üzücü, onca yazı boşa gitmiş.
pardon da ben sana hakaret etmedim dedilerime yanlışsa neden bu kadar öfkeli, hakaret anlamı içeren bir yorum yazdın? dediklerimle bağlantıyı kuramıyorsan bu senin sorunun.
1-) Aldatmayla bir tuttuğumu sanman. 2-) Zaten yanlış ve alakasız olması üzdü, boşuna gitti yani. 3-) Hakaret yok, aynı seviyede değiliz demek istedim. 4-) Bağlantıyı yine kuramayan sensin. 5-) Benden beklediğin şey kadın istediğini yapar ve özgür lafıydı galiba ama alamayınca benim özgürlüğümü özgüvensizlik ile bağdaştırıp alaycı bir tavır iması ile burca bağladın. 6-) Haddin benimde özgür olduğumu ve istediğim kişi ile olabileceğimi söylemene kadardır ama sen haddini aşıp sorunlu bir birey olduğumu ima ettin. 7-) Umarım bunları anlayıp susarsın.