Bir yıldır evliyim ama şiddetli anlaşamıyoruz. Eşimin kendisi aşırı derecede dindar. Sevlilik ve nişanlık 6 ay sürdü sadece ve hemen evlendik. Ama eşim çok dindar ve benim onun kadar dini ağır yaşamamı istiyor. Artık dayanamıyorum ağır geliyor. En son 6 ay önce bir kavga sebebinden dolayı evi terk ettim. Neyse barışmıştık. Ama benim yokluğumda eski sevgilisiyle buluşmuş. Ondan her geçen gün soğumaya başladım. İçindeki şeytanı susturmak için buluşmuş. Kadın kendisinden on yaş büyük ve dul kızı var. Ama aşırı derecede çekici bir kadın. İçimde paranoyalar devam etti ve her şeye etki etmeye başladı. Ona güvenim sarsıldı artık eşimden soğumaya başladım. Her zaman benimle din konusunda kavga ediyor ve benim islama göre yaşamamı istiyor ki namazında insanım. Daha fazlasını yapmam gerekiyor dini kitaplar okumak gibi. Her kavgamız artık dayanılmaz hale geldi. Akabinde ona kadınlık yapamıyorum ve kendimi çok sıkışmış hissediyorum hep dini açıdan dayatmaları var üzerimde. Annesi ilgisiz kadının teki. Hiçbir sorunumuzla annesi ve ailesi asla ilgilenmiyorlar. Ben dayanamadım kendisine dava açma kararı aldım. Ama sürekli git geller yaşıyorum. Kendi mesleğimi yapmak istiyorum ve aşırı derecede dindar bir hayat yaşamak istememeye başladım çünkü ağır gelmeye başladı. Boşanma konusunda dini açıdan korkularım var, acaba der miyim? Çünkü bir yıldır baskı altında yaşıyorum eşimin bana değer verdiğini görmüyorum, hissedemiyorum. Ve boşanmak istiyorum. Anneler bilirsiniz merhametliler ve annem onunla son kez görüşmemi istiyor ben kendisiyle görüşmek istemiyorum çünkü beni tek yakaladığı an dinden bahsederek manipüle ediyor. Ne yapacağımı bilmiyorum:(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeni anlamak gerçekten zor.
Dul bir kadının hayatının ne kadar sıkıntılı olduğunu bilsen bu haline binlerce kez şükredersin
Gerçekte seni tanımak istiyorum ve daha iyi yardımcı olmak da isterim027 Yorumla- +1 yıl
Sen ne sacmaliyosun ya bir tek sen sacmalamissin. dul kadinmismis. mö 120 demisin sen len
- +1 yıl
@Happlesquuen görürsün...
- +1 yıl
Din iman adi altinda yobazlik cekecegine bosanir daha iyi. siddet gordugunude yazmis. Evlenir birdaha hayat 1 kisinden ibaret degil
- +1 yıl
@Happlesquuen evlenir dul biriyle Başkasının eskisi bundan iyi olacağını ne bileceksin
- +1 yıl
Of Allah askina sus ya... kimse kimseyi cekmek zorunda degil. Kafama yatmadinmi yallahh
- +1 yıl
@Happlesquuen bu kafayla sen de gelir burada ağlarsın Bu sözümü unutma
- +1 yıl
Yorumlari oku bir sen bos yapmissin.25 yasindasin eski kafali 50 li yasinda dayi gibisin. zoruna giden ne anlamadimki.
- +1 yıl
Dindar ve evli başkası ile görüşüyor bu arada enistemiz
- +1 yıl
@Happlesquuen kadın evden gidince
Dindar kelimesi yanlış, dini bütün olmalı o söz
Ayrıca bir de diğer tarafı dinlemek gerek
Bu haksızlık ve yargısız infaz
Erkekleri bu kadar ezmeyin - +1 yıl
Guleyim bari siz ezdirmezsiniz merak etme
Soran+1 yıl@Happlesquuen aynennn
- +1 yıl
@Happlesquuen gül gül de Ağlama dilerim
- +1 yıl
Arkadas agliyor hemde hergun. Ama sen aglamaya devam et diyorsun bu arkadasa neden peki
Soran+1 yılYargısız infaz etmiyoruz ama eşim dinle alakalı sadece dini görevlerini yerine getirmekle meşgul. Mesela karısına ilgisi yok, anasının sözünü dinliyor. E şiddete meyilli benim kapanmamı istiyor ama kendi eski kırığı keşke buraya fotosonu atabilsem üst düzey seksi çekici yani eskort tarzı bi kadın :) e benim kapanmamı istiyorken senin eski sevgilinle buluşman nasıl bişey. Eski kırığı desek ki türbanlı vs derim ki ha bende suç kapanmadım diye böyle oldu ama ben ve kadın kıyas edilemez ben sadece saçı açık olanlardanım. Usturuplu kıyafet giyerim. Makyajım bile yoktur. E şimdi bu kadınla buluşması çeldirici değil mi?
Dediğin şey doğru olabilir benden daha kötü durumda olanlarda var evet fakat ben sokağa makyajsız çıkarken parfüm bile sıkamazken kendi beyimiz ultra kendine özen gösteren parfüm sıkan bir şahıs ona haram değilmiş bana haram? Ulan o zaman ben hayal gördüm kendi kendine evlendi ben yanında kuklayım. Şimdi tezatlıklar içinde yaşıyorum.. her kavgalarda sosyal medyalardan ergenler gibi fotoğraflarımızı siliyordu. Eleakeme her defasında rezil etti. Her dafasında seni boşarım tehditleri ama içi boş. Defalarca kez uyardım bak yapma ben senin gibi yapmam gidersem birdaha bu yolun geri dönüşü olmaz. Ve bende aynen o şekilde yaptım. Ben karısıysam o neden koca olmayı bilemedi? Sordan din diyecek ağzını kapatacak..- +1 yıl
Ablacim yapman gereken belli.
- +1 yıl
Öncelikle kapanmak değil örtünmek Bu kötü bir algı oyunu Kelime anlamında
Sonra dediğin gibiyse haklı olduğun konu çok Ancak başkasının boşamışını ister misin Ayrıca pes etmek yerine alfa rolünü üstlenip onu kölen yapsana Sen kadınlığı eksik yapıp suçu adama atıyorsun Böylesi kolay geliyor ama hayatını çok zorlaştırır Senin olanı mest et Kul köle et kendine - +1 yıl
Narsist birisini kimse duzeltemez. Allahtan kork olur mu? Gercekten umarim kizin olmaz. senin gibi babasi varken dusmana ihtiyaci yok
- +1 yıl
@Happlesquuen benim gibi mi 😊
- +1 yıl
Senin gibiler cidden insani hasta eder. daha fazla yazma.
- +1 yıl
@Happlesquuen sana da şunu arz edeyim mutluluk her daim önünden kaçacak onu yakalaman çok zor bu akılla... İnsanları da kendi çöplüğüne çekme Sen de çık ordan
- +1 yıl
Iq testi yaptirsam. seni gecerim. Ben mutlu olurum cunku senin gibi ataerkil degilim. beni uzeni hayatimdan cikarrim. zorunuza gidiyor dimi kadinlarin guclu olmasi
- +1 yıl
@Happlesquuen yeter ki güçlü olun Herkes kimsenin hakkına girmeyecek iyi olsun
Iq testine gelince, benim 2. olduğum hiçbir mevzu olmadı bu hayatta Şimdi de istediğim işi yapıyorum Her zaman başarılı oldum Seni bilmem fıstık
Soran+1 yılKapanmak örtünmek her neyse:) ben kadınlığımıda yaptım elimden geldiğince ama beni kendisinden soğuttuğundan beri asla ama asla içimden gelmiyor. Ayrıca kendisi narsist. Aşırı derece de beğenen biri. Misal ben hamile kaldım 9 ay kadınlık yapamıycam haliyle. O zaman peşine mi düşücem onun ben.. berde kimle diye? Karısının kapanmasını istiyor ama beyimiz eskort tarzı karılarla içindeki şeytanı susturmaya gidiyor yok ya.. ben yapsaydım kadın cinayetlerinde adım geçerdi. Kim yancaktı anam babam. Ama sen ve senin gibi düşünenler diyecekti ki.. din ve kadın adı altında öldü işte haketmiş kocasına karılık yapamamış, adamda haklı olarak öldürdü onu derdiniz.. o zaman benim suçum günahım ne olacaktı beş karış toprak.. o zaman din devreye girmez ama kadın şeytandır derdiniz.. ama benim yaşadıklarım üst düzey. Kendisine dedim ki şalvar giy çık dışarı e buda sünnet bende örtünücem cevap bana farz değil sana farz. E ben yaptım örtündüm bütün sorunlar bitecek mi? E benle pazarlık yapma.. e senin sorunun ne ya beni delirticeksin, ya da en sonunda tımarhanelik olucam. Yine kim yanıcak anam babam başkası değil
- +1 yıl
Bakın hanımefendi sizi suçlamıyorum Asla böyle bir şey söylemedim
Zaten siz ondan bu kadar şikayet ediyorsanız o da erkekliğini yapamamış demektir Şiddete kesinlikle karşıyım, herkes özgürdür EVLİ de olsa aynı Olası sonuçları size sunuyorum ve dediğim şu
Kendi erkeğinize yatırım yapın tavsiyem çünkü başkasının eskisi veya dulu %85 ihtimal O'ndan daha iyi olmayacak - +1 yıl
@happlesquuen siz de mi öğretmensiniz ve soru sahibi de öyleymiş Ben de Öğretmenim geçen yıl atandım Tanıştığımıza sevindim Allaha emanet olun Hepiniz mutlu olun
Soran+1 yılBen demiyorum ki boşanıp hemen kendime başka birisini bulayım. Zaten namaz kılan bir insanım kuran okurum dinimide severim. Ama kimseyi zorla değiştiremem ki. Ben ondan sevgiyi görmemeye başladıkça kadınlık vs durumlardan soğumaya başladım. Yoksa kimse boşanmak için evlenmez. Ama sevgisini esirgiyor. Kadınlık yaparsan sana para veririm ne demek? Çok çirkin kendimden utandım ben hayat kadını mıyım? Ben onun soyadını taşıyan bireyim. Gönlüm hiç hovarda olmadı olmazda bu benim karakterim. Ama kendisi aksine hovardalık çok yapmış bir birey. Ben evlendiktwn sonrs telefonunda gizlediği o kadına dair fotoğraflar yakalayınca olaylar patlak vermeye başladı. Ama benim telefonumda asla böyle bir durum söz konusu dahi olmadı. Dahaytmalarla gerekse şiddetle gerekse cezalarıyla gerekse tehditleriyle hayatımdan soğutmaya başladı. Örtünmek için kıyafetler baktım gösterdim hayır böyle olmaz bu tesettüre uygun değil böyle olamaz ki bahsettiği durum günümüzdeki her tesettürlü bayanın giydiği aşırı sade normal kıyafetler. E ben bu tepki görünce tesettürden de korktum. İnsan eşinden korkar mı? Ben onu her gördüğümden korkmaya başladım. Yanımda durunca ona sevgiyle bakamadığımı anlamaya başladım. Dul hayat tabikide zor benim yaşadığım tecrübe bir yıl içinde sanki on yıl evliymişcesine ağır gelmeye başladı. Çok sabrettim ama ben sustukça içimde daha çok büyümeye başladı. Belkide bi cahillik edip kendime zarar verecektim. Ya evlilik müessesesinden inanılmaz derecede korkmaya ve çekinmeye başladım. 24 yaşındayım içim 45 yaşında gibi..
- +1 yıl
Gel gelelim dinimizde evlilik kadar boşanmak da bir hak Bir hoca olarak bunu söylüyorum Dilerim senin için hayırlısı olur öğretmenim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçin baya dolu. Özetle güvenin bitmiş, seni değiştirmeye çalışması ve baskılar seni yormuş. İstediğin hayatı sevgiyi ilgiyi görmüyorsun. Hayattan zevk almıyorsun. Yarından umudun yok. Bence uzatmadan bitir ve zamandan kâr et.
013 Yorumla
Soran+1 yılDoğru haklısınız ama şu geri kafalı çevre baskısı maalesef ;/
Cevap sahibi+1 yılHayat senin. Başkası çekmiyor bu çileyi. Her yaşın her anın güzel yanı var. Başkalarının bunu elinden alması başkalarının istediği hayatı yaşaman kötü bir duruma
Soran+1 yılEvet. Ama severek evlendim. Ailemin karşısına dikildim. Beni yüz üstü bırakmaz çünkü allah diyo dedim. Ama sağolsun ailem beni bırakmadı özellikle babam. Avukatlarım tayin edildi. Ama bir yıldır manipüle edildiğimden ve beni sürekli din ile korkuttuğundan ağzım dilim bağlandı. İşte boşanırsan maf olursun etraf dul kaynıyo. Rezil olup ortalıklarda kalırsın vs vs
Cevap sahibi+1 yılAlakası yok. İnsanız hatalı kararlar alabiliriz. Sende hata yapabilirsin. Dul olsan ne olacak. İnsanlıktan mi çıkacaksın? Ses kaydı atsam dinleyebilir misin
Soran+1 yılDinlerim sıkıntı yok
Cevap sahibi+1 yılGünaydın. Kusura bakma uyumuşum. Müsait olunca ses kaydı atacağım
Cevap sahibi+1 yılHasta olunca zaman olmadı hala yorum istiyorsan atayım. Özür dilerim
Soran+1 yılSorun değil atabilirsiniz
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılSonunda azıcık anlatabildim
Soran+1 yılDinledim çok teşekkür ederim. Haklısınız. Benim söylemeye çalışıpta söyleyemediklerimi en iyi şekilde anlatabilmişsiniz. Dediğim gibi kendileri çok iyi yaşadığını zannedip benim yaşamadığımı zannediyorlar. Dediğiniz gibi bende dindar değilim fakat dinsizde değilim. Zaten kararı mı verdim buz ettiler beni kendi evimden yuvamdan defalarca kez affettim defalarca kez döndüm sadece bir kerede olmuş bir şey değil bir kere olsa anlarım ama kadın mevusu, üzerimde kurduğu baskı, manipülatif davranışları vs. Her şey birleştiği zaman bana gözüken yol boşanmaktan bir şey değil. Çünkü hep benden isteniyor karşı taraftan bu ışığı göremiyorum. Tek başıma verdiğim kararda kararlıyım evet allah yardımcım olsun ne diyim
Cevap sahibi+1 yılGünaydın. Evlilik iki kişiliktir. Sorumluluk fedakarlık çabalamak her şey ikiye bölünür. Tek kişiye hepsini yükleyerek evlilik yürütülemez. Boşanma taraftarı birisi değilim ancak senin bugünün kötü geleceğinse pek umut verici değil. Hakkında hayırlısı olsun. Mutlu olacağın şeyi yap
Cevap sahibi+1 yılNasılsın? Halin vaktin durumlar nasıl?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
17Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nasıl dindar öyle senin yokluğunda eski sevgilsiyle buluşuyor. Dinin neresinde varDinde sevgililik bile yok. Heleki evli bir insanın haram ilişkisi olması çok daha ağır günah. Seninle evliyken başka sevgili yapmasının onu cehenneme sokacağını düşünemiyormu. Bu nasıl bir sapkınlık. Boşan böyle çakma dindardan. Onun dindarlığının Işid dindarlığından farkı yok. Böylelerinin tövbe etmezse varacağı yer Cehennemdir
32 Yorumla
Soran+1 yılBuluştuğu şahıs benden önceki ilişkisi. Ama buluştuğunda evli. Bende aynı şeyi dedim bana haram sana değil miydi. Ben aynı şehirde anamın babamon evinde dururken sana iki adımlık yerdeyken sen karının peşine düşmek yerine başka şehire kadının ayağına gitmişsin. Bide pişkince gittiysem nolmış yattım mı? İşte cinnet geçirticek cevaplar
Kocan dindar değil. Narsistin teki. Seni, dini duyguları kullanarak manipüle etmiş. Söylediği şeylerin dindarlıkla alakası bile olmadığına kalıbımı basabilirim. Ne kadar erken kurtulursan o kadar iyi. Çok gençsin. Elalem ne der diyerek gençliğini heba etme. Her insan hata yapar. Suya düştüğün için değil çıkamadığın için boğulursun.
10 Yorumla
+1 yılDin dediğin şey baskıyla olmaz. Aksine ona sinirlenip dinden uzaklaşabilirsin. Bu durumun farkına varmalı. Ama dinini anlayamamış biriyle evlenmişsin
14 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef o durumdayım ama allaha şirk koşmak istemem allaha havale ettim
- +1 yıl
En güzeli hatta bunla onu tehdit et belki akıllanır
Soran+1 yılYok tehdit etmek gibi bir durumum söz konusu değil. Şans vermek istemiyorum avukatlarım tutuldu 12 gün sonra bir yıl dolucak davayı o zaman açıcam hayırlısıyla
- +1 yıl
Hayırlısı olsun o zaman.
+1 yılSiz Din ve Dindar nedir bilmiyorsunuz. Dindar biri nasıl olurda namahrem bir kadınla buluşur?
12 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz. Bende bu çelişki içerisindeyim zaten. Hadi affedeyim dedim ama yaptığından pişman olmadığını, keşke daha önce yapsaymış, sonuç olarak o kadınla yatmamış şeytanını susturmuş ve bana şükürler etmiş. Bu nedir biri bana açıklayabilir mi?
Soran+1 yılBen din ve dindarlığı tabikide biliyorum. Ama eşim maalesef kendisi ve ideolojisi içerisinde çelişkili hareketler sergileyerek benide sapıttırdı. Kendimi dindar adam bunu mu yapar? Diye sorgularken bulmaya başladım. Kendimi sorguladıkça kendisinden soğumaya başladım
Hemen Boşan bencede böyle ömür mü geçer Manyak mısın daha düzgün birini bulsaydin keşke
12 Yorumla
Soran+1 yılKeşke ama kader ve kaza :/
+1 yılAyril ablacim din iman diyip her halti yiyenler en tehlikeli irk
18 Yorumla- +1 yıl
Ayrica Allah sen icinden gelmeden zorla bunlari yapmani ister mi?
Soran+1 yılHaklısınız. Elimden geleni yapıyorum zaten. Ama daha fazla baskı altında kalmak istemiyorum. 24 yaşındayım onun yüzünden mesleğimi yapamıyorum. Öğretmenim. Çünkü kadının çalışması harammış. Başta kabul ettim ama şimdi ev kadını olmak ağır geliyor. Her açıdan anlaşamıyoruz
- +1 yıl
Asiri sacma Allah askina hz hatice tuccarmis. su yobazla neden evlendin. O eskisiyle kiristirirken Haram ghnah nerdeymis. Lutfen bak bide meslektasmisiz. Sen daha hayatin baharindasin ciceklerin solmus ya. bundan babami olur es mi olur yobazlik bu.
Soran+1 yılÇok doğru. Maalesef demek istemesemde yobaz. Affetmek zorunda hissettim kendimi. Aslında affetmedim ama içime gömülmeye başladım. Bide kadınla uzun ilişkisi olmuş geçmişte. Paranoyalarımın içinde boğuldum her geçen gün. Hasta etti beni ama hiç umurunda bile olmadım.
- +1 yıl
lutfen bosan cocugun var mi? Psikolojik destek alirsin
Soran+1 yılÇok şükür çocuğum yok
- +1 yıl
E tamam iste. ailen ne der bu duruma peki
Soran+1 yılAilem arkamda. Babam avukatlarımı tuttu ama annem çok üzülüyo. Son bir kez konuşsan telkini vermeye başldı. Babam kesinlikle istemiyor. Akabinde bende istemiyorum. Konuşsam bile değilmeyecek bazı şeyler var. Hani desem alkol sorunu tedavi olur vs. Ama konu zihniyet. Bir insanım zihniyetini değiştiremem ki.. ama o benden sürekli değişmemi istiyor dine yönelmek gibi. E müslümanım kardeşim namazımıda kılıyorum bu arada. Benden daha ne istiyorsun? Dimi mesele bambaşka yaşam tarzı çok ağır dayanamıyorum ama dışarıdan görseniz dinle alakası olmayan pleyboyy zannedilir. Aslında farkında değil kendisininde psikolojisi çok bozuk çünkü bir şeye aşırı derecede düşkünlükte iyi değildir ki :/
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılDindar geçinip de şöyle olmayan görmedim zaten ben hiç. Boşan gitsin. Çevren senin hayatını yaşamıyor. 1 hayatın var ve onu nasıl yaşayacağına da sen karar verirsin
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşim dindar diuorsun ama eski sevgili ile buluştu o nasıl bir dindar.
24 Yorumla
Soran+1 yılKendi çapında işte :)
Cevap sahibi+1 yılKendine Müslüman anlaşılan. Oyle saçma şey olmaz. Sende eski sevgilinle görüşeceydin acaba ne derdi. Bunu yapması bile ayrılık sebebi.
Soran+1 yılAynen öyle:) ben yapsaydım kadın cinayetlerine belki de benimde adım eklenirdi :(
Cevap sahibi+1 yılHaklısınız ama eşiniz kendine müslüman demekki. Hayat senin yaşayan sen kararını sen vereceksin.
+1 yıloncelikle musluman vs olmak zorunda degilsin esinin sana boyle baski yapmasi cok sacma sevmiyorsan bosan
00 Yorumla
+1 yılÇok dindar ve eski sevgilisyle buıluşmuş :) ya çok tezat değil mi sen nasıl biriyle evlisin böyle?
014 Yorumla
Soran+1 yılSormaaaa kendi çapında gerekse tip gerekse din açısından kusursuzz ama karısının ardına asla düşmeyen tiplerden
- +1 yıl
Severek mi evlendin?
Soran+1 yılEvet. Ailemin karşıma aldım. Çünkü o zamanlar onu melek gibi görüyordum. Ama aynı evin içerisinde baskıları yüzünden dayanamayacak hale geldim. Sinirlerim yıprandı artı şiddeti de var. İttirip kaktırması ama asla kabul etmiyo kanıtlayamıyorum. Ben onu tekme tokat dövmedim budur şiddet ittirmek kaktırmak şiddet değildir vs vs kaharetleride cabası
- +1 yıl
gerçekten işin çok zor, bu şekilde bir ömür geçmez maalesef, ben de evliyim ve dediğin gibi aynı çatı altına girmeden insanları tanımak çok zor
Soran+1 yılEvet. Her dediğine uydum uyum sağladım ama ağır gelmeye başladı. Artık sinirlerim alt üst oldu ve daha önce geçmişimde başkarıyla flört eden uzun uzadıya ilişkileri olan insan olmadım. Evlilik ve ilişki konusunda inanılmaz acemiydim. Ama umduğum bambaşka yaşadığım bambaşka oldu.
- +1 yıl
Seni çok çok iyi anlıyorum :(
- +1 yıl
Eşin nerde bu saatte çok rahat buradasın?
Soran+1 yılSadece tek pişmanlığım aptallık edip ailemin karşısına dikilmek. Babam defalarca kez uyardı çok erken olmaz biraz daha tanıyın ama kaybetmek istemedim. Bu işler aceleye gelir peygamberin sünneti vs vs derken kendimi evlilik haytı içinde buldum. Yaptığım yemeklerden kadınlığıma kadar dil uzattı ki bunu gayet iyi biliyordu. Acemiydim. Şimdi suçlarımın cezasını ben kendim çekiyorum. Ailemi karşıma aldım. Psikolojim alt üst oldu onlarında. Sürekli evimi terk etmek zorunda kaldım yine ailem açtı kapıyı. Çok pişmanım çok cahillik ettim. İşime bile engel olmasına aptal gibi sustum. Ama kimseye anlatamıyorum din dediği an sustum susmak zorunda hissettim.. allah diyince ağzımı açamaz oldun sustum her defasında.. şimdi bir başıma düşünüyorum hep ben namussuzluk yapmadım aldatmadım. Ama vicdanım rahatsız ediyor beni bir yıl boyunca dinle günahlarla manipüle edildim. Baştan kabul etmeseydin dediler ama anlayamıyorlar ki dinle manipüle edildim.. :/
Soran+1 yılEşimden ayrıyız. Ben annemin evindeyim 2 aydır
- +1 yıl
bak ben de din kültürü öğretmeniyim ama eşin gibi yobaz ya da dinle birilerini manipüle eden birisi değilim, içind ebulunduğun durumu da çok iyi anlıyorum, muhabbet etme imkanı olsaydı keşke
- +1 yıl
daha 1 yıllık evlisin ve 2 aydır annenlerdesin... bu evlilik bitmiş ki
Soran+1 yılDoğru ne yazık ki.. hiç bir zaman peşime düşmedi yerim belli yurdum belli. Ben elalem ne der düşünceinden çekinip kafelerde bile gezmiyorum. Ama beyimiz kafelerde oturup kitap okumalarıyla umurunda değil. Ailesi ve kendisinin numarasını sildim her yerden. Beni evimden, evlilikten dinden soğuttu. Ailesinden destek görmedim aksine köstek.. onun yüzünden dinimden soğuma eşiğinden milyonlarca kez döndüm.. ama şimdi allahada kırgınım.. ben islama göre bir evlilik yaptım şerefimle namusumla yaşdım okul okudum bunu mu hakettim.. ama sordanız kendisine kötü bir insamım işte sürekli sesini yükselten biriyim.. çünkü beni vuracak başka silahı yok :) ama beni bu hale kendisi getirdi.. kendi evimin içinde rahat hareket edememeye başladım. Kendi evimde kendime bakmayı bile bıraktım. Benim bildiğim yeni evliler kilo alır ben her geçen gün zayıfladım. Sapsarı suratla ortalarda gezdim. Sebebide müslüman sağlıklı beslenirmiş.. abur cubur yemeği severim mesela onu bile yememe fırsat vermiyo yesem tavırlara giriyo. Yani ben sapıttım neresinden tutsam elimde kaldı. Acaba ben mi delirdim? Yoksa deliriyor muyum? Anlayamıyorum..
- +1 yıl
yazar mısın rica etsem dm den konuşalım
- +1 yıl
sabah dersim var şimdi uyumam gerek ama yarın muhabbete devam edebiliriz istersen eğer
+1 yılDindar ve evli başkası ile görüşüyor bu arada. Şutla, gitsin. Yatak nasıl?
00 Yorumla
+1 yılBaya işin zor gibi mantıklı düşün kimseyi değil kendini dinle
10 YorumlaHaberin Olsun Eşinin Dinle Hiçbir Alakası Yok.
30 Yorumla
+1 yıltipik dindar. çok bunaltıcı
00 Yorumla
+1 yıldin uydurmadır
20 YorumlaOkumadım çok uzun kanka gel sana anlatym
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşan gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl kurtul ne istiyn boşanmak icin
00 YorumlaÜzüldüm adına cidden
07 Yorumla
Soran+1 yılDoğru:) yaptığından pişman değilmiş aklında acabaları varmış güya vesveseye tutulmuş o kadınla evlensem daha iyi mi olurdu diye sonra kadının halini görünce bana güyaa şükürler etmiş :)
Soran+1 yılDoğru
+1 yılyaz neden
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Merhaba. 1 yıldır evliyim, ama mutlu değilim. Boşanmak istiyorum ama etrafımdan çok tepki alıyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler