ENGELI KALDIRDI AMA YAZMIYOR NAPMAYA ÇALIŞIYO SIZCE?

Herkese merhaba öncelikle ben 4 ay nisanliydim sevdigimle nişanlamıştım 4 sene birlikteydik. Nisani atmak zorunda kaldim😐nisandan sonra kisaca anlaticak olursam bi sürü sebep var ailesi kürt oldugum icin hep yargiliyordu baskalariyla misal kürtler boledir bole yapar kurt bi gelinleri varmis ole benide yargıladı gorumcem bunu yapan bu arada onun disinda cok karisiolardi nisanlim hic sesini cikarmazdi bosver deyip geçiştirirdi. Nisanlim Nisan olduktan sonra bana vakit ayirmamaya basladi ilgisizlesti hep ailesiyle ilgileniyordu gorumcelerim beni hic arayip sormazdi evine bile cagirmadilar mesala hic ben de hep huzursuz oldm nisanlima defalarca solememe ragmen duzelmedi seni kıskaniyolar takma bosver iste onlar benim ailem gibi konuşmalar her neyse uzatmicam bi kac sey daha olunca üstüne bende nisani atmaya karar verdim 9 ay oldu atali cok sevmeme ragmen yaptim bunu ilk günler cok kötüydüm ertesi gunu sadece babası gelip ciceklerine kadar herseyi aldi görümcem kaynanam noldu diye aramadi bile. Baslarda atlatamicam sandim bi gun boşluguma geldi fake hesaptan ona mesaj attim ben oldugumu anlayınca benim oldugumu soyledim😑ben numarami falan degismistim numarami istedi verdim falan sonra olmaz bidaha dedik ve daha yazmadik. 1 ay sonra instagramdan engeli kaldirdi 4 5 ay oldu kaldirali ama mesaj atmadi hic cok pisman olsun istiyorum ama sizce napmaya calisio ya da ben engel atmalimiyim bu seferde simdiden tesekkurler
ENGELI KALDIRDI AMA YAZMIYOR NAPMAYA ÇALIŞIYO SIZCE?