yaşım 25. 30uma kadar evlenmeyi falan düşünmüyorum. 30 yaşından sonra da karşımdaki benden bikaç yaş büyük olsun isterim max 35. o yaşlarda bi erkek liseli aşık gibi aşık olur mu ve geçmiş de tertemiz olcak
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Efendim bu... Biraz değişik bir soru olmuş, kusuruma bakmayınız. Bir erkek aşık olmak için fırsat kollar. Hayat onu yormamışsa, fazlaca kafası havada olacaktır ama bu "Keşke karşıma birisi çıksa" sözünü kafasından silmeye yetmeyecektir. Şöyle ki, 30 yaşından sonra aşık olur. Ancak yaş geçmiş olur. Pamuk şeker yiyecek yaşı geçmiş olursunuz, birlikte dönmedolapta dondurma yemek çocukça gelir artık. "Liseli" gibi aşık olamazsınız ancak "temiz" olur mu yorum yapamam. İnsanlar değişeli çok oluyor ve takip etmek artık benim için bile zor. Benim düşüncem, muhtemelen şu an var olan sosyal çevrenizi kullanmanız yönünde olurdu. Biriyle tanışın, temelleri atın. Evlenmek sonra da gelebilir, bu ayrı bir konudur. Ancak 30-35 yaşına kadar insan ömrünün yarısını doldurur zaten. "Yakında öleceğiz ha" olur ilk düşüncesi. Heyecan pek aramaz. Yine de eğer erkek çok şey yaşamışsa, ( düzgün bir erkek için aldatılma vs çok ağırdır ) size yanlış yapmamaya özen gösterir. Sorunuz olursa cevap atabilirsiniz, seve seve yanıtlarım.
04 Yorumla- +1 yıl
Efendim dediğim gibi... Muhtemelen daha farklı düşüncelere sahip insanlar çıkacaktır karşınıza. Hayatın her evresinde, 5 yaşından 75 yaşına kadar her seferinde farklı düşüncelere sahip, farklı karakterli insanlar çıkacak. Sevecek olan erkek her zaman belli eder kendini. Gözlem yapmak önemli, taraflı bakmayarak, sakin ve mantıklı şekilde seçmelisiniz o kişiyi. 70 yaşında seven erkek de gördüm ben, 68 yaşında bir hanımefendi için deli divane oluyordu ihtiyar :D Aynı şekilde 14 yaşında seven bir delikanlı da, reşit olana kadar eşi işin didindi durdu manyak. "Saf" duygular her ne kadar az bulunuyor olsalar da hala varlıklarını sürdürmeye devam ediyorlar. Şans da, hayat da sizin. Umarım karşınıza ideal insanlar çıkar, üzülmezsiniz.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAşkın yaşı yoktur derken hep bunu diyoruz işte. Bir insan 30 yaşında da aşık olur, 40 yaşımda da bir taraf aşkı delice yaşarken, diğer taraf daha durgun yaşar arada ki tek fark bu olur. İşin aslı gerçek aşktır. 30'undan önce hele hele 25 den önce duyguların hormonlarının kontrolündedir. Karşındaki kişiye duyduğun güclü cinsel çekimi aşk zannedersin. Kendi hayatın senin için netleşmemiştir ama yine de her boku bildiğini, çözdüğünü zannedersin. 25 den sonra taşlar yerine oturmaya başlar. Aklın artık kafanın içindedir, ne yaşadığını, nasıl yaşadığını, ne yaşamak istediğini beyninle düşünmeye başlarsın. Çalışıyorsan işinde az biraz ilerlemiş, okuyorsan okulun bitmiş olur. Hayatla, ailenle, çevrenle ilişki yumakları içinde gerçek yorgunluğun anlamını öğrenmeye başlarsın. Zevklerin, beklentilerin, sağlığın ve hatta öfkelerin bile farklılaşır. Karşı cinse hormonlarınla değil beyninle ve kalbinle bakmaya başlarsın... ve birgün karşına çıkan insan sana hayatta çoğu zaman eksikliğinin farkında bile olmadığın birşeyler verir. Kalbine dokunuverir eliyle, sözleriyle, gözleriyle. Onun yanında olmak, onunla yaşlanmak istersin... haa yanılırsın ya da yanılmazsın ayrı konu. Ama 30'undan sonra yaşadığın şey gerçek aşktır, öyle libido zıplaması filan değildir..
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yıl30 Yasından önce evlenmek istemiyorsanız elbet sizin kararınızdır 35 yasındaki erkekler asık olur mu? olur tabii ki ama önemli olan gerçekten olmalıdır size asık çünkü günümüzde yasca olgun olsun genç olsun çok fazla kandırmalar var ve sizin düsünceniz her zaman su olmalı biri çıkarda umarım karsıma evlenirim uzun zaman sonra siz 3 4 senelik iliskide olduktan sonra evlenirsiniz bu daha doğru olur kısmetinizi kaybetmemeniz daha önemli olacaktır sizin için her zaman bu yüzden önce odaklanmanız gereken seylerden bir tanesi hayatınızda güzel adımlar atmak ve devam etmektir güzel bir sekilde ozaman zaten kısmetiniz çıkacaktır karsınıza ve 30 yasında bu kisiylede evlenirsiniz.
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. 16-20 arasında aşk oluyor ben 20 den sonra mantıklı düşünmeye başladım. Çok sever seninle çok mutlu olur seni çok mutlu eder bunun adı sevgi. Ama aşk insanın gözünü kör eder onunla mutsuz olmayada razı olursun yeter ki olsun dersin fedakarlık yaparsın. 35 de insan mantıklı düşünür mutlu olacağı yaşam kalitesinin artacağı biriyle evlenir
015 Yorumla- +1 yıl
Sen mantıkla düşünmeyecek misin bak çevrende kızlara önce maddiyata bakıyorlar evlenirken kimse asgari ücretle çalışan biriyle evlenmek istemiyor. Sen evlenir misin 30 dan sonra evi olmayan arabası olmayan asgari ücretle çalışan sade bir nikah yapalım düğüne param yok diyen biriyle ben aşık oldum evleniyorum der misin
- +1 yıl
Ben ilk görüşte aşk demedim zaten onunla zaman geçirirsin aşık olursun onun için fedakarlık yapmaya razı olursun kötü de olsa dengin olmasa da kabul edersin bunun adı aşk. Sen aşık oldum dediğin kişi dengin olmasa ya da karakterinde senin istemediğin şeyler olsa onunla olur musun onu düşün. Aşk da mantık diye bir şey yok hem dengim olsun hem karakteri iyi olsun sonra da aşık oldum onun adı aşk değil sevgi.
- +1 yıl
e tamam bunu istiyorum dedim ben de zaten. insan tanıdıkça aşık olur, dolayısıyla bi dolandırıcıya mı uyuşturucu tacirine mi yoksa düzgün yalan konuşmayan helalinden kazanan birine mi aşık olacağı da kendi elindedir. eğer bi insanda ilişkinin gidişatını engelleyecek bi huy vs gördüğün halde inatla devam ediyorsan bunun adı aşk olmaz bağımlılık saplantılık olur. sağlıklı bi aşkta bağlılık vardır saplantılık yoktur psikiyatrik hastalık derecesinde bence. sevmek ise, herkes herkesi sevebilir ama aşık olamaz. yani yıllar geçse bile ilk günkü heyecan
- +1 yıl
bi insan çok sevdiği biri için de canını verebilir. hatta biri değil bir şey. mesela ben sokak hayvanlarını da çok severim. evcil hayvanım için gerekse canımı da veririm, ben şimdi aşık mıyım? hayır. bu verdiğin değerle alakalı. bir şeye ne kadar değer verirsen o kadar kıymeti artar. aşkta da çok değer var doğru. ama sevgi daha durağan bence yani bi heyecan barındırmıyor. o orada sabittir kaybetme korkusu barındırmıyor. aşkta öyle değil
- +1 yıl
İş ciddiye binerse evcil hayvanın için ölmezsin lafta ölürüm demek kolay. Ayrıca anne baba içinde ölünür benim ki sadece örnekti biri için ölüyorsan ona aşıksın demedim büyük fedakarlık yapabilmen gerekir demek istedim. Neyse fikrine düşüncene saygı duyuyorum umarım mutlu olacağın birini bulursun iyi günler
- +1 yıl
nereden biliyorsun benim evcil hayvanım için yaptıklarımı fedakarlıklarımı, sen beni tanımıyorsun yaşantımı bilmiyorsun? belki yapmışımdır da bu kadar kesin konuşuyorumdur? zaten aklı başında olgun bi insan düzgün ilişki yapacaksa büyük fedakarlık yapmasına gerek kalmaz arkadaş çevresini değiştirmek vs gibi, çünkü zaten benden önce de benim onaylayacağım şekilde düzgün hayat yaşar
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
51Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Olabilir..
Geçmişi temiz arama bulamazsın..21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlur niye olmasın oda bir insan
10 Yorumla
+1 yıl30 ve üzeri yaştaki insanlar daha güzel sever daha güzel aşık olur. Saçmasapan kısıtlamalar, kıskançlıklar, güvensizlikler.. kolay kolay yaşamazlar bu yüzden aşkın tadını da bozmazlar. Hayata olan bakış açıları daha pozitif bir pencereden olur. Anlayabilme kapasiteleri gelişmiştir
11 Yorumla- +1 yıl
haklısın
+1 yılNe denli bir aşk yaşadığına bağlı. Mesela, o yaşına kadar hiç aşık olmamıştır veya uzun dönem aşkı yaşayıp, o döngüden çıktıktan sonra gerçek aşkı bekliyordur. Yaş değil de daha çok yaşanmışlıkla alakalı bir durum.
11 Yorumla
+1 yılİnşallah öyle birini bulursun. Bulursun ama illa bir eksiği olur. Ya kısa dersin, ya göbekli dersin, ya saçı yok ya da alkolü var dersin.
Rabb' im gönlüne göre versin inşallah14 Yorumla- +1 yıl
Maddiyatta denklik, ölçü nedir bilemem. Ama şunu bilir şunu söylerim. Herkes için bunu söylemiyorum. Kişinin parası için evlenen yolda kalır. Çünkü sen onu kullanırsan, o da seni kullanır. Bunu senin demiyorum. İzah etmek için yazıyorum.
TV' lere bak o kadar zengin maddi durumu iyi olanlar ne kadar mutlu (ünlüler). Mutlu mu? sence. Hepsi de boşanma sırasına girmişler. Daldan dalan konan rezil bir hayatları var. İnsan para için saygınlığından olur mu? İşte onlar oluyor.
İnşallah dengini bulursun. Unutma ki Peygamber Efendimiz (s. a. v.) de fakirdi. Haz Hatice Annemiz ona evlilik teklifi göndermişti. Sadece bir kıssa deyiverdim.
Yükselten de, Alçaltan da Yüce Mevla' dır. Gönülleri ancak O bilir. - +1 yıl
Özür dilerim seni kınamak gibi bir şey yazmak istemedim. Sadece bu bir soru ve, soruya genel bir yorum yazdım. Kimsenin özel hayatına karışamayız. İsteyen istediğini yapmakla özgürdür. İsteklerine saygı duyuyorum. Herkesin bir kriteri vardır. Buna da bir şey diyemeyiz. Ama inşallah kişiler de umduklarına nail olurlar.
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. -30 un altında aşk olmaz meşk olur. aşk +30 un üstündedir.
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Olur tabi 30 öyle sanıldığı kadar büyük bir yaş değil.
11 Yorumla40 yşındayım. İnsan her yer yşta aşık olur. Yeterki hoşlandığı biri çıksın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. İnsan her yaşta aşık olur liseli aşıklar gibi olur mu ve geçmişi temiz olur mu o kısmı belirsiz
10 YorumlaArtık evlenmek çok zor şansın yüksek olur diye düşünüyorum
10 YorumlaOlur neden olmasın bu zaten insan doğasının gereği değil mi
10 Yorumla
+1 yılYeterince kaşarlanmış olur. Önerim max. 27-28 olmalı (ama o yaşta düzeni oturmuş birileri bulman zor)
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı.
+1 yılAşık olur olmasına da. Temiz olma ihtimali coook düşük
17 Yorumla- +1 yıl
İşte o da şansına artık bulabilir misin bilmem🤷
- +1 yıl
Temiz dediğin şey nedirki
- +1 yıl
Sen merak etme erkekler için öyle bir şey yok
- +1 yıl
Yani canım Ne diyeyim şimdi zor bulursun ya
+1 yılHahha tam benim kafa bence şu an biri varsa evlilik teklifi eden evlen 30 dan sonra baya zorlanıyor insan baya hemde
10 Yorumla
+1 yılLiseli gibi derken, aşkın cidden lisede mi olduğunu düşünüyorsun ki?
13 Yorumla- +1 yıl
Biri yanlış anlatmış aşkı bu kıza yasla. alakasi yok ergen olmayan hatta onlar dahi bir çok kızla ilişki yaşamıştır temiz istiyorsan anca köy den al
+1 yılneden 30 u bekliyorsun. birisi varsa hemen evlen bence
02 Yorumla- +1 yıl
30 dan sonra istediğin gibi birini zor bulursun
Üzgünüm ancak na bulursun 35 yaş erkek anca genç ister
06 Yorumla30 yaşında kadını anxak 45 yaşındaki dul erkekler alır 😃
00 Yorumla
+1 yılEtmesini bilene olur sanırım. Ama aklı başında birisi artık hisleri dengelemeyi öğrenmiştir.
00 YorumlaErkekler 35 inden sonra doğru kadının nasıl biri olacağını clanlayabiliyor ancak. Şansın var yani
00 YorumlaHem tertemiz olacak hem maddi durumu sana denk olacak hem 30'lu yaşlarda olacak hem sana kör kütük aşık olacak.. Bu sert çizgilerle zor değil mi sence de. Bir iki tanesini biraz esnetmelisin. İmkansız değilse de imkansıza yakın zor.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bu yalı başı olma zo işlerinde 30 a kadar beklicem sonra salıcma evlenirim demek saygım var ama bana da çok mantıklı gelen bir şey değil.
010 Yorumla- +1 yıl
Bir baraj koymak bana hiç mantıklı gelmiyor mantıklı değil. Yani hayat dediğin ne kadar rolanlı olsana beklenmedik şeyler ile ve buna veridğün reaksiyonlar ile dolu. Bu yüzden gerçekçi olmayan bir baraj ya da hedef koymak ne kadar mantıklı olabilir?
Bende on sene önce 30 a kadar evlenmezsem daha da evlenmem diyordum bak yakında 33 olucam isteeidğim için değil ama evlenmedim. Yani öyle deme ile olmuyor bu işler.
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. çok zor yaş ilerledikçe aşık olmak zorlaşıyo kendimden biliyorum
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO yaştaki erkek 30 yasları yaslı bulur 20'li yaşlara yonelir.
01 Yorumla
+1 yılniye olmasın 30 yaşına gelince duygu besleyemez mi insan 😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. evet öküzler gibi de aşık olabilir..
00 Yorumla
+1 yılGeçmişi tertemiz olcak derken? Cinsellik yaşamasın hiç diyosan var 35 yaşına kadar hiç yaşamamış abazalar.
04 Yorumla- +1 yıl
Kadınla erkek aynı değil bu konuda maalesef ki
- +1 yıl
Git bul o zaman
+1 yılSelam. Evet neden olmasin. Aşkın yaşı yoktur
20 Yorumla
+1 yılİnşallah bulursun ama zor
10 YorumlaTabi ki aşık olabilir
10 YorumlaZor gibi ama belli olmaz tabi.
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılAynı doğruyu bulabiliyorsanız neden olmasın.
10 Yorumla
+1 yılNeden olmasın biz sevemezmiyiz
10 Yorumlamillet 70 -80 yaşında bile aşık oluyor..
10 Yorumla
+1 yılOlur tabi neden olmasın ki onu anlamadım
10 Yorumla
+1 yılEvet, aşık olmanın yaşı yoktur ki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlur ama çok zor olur.
02 Yorumla- +1 yıl
o halde sorun yok... zor aşık olan kız her dam çekicidir :))
+1 yılaşkın yaşı gerçekten yok..
10 Yorumla
+1 yılAşk her yaşta okur canım
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı. o yaştaki erkekle uğraşması zor tertemiz de olmaz
01 Yorumla
+1 yıl30 dan sonra aşık olmak çok zor
04 Yorumla- +1 yıl
Seçicilik başlıyor
- +1 yıl
Takip eder misin
Gizli Üye(36-45)+1 yılZor ama olursa sağlam olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Geçmişi tertemiz erkek bulamazsın
03 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. 30+ biri olarak benim için çok zor.
00 YorumlaLiseli gibi olmaz ama aşık olur elbet ki
00 Yorumla
+1 yılSevgilim 25. Ben 36. Evet oluyor yani.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Geçmişi temiz derken? :D :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Olur tabiki
10 YorumlaOlur sende seviomusun
10 Yorumla
+1 yılaşkın yaşı mı var ya
10 Yorumla50 de bile olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Aşık olur
10 YorumlaÇok çok zor
15 Yorumla- +1 yıl
Yaaa neden aşık olmasın ki bence yanlış bir düşünce gerçekten olur soruyu soran bacım hemde çok güzel olur ayrica asikinida kaliteli yaşar
- +1 yıl
Kandirma derdimiz olsa şimdi ye seni kandırma çabasına girerdik
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılçok zor.
04 Yorumla- +1 yıl
planda evlilik varsa kısmetine razı olursun artık
- +1 yıl
ileride artık. hayırlısı
Zor olur
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBulursan😊😊
10 YorumlaAşık olacak yaşta artık 30 yaşındaki erkek evet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı.
+1 yılOlur örneğin ben …
00 Yorumla
+1 yılAşık olurum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılolmaz
01 Yorumla- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi