Sevdiğim adam beni kendine bağladı şimdi gidiyor hayatımdan hiçbir şey yapamıyorum Burcu Koç aşırı Özgür ruhlu sizce ne yapmalıyım?

Ben bu adama aşık oldum başta çok umursamaz bir ilişkimiz vardı zaman geçirmek amaçlı.. ama sonra laflarıyla beni kendine bağladı ben görüşmek istemesem de inatla görüşmeye çalışır saatlerce telefonda bana görüşelim diye laf anlatırdı ama bu süre boyunca benim onu sevmeye aşık olmaya başladığımı da biliyordu bile bile üstüme geldi ben bu yüzden daha fazla kapılmamak için görüşmek istemiyordum ama ona karşı koyamadım şimdi onu çok seviyorum düzgün bir şekilde hayatımda olsun istiyorum ama o sanki tüm bunları yapmamış gibi benim ona olan sevgimi görmezden geliyor burcu Koç aşırı özgür ruhlu bilmiyorum ki burcuyla alakası var mı? Bu arada yakında askere gidicek bunun etkisi nedir bilmiyorum.. o kadar güzel vakit geçiriyoruz birlikteyken gözden çıkaramıyorum onu ama o bana teselli veriyor hayatına devam et bana ümit bağlama diye.. sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım..
Sevdiğim adam beni kendine bağladı şimdi gidiyor hayatımdan hiçbir şey yapamıyorum Burcu Koç aşırı Özgür ruhlu sizce ne yapmalıyım?