Sevgilimi sarhoş kafa ile aldattım çok pişmanım lütfen linclemeden yardım edermisiniz?

Ya kız arkadaşım farklı bir ile gitmişti bizde arkadaslarla icecektik herzman iciyoruz aldık alkolleri 2 kız 2 erkek aparttayiz iste içtik kız çok kötü sarhoş bende okadar kötü değilim de yine sarhoşum öpüştük biraz toplasan 10 saniye etmez sonra yattik normal cinsel bir şey geçmedi sohbet muhabbet ettik opustugum kişi benden 4 5 yaş büyük üstüne arkadasimin eski sevgilisi ve öz ablamin sevgilisinin kuzeni oluyor aldatmayı çok malca bulurdum hayatta yapmam derdim ve yapmak aklımdan bile geçmezdi dün oldu kız arkadaşımın herşeyde ilkiyim cidden ayık kafa ile bunu yapmazdım ya da az içmiş olsam kız arkadasima ne diyebilirim lütfen linçlemeyin yaptığımın ağır şerefsizlik karaktersizlik olduğunu biliyorum gözüme uyku girmiyor ne yapmaliyim kiza hiç soylemeden birdaha böyle bir şey yapmam zatwn devam mi etsem diyorum ama içim rahat etmez ona söylemeden ayrilsam mi ya da birkaç gün ya da hafta sonra söylesem mi diyorum lütfen linclemeden yardım edin
Sevgilimi sarhoş kafa ile aldattım çok pişmanım lütfen linclemeden yardım edermisiniz?