SAVCIYA WHATSAPP'TAN MESAJ YAZSAM AYIP MI OLUR?

Merhaba arkadaşlarım.
Geçenlerde annemle bir komşumuza misafirliğe gittik. Orada beni bir savcı bey ve annesiyle tanıştırdılar. Bu bey benden 5 yaş büyük, ilçeye yeni atanmış, komşumuzun rahmetli eşinin yeğeniymiş aynı zamanda ve görevi süresince komşumuzda kalacakmış.
Ben özelde öğretmenim. Ama devlete atanmak istiyorum. O yüzden KPSS çalışıyorum. Tanışmamızda savcıya bundan bahsettim, zor oluyor falan dedim, ilgilendi bayağı, çözemediğin soruları hafta sonları getir birlikte bakalım dedi.
O gün akşam annem ve komşumuzun kızı bana bu çocuğu kaçırma, görüşün mutlaka dediler. :S
Etkilenmedim değil doğrusu. Yalnız savcı ile bu KPSS mevzusu dışında pek konuşmadık, biraz soğuk biri sanki, bizim yanımızda fazla durmadı. Sizce bana çözemediğin soruları getir derken nezaketen mi dedi? Sahiden sorularım birikti yine ve biraz da görüşmeyi düşünmeye başladım. Soru çözdürmeye gitsem ayıp olur mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Ya sorunun başlığını whatsapptan mesaj mı yazsam diye attım, aklımda önce mesaj yazıp öyle giderim düşüncesi vardı. O yüzden siz öyle anlayın. Tabii ki haber vermeden sormadan gitmem.
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarınız için teşekkürler hepinize. Kendisiyle tekrar buluşucaz. (:
SAVCIYA WHATSAPP'TAN MESAJ YAZSAM AYIP MI OLUR?