Üniversitede yaşadığım bir olay kafamı çok kurcalıyor sizce nedeni ne olabilir +18?

üniversitenin 2. Yılıydı bizim yurdun az ilerisinde öğrenci evi vardı Birgün tesadüfen bir arkadaş aracılığıyla o evden biriyle tanıştım çocuk çok hoşlanmış görünüyordu sürekli mesaj atıp ariyodu falan neyse birgun beni kahvaltıya çağırdı kırmadım gittim biraz konuştuk bana daha önce sevgilim olup olmadığını sordu bende ona dürüstçe cevap verdim lisede hiç sevgilim olmadı ee universiteninde 2. Yılı benim son senem öyle bisiy düşünmüyorum dedim başta abuk subuk konuşup gözümü korkuttu falan buraya öylece nasıl gelebildin ya başına bisiy gelseydi dedi neyse tam o sırada arkadaşı geldi beni alıp kendi odasına çekti sonra bel altı sorular sormaya başladı anlamamazlıktan geldim cvp vermedim sonra yanıma gelip sarildi öptü beni ama çocukta adını koyamadığım değişik bisiy vardı hiç bir şekilde ona kapılmıyorum sonra aniden c*nsel organını çıkardı dokunmamı istedi ya bisiy olursa diyip korktum kendi elimi alıp dokundurdu elim üstünde kaymadı sonra beni alıp banyoya götürdü sabun su falan derken yaptırdı işte sonra tam banyodan çıkacakken yine abuk subuk konuşmalara girmeye başladı "bak*re olup olmaman umrumda degil" "daha önce kaç kişiyle yaptin" sanki daha önce birileriyle bisiy yaşamışım gibi göstermeye çalışıyodu ağır psikolojik ilaçlar kullandığım bir dönemdeydim ve bana bunu bir kaç kes yaptırdı yine birgün banyodan çıkacakken yine aynı konuşmaya girdi ve en sonunda dayamayip sordum neden her Banyodan cikisimizda böyle konusuyosun dedim diğer oda daki arkadaşı "canım" diye bağırdı cvp vermedi sizce o sırada napmaya çalışıyodu benim adımı çıkartmaya mi calsiiyodu sordum ben öyle bisiy yapmam dedi bunu yapmakta ki amacı neydi peki
Üniversitede yaşadığım bir olay kafamı çok kurcalıyor sizce nedeni ne olabilir +18?