Sen de de: “eski sevgilim gibi sevişiyorsun sana sevişirken onun ismini söylesen ayıp olur mu?” Diye sor.
Hanımın Çiftliği adlı diziyi izledin ya da Romanını okudun mu bilmiyorum ama adam (muzaffer) işçi kızla (güllü. Sonradan serap) sadece ölmüş karısına (behiye) benzediği için evleniyor. Güllü bunu biliyor rahatsız oluyor ama sırf çok zengin diye evleniyor. Mutlu olamıyor. Muzaffer kıza baktığında Güllü’yü değil ölmüş karısını Behiye’yi görüyor. Ona yanlışlıkla Behiye diye hitap ediyor. Muzaffer Güllü’ye evlenme teklifi ederken bile Behiye’ye ettiği gibi ediyor: Ölmüş karısının elbisesini, takılarını, parfümünü, saç modelini, ayakkabılarını, çantasını giymesini ve takmasını istiyor. Ölmüş karısının yüzüğü ile evlilik teklifi ediyor. Balayında gittikleri aynı yere gidiyorlar. Adam sürekli Behiye’den bahsetiyor ve Güllü ile kıyaslıyor. Muzaffer Güllü ile sevişirken bile aklı eski karısında.
Sen ister misin sevgilin seni kıyaslasın? Karşılaştırılmak ister misin? Seninle sevişirken seninle değil de eaki sevgilisiyle olduğunu düşünmesini ister misin? Seni ona benzeten adam ileride onun gibi davranmanı da isteyecek. Ya seni bilerek görünüşün için seçti (ki sizin birlikteliğiniz tesadüfi bir aşka benzemiyor. Özenle seçilmişsin resmen) ya da senden onu yaratmayı amaçlıyor. Aklı hâlâ eski sevgilisinde olduğunu ve yerini tutacak bir bedene ihtiyaç duyduğu ve seni kullandığını gösteriyor bu.
Sana söylediği bu şeyden anlaşılan şu: Sana baktığında seni değil (kişiliği ve hobileri değişmiş) eski sevgilisini görüyor.
İş ciddiye binerse ve evlenirseniz adamın eski sevgilisi hep ARANIZDA olacak. Ölmüş bir ruh gibi. Baş başasınız diyelim ama baş başa değilsiniz. Sevgilisinin “hayaleti” size yatak odanızda bile eşlik edecek. Sen bir kişiyle yani kocanla sevişirken senin kocan iki kişiyle aynanda seviyor olacak. Senin bedeninle ama eski sevgilisinin ruhuyla.
Bunu istiyor musun? İlişkiniz sağlıklı değil. Belki düşünecek bu görüşü okuyanlar: kız abartmış diye. Ama biliyorum da konuşuyorum. Adamın sana yaptığı yorumdan bu anlamlar çıkarıyor. Bu söylediğini büyütmelisin çünkü MASUM değildi söylediği. Seni sevmiyor. Kendini kullandırtmayacak kadar ÖZEL VE TEKSİN sen. Senden iki tane yok. Sen her insan gibi eşsizsin ama sevgilin bunu maalesef böyle algılamıyor. Belki beraber gideceğiniz bir konser, bir tatil, bir müze olacak. Belki gideceğiniz konser sevgilinin sevdiği bir müzik grubu değil. Zamanında eski sevgili ile gittiği bir konser onun sevdiği müzik grubu olabilir. Gideceğiniz tatile daha önceki sevgilisiyle gitmiş olabilir ya da ayrılmadan önce gitmeyi hayal ettiği tatil olabilir. BUNU HİÇBİR ZAMAN BİLEMEYECEKSİN. Bilimsel araştırmalara göre erkekler hiçbir zaman ne düşündüklerini siz sorduğunuzda söylemez ya da başka bir şey söyler. Siz sevgilinize yukarıda yazıklarımı sorduğunuzda hiçbir zaman emin olamayacaksınız. Şüphe duyacaksınız. Size hiçbir zaman aklından aslında neler geçtiğini söylemeyecek ya da sizi kandıracak. Eski sevgilisini elinde tutamadı; hayat ona ikinci bir şans verdi, karşısına eski sevgilisine benzeyen bir kız çıktı. Bu tesadüfü ya da bu ikinci şansını iyi değerlendirecek. Hayat ona üçüncü bür fırsat vermeyecek. Eski ilişkisinde yaptığı hataları yapmayacak ki bu ikinci ve son şansını da telef etmeyecek. Size gül gibi bakacak. Eski sevgilisini kaybetti ama eskisinin klonunu buldu. Bunu unutmayacak sizi el üstünde tutacak ki klonunu da kaybetmesin. Biliyor ki klonunun bir klonu YOK.03 Yorumla- +1 yıl
Abla naptın ya bu kadar uzun yazacak ne yaşadın
En İyi Cevaplar
+1 yılCanım benim bunu bize neden soruyorsun. Bunu en iyi sen sezebilirsin, biz ne dersek inanacak mısın? Sen bilebilirsin bunun cevabını, adamı tanıyan sensin. Öylesine de demiş olabilir, onu sevdiği için de demiş olabilir. Bunu sen bilebilirsin kimseye sorma bunu. Nahif, kırılgan ve zayıf olma. Çareyi başkalarında arama.
Benim çevremdeki kızlar da böyle geliyor bana "şöyle dedi sence ne anlama geliyor" diyor. Bunların hepsi biraz canım gösteriyor bence. İnsanları tanıması gereken sensin. Eğer gözün tutmuyorsa da yallah yol ver gitsin. Gözün açık ve güçlü ol ama öyle değilmiş numarası yap erkeğin yanında soğumasın. Yol vermek istemiyorsan da özgüvenli ol ve şöyle düşün; eski sevgilisi artık yok ama sen varsın, onun hayatında etkili olabilecek tek kişi sensin. Bu kafaya gelirsen sana daha çok düşer.00 Yorumla
+1 yılBenim eşimde bana öyle söyledi biz birbirimizi görmeden uzun süre yazistik sonra buluştuk ve birbirimizi beğenip devam ettik evlendikten sonra bana söyledi ilk başta kızdım ne yani ona benzediğim içinmi benimle beraber oldun dedim cevap olarak öyle değil tabiiki ben seni görmeden sevdim dedi görünce daha çok sevdim çünkü benim sevdiğim tarzda çıktın dedi hatta ünlü bir oyuncuyla örnek verdi o dönemin güzel kadınlarından biriydi Arzum onan gerçekten de benziyorum ona tarz meselesi yani çokta takma derim o eskide kalmış sen eskisini aratma yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFlörtüm dese neyse eski sevgilisini unutamamış der geçerim ama sevgiliyken denmez. Aynısını senin dediğini düşün gülüşün, gözlerin eski erkek arkadaşıma çok benziyor. Hoş mu? Değil. Sevgilimin libidosuna bile katlanırım ama kalbinde başkasını taşımasına asla
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle diyen biriyle konuşmamayı, bir daha muhatap olmamayı yeğlerim. Bu çok kırıcı, çok incitici bir şey.
Kurduğu cümle, benzetmesi aşırı saçma bir şey. Seni bunun için seviyor olabilir, öyle olmayadabilir. Ama asıl sorun şu ki; sana böyle diyen bir adam var, eski sevgilisine benzeten ne kadar kırıcı bir şey. Bu adamla bir daha muhtap olmak istiyor musun? Bunu sor kendine.
O zaman herkes eski sevgilisinden bahsetsin, ne kadar saçma ve çocukça geliyor.10 Yorumla
u +1 yılBunu söylemek büyük cesaret. İnsan ister istemez kendini değersiz hisseder. Şimdi herkesin aklında tabii ki bi sevgili profili var ama eski sevgiliye benzetmek nedir ya, küfür etse daha iyi :D huylarınız benzemesin boş ver sen. Seni ona benzediğin için sevmiyordur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. aptalca bir cümle kurmuş.. niyeti kötü değildir belki ama , aslında pek çok insanda bir profil var kafasında.. bakıyorsunuz sevgilileri eşi birbirlerinie benziyor.. andırıyor yani.. hoşuna giden kız tiplemesi.. birbirlerini andırmaları çok da anormal değil bence.. ama işte öyle de söylenmez.. biraz safcana galiba.. bundan rahatsız olduysan da dile getirmekten çekinme.. nasıl laf o öyle, benimle ona benziyorum diye mi çıkıyorsun br de utanmadan bunu bana söylüyor musun de.. şu an için aşırı derecede büyütmeye gerek yok bence.. ama haklısın öyle laf da edilmez.. s. ç ağzına sürünsün..
52 Yorumla- +1 yıl
Peki eski sevgilisi benzerinde birini bulmak buna ne diyorsun barraquda ?
- +1 yıl
bilemiyorum aklından geçen her şeyi bilemem. çeşit çeşit insan var.. ama benim de belli başlı hoşuma giden kız tipleri vardır.. hatta bir de en çok hoşuma giden kız tiplemesi vardır.. zaten pek çok kız birbirini andırabiliyor artık değil mi.. saçı bazı tarzı veya tipiyle.. ben de o hoşuma giden kız tiplemesine yönelip benzerini seçebilirim.. olabilir yani. adamın aklını da okuyamam genelleme de yapamam.. ama bana bıraksınlar, benim de kafamda bir kız tipi vardır , muhtemelen benim birlikte olduğum kızlar da üç aşağı beş yukarı birbirine benzeyecektir.. ama tekrar ediyorum. adamın aklından geçenleri bilemem.
Zamanında beni de böyle eski sevgilisine benzeten bir flörtüm olmuştu ve daha sonraları kullanıldıldığımı , karmanın acısını çektiğimi biliyorum. Benim suçum neydi peki , birileri bu karmanın bedelini ödemeliydi belki de!! Bana yaşattıkları , yaydığı negatif enerji , aptal yerine koyup diğerinin acısını benden çıkarması falan belli ediyor böyle tipler kendini aslında. O ilişkiyi zorla devam ettiren muhtaçlık sergileyen bendim ve cezamı çektim. Aşk acısı çeken hiç kimseye yakınlaşmayın benden söylemesi , yoksa diğer türlü bir öncekinin acısını sizden çıkarıyor artı yarabandı oluyorsunuz.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılInsan beyni arastirirsan bir insani begenip begenmeme durumu aslinda matematiksel islemer sonucu beynimizin begenme duygusunu tetiklemesiyle olusuyor.
Bunu neden anlattim? Sevgilin seni eski sevgilisine benzedigin icin senle degil elbette. burada bilimsel olarak eski sevgilisinden once beyni cesitlo cevresel faktorlerden vs. Bir dizi matematiksel algoritma programloyor ve hayato boyunca buna gore begenme begenmeme duygusunu tetikliyor. Senden sonrada baskasiyla oldugunda yine sana benzeyecek biriyle olacak bu degismez.
Farkettiysen bazi insanlar begendigimiz kisiyi begenmiyor. Bunun sebebi her insanin begenme duygusunda cizilen matematoksel algoritma farkli
Biraz karmasik anlattim umarom anlamisindir.
Icin rahat olsun00 Yorumla Eski sevgilime benziyorsun dedi karakter olarak, tıp olarak değil. Ne anlama gelir ki. Bir de bazı hareketleri seviyor gibi ama bazen uzak gibi de. Surekli bana sesleniyor bir şeyler diyor. Bazen temas ediyor. Konusurken hep gözlerimiz birbirine bakıyor titriyor gibi hem benim hem onun gözleri. Konusurken gözlerimizi birbirimizin gözlerinden alamıyoruz birbirimizi. Bir de hani insan bı sinerji alır bir his alır ya ben seviyor gibi hissediyorum ama söylemiyor böyle bir şey. Sizce
bu ne ya, seviyor mu sevmiyor mu? Ben açıkçası seviyorum onu ama söyleyemiyorum, kızım ondan bekliyorum yani napiim😏00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. ya patavatsızca konuşmuş baya , tahmin ettiğim kadarıyla kafasındaki veya hoşlandığı kadın görüntüsüne eski sevgilisi ve sen benziyorsunuz. insanların kafasında hep bir fiziksel imaj olur, sarışınlardan esmerlerden hoşlanmak gibi, demek ki sevgilinizin beğendiği tiptesiniz , eski sevgilisi de öyleymiş. ha senin sevgilin ya fazla acemi veya patavatsız o ayrı dava, kimseye eski sevgilime cok benziyorsun denmez. ben bunu eşime soylesem suratıma bir carpardı sanırım.
00 Yorumla
+1 yılBunu burada soracagina erkek arkadaşına sorsaydin ya söyleseydin kırıldım diye ya da tepkini o an belli etseydin neden sustun bunu biz bilemeyizki benziyorsun diyede seviyo olabilir ya da seni sen olduğun için seviyorum ama öylesine normal bir benzetmede olabilir en iyisi sen bunu sevgilinle konuş.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılbu bu şekilde söylenmez tabiki ama senle sevgili olmasının sebebi eski sevgili deyildir genelde bir insanın hoşlandıgı bi tip vardır genelde aynı özellikler nebiliyim gamze seviyosur kalın dudak seviyosur sarı saç seviyodur bu tip özelligi olan insanlargönlüne goş geldigi için o insanlara yönelir haliyle seninde bir önceki manitaya benzemen normal ama adam canımsın ona yapacak bişey yok
00 Yorumla
+1 yılİlişkilerde bazı şeyler asla konusulmamali ve sorulmamali bana göre. Eski sevgilime benziyorsun gibi gereksiz ve yersiz bir cümleyi kurmak dusuncesizlikten başka bir şey değil. Eski sevgililerden ya da eski ilişkilerden konuşmanın, halihazirdaki ilişki üzerine asla olumlu etkisi olamaz. Bunları konuşmanın ya da herhangi bir tarafın eskiyi kurcalamasinin hiçbir anlamı yok
00 YorumlaEğer seni gerçekten seviyorsa dış görüşünün için değil Düşüncelerin, Fikirlerin, İdeolojilerin, Mantığın v. b şeylerin için seviyordur. Yüzün için değil. Yani o yüzden emin olmadan Sevgilinin Kalbini kırmana gerek yok.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı.
+1 yılYa gercekler acitir ama galiba oyuzden sevgili olabilirsiniz. Ama sen bunu aglamak yerine sorabilirsin bu dedigin kafamdan cikmadi nedemek istedin benimle buyuzdenmi birliktesin falan
Ama psikolojik olarak eyer ask acisi falan cektiyse digerinde onu senin yerine falanda koyuyor olabilir hersey olabilir belkide yaniliyoruzdur
Nekadar suredir birliktesiniz?00 Yorumla
+1 yılYani böyle bir şeyden Bence böyle bir şey çıkarmak çok mantıklı Bana gelmedi daha farklı şeyleri ne emin olmak lazım diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılSeni eski sevgilisine benzetmesi yanlış bir şey. Bu davranışı aslında onun eski sevgilisini unutmadığını gösteriyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Evet olabilir.
Sizinle sevişen bir insanın aslında kiminle savaştığını bilemezsiniz. Sizi öperken zihninde kimi öldürmeye çalıştığını, sizi severken kimden nefret ettiğini tahmin bile edemezsiniz. Çünkü her aşk diğerinin intikamıdır aslında.20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılSeni bu yüzden seviyor değil seni sevmiyor açıkça. Aklı hala eskisinde olmasa böyle bişi demez. Ayrıca seninleyken muhtemelen onu hayal ediyordur ve bu çok kırıcı bişi. Böyle bi ilişkiye biraz daha tahammül edersen kendine olan saygın da azalır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı. Erkekler sanıyor kızlar da ne onurlar ne kıskançlık eski sevgiliyede benzetir ler
Hata şu ünlüye aşığım bide sana derler
insan aynı tipteki kişilerde hoşlanır bu normail bunu dilendir mesi kafada soru işaretti yapar Tabi00 Yorumla
+1 yılEvet, seni eski sevgilisine benzettiği için seninle.
Sanırım eski sevgilisini hala seviyor lakin eski sevgilisi onu sevmediği için sevgilinden ayrılmış olmalı. Bôyle bir şey demesi hiç normal deyil.00 YorumlaBöyle düşünmesini geçtim, sana söylemesi yanlış. İnsan eski sevgilisine yapmaz bu itirafı. Siz şu an birliktesiniz ve yaptığı bu itiraf ilişkinizi zedeleyecek türden bir itiraf. O da bunu akıl edebilecek kapasitede bir insandır diye düşünüyorum...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılHala eskisini özlüyor bence
90 Yorumla Hayatımda belki de en çok bundan korkarim eski sevgiliye benzetilmekten. Ama şanslısın ki sana bunu söylemiş... Soylemese daha kötü bir durum olurdu bence. Düşünsene seni eski sevgilisine benzettiği için seninle olacak ve belki de bir ömür senin bundan haberin olmayacak...
10 YorumlaHiç hoş bir şey değil kırıldığını ve bir daha böyle bir şey söylememesi gerektiğini gerizejalıya anlatır gibi anlatmalısın
21 Yorumla
+1 yılHer insanın hayatında olmasını istediği insanda belli nitelikler vardır buna göre insanları alır hayatına bundan daha doğal birsey olamaz istesende onunla aynı olamazsın o da bunu talep edemez zaten onu gerçekten seviyor olsaydı onu seçer yoluna devam ederdi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılAynısı kuzenimin başına geldi sırf o kızı unutamadığı için benzerlikten faydalanıp kuzenimin duygusuyla oynadı eski sevgilisini unutamıyor ki sana bunu deme cesareti buluyor dikkatli ol derim
00 Yorumla O kadar haklısın ki. Ben de aynı şeyi yaşadım ve cidden kız bana benziyordu. Keşke bunu söylemeseydi ama patavatsızca konuşurdu senin ki gibi. Sonuç olarak bir süre hakettiği gibi soğuk davrandım anladı hatasını bunu beni kıskandırmak için yaptığını söyledi ve özür diledi. Sevdiğin adamı en iyi sen bilirsin bu sözlerin altında ki niyeti de öyle. Ben sevgisinden emindim ve devam ettim sen de eminsen biraz burnu sürtsün yeter.
00 YorumlaMalmi o beyinsizmi bu ne saygısızlık ya ben olsaydım onun burnundan getirdim çok seviyorsam ayrılmadım ama onun burnundan getirirdim
05 Yorumla
Soran+1 yılkıskançlıktan hakaret ve küfür etti
Soran+1 yılo kıskandı evet
+1 yılOnun için bile olsa seviyorsa bence bu sevgiyi yaşa ici ne kurt düşmüş senin bu etkiyle ilişkinin iyi gden bir iliskiyse bozulmasına izin verme.. Erkek arkadaşına sordugun zaman zaten ne alaka diyecek? Ama sana böyle dediyse onuda unutamamis belliki seninde tabi ici ne kurt düşmesi normal valla bilemedim ya
00 YorumlaBöyle diyen erkeklerin yanında nefes alamazsınız enerjiniz düşer. Terslersen kıymete binersin laf sokarsan bir daha yüz vermezsen haddini bildir bence.
00 Yorumla
+1 yılSevdiği ruhları başka bedenlere koyma tabiri var burada, bir insanın eski sevgilisine olan özlemini sevgilisine yansıtması kadar can yakıcı bir şey yok. Hala aklındaysa sana hakarettir bu.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 915 cevap paylaştı. Bunu demesi kötü bir şey değil ki eski sevgilisi sırf sana benziyor diye de seni sevmesi büyük saçmalık öyle şey olmaz hem gördükçe aklına geliyordur bu kadar
01 YorumlaBen bitirilmiş birinin bir mevzunun konusunun hiçbir şekilde açılmayacağını düşünüyorum açıyosa bitirmedigini düşünürüm şahsi fikrim bu yönde biten bir şey neden bahsedilsin ki
00 YorumlaBenimde başıma geldi bu durum seni ona benzediğin için bile seviyo olabilir ama şöyle düşün aradığı Bi tip ve sen ona uygun olduğun için seni tercih etti hersey olacağına varıyor canım boş ver
00 Yorumla
+1 yılAyıp etmiş. insanın içinde böyle kuşkular bırakmak hiç hoş bir davranış değil tabi biraz kişisel olarak denge problemo yoksa
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle düşüncesiz biriyle devam edersen gözünün yaşı hiç kurumaz.
20 Yorumla
+1 yılSiz kızlar göz yaşlarınızı çok ucuz şeyler için dökebiliyorsunuz şaşırıyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Sana sevgilim böyle dese hoşuna mı gider?
Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı. bu çok kötü bir söz keşke söylemeseydi tüm düşüncelerinizde haklısınız efendim karar sizin hüküm sizin
00 Yorumla
+1 yılböyle bir şey demeye hakkı yok ve eğer sırf o kız için senin yanındaysa bu sana haksızlık saygısızlık oluyor devam etme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılSeni sırf eski sevgiline benzediğin için sevmiyordur emin ol. Hoşlandığı fiziksel özelliklere göre aşık olur insanlar.
00 Yorumla
+1 yılBen kafa göz girmiştim deseydi valla demek ki aklı halen eski sevgilisinde tekmeyi basarım o an hemen
00 Yorumla
+1 yılOlabilir bir ihtimal. Belki de sadece dış görünüş olarak belirli bir tipi vardır sadece o tarz beğeniyordur bu yüzden ona çekici gelmişsindir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılEvet kesinlikle öyle. Sırf eski sevgilime benziyor diye kaşar bir kızla uzun süre çıkmıştım. Neyse ki kendimi zaptedip bırakmıştım. Eski sevgili kendisini terk ettiyse bu çok muhtemel.
00 Yorumla
+1 yılYa şu eski sevgili mevzunu açmasalar 💩 mu var yani? Öyle olmasa bile bi kere içine şüphe düşüyor işte. Bundan sonrası zor.
00 Yorumlaherkesin hoşlandığı bi tip vardır kendi bilmese bile, hep aynı tiplerden hoşlandığı için sende onlardan birisin
00 Yorumla
+1 yılBunu sana söylediğine göre demekki sana bakınca aklına sürekli eski sevgilisi geliyor ve onu unutamıyor
00 YorumlaAfedersin ama öküzmüş cocuk aglamyi kes bence sende ona söyle sende benim lisedeki ilk ciktigim cocuga benziyorsun sac stilin falan dee
00 YorumlaYok artık ayıya bak.. Bence ona benzediğin için seninle ki bu laftan sonra ayrılırdım ben yaa iğrenç.
01 Yorumla- +1 yıl
Ahaha mükemmel yorum 😂
+1 yılAğlayacağına ayrıl, ona benzediğin için seninle beraber kendinize böyle saygısızlık yaptırmayın.
10 Yorumla
+1 yılKeşke yapistirsaydin cevabi. Senin poponda eski sevgiliminkine benziyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılÖküzlük yapmış ama belli olmaz sevip sevmediği bu cümleden
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı.
+1 yılOnu hatırlatan şeyler var karşısında ne de olsa. Yara bandı olma yolunda ilerliyorsun
10 Yorumla eğer eski sevgilisine benzediği için seni sevseydi onun kalbini kazanmak veya geri dönmek için savaşırdı yanında olmazdı fiziki olarak benzebilirsin ama demekki onda olmayan o fark sende olduğu için seninle birlikte kötü düşünme sakın✨
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok yanlış yapmış seni niye sevdiğini onun için mi sevdiğini bilemem ama senin aklına bişey düşürmüş çok düşüncesizce söylenen bişey, rahatsız edici ben olsam o an kavga etmiştik zaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılBunun basit bir çözümü var aslında sevişirken Gözlerini kapatıyorsa bilki ona benzediğim için
00 Yorumla Olabilir insanlar belli bir tipi sever ama her zaman geçerlide diyemeyiz buna
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Zaten cümleyi kurarak Ayıp etmiş.
Oturup konusmalsn00 Yorumla
+1 yılKötü niyetli söylemese de bunu söylemesi odunluk yani. Normal de değil bence
00 Yorumla
+1 yılBüyük olasılıkla. Ayrıca kıyas çok itici ayrılma nedenim olurdu.
00 Yorumla
+1 yılYanlış kelimeler kurmuş ama illaki senide sevdiği kesin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHala eskisinde olabilir aklı onu unutamamış falan bi anda mı söyledi bence bu bir ayrılık sebebi sorguya çek falan onu hala seviyor musun bunu bana neden dedin falan de
00 YorumlaFüze atsaydı daha iyiymiş. O yüzden seninle olabilir evet
00 Yorumla- Devamını Gör (147)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne