Olay sorudaki gibi oldu hshsh Ben ona c2den yazarken seni tanımıyorum diyordu, bazen benimle ilgili bi şeyleri doğru bilirdi. Bugün de ona telegramda yanlışlıkla bi gif/emoji attım gördü hemen bir şey yazmadı. Ben de bir dakika içinde sildim zaten.
Sizce neden böyle yapmıştır?
Sizce neden böyle yapmıştır?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Nasıl hoşlanıyorsunuz çok merak ediyorum yani ne yapiyor ne diyorda ya da fotoğrafı mı mevzu? Gerçekten merak ediyorum.
Gerçekte tanışıyoruz zaten aynı bölümdeyiz. Onun c2yi kullandıgını söylediler ben de ondan hoşlandığımdan ona yazdım c2den. Baya konustuk. Bilmiyordu beni ben kendimle ilgili ipucu veriyordum bazen seni tanımıyorum diyordu. Bugün de yanlışlıkla ona telegramda ilk konuşmaya özel çıkan maymunlu emojiyi gönderdim o da gördü ve bi şey yazmadı. Bir dk içinde sildim zaten. Bi şey yazmaması garibime gitti
C2 ne bilmiyorum
Ve galiba hayatımda kimse benden hoşlanmamış o şekilde
O şekilde derken? C2 anonim bir sohbet/tanışma uygulaması. Saçma yani
O şekilde derken biri benden hoşlanacak orada burada takip edecek vb gibi. Galiba kimsenin hayallerini süslemiyorum.
soruma yorumunuz nedir?
Bebde c2 de anlaştığımız kiz kayboldu ücretli anlaşmıştık 19 du 2000 e
Fark ettiyse bilerek yazmadiysa falan ooo
Neyi fark etti aynı seyi düşünüyoruz sanırım
Evet emojileri orada da kullanmadiysan iyi
hayır ya maymunlu hareketli bir emoji telegrama özel. Ama acaba beni zaten biliyordu ve bilerek mi bir şey yazmamıştır
Olabilir telegramdan keske mesaji silip susmak yerine pardon sana degildi deyip konussaydin cok buyuk fiyasko olmus
şimdi ne düşünüyordur :(
Kafasi karismis olabilir senin hic bir sey yokmus gibi devam edip normal sohbeti enerjik tam temposu en yuksek nasilsa o sekilde konus sohbet et o sana ayni sekilde eslik edecek mi supheli durup tekleyecek mi ona bak zaten bir tekleme varsa ne oldu falan diye sorarsin zaten senin oldugunu dusunursa zaten o sana kalmis
bizim onunla hiç samimiyetimiz yoktu ki durduk yere konusursam da olmaz :(
O zaman is daha sorunlu
kurtarmanın bir yolu var mıdır durumu? :(
Yazmasina göre degisir tavirlari da onemli
hiç muhabbetimiz yok ki. bu davranıs bence hoşlanmadığın ve kırmak istemediğin biirne yapılır
C2 ne ya. tam adını indirleimde bizde bakalım 😂
soruma yorumunuz nedir
O an belki sevgilisi işletiyor algısı olmuştur
sevgilisi yok. ben ona c2den hoşlandığımı söyledim ama kimliğimi gizledim. acaba anlayıp bilerek mi cevap vermedi
Yani.. bak zekisin
bu ne demek oluyor peki?
Ya sen kaç yaşındasın kuzum. gizliden işletilmek istememiş.
siz anlamadınız. Ona kendi numaramdan yanlışlıkla mesaj attım telegramdan. Onda kayıtlıyım. Gördü bi şey demedi
Bir daha yaz ya off valla çok takildin.
bir daha yazayım da ona gizliden benim yazdığımdan emin mi olsun
Hı hı
Bişey olmaz