Seviyorum ama sevmek istemiyorum çünkü çok yanlış biri bana türlü oyunlar oynadı aldattı yalan söylüyor sürekli ben her defasında iyi olalım diye çabaladım ama hep arkadaş düşkünü özel günlere saygı göstermeyen sürekli yalan söyleyen bir insan ondan tam anlamıyla uzak kalmak istiyorum beni aldatsa dair takmamak istiyorum başara bilmek için ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmak için daha ne yapması lazım? Bunları yapan yine yapar. Yalan ile bir şey olmaz ki, ilişki ilerlemez. Boşanın, yolunuza bakın. Takmam dersin ama için içini yer. Bir kelime söyler. Hangisi yalan, hangi doğru diye düşünür kendi kendini yersin. Bence ayrılmanın bir yolunu bul.
01 Yorumla
Soran+1 yılne kadar haklısın ama cocugum var
En İyi Cevaplar
+1 yılİnan aynı bokun laciverti bende vardı o yüzden sana tek tavsiyen onunla ilk tanıştığın günü hatırla o zaman senin için hiçbir şey ifade etmiyordu değil mi? Heh işte ve o hayatında yokken yaşamına nasıl devam ettiysen aynı öyle devam et mesela farklı şehirde miydin şehrini değiştir eski dostlarınla vakit geçir ve en önemlisi eski yaptığın her şeyi yap çünkü unutma bir insan ilk gün tanıştığındaki gibidir aslında o insanlara anlamlar yükleyen hatıralardır ve sen hatıraları o olmadan da düşünebilirsin yani ona gerek yok eğer böyle yapmazsan kendi öz saygını yitirmiş olur kimseden değer görmezsin
35 Yorumla
Soran+1 yılcok haklısınız
- +1 yıl
Battığın yerden daha mı dibe batacaksın göze al 1 sene 2 sene mi bir an önce kalk çocuğunu da al ve kendine bir hayat kur unutma bu tercihi sen yaptın onunla evlenerek. Toparlayacak olan da sensin başka kimse değil eğer sen toparlayamazsan çocuğunun da hayatını mahvetmiş olacaksın hayatta her şey yolunda gitmeyebilir her şeyin olabilirlik durumunu kabullen omuzların dik olsun
Soran+1 yılelimden gelenin fazlasını yapicam cocuklarim için kendim için artık benim bir eşim yok silindi gitti
- +1 yıl
Hayat yaşamaya değer anlamsız insanların anlamsız hayatının sende asla yeri olmasın sağlıcakla kal
Soran+1 yıltesekur edrim 🌹
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBunca olumsuz olaya karşın soğuma olmadıysa bu zor olacaktır. Zamanla belki eski duygular kalmasa da bu sefer hırsınız onu düşünmenizi sağlyacaktır. Çok sevilen birinden bi anda soguyamazsınız. Çünkü çok sevdiğin birinin kusurlarını göz ardı edersin. Beynin onu kabahat olarak algılamaz yani istesen de algıyamazsın.. ne zaman sevgin azalmaya başlar, sorgulamaya başlarsın. O zaman sevmediğin, onaylamadığın davranışlar gözüne gözüne batmaya başlar ve soğursun. Bunu soğumayı da bal gibi bahane olarak kullanırsın.
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sen mutlu olmak için evlendin mutsuz bi hayat geçirmekse ve üstüne aldatıyorsa tek kalemde hayatından sil at bunun içinde zamana bırakma aniden ayrıl çıkar hayatından
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
76Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılO banada oluyor bende bıkmak istiyorumda olmuyor
10 Yorumla
+1 yılBi insanı unutmak istiyorsan odak noktan o olmayacak mesela diziye filme ver kendini kendi hayatını oluştur onsuz ama onunla bi yere gidince onu düşünme onsuz gibi yaşamaya bak bi bakcan eski sevgin azalmaya başlar
Keşke yapmasaydı bunları demeyeceksin birde o isteyerek yaptı bunları hayatında bu şekil memnun senin istediğin gibi mutlu olamaz bunu da kabul edeceksin. Bazen sevilmeyi çok isteriz eşim sevsin beni düşünceli olsun önceliği ben olayım daha mutlu olurum dersin aslında öyle olsa daha güzel bizim açımızdan öyle olanlar var doğru evlilik onların ki ama sen istemene rağmen o istemiyorsa yapacak bişey yok ya.65 Yorumla
Soran+1 yılaynen haklısın kabullendim evet artık her şeyin farkındayım şükür çok zorladım ama olmuyor doğru
- +1 yıl
Üzme kendini önce sen kendini sev değer ver onlar seni pırlanta olarak görmemiş onların körlüğü kimse için değmez dünyanı yakmaya. Ne adım atarsan at önceliğin evladın ve sensin. Çocuğuna bakamadın mı adam aldı mı senden yavrunu her zaman telefonda dahi irtibata geçmeye çalış pes etme sen annesin sen muhteşemsin bunu unutma. Allah yardımcınız olsun Allah hayatınızı güzelliklerle doldursun hayatınız boyunca mutlu olmanız ve mutlu kalmanızı dilerim
Soran+1 yılcok tesekur edrim insllah senin hayatın güzeldir ömrün boyunca mutlu ve huzurlu olursun insallah hep yüzün gülsün
- +1 yıl
İnşallah Allah razı olsun cümlemizin hayatı güzel huzurlu istediğimiz gibi olur 🤲
Soran+1 yılamin🤲
+1 yılÇocugu bahane etmeyin o cocugunuzu seni düşünmüyorsa sende kendini düşün biraz boşan arkadaşım kendine niye zindan ediyorsun hayatı bırak boşan param yok şöyke böyle dersen işe gir para kazanmaya biriktirmeye bak cocuga bkacak birini illa bulursun dışarda hayat var cocuk var diye kendini eşine evine kapatma bırak cocugunu birine çalış ekonomik özgürlüğün olsun yaşında genç sanırım kendine bu hakaretleri reva görme boşan
11 Yorumla
Soran+1 yılçocuğuma bakcak kimse yok keşke olsa çalışırdım 24 yaşındayım
Çivi çiviyi söker sende aldat yani illa cinsellik yaşa demiyorum ama flört et takıl gez dolaş zaten bir süre sonra gözün açılır. Hepimizin aşktan gözü kör oluyor kadınlar olarak sanki yanımızdaki tek erkek onun gibisi yok sanıyoruz ama var bu kafa yapısına girmen için iyi biri şart hayatında
40 Yorumla
+1 yılAranızı güzel tutmak için çabalamaktan vazgeç artık. Eşin hem seni aldatmış ve hem de sürekli yalan söylüyor. Böyle birisi ile evliliği sürdürmemen lazım. Onun yaptığı hataları düşün sürekli ve sağlıklı bir karar ver. Bu yaptığı hataların yanlış olduğunu biliyorsun. İlişkiye devam etme, uzaklaş ondan.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAldatıldıktan sonra hala orada kalarak en bütük hatayı yapmışsın zaten. Uzak kalmadan arlatamazsın. Her şekilde iletişimi kesip yeni bi hayata odaklanmalısın. Çok seviyorsan unutmam bir kaç yılını alır. Sonra yoluna bakarsın
10 Yorumla Bu kadar saygisizlik yaptigi halde nasil sevebiliyorsun? Sana saygisi sifir ya. Kendini biraz olsun seversen ve kendine saygin varsa nefret edip ayrilirsin.
20 Yorumla
+1 yılSana değer vermeyen sana acı çektiren bir insanı zaten sevemezsin sadece takıntı haline getirmiş olabilirsin ayrıl kendine de yazık etme mantıklı düşün bir kere geliyorsun hayata onu da eşin seni aldatsın her hata yaptığında affetmek için mi geliyorsun yoksa kendi ayaklarının üzerinde durup yok saymakmı? Eğer yok saymak istiyorsan onu boşamakla kendine değer vererek ilk adımı atabilirsin.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu konuda sana harika fikirler verebilirim ama iyi mi yaparım böyle bişi yaparken kötü mü bilemem evliyim bende sen gibi olmak istedim başardım
126 Yorumla
Soran+1 yılnasil fikir
Cevap sahibi+1 yılEğer gerçekten dinlemek istersen yaz
Cevap sahibi+1 yılTabi sende istersen çıktım gizliden amacım özele geçmek için bunu söylemiş olmak değil istediğin gibi bir insan olmayı başardım bende.
Soran+1 yılama özledim geçemem yapamam
Soran+1 yılözele geçemem yanlış yazdım
Cevap sahibi+1 yılNeden? Sonuçta burada kimse kimseyi tanımıyor
Cevap sahibi+1 yılYanı şöyle söylemek istiyorum burada o kadar çok yorum almışsınız ki bilmiyorum kim ne dedi ama benim hikayemi dinlemek isterseniz ve tavsiye almak isterseniz yazmanızı rica ederim çünkü özel ailevi olan konuları burada herkesin içerisinde konuşmak doğru değil bana göre
Cevap sahibi+1 yılTabi böyle yazıyorum diye abazan olduğumu düşünmeyin zorla yazın demiyorum isterseniz diyorum sadece..
Soran+1 yılyok öyle düşünmüyorum
Soran+1 yılama maalesef yapamam olmaz özel
Cevap sahibi+1 yılSaygı duyarım zorlayamam sizi nasıl isterseniz o Zaman iyi geceler size
Cevap sahibi+1 yılAaa yazmışsın sanırım ama mesajı silince sana mesaj atamıyorum takip atıyorum şimdi :)
Soran+1 yılyo yazmadım ki
Soran+1 yılbensana anlamadım
Cevap sahibi+1 yılB ile başlamıyor mu ismin şimdi takip attım kabul ettin
Soran+1 yılyok ben değilim
Soran+1 yılkiminle yazisiyosun bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılTekrardan mesaj atarmisin takip istediğini kabul etsen de mesaj atamıyorum sana seninde bana takip atman gerek
Soran+1 yılben değilim diyorum
Cevap sahibi+1 yılDün yorum yazdığım saatte gelmiş mesaj da siz zannettim kusura bakmayın senin nick B harfi ile başlamıyor mu
Cevap sahibi+1 yılTamam okey sorun Yok
Soran+1 yılxvxhxj
Cevap sahibi+1 yılHakan ben şimdi gördüm yazdığını ve sana yazamıyorum takip etmediğin için tekrar takip atar mısın
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum takipini ve mesajını
Cevap sahibi+1 yılÇıkıyorum şimdi gece falan eklersen yarın bakarım tamam mi
Cevap sahibi+1 yılSeninde beni takip etmen gerekiyor mesaj atabilmem için mesaj atamıyorum kutun kapalı olduğu için beni takip et
- Aşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yılsoğumak istiyorsan evliliğini dışardan tarafsız ve akılcı bir şekilde eleştir olaylara mantığınla baktıkça soğuyacak iğreneceksin ondan kesin çözümdür dene
24 Yorumla- +1 yıl
iğrendikçe ondan kaçmanın bir yolunu bulacak ve boşanacaksın
Soran+1 yıldediğin gibi yapican insallah olur
- +1 yıl
ayrıca bir avukat bul boşan
Soran+1 yılinsllah yapicam tesekur edrim
+1 yılGörmezden gel ve kendine yeni hobiler bul anca böyle abla. Kendine bir sınır koy o sınırı aşınca sil hayatından.
10 Yorumla
+1 yılAh canım ah allah hidayet versin kocana…
pislikler20 Yorumlasoğumak için en büyük nedeni kendin açıklamışsın. seni aldatmış daha napsın :d
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Bu sevgi değil. Bu bir uzmanla görüşmen gereken psikolojik bir sorun.
10 Yorumlabosanamıyorsan kendini ve zihnini baska seylere yönlendir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılUzak durun öyle insanlardan. Sinir sisteminizi bozar bu durum , bile bile , hissede hissede de kabul edilemez bir durum. Kesip atmak en güzelidir, bu sizi çok rahatlatır aradan biraz zaman geçince..
00 Yorumla
+1 yılbu nasıl insanlık yahu boşan ne bk yersen ye YETER BE EVLILIK KURUMUNU NASIL BU KADAR DUSURDUNUZ YAHU
028 Yorumla
Soran+1 yılniyeki yanlis mi yapıldı ne yi düşürdüm ne saçmalıyorsun
- +1 yıl
yazıklar olsun dıyorum başka da bir şey demiyorum
Soran+1 yılneden yaziklar olsun
Soran+1 yılsoylermisin
- +1 yıl
erkek kadın farketmez partnerınden sogumak ıstıyor ıse ılıskı bıtmıstır bu aldatmaya dogru gıder kı sosyal medyada bulunmakta buna örnektır sosyal medyaya hemen gırmek aldatmz lakın sogumaya meıllı olanı da yoldan cıkarır HADI YAZMAZSAN SEVINIRIM DUSUK PROFILLI INSANLARLA KONUSMAM
- +1 yıl
ya gercekten kadınsın böyle konusuyorsun ya da kadın degılsın su dönme fake hesalardansın kurgu yapıyorsun
Soran+1 yılben nasil konuştum sosyal medyam yok instagram tik tok hiç bir hesabım yok bu platformuda şans eseri gogle bir sey sorunun çıktı karşıma öyle üye oldum ama yanlış bunun ne sinde ben kendimi bildikten sonra kim bana ne yapicak
- +1 yıl
sn arkadasım hemen olmaz o zamanla esler tatısır sogukluk olur vs o an bırısı ıle dertlesmek bıle zamana yayılır neyse arkadas senın gercek kadın olmadıgını dusunuyorum trol gaysın bellı neyse
Soran+1 yılben neden aldaticam o benim umrumda değil ama ben onu asla aldattam allah yukarıda yapmam sadece zor durumdayım kendime zarar veriyorum ben sormak istedim akıllı cevaplara bakıp kendimi düzeltmek saglikli düşünemiyorum
- +1 yıl
3 altın kuralı dene kendını ve onu duzlet her evlı kadının uygulaması gereken kurallar 3 altın kura gercek kadın ısen anlatırım fake ızen uzatma
Soran+1 yıltrol değilim
- +1 yıl
dedıgım gıbı fakesın bellı olmasaydın anlatırdım 3 altın kuralı
Soran+1 yılne altın kural
- +1 yıl
3 altın kural dene
Soran+1 yılvallah değilm
Soran+1 yılneki altin kural
- +1 yıl
degıl ısen o zaman 3 altın kuralı dene
Soran+1 yıltamam ne onlar bilmiyorum dalga mı geciyosun benimle
- +1 yıl
deneyecek ısen anlatırım saygıda kusur etmem sen etmedıkce
Soran+1 yıltamam söyle
- +1 yıl
yahu neden dalga geceyım arkadasım gercek dıyorum msaj at o kısı ıle alakalı tek tek soru sorayım tek tek anlatayım he sacma ıse engellersın bu kadar da buyuk konusuyorum ama 3 altın kuralı dene sorun kalmaz
- +1 yıl
saygıda kusur etmem edersem engelelrsın sacma ıse beklıyorm yz
Soran+1 yılburdan yaz olmazmı
- +1 yıl
yahu soru soracagım tek tek dırek anlatılsa yazardım sacma ıse engelle dıyorum zaten ala la
Soran+1 yıltesekur edrim ama olmaz
- +1 yıl
hahah fake oldugu ortaya cıkacak dıye hadı harun abı hadı endını kandır
Soran+1 yılya değilim tamam sen neye inanmak istiyorsan inan nediyim
- +1 yıl
anladım harun abım anladım adamsın sen adam
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden kendini boyle kotu insanlara bagliyorsun.
Belli ki guzdl, samimi insansin. Yeni insanlara kendini acip, hayatin yeni tatlarina bakmak gerekyor10 Yorumla
+1 yılsen eşinden soğu ben seni ısıtırım xd yahu sevmiyorsan boşan be kardeşim boşanmıyorsanda ver yansın etme canım gibi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılkumda yürücen izini belli etmicen , yarabandı taktiği.
bulacan birini takılacaksın , 3 güne bişiyin kalmaz.20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. E bukadar kaziktan sonra sogumadiysan 14 yerinden bicaklayip bogazini kestikten sonra zaten buz gibi olursun
00 YorumlaZaten dediğin gibi biri ise neyi bekliyorsun tam olarak
01 Yorumla
Soran+1 yılcocuklarimin büyümesini
+1 yılAyrılman daha doğru olur. Toksik ilişkilerde yaşanan kadın cinayetlerini gazetelerden sürekli okuyoruz...
00 YorumlaBu anlattıklarına göre zaten soğuman icab ederdi hala seviyosan sende bi sıkıntı var
03 Yorumla
Soran+1 yılvar biliyorum her şeye duygusal yaklasmaktan kendime olan değerimi kaybettim
Soran+1 yılumarım insallah
+1 yılSeni aldatan bir insandan soğumadıysan biraz zor senin işin. Ben şimdiye nefretle dolmuştum sen hâlâ soğumak için çabalıyorsun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kadınlar çok tuhaf ve çok değişik düşünüyorlar çok ilginç
018 Yorumla
Soran+1 yılneden ilginç
Soran+1 yılyanlisimmi var
Soran+1 yılvar evt benim hikayem acı çok sevdim ne yaptıysam olmadı
Soran+1 yılcok yanlış yaptı ama hiç bir şey yapamıyorum
Soran+1 yılacaba diyorum allahim nerde yanlış yaptım birikimi üzdün bilmeyende bunlar başıma geldi
Soran+1 yılbilmiyorum çok nefret ediyorum kendisinden ama bilmiyorum
Soran+1 yılama tabi cocuklarim büyüsün ayrilicam ondan hem yaşımda biraz oturacak daha sağlam basa bilicem
Soran+1 yılyok sevmiyorum
- +1 yıl
Seviyorum deseydin zaten aklını yitirdiği ni düşünecektim anladım kardeşim seni çoluk çocuk derken hayat şartların derken seni ona mecbur kılıyor şartları düzeltene kadar ondan kurtulamam diyorsun peki en büyük doğru senindir bir şey demem sonuçta yaşam biçimini sen bilip sen yön veriyor sun umarım her şey istediği n gibi olur kardeşim
Soran+1 yılcok tesekur edrim gercekten
Soran+1 yılhaklısın tamam inanmam
Soran+1 yılzaten inanmiyorumda sadce elinde tutmak istiyor kendin her şeyi yapayım oda peşimde yinede olsun diyor beni insan yerine koymuyor biliyorum
Soran+1 yılsende iyi bak kendine
Evliliği iyice oyuncak ettiniz ya. Allah akıl fikir versin size.
03 Yorumla
Soran+1 yılne alaka ben oyuncak etmedim hiç bir zaman
Soran+1 yılne diyosun bir söylesene
sen de onun gibi davran tam anlamıyla.. böylece bakış açın değişecektir..
06 Yorumla
Soran+1 yılnasil yani onun gibi yalan mı soyleyim
- +1 yıl
evet ama bunu ona göstere göstere yap. ve öncesinde ona açıklama yap, ben artık yoruldum ve pes ediyorum sana uyucam, sen doğrusunu biliyorsun benim eşim olarak doğrusunu yapıyorsundur. o yüzden sen ne yapıyorsan ne söylüyorsan seni örnek alarak davranıcam bundan sonra de ona. Mesela arkadaşşlarınla takılmayı mı seviyorsun, takıl canım, bende seni örnek alıp arkadaşlarımla takılıcam. Ya da yalan mı söylüyorsun, bende söylerim madem doğrusu bu :) ve benzer bir çok örnek verebilirsin. İlgisiz mi davranıyor sen de ilgisiz davran. eve mutfağa yardım mı etmiyor , sen de yapma :)
Soran+1 yılevt böyle yapmayı demicem
- +1 yıl
ters tepebilir ama eşinin tepkisini çekebilirsin buna hazırlıklı olmalısın. eşin onun gibi davranmanı kaldırmayabilir kızabilir yani :) ama o durumda ona anlatabilmen lazım , kendisinin de böyle davrandığını ve böyle davranmayı bırakmazsa senin de bırakmayacağını, onu örnek aldığını tekrarlamalısın
Soran+1 yılcok tesekur edrim
+1 yılTroll kocasını seven kadın yok hemen hemen hepsi aldatıyor kocasını evli kadınlar 'ın
03 Yorumla
Soran+1 yılyo trol değilm hiçte aldatmadım ne sevgiliyken ne şimdi ilk ti sonda kalicak ama tabi eskisi gibi sevmiyorum
- +1 yıl
İnandık
Soran+1 yılinanma tamam kardeşim
Aşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. Tüm bunlara rağmen sogumadinsa... ya ayrılmaya cesaretin yok ya da sende alışkanlık olmus
02 Yorumla
Soran+1 yılayrılmaya cesaretim yok
kalabilirsin bu konuda yardımcı olmak isterim bana ilişkinizi anlat
01 Yorumla
Soran+1 yılhep arkadaşlarıyla takilir zamanın bir çoğunu okey oynamaya harcar istediği zaman yanında olmamı ister hep yalan konuşur özel günlere pek özen göstermez seni çok seviyorum der ama ben inanmıyorum tabi
Aldattıysa ben anında boşardım eğer çocuğun yoksa boşa zamanla unutulur ya da al karşına konuş güzel mi değilim sana çekici mi gelmiyorum bilmem ama ben seni seviyorum eğer sende beni birazcık seviyorsan bana değer ver felan de
11 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum 24 yaşındayım kendime fazlasıyla bakıyorum 50 kiloyum kilom bakımına her zaman dikkat edrim oda hep beğendiğini söyler kac ke z konuştum derdin ne guzelmi değilim. dedim hayır ben seni seviyorum diyor yani saçma sapan konuşuyor yaptıklarını görmemezlikten gelmemi istiyor yani saçma sapan biri konuşmamda anlamıyor zaten artık geçtim ben kendi nasıl mutlu oluyorsa olsun bitti
Gizli Üye(18-24)+1 yılBoşanma davası aç evleri ayır zamanla unutursun. Kimse vazgeçilmez degil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOndan soğuman için her şeyi yapan adamdan gerekli destek gelmiş geliyor hala yardım istiyorsun. Sana akıl lazım içinde beyin olandan
19 Yorumla
Soran+1 yılnediyosun ben cocuklarim için katlanıyorum oyuzden onu takmak istemiyorum zamanı gelince zaten biticek
Cevap sahibi+1 yılÇocuklar iyi nedendir kopmamak için hep tutar. Madem çocuklar içinse zamanı gelince bitecekse sen biliyorsan çıkış yolunu niye sordun niye yardım istiyorsun? Den bitirmek için sormamışsın ki soğumak için sormuşsun. Ben de diyorum ki o gereksiz kocan evlilik kalıbına uymayan her şeyi uydurmuş hepsini bi kenara bırak sadece aldatması bile ondan tiksinmen ve kıçına tekmeyi koyman için gerekli bir neden ama soğumamışsın ve çocuklar adına katlanıyorum deyip kendinizi kandırmayın. Çocuklar için bu sağlıksız evlilik bitmeli aslında ama dur senin mesleğin yok, işin yok, paran gücün yok, arkanda aile desteğin yok, yokta yok. Elini taşın altına koymazsan o seni daha çok bozar atar aldatır. Sen bu çıkmazdan nasıl çıkarım zor durumdayım diye soracağına ondan nasıl soğurum ne yaparsa yapsın soğumuyorum diyerek garip bir mesaj gönderiyorsun.
Soran+1 yılya ben sadece şunu dedim ben bana ne yanlış yaparsa yapsın takmamayı istiyorum zamanı gelince ayrilicam zaten şu an onunla konusmuyorum ama çocuklarımı alıp gitmem izin vermiyor mecbur bosanirsan alır benden olan çocuklarıma olur
Cevap sahibi+1 yılOlan zaten şu anda da çocuklarına ve sana oluyor. Onunla evli kaldığın her gün kendine olan saygın çocuklarının hatrı kayboluyor farkında değilsin. Sadece aldattığını mahkemeye sunarsan eşek gibi tazminat ödeyip aylık nafakanı alıp çocuklarınıda mahkeme sana verir. Ben kadınlarımızın ahlaksız rezil erkekler karşısında bu kadar çaresiz zavallı durmasını kabullenemiyorum. Çocuklar büyüyene kadar? Çocuklar büyüyene kadar ruh sağlıkları bozulacak anne babayla konuşmuyor normal eş ilişkileri yok baba pislik bir yalancı gördükleri aldıkları bunlar olacak çocukların sizden. Şimdi soruyorum sana bu adamla çocukların aynı ortamda büyütmek istiyor musun? Atağa geçmen güçlenmen için onları kurban mı etmek istiyorsun? Sen çocuklarını düşünen anne olarak şimdi harekete geçip onun sana yaptıklarını burnundan fitil firil getireceksin. Aldattığını her şekilde kanıtlarsın, topla delilleri tut bir avukat ver mahkemeye.
Soran+1 yılevt haklısın ben dediğin gibi yapicam ama delil toplamam lazım haklısın gercekten yapicam artık gücüm kalmadı çünkü o kadar kötüyüm ki kendime kac ke z zarar verdim kendimi az kalsın öldürüyordu m
Cevap sahibi+1 yılO noktaya gelene kadar onu dar boğaza sok. O rahatsız olsun yapacaklarından diken üstünde olsun her şey senden yana bunu göremiyorsun. Sen odak noktanı onun yaptıklarına katlanmaktan ve zamanı geçirip sırası gelince ayrılmayı düşünmekten yana bulmuşsun ama hata. Hata yani. Senin kangren olmuş tarafın o aşağılık kocan. Kes at seni zehirleyen o tarafı kendi düşünsün bedelini ödesin yaptıklarının. Kurban olsun o sana ve çocuklarına. Bazen sarsmak lazım problemli insanı, kendine gelip gerekenleri yapsın diye sen de kalk ayağa oun yaptıklarını takmamak için katlanırken ona, topla onu hayatından def etmek için delilleri.
Soran+1 yılcok tesekur edrim allah razı olsun senden
Cevap sahibi+1 yılAllah senden de razı olsun hiçbir şey yapmadım, sadece senin bir dışardan gözle silkelenmeye ihtiyacın vardı. İnsan kendi sorun yumağında net göremiyor açık düşünemiyor, uzaklaştıkça kareden resim netleşiyor durum bu.🌹
Soran+1 yılama benim tam anlamıyla görmemi sağladın ve ben sana sonsuz tesekur edrim iyi ki yazdın 🥰
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılTüm bu yaptiklarina ragmen sogumadiysan pek yapacak bisey yok gibi
10 Yorumla Yaa pişman olacağın bişey yapam çok iyi düşünmek lazım bu konularda
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı. Hemen boşan dürüst biri olmadıkcada kimseyi sokma hayatına
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Senin gibisine halk arasında SAF denir. Ve sen halen onla evlisin. Dürüst olmayan biriyle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. Yani bosanmadan yapmak istiyosun bunu. O zaman ilgini baskalarina vereceksin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı. Markette satilmiyorki bu simdi sana nerden bulalim esinden sogumanin formülünü?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılNiye çocuğuna kimse bakamaz
14 Yorumla
Soran+1 yılkim bakcak
- +1 yıl
Ailen
Soran+1 yılailem bakamaz
- +1 yıl
Niye bakamasin
+1 yılKendini farklı alanlara yöneltmelisin. Farklı şeylerle ilgilenmelisin ilgi odağını değiştirmelisin
20 Yorumla
+1 yılgerekiyorsa soğuyun çünkü bu hayatta en değerli kişi siz olmalısınız başkası değil.
21 Yorumla- +1 yıl
Vallahi doğru söylüyorsun ama arada çocuk varsa ne yapacaksın
+1 yılSeni cok iyi anliyorum. Once onunla konusmayi denemelisin bence. Sonra baktin ayni sogumaya calisirsin.
13 Yorumla
Soran+1 yılkac kez konuştum ama hep tamam diyor ben bir sey yapmadın diyip kendini hep iste çıkartıyor
- +1 yıl
Birkac gun hic pas verme, konusma da hatta aksam yemeklerine falan bekleme mesela soguk davran anlasin hatasini. Erkekler hep kaybedeceklerini anladıklarında akillaniyorlar.
Soran+1 yılhaklısın üstüne dusmemem lazım takmamam lazım
+1 yılBosansana ablacim ne bu yaa
20 YorumlaBunca şeyden sonra soğumadıysan zaten soğuyamazsın
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılBoşan bu adamla devam etmek kendine saygısızlık
20 Yorumla
+1 yılBosanmalisin soğumak yerine konusarak şöyle boşanmak istedigini
05 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle yapicam
- +1 yıl
hoş geldin gunaydin knsalmmi braz musaitsen
Soran+1 yılgünaydın
Soran+1 yılinslalah
- +1 yıl
Neyse gelmicen sen sanırım :)
Kocanın ismini bir kağıda yaz sonra o kağıdı buzluğa at böylece soğursunuz. Dalga geçmiyorum bu bir ritüel.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 651 cevap paylaştı.
+1 yılSoğumak için zaten yeterince sebebin var gibi 🤭
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılen kısa çözüm boşanmak olur
10 Yorumla
+1 yılHanımefendi boşansanız daha iyi olur sanki...
10 YorumlaBen sana yardımcı olabilirim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı.
+1 yılButun bunlar zaten sogumaniz icin bir neden?
20 Yorumla
+1 yılsoğuman için her şey olmus bu saatten sonra sanmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılEğer bütün duvarları yıkacaksan sağlam yık hiç kimse kalmasın
00 Yorumla
+1 yılSende. aldat birini bul bulduğun kişiyi iyi seç onu sev
00 Yorumla
+1 yılBu durum seni zaten soğutmuyor mu ki
17 Yorumla
Soran+1 yılsoğudum atabi ama tam değil çok az miktarda meyilliyim barışmaya benim istediğim şey onunla hiç muhatap olmak istemiyorum herseyi yapsın ama ben hiç bir şey demiyim onu istiyorum
- +1 yıl
O da olur zamanla. Kendine mutlu olabileceğin birini bul sende.
Soran+1 yılyok onu yapamam ben kimseye inanamam artık hayatta bu benim hayatımı mafetti asla ama asla başkasını hayatıma almam
- +1 yıl
Yapamam kimseyle evlenemem deme evlenmesen de seni aldatan kocan çocuklarına iyi demeyecek ki arkandan büyük ihtimal evlenir ikinci hanımına daha iyi olmaya çalışır başta sonrada onuda aldatır bence huylu huyundan vazgeçmez. Maddi durumum iyi değil diyorsun durumu iyi olan biri olması lazım artık duygusal düşünmemen lazım mantık evliliği yapanlar daha takdir ediliyor fakirliği çekersin eşinle daha zenginlere edilen iltifatlar sana edilmez. Mantık evliliği ikinci evlilikte şart bence
Soran+1 yılBen şöyle düşünüyorum üniversite sınavını daha önceden kazanmıştım ama o izin vermedi gitmeme ben gitmedim o zamanlar körkütük aşıktım dinledim gitmedim şimdi tekrar hazirlanicam disardan okumak istiyorum belki bir iş bulurum daha iyi olur benim için ama evlenmem erkekler bana çok itici geliyor onlara baktığımda onlardan çok korkuyorum çünkü esim bana çok piskolajik baskı yaptı dengemi bozdu sinirden hep kendime zarar verdim bir keresinde o kadr üstüme geldiki ben 5 kattan atladım tam atladım bacağından tuttu o derece bıktım hayattan yani piskolajim bozuk ben başka evlilk yapamam
- +1 yıl
Hemşirelik için çalış inşallah kazanırsın atanması kolay bölüm kazanması zor biraz ama eskisi kadar zor değil
Soran+1 yılinassllah kazanırım
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini düşünmek zorundasın
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaptığı kötü şeyleri gözünde canlandır sürekli
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen yapıyorum ama hep üzülüyorum kahroluyorum aklıma gelince
- Devamını Gör (60)
Devamını Gör(105)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?