Kardeşimi okulundan kimse instagram da takip etmiyor kardeşim ne yapmalı düşünceleriniz neler?

Merhaba arkadaşlar benim bir kardeşim var instagram'a post atıyor sapsarı saçlı ama okulundan kimse kardeşimi takip etmiyor normal insanlar takip. Ediyor ama okulundan kimse kardeşimi takip etmiyor kardeşimde bu duruma üzülüyor instagramını versem baksanız aslında sapsarı çocukda yani sapsarı biri tesseli etmek isteyen varsa özelden çocuğun instasını veririm sapsarı uzun boylu renkli yeşil gözlü biri okuduğu liseden ama kimse onu takip etmiyor çocukda üzülüyor okulda herkes herkesi takip ediyor benim kardeşimi niye takip etmiyorlar birde hepsi esmer kara kıllı kardeşim sapsarı çocuk şu an ağlıyor okulumdan kimse beni takip etmiyor diye sizce sebeb ne olabilir çocuğu teselli etmek isteyen var mı varsa instasını özelden veririm konuşursunuz çocukla peki çocugu okuldan kimse niye takip etmiyor sizce birde uzun sapsarı saçlı biri size göre sebeb ne çocuk bu saate ağlıyor ilgi istiyor o da ufak ve tatlı bence geçen okulundan bir kız dmden çocuğa 8 9 yaşında duruyorsun demiş çocuk iyce bunalıma girdi sizce okulundan niye kimse takip etmiyor bu çocuğu liseye gidiyor kardeşim bu arada isteyene özelden veririm instasını sizin düşünceleriniz neler?
Kardeşimi okulundan kimse instagram da takip etmiyor kardeşim ne yapmalı düşünceleriniz neler?