Siz yarın bir evlilik yapacak olsanız bunun tam istediğiniz gibi gitmesi ve başarılı olması için neyin olması gerekir?

Maddiyatla, eğitimle alakası yok iyi evlilik diye bişey de yok zaten mükemmel evlilik diye yansıtılan evliliklerin çoğu da çok sorunlu ya da sahtekarlığa dayalı 7/24 mutluluk naraları, varlık naraları atmakta çok sahte. esim üniversite okuyor devlet memuru ortalamanın üzerinde güzel bir maaşı var ben meslek lisesi terk ve özel güvenliğim asgari ücret ile çalışıyorum çalıştığım da. mutsuz da oluyoruz , mutlu da yokluğun da dibini gördük gerçekten çok aç uyuduk meyvenin tadını unuttuk.çok alakasız şeylerden kavga ediyoruz bazen ama yine de yan yanayız kopmuyoruz. canım yandığında dizine yatabiliyorum , morali bozuk olduğunda göğsüme yatıyor saçını severek uyutuyorum bence evliliğin sırrı herşeyinle eşinle bütünleşmektir.
Günümüzde insan psikolojisinin toplumsal düşünceye sabrı olmadığını düşünüyorum insanlar bireysel yaşam tarzını çabuk benimsediği için evlilikler artık başlı başına başarısızlık getiriyor ilerleyen süreçlerde
Ricalar..
Sevmek gerekiyor bence, sevmediğin birini aldatabiliyorsun, tahammül edemiyorsun, kaybetmekten korkmuyorsun ancak sevgiyle çoğu şeyi aşabiliyorsun.
Teşekkürler hocam
Ricalar.
Cevap
3Cevap
4S - Sevgi, Saygı, Sadakat, Sorumluluk
2A - Aşk ve Anlayış
1H - Hoşgörü
2İ - İltifat ve İlgi
1P - Para
2Ç - Çocuk ve Çiçek
1I - Israr, bir kere söyleyip kenara çekilme ısrarcı ol.
2K - Kadın Olduğunu Hissettir, Kadın Olduğunu Unutma
Hepsinden önemlisi, Rakamların yanındaki harfleri yukarıdan aşağıya oku. 😉
Vicdan, Empati, Saygi, Sevgi, Guven, Yetinebilme.
Klasik ama dogru cevaplar bunlar.
Galiba 3 şey yeterli olur
Gerçek sevgi
Anlayış
Çiftler arası saygı
evliliğin ciddiyetini ve sorumluluğunu bilecek olgunlukta olmak gerekir
Benim babam geçimsiz huysuz ters biri tek korkum o düğüne felan gelmez diye korkardım
Gelir gelir o kadar olmaz. Kızı evlendiriyor öyle düşünme.
İnşallah haklı çıkarsın
Hiç bir şey olmaz merak etme.
Böyle büyüklük mü olur
O yumuşar. Kötü düşünme.
Valla olmaz olsun ne gençlik yaşattı ne çocukluk bilmedik hiçbirini
Aşk sevgi saygı olsa yeterli bence insanlar cinsellik olmadan olmaz diyorlar fakat eğer bir insan cidden seviyorsa cinsellik olmadan da olur yani cinsellik şart değil 😝
günümüzde evlenilemez
Saygı ve güven
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?