Erkek arkadaşım ayrılıktan kısa bir süre sonra başkasıyla görüşmeye başlamış. Kızla ciddi midir?

4 senelik ilişkim; yapma dediğimi yapan, yap dediğimi yapmayan, gözlerime aşkla bakan sevgilimin benim çok sık kızmalarımın ardından bir anda ayrılma kararı alması ile bitti.
uzun bir süre yalvardım, bıraktım. şu an başkasıyla görüşüyor. eğer bırakırsa onu affedeceğimi ve bu konuda dahil tüm geçmişi unutup yeni bi şans vereceğimi söylememe rağmen asla görüşmek istemiyor. Beni engelledi.
en komik olanı o son tartısmadan önce kaybetmekten korktugu için ağlayan, annesiyle ne zaman tanışacağımı konuşan, ben ayrılalım derken reddeden, artk geçmiş hataları unutalım ben yüzük takmak istiyorum diyen adamın şu an beni görmemesi. benim gözyaşlarıma bile kıyamazdı.
Bir günde beni unutmuş olması imkansız. Her şeyini sildim, bir anda sökmem lazım içimden ne düzeliyor ne bitiyor yoruldum artık gibi cümleler düşmüyor ağzından.
Sizce beni unutmak için kendine baskı mı yapıyor yoksa başka bir hevese mi tutuldu?
Ama o şu anda bana karşı karanlık bir dünyaya bakıyormuşçasına kızgın. Ona ne söylesem dahada sinirleniyor.
Senınle konusunca bile sinirleniyorum hep kızardın bana diyor. Bana asla inanmıyor benı dınlemıyor gormuyor duymuyor. Oysa bende kendi hatalarımın farkındayım, normalde olsa kıskanclıktan delıreceğim yerde baskasıyla konuştuğunu ogrendıgım halde arayıp sormuyorum. Sındırmeye degısmeye calısıyorum. Bunu bile görmüyor şu an. Koca kafası dank etsin diye ne yapmalıyım? Haftalarca sakince anlattım, pişman olursun dedim hiçbir şekilde dinlemedı, en son arayıp bu kafada ilerlemek istediğine emin misin dedim bende senden vazgeçicem dedim vazgeç ölsem dönmem başım kaldırmıyor dedi. bu son aramam seni daha fazla uğraşmayacağım dedim. Uğraşma zaten bitti bu ilişki dedi. Hiç ümit yok mu var mı diye kendimi yedim bitirdim. Önüme de bakamıyorum.
Erkek arkadaşım ayrılıktan kısa bir süre sonra başkasıyla görüşmeye başlamış. Kızla ciddi midir?