Hayalinizdeki evlilik nedir?
Ne beklentiniz var?
Hayaliniz için ne yapardınız?
Ne beklentiniz var?
Hayaliniz için ne yapardınız?
hayalimdeki evlilik sevginin sonsuz saygınında hiç bitmeyeceği bişe olmalı.birbirimze bakarken içimiz gitmeli.yanı heyecan hiç bitmemeli.ve herşeyi yapmalıyız.onunla yapmadıgımız şey kalmamalı.yerı geldgnde çoçkça harektler yerı geldgnde de olabldgnce romantk ve olgunn:) tehlikeden korktugmda dırek ona sarılablcgm kdr guven vermeli..Gcelerı ona bakmaktan uyuyamamalıym mesela.hastalıktan geberdgmde benı şımartp her ıstgmı yapmalı.ve o hastlndgnda bende uzuntumden gebersemde hep tebessum etmelıymm ona karşııı:)
Peki böyle bir evlilik için bişeyler yapıyormusun?
bı kere kır dugunlu bı dugun ıstıyorum:)
her sabah gormekten bıkmayacagım gozumu açtıgımda gorcegımılk ınsan gece yatarken gorcegım son ınsanın gozlerıne her baktıgımda gozlerım gulmelı aynı heyecan duyulmalı kım daha cok sevıyor tartısması olmaksızın kusursuz asık oldugum adamla evlenmek ısterım ne beklerım evlendıkten sonra benı tapulu malı gıbı gormesın saygısını guvenını sevgısını bozmasın yeter
Kusursuz aşk diye bir şey yok...
Öncelikle bu bil buna göre yaşa ve boş oturma hayalin için birşeyler yap...
Fikrini çok beğendim inş... dilediğin gibi olur...
+1 aynısından ben de isterim:)
onunla elele verdiğimde bir yere bakabilmeliyim... umarım mevlananın felsefesi bana olduğu kadar sana da kafidir kardeşim:)
İnşallah diyorum... ;)
eyw...
Yalnız erkeklerden çıt yo :)) Daha çok kızlar "i have a dream" modunda takılıyor.
Herkes istediğini talep ettiğini hayalini dile getiriyor...
Demek Türk erkeğinin böyle bir hayali yok...
Ne diyelim ;)
Cevap
2Cevap
evlilik çok zor iş(ee buyaşa kadar cesaret edemedim) ama olacaksa erkeğin güçlü olması gerek,hakaten güvenebilmen gerek ve çözüm üreten yapıda olmalı ozaman zaten anlayışta peşinden gelir ,nihayetinde bu durumda bende gereken özveriyi muhakkak gösteririm,evet evlilikte özveri şart.
Beklemeden önce birşeyleri yapmak gerek bu istediklerine karşın söylediklerini şimdiden yapmazsan bu adam gelip seni bulmaz...
nasılyani ne yapmam lazım sence
Hayatım hep istediğim şeyleri bekledim...
Sonra bir gün farkettim ki bu istediklerimi alabilmem için gerekenleri yapmak lazım...
Güçlü bir erkek bi kadından ne istiyorsa,
Güvenilir birerkek bi kadından ne istiyorsa,
Çözüm üreten bir erkek bi kadından ne istiyosa...
Bunlar vb...
peki ne ister sence fikir verirsen mutlu olurum
Aşık olduğum insanla evlenmek istiyorum yoksa benim için çekilmez olur, tahammül edemem.
Eşimle arkadaş gibi olmak istiyorum, bir ömür boyu konuşamayacağım biriyle zor olurdu herhalde..
Allah herkesin gönlüne göre versin..
Amin diyorum...
evleneceğim erkeği sevdiğim adam olmalı onunla hayatımı paylaşmak her zaman çok ii dost olmak herseyı bırlıkte yapmak. ve eşimin bencil olmamsını dileirm ...
Sanada cevabım aynıı hayalini peşinden koş ve boş oturma hayalin için birşeyler yap...
Hiç bir zaman bırakma yapamasanda yolunda öl geriden gelenler en azından senden ilham alır...
Şöyle 30 seneyi 10 yıl tazeliğinde yaşıyıcağım bir evlilik isterdim.
Hergünü dolu dolu, yitirmeden, sulatmadan..yaşıyacağım sapasağlam karakteriyle karşımda duran bir adam isterdim.
Birleşerek ''biz'' olupta değil, iki birey olarak bütünleşerek yaşamak isterdim.
tek fark, genelde yanimda olacak ve cocuk planlayacagiz
Evlilik zor bi iş çevrene bak derim... ;) En azından bi hayal kur, peşinden koş ve onun için birşeyler yap...
Bizede düşen,
Mutluluklar dilerim...
Allah bi yastıkta kocatsın inş...
evde kaldim mutluyum! tüm kizlari aramizda görmekten onur duyariz (:
Bu durumda klasikleşmiş soğuk espirilerden biri yapmicam ;)
Ne diyim ki sana evde kalmış...
henüz param yok 2 3 sene sonra ancak evlilik düşünebilirim. hayalimde bu var
sevgilimle evlenmek ve mutlu olmak istiyorum..inshallah..o kadar )hayalim bu )
Hayalinin peşinden koş onu asla bırakma ve boş oturma hayalin için gerekleride yap
olur..saol ...yaparim
Mutluluk kolay elde edilmiyor...
aynen oyle...katiliyorum
HUZUR
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar