En yakın arkadaşım bana dost kazığı attı ne yapmalıyım da ondan bunun intikamını almalıyım?

5 ay önce falan bizim arkadaş grubumuz vardı 6 kişiydik bu 6 kişinin içinde 3 kişi ben ve 2 arkadaşım daha önceden tanışıyorduk biri ayrıldı bizden diğeriyle hala arkadaştık sonra o kalan arkadaşımla biz iki kişi kaldık 6 kişiden iki kişi kaldık herkes dağıldı sonra bundan 3 gün önce bizim eski o arkadaş grubumuzdaki bir kız o yakın arkadaşıma yazdı barışmak istiyorum falan diye sonra onlar barıştı barıştıktan ertesi gün bizim aramız bozuldu tartıştık hep bahane üretti böyle böyle oluyor falan diye tartıştık ve biz konuşmamaya başladık kısaca o eski arkadaşımızla barışınca beni bıraktı ona gitti barıştığı kız dahaok ağır bastı ona bide üstüne üstlük bana iftira attı küselim diye ben ne tehditler altında kaldım onu satmadım ama o benim yerime o barıştığı kızı seçti ben bunlara nasıl bir oyun oynamalıyım ki pişman olup bana geri gelsin onlar küssünler onlarda mutsuz olsunlar ne yapmayalım bu durumda?
En yakın arkadaşım bana dost kazığı attı ne yapmalıyım da ondan bunun intikamını almalıyım?