Sonra vay efendim bu kız niye sıkılıyo niye saçmalıyo -,- Çöpe mi atsam napsam bunu ben?
Cevabın nedir?
Askerde galatasaray maçı varken arkadaşın sevgilisi aramıştı, gittim gazinodan çocuğu çağırdım sevgilin ario dedim. Çocukta fanatik galatasaraylı, yok de sonra arar o tekrar dedi. Gidip kıza valla maç izlio gelmedi dedim. Askerlik bitti bir baktım kız ayrılmış adasdasdsa
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Beşiktaş'ın maçı varken kimseye mesaj atmam şahsen.. Sevgilim bu yüzden trip atarsa direkt soğurum, kezbanlaşmaya gerek yok adam 24 saat sana mesaj mı atacak..
21 Yorumla
+1 yılBen özellikle rahat rahat izlesin sonra benimle ilgilensin diye maç olduğu zamanlarda mesaj atmam o atınca cevap veririm yeni ama konu açmam uzatmam falan zaten sürekli benimle ilgileniyor maç zamanı rahatlasın :)
02 Yorumla- +1 yıl
O maç izlerken bende kitap okurdum ya da ders çalışırım kendime iş buluyorum ve zamanın nasıl geçtiği anlaşılmıyor :) hem ikimiz içinde iyi oluyor :)
Hep karşılaştığım bir durumdu bana kapa çeneni falan diyordu bir de bir ara maşallah her gün maç vardı. Biz her durumda onlara mesaj attığımız için aynı hassasiyeti bekliyoruz ama olmuyor malesef.
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
77Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılMaç arasında mesaj gönderebilir, arayabilir.. Eğer maç esnasın da sen aradın ise o zaman cevap vermeli.. Hem seninle konuşurken maçı da izleyebilir.. Yani iki tarafı da düşünmek gerekir.. Anlayışlı olmak saf duyguyla güzellik olması gerekir.. Yoksa imkanı yok mutluluk olmak..
02 Yorumla- +1 yıl
Böyle olursa iki tarafta keyif alır.. Bir düşün erkek daha da keyif alması gerekli aslında.. Yani şöyle kız daha keyifli almasın demiyorum ya da erkek daha fazla keyif alması gerekir demiyorum.. Şunu söylüyorum erkek için güzel olur çünkü hem sevdiği maçı izliyor, takımını hemde sevgilisi ilgileniyor ve onunla da ilgileneceksin. Böyle bir güzellik varmı? :) İnan ki kaçırıyor. Ah ah elimde böyle fırsat olacak kaçarmı hiç..! Bence sen de ona karşı yap bakalım, nasıl oluyormuş bir anlasın..
- Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılMaç izlerken sevgilisne mesaj atan erkek ya kılıbıktır ya da beşiktaşlı değildir :D En büyük aşk beşiktaşk :D
https://www.youtube.com/watch?v=ps1DQf2nJSA00 Yorumla Adam senden 24 saat istememiş ki 90 Dakika bence bu konuda anlayış göstermelisiniz erkeklerin en hassas oldukları konu bayanların anlayış göstermesi sakın maçmı benmi diye sacma bir soru sormayın :) ayrılma sebebiniz olabilir.
02 Yorumla
+1 yıl90 dakka ilgi istemeyin hafta 2 defa oluo en fazla nedir sizin bu erkeklerin keyifleriyle alıp veremediğinz. kendi makyajınız veya alışverişnz olsa dünya ile bağlantınızı keser lafta ettirmezsinz.
06 Yorumla- +1 yıl
Az önce aynı kavgayı bende yaptım ne var sanki maç izlesek şurda gönül verdiğimz karşılıksız sevdiğimz bir takım onumu kıskanıosunz anlamıorum ki
- +1 yıl
Maçı izledi ya duyanda aldattık zanneder ne bu anlamıorum ki
- +1 yıl
Çocuğu burada reklam ettin daha noolsun :)
+1 yılyahu şampiyonlar ligi maçı var napsın adam mesaj mı atsın? bir dur keyfini çıkarsın. beraber izleyin :)
03 Yorumla- +1 yıl
yahu bırak adam biraz eğlensin. maç varken sevgilisine mesaj atan erkek hani maç izlemeye oturup bir de mesajlaşıyosa o ortamda dövülür. ben de vururdum. sonuçta kızların anlamıyorum ama alışveriş olayı gibi bişi bu. ihtiyaç :)
+1 yıl25 yaşında adamım herdakka mesaj atamam işim gücüm var benim.
21 Yorumla
+1 yılBiraz rahat birakin su adamlari ya. Sen agda yaptirirken mesaj atiyor musun?
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 638 cevap paylaştı. Valla olur bal gibi olur sevgilime haftanın 7 gününü saatlerimi ayırıyorsam haftada sadece 2 saatimi de takımıma ayırırım. Buna karışacak zihniyetteki , bunu anlayamayacak ve bu yüzden kendini değersiz hissedecek kişide gitsin bir doktora görünsün.
10 YorumlaFutbol kadar saçma bir aktivite görmedim, üstüne spor süsü verip kumar oynuyorlar.. At gitsin çöpe şimdi değilse bile yarın varını yoğunu iddiaya verir.
04 YorumlaOlur olur normal maç diyor mazeretini söylüyor sen dizi izlerken iyi demi
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılKızım sık boğaz etme adamı. Bırak maçını seyretsin. 90 Dk. Sabret. Kazanan sen olacan. :)
02 Yorumla- +1 yıl
:))
+1 yılSevgili bulmuşsun da maç izlerken mesaj atanını mı arıyosun canısı -.-
11 Yorumla
+1 yılişin kötü yanı ben gs'li değil FENERBAHÇE'LİYİM önce bunu herkez bir bilsin :)
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBende cevap vermem bırak izlesin onun heycanı başka oluyo araya mesaj girerse tadı kaçar :D
00 Yorumla SEVGİLİ GİBİ SEVGİLİ.
Benimde ılık bir sevgilim vardı futbolu sevmezdi maç esnasında ben ona yazmıyodum00 Yorumla
+1 yılValla ben sevgilime maç var diye mesaj atarım kaçırmasın o da izlesin.
03 Yorumla- +1 yıl
Galatasarayin maci varsa telefonu eline bile almasin bir zahmet :D
- +1 yıl
@gamzelimo52 Tamam :(
Ben atmmıyodum. Fanatik fenerbahçeliyim sinirleniyorum gol yediğimizde falan. Onun kalbini kırmaktan korktuğum için maçtan sonra konuşalım diyodum :)
03 YorumlaFuck the anlayissizlik. Sen ağda yaparken makyaj yaparken ilgilenebiliyor musun. Bu da onun gibi bir şey my sweethard.
01 YorumlaMac günlerinde haber vermeyip telefonu tümden kapatiyordum. Tekrar Açtığımda ise yüzlerce mesaj :(
02 Yorumlaİyi la "Canım şu an sıçıyorum merak etme iyiyim.. Valla boncuk gibi dökülüyor sıkıntı yok." :-))
02 YorumlaSaygi duymak gerek onunda eglencesi mactir belki 90 dk mesaj atmasn ne olcak
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 888 cevap paylaştı. seni çöpe atmalı adamı bunaltırsınız böyle sonra ağlarsınız arkasından
01 Yorumlavalla olmaz ben koyu galatasaraylı olarak sevgilimle birlikte izledik maçı maçın yarısında kız arkadaşım oral yapmaya başladı maç bitti bende bittim karşılıklı yani değer vermek önemli diyeceğim o
03 Yorumla
+1 yılkarı var diye mesaj atmayaydı daha mı iyiydi kanka kötünün iyisi işte
02 Yorumla- +1 yıl
asdfgh güldürdün kanka :DDDD
Nasıl bu kadar bağlanabiliyorlar anlamıyorum abi saçmalık.
06 YorumlaOlur tabisi. Adam rahat rahat maçını izlesin ya. Bari ona karışmayın.
01 Yorumlavalla ben lol yüzünden mesaj atmadığımı bilirim sen sahip çık sahip
05 Yorumla- +1 yıl
Seninle içilmezmiş. Rakı-lol yapmak istersin, beceremem.
Siz alışverişte kendinizden geçiyorsunuz. Biz bir şey diyor muyuz?
01 YorumlaArada rahat birak cocugu ne oyle her dkka dip dibe :d
03 YorumlaOlur nokta net. Kızlara kalsa wcde de mesaj atcaz :D
00 Yorumla
+1 yılsonuçta cevap vermiş sana değerini bil. Ben maçta olacamda tlf na bakacam iyisin yine:)
00 Yorumla
+1 yılAma o an stresli oluyosun seni kirabilir fazla kaptiriyosa bende konusmama taraftariyim
00 Yorumla
+1 yılatmaz tabiikide. atmasinda otursun futbolunu izlesin :D bana kalirsa böyle :D
00 Yorumla
+1 yılMesaj atiyosa sorun vardir bence. Mac izlerken adamı rahat bitakicaksin :)
00 Yorumlasaçmalama bende maç zamanı mesaj atmam bir kere ile sonlandırmıyorsunuz ki dıt dıt dıt dıt bu sefer cevap vermezsen kabahat
00 Yorumla
+1 yılsen en sevdiğin diziyi izlerken ne kadar sonra yazıyorsun adama
02 Yorumla- +1 yıl
dizi olmasın en sevdiğin şeyi yaptığını düşün
+1 yılZaten bu maçtan sonra kanser olmuştur, bulmuştur belasını benim gibi :))
02 Yorumla- +1 yıl
Yeminle bak kanser ettiler beni, erken ölecem bunların yüzünden :)
l*n yürügit galatasarayın maçı var bide mesajmı bekliyosun zaten yenemedik mk.
01 Yorumlamaç sevmeyen erkek binde bir olur biride ben hiç sevmem
00 Yorumlaben maç izlemeyi sevmem manita maç var diye mesaj atsa yanlış anlar formayı giyer evine giderim:))
00 YorumlaMaç çok heyecanlıysa atamayabilirim ama durgunsa atarım :)
00 Yorumla
+1 yıl90dk idare edin sizde 90dk mesaj atmayın beklemeyin
00 Yorumla
+1 yılErkeginde bir maçı var kumar oynasa aleme gitse dahami iyi bide o tarafini düşün
00 YorumlaNal gibi olur. Zevklere saygili olmayı ogrenemediniz gitti anasnı satym
00 YorumlaOlur valla maç zamanı asla mesajlaşmayacağımı herkes bilir benimde
00 YorumlaSözkonusu maçsa evet atmamali ki ben merdiven çıkarken bile atmazdim. :)
00 Yorumlamaç diyorsun :D bana şampiyonlar ligi final maçımı yoksa secgilinle bir gece deseler maçı secerm:D
02 Yorumlaçöpe atmakda geç kalmısın be guzelım o atmıs bıle senı :D
00 Yorumla
+1 yılHaha l*n benim sevgilim fanatik besiktasli o bile mac zamani mesaj atmiyo ne diyon sen :) :)
00 Yorumlamac varken sana mesaj aticak erkek turkiyeye gelmedi kardesim daha bende vermem
00 YorumlaVardı benimde öyle gerizekalı bir kız arkadaşım.
30 YorumlaŞu ifadeyi yapan kızlara kanım ısınmıyor nedense -,-
09 Yorumla
+1 yılBen maç saatinde deprem olsa kıpırdamam yerimden.
00 Yorumlaasıl bunu kafaya takan sevgili olur mu ya
02 Yorumla
+1 yılHaklı sonuna kadar destekliyorum :)
00 YorumlaOlur tabiki maç sonucta. Fanatik demekki arkadas
00 Yorumla
+1 yılAtan Varsa git evlen bence
01 YorumlaEvet olur bknz eski sevgilim öyleydi
00 Yorumla
+1 yılvar kız var :) sıkma canını o seni hala seviyor.:)
03 Yorumla- +1 yıl
:)) adamı maç zamanı bari rahat bırak :)
Olur nie olmadın ben bile atmıyom maç varken
00 Yorumla- Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı