AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
Evet seni eski sevgilisine benzettiği için birlikte
Eskisini görüyorsa sana bakınca aklı eskisine bedeni seninle şutla
sevgilinin beyinsizliği de senin eski sevgiline benziyor olsun tam olsun derim
Kısa boylu erkek pes mi etmeli
Adam küfür etse daha az acırmış daha bi dk bile durma onunla
Asla emin olamazsın. Bu dediği de laf değil yani biraz patavatsızmis 😅
Evet sana baktıkça onu görüyor demekki seni samimi buluyor
Yok artık. Gitsene o zaman eski sevgiline, Ne kadar terbiyesiz adam ya
Eski sevgilisini unutamamış senide yara bandı gibi kullanıyor bence kaç uzaklaş hemen.
Siz kizlar neden bu mal tiplerle dolasiyorsunuz 😂 sevgilim boyle birsey dese aniden bırakırdım.
Ve cocuk seni birakmis, gecmis olsun.
Tabi ki yanlış bir şey yaptı. Devam edersen onunla sen çok üzülürsün.
😂 ne diyim komik bı durum shshshd yeniyle eskiyi ancak aptallar kıyaslar
Kişi farketmeden sonradan pişman olacağı şeylere söyler bazen işte bunlar kişinin asıl düşünceleridir bir anlık boşluğa gelince öğrenebilinen bu yüzden kendini kandırma dostum unutamamış belli sen aslında onun eksiltip atamadığı insanın ta kendisisin
Doğru olan görüş bu ama insanlarda hep aynı karakterde olan insanlarla sevgili olur çünkü o insanın istediği tarzda o yani farklı olan birisini o istemez çünkü kafa yapısı uyuşmayabilir
Karakterden bahsetmiyor ama okuduysanız fiziksel özelliklerden bahsediyor insan özlediğini benzetir hakan bey
Fiziksel özellikler de genelde karakterle orantılıdır
Hakan bey seven unutulmuyor işte anlayın artık yok yok yok u-nu-tul-mu-yor
Bide benziyorsun tabiri sadece fiziki olarak tasrif edilmez
Bu çok yanlış bir düşünce sen hiç bir kedinin köpekle çiftleştiğini gördün mü
Çok alakasız bir örnek oldu her neyse umarım bir gün çok sevmenin ne demek olduğunu anlarsınız sağlıcakla kalın
Sevgi erkeklerde mantıktır kadınlarda sevgidir
Erkek kendisine uygun eşi sever ve aşık olur
İşte bu yüzden biz insan doğuruyoruz hakan bey bütün teziniz çürüdü şu an enteresan bir insansınız
Kadın kendisini mutlu eden erkeğe aşık olur ama kadınlar kendileri gibi değilde erkekler gibi olmaya çalıştıkları için hep zarar görenler kadınlar oluyor sevmeyen erkeğe değer verip onlardan sonsuz sevgi beklemek üzüntünün asıl sebebi olur kadınve erkek en doğal halleri ile sonsuz sevgiyi yaşıyabileceği eşlerini bulur.
Aynı anda iki zıt görüşü nasıl savunabiliyorsunuz anlayamadım ayrıca kadınların neyi sevip neyi sevmeyeceğine karar vermeyi bırakırsanız belki o zaman sizi seven bir kadın olur bilmem anlatabildim mi erkek olarak kadınmış gibi kesin yargılarda bulunmak sizi kadın profesörü yapmaz aksine her şeyi bildiğini zanneden fakat hiçbir şey bilmeyen bir ERKEK yapar ve ben bu sohbeti daha fazla uzatmayacağım görüşleriniz sürekli değişkenlik gösteriyor iyi akşamlar
Sen biraz nefret duygusuyla hareket ettiğin asıl çerçeveyi takip edemiyorsun duygular gerçeklik olgusunu yok eder ve hayal alemine sürükler.
Bence sen bana uygun karakterde birisin
bende sevgilimi eski sevgilime benziyor diye seviyorum çünkü eski sevgilimi çok sevd ve ona benzeyen birini bulunca kaçırmak istemedim sanki sevgilimle zaman gecirince eski sevgilimle geciriyomusum gibi hissediyorum
Allah akıl vermemiş kullanmaz gerek yok diye belli ki seni ondan sevmiş boş boğaz olduğu içinde sana demiş it oğlu it bırak bunu yoluna gitsin
Kim kimi neden seviyor gercekten seviyor mu bunlari kisinin kendisi disinda kimse bilemez. Boyle bi sey soylenmez ama
Bence yanlış yapmış söylenilmemesi gereken bir kelime. Şimdi adamı tanımadığım için bişey diyemiyorum ama düşüncende haklı olabilirsin
Sevgilin seni aslinda aldatiyor hayalindeki baska yanindaki baska onu düşünüp senin yaninda oluyor , seni kullaniyor yani.
Bence böyle..
Bazısı annesi gibi bazısı ablası gibi bazısı da geçmişten x bir kişiye benzeyen insanları hayatına alabiliyorlar. Tabi bunun söylenmesi büyük şanssızlık olmuş her doğru her yerde söylenmez.
Ne olursa olsum hoş değil ben bu cümlene çok lırıldım ne niyetle söyledin bilmiyorum ama aynj şeyi ben sana söylesem sende birşeyleri sorgulardın de söylediği şeye göre haber et
Seni ona benzediğin için sevmiş ya da onun yerine koymuş söyleyeceğim tek bir şey var sen ona eski sevgilime çok benziyorsun saçın dudakların vs deseydin tepkisi ne olurdu?
Sana öyle konuşmasına neden izin veriyorsun ki, aklı hala eski sevgilisinde olmayan bi insan yeni hayatında olan birine bunu asla konuşmaz file bile getirmez. Sen sen ol kendinden ödün verme👍
Yanı bende üzülürdüm ama aranızdaki ıletısıme bağlı belkıde kotu niyetle dememıstır ya
Amma ergence konusmus ya konuşmasını bile bilmiyormus nerden buldun bu slagi sen sal gitsin ya
Öncekinden ayrılmak ona ağır gelmiş olabilir. Seninle olmak ona iyi geliyordur. Seni kullanıyormuş gibi hissedip suçluluk duyduğundan söylemiş olabilir. Bence amacı iyi
Seni sevmiyor sevmiş olsaydı böyle saçma bir şeyi söylemezdi eski sevgilisini seviyor sana baktığında onu gördüğü için ona benzediğin için seninle diye düşünüyorum
Aklının hâlâ onda olduğunun en büyük göstergesidir bu hemen kaç hemen aşırı itici
Bence böyle söylenmemeli, yanlış yapmış. Seni sevmesine gelince her ne kadar fiziğin benzese de seni çeken duygulara sahipsindir o yüzden sevmiştir.
Beyinsiz çok sinirlendim normal flört ettiğim biri bile bana eski sevgilisinden bahsetse tepem atıyo sevgilim dese yer yerinden oynar herhalde
o mallık yapmış yarın seni değiştirmeyede çalışır onu unutamamış ve onun tipinde biilerinden hoşlanıyor şekil sensin
çoğu erkek eski sevgilisine benzeyeni arıyor bu doğru
Şimdi ne desem şaşırdım bence neden böyle dediğini ona bi sor müsait vakitte. Belki kötü anlamda dememiştir.
şart değil.. bi kerecik dediyse !! saflık etmiş belki
yalnız sık sık deyip eski sevgilisini bahsediyor olmasın inşallah 😃🙂
Ayıp etmiş. Üzüldüğünü söyle bir daha yapmasın o da. O ihtimal de var tabi umarım o ihtimal değildir.
konuyla alakası yok ama soru sorma hakkım bıttı bende burdan sorıyım. kamu da 1.5 yıldır görev yapıyorum çıksam tazminat alabilirmiyim
Alamazsın
@birisiofıfıf neden
Hocam bildiğim kadariyla 1 yılınızı doldurmus olduğunuz için alabilirsiniz ama çıkış kodunuza da bağlı
@kuğuum çıkış kodu ne oluyo
SGK çıkış kodları diye girin orada numaralar var. Ne şekilde çıkarıldığınız önemli tazminat almanız da atıyorum işverenle kavga ettiniz mesela onun bir kodu var o sizi o kodla çıkarırsa almayabilirsiniz tam emin değilim tabi yine de avukatlara sormanizda yarar var
Mesela işsizlik maaşı da öyle çıkış koduna bağlı
İşsizlik maaşı için de giriş çıkış olmadan 3 yıl calismaniz gerekiyormuş hatırladığım kadarıyla
@kuğuum Ben kendi isteğimle çıkıcam ama kodu göremedim internette
Sanirim 31
Tabi siz yine de bir iş hukuku avukatına danışın derim
www.alomaliye.com/.../
www.isvesosyalguvenlik.com/.../
Bu da işsizlik maaşı alabileceğiniz veya alamayacağınız çıkış kodları
Tabi 3 yıl aralıksız giriş çıkışınızın yapılmaması gerek işsizlik maaşı için
@kuğuum saol
Seninde sevgilin canım sanirim boyle sey soylenirmi
Asla kendini küçük dusurme. Bu yüzden de üzüldüğünü belli etme. maalesef şimdi olmasa da ilerde daha çok uzulebilirsin dikkatli ol bence
Eski sevgilisine benziyorsun ve her ilişkinin bitimi nerdeyse kötü bitiyor ona benzetmilş olsaydı yüzüne bile bakmazdı bence
Neden kendini üzüp ağlıyorsun hadi ordan git şerefsiz desene. Eski sevgilinle konuş ben o değilim desene
Aşkım niye böyle söylemesine hiçbir tepki vermedin? Bu normal mi? Bunu bu kadar nası rahat söyleyebiliyor? Cidden.. bazı insanlar tam bir *.
Ka'hpe
Hayır demekki o tipte kişiler ona hitap ediyor. ikinizin özellikleride onın sevdiği tip demekki.
Evet seni o yüzden seviyor bunu belli de etmiş zaten
insanlar eski sevgilisine benzer kişileri seçmeye meyillidir
hiç iyi bir laf değil o ne demek ya ona benzemesen seninle olmazdım demiş bildiğin
Kesinlikle o yüzden. Bence bir an önce ayrıl. Bir gün benzeme, bi bak neler yapıyor sana 🤣
sen de benim eskime benziyosun ne garip deseydin anlardı belki yaptığı mallığı
Ben olsam ayrılirdim çünkü aklı eskisinden kalmış belli bide seni ona benziyorsun diye seviyo
Kötü niyetle söylememiştir bence ama içini bilemezsin tabş
Yeni sevgilinin eskisine benzemesi= Zafere benzeyen en büyük yenilgi
Eski sevgilisini unutamamış belli. Yol ver sen bu çocuğa
bence olabilir bu tarz benzerlikler normaldir. ama yinede ön yargılı olmayın
Seni sen olduğun için değil eski sevgilisine benzediği için sevdiğini söylemiş
Sanmiyorum demek ki zevki böyle
Veya denk gelmistir olabilir yani takılma bence
kurduğu cümle o kadar anlamsız ve saçma ki… bence ayrıl
Ayyy millet nelere tahammül ediyor bunu söylese geri dönüşü olmazdı bende
ben bir kıza bunu söylesem arabamı ateşe verir
yani evet ondan da olabilir ama aglamaya gerek yok istersen yuzyuze konusun acik acik hissettiklerini soyle kizin fotosuna bak rahatlarsin belki...
Aglanacak bise yok kendini sevgili icin kendini bu kadar yipratmaya degmez
Saflık etmiş diyelim.
Aynı şeyi sen söylesen katliam olurdu
Hayatının hatasını yapmış arkadaş