En yakın arkadaşım bana büyük kötülük yaptı 5 senelik lise arkadaşım lise bittikten 7 ay sonra heryerden sebebsizce engelledi sizce ne yapmalıyım lisede her teneffüs yanıma geliyordu okul çıkışı yemek yemeye giderdik whatsap tan hep yazışırdık AVM'ye gider gezerdik ama lise bittikten 7 ay sonra engelledi Instagram WhatsApp aramalar hepsinden engelledi ulaşmaya çalıştım ulaşamıyorum size göre ne yapmalıyım ve neden engellemiş olabilir siz ben olsanız nasıl intikam alırsınız? Evini biliyorum sizce beni engellediğine göre nefretmi ediyor dövücek kadar şu an ve neden engelledi sebeb ne olabilir sebebsizce bunu neden yaptı nasıl intikam alabilirim fiziksel olarak ben daha güçlüyüm?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Benzer durumu yaşamış bir abin olaraktan yazayım, s*ktir et kardeşim. İnan bana kavga etmeye değmez. Sana değer verseydi, senle olan sorununu senle paylaşırdı. Ama o korkak tavuk gibi kaçmış yani engellemiş. Sen kendi hayatına odaklan
Lisede en yakın arkadaşım dı her teneffüs yanıma geliyordu okul çıkışı yemek yemeye giderdik whatsap dan saatlerce konuşurduk lise bittikten 7 ay sonra heryerden sebebsizce engellemesi açıklama yapmaması zoruma gitti neden yaptı ögrenmek istiyorum ama demiyor
Peki neden engelledi sebeb ne
Benzer durummu sizdeki sebeb neydi aynı sebebmi lise bittikten 7-8 ay sonra en yakın arkadaşın sebebsiz cemi engelledi sebebi ögrendinmi
Hayır, benim mesajlarıma cevap bile vermedi. Sana neden kustugunu söyleyecek kadar değer vermemişse sen niye üzüyorsun ki kendini? Hayatına odaklan kardeşim, dostluklar gelip geçiyor. Zamanı da geri alamiyorsun. Geçmişe takılı kalırsan önündeki fırsatları Göremezsin. Ben de senin gibi üzdüm kendimi. Ama yanlış olduğunu anladım ve önüme baktım
?
Ben intikam almak istiyorum 5 senelik arkadaşımdı ve lisede çok değer vardı her teneffüs yanıma geliyordu okul çıkışı yemek yemeye giderdik lise bittikten 7 ay sonra engellemesi ikimizde erkegiz yanide yine ona rağmen bir garip hissettim evini biliyorum sen ben olsan nasıl intikam alırsın seri taktik 2 aydır unutamadım
5 sene lik emek var ortada 5 yılımızı vermişiz lisede hep beraber dik lise bittikten 7 ay sonra engellemek adamlıkmı bir şekilde insan intikam almak istiyor
Bir daha bir insana 5 yıl emek vermek istemiyorum ondan intikam almak istiyorum ilk ama nasıl
İntikam işlerini bırak. Çocuk belli ki sizin arkadaşlığınız devam ederken seninle olan arkadaşlığı bitirmek istemiş ama lise bittikten sonra engellemiş. Niye? Çünkü lise devam ederken engelleseydi seninle yüzleşme cesareti bulamayacaktı, bu nedenle lisenin bitişini bekledi. İntikam alayım, kavga edeyim deme. Bırak hatıralar kalsın sen de, o çocuk her ne kadar silmek istese de. En iyi intikam, umursamadan hayatına devam etmek ve başarılı olmaktır. Senin yapman gereken tek şey eğitimine, işine odaklanman. Bu çocuğa takılırsan ileri doğru adım atamazsın. Ve emin ol o çocuk seni gram umursamıyor şu an, sen niye onu umursuyorsun? 5 senelik arkadaşlık diye takılma, yeri geliyor insanın 10-15 senelik arkadaşlığı bitebiliyor
Eminmisin iz şu an lise tekrar açılsa kusura bakma kanka der engeli kaldırır ama lise bittikten 7 ay sonra heryerden sebebsizce engelledi
Ama lisede her teneffüs yanıma geliyordu benimle yemek yemeye gidiyordu ben intikam almak istiyorum ortada 5 sene emek var peki bu durum başına gelen insanlar nasıl intikam alıyorki lise bittikten hemen sonra engellerdi arkadaşlıgı istemese lise bittikten 7 ay sonra engelledi işin garibi bu bence
Ben ondan fiziksel olarak daha güçlüyüm bu arada evi biraz uzak ama biliyorum 2 aydır unutamadım depresyona girdim gibi bir şey nasıl intikam alabilirim seri taktik versene benim durumumu yaşayan kafaya takan sana göre ne yapar intikam için ortada 5 sene emek var
Arkadaşlıgı bitirmek istese lisede hep benim yanıma gelmezdi çocukla beni herkes arkadaş sanıyordu çünkü çocuk lisede sürekli okulda benim yanıma geliyordu sohbet etmeye
biliyorum umursamadıgını ama ben umursuyorum ister istemez ortada 5 senelik arkadaşlık var
5 sene olayına takılma fazla. İntikam, kavga işine girme sakın. Psikolojik olarak zararlı çıkarsın, gidip onu dövsen bile. Üniversiteye, varsa işine odaklan. Kendine bir beceri edin, kafa dağıt. Çocuk arkadaşlığı bitirmek istemiş, engellemiş. Sen de bitir olayı kafanda. Ciddi olarak yazıyorum bunları, senin yaşadıklarını yaşadım 6-7 sene önce. Seni çok iyi anlıyorum, inan bana. Ama kafaya takınca işler daha kötüye gidiyor. Tekrarlıyorum, yapman gereken tek şey hayatına ve hedeflerine odaklanman.
keşke hacker olsam ya da ne biliyim psikopat sosyopat falan o zaman iyi intikam alırdım
Lise bittikten 7 ay sonra neden istemiş bu garip ayrıca açıklama yapabilirdi hiçbir şey yapmadan engellemek saçma
Ee tamam işte , demek ki seni gerçek dost olarak görmedi ki açıklama yapmadı. Böyle bir insan için niye üzüyorsun kendini? Değmez ki.
Lise bittikten 1 sene sonra engelledi 2023 Haziran'da liseden mezun olduk 2024 Haziran'da engelledi lise bittikten 1 sene sonra sebebsizce çok saçma ama
biliyorum ama intikam almak istiyorum nasıl alabilirim
Yinede bir taktik ver nasıl alabilirim intikam
İntikam alma, kesin diyorum. Olan sana olur. Bu olaydan psikolojik olarak zararlı çıkmak istemiyorsan o çocuğu unut kardeşim. Ve inan bana en büyük intikam, umursamaz olmak. O çocuğu s*klemezsen kudurur, sen de ona ve onun arkadaşlarına engeli bas. Hayırlı geceler diliyorum
Umursamazsam kudururmu cidden tecrübe ile sabitmi
2 ay önce engelledi dün telgram dan barışma mesajı attım çok güzel bir yazı hatta yazıyı yapay zekaya yazdırdım baya iyiydi yine engelledi Instagram whatsap telgram hepsinden engellemiş
Çocugun tek arkadaşı bendim zaten lisede benden başka bir arkadaşı daha vardı o arkadaşıda 10. sınıfta başka okula gitmişti
Bu çocukla arkadaşken 1.85 boy 68-70 kiloydum beni 2-3 ay önce engelledi bende bu durum sinir ve üzüntü yarattı şu an 1.85 boy 54-55 kiloyum aşırı inceldim intikam şart
İntikam şart değil, bu kafa yapısını bırak. Çocukla kavga ettin diyelim, aileler de kavgaya karışırsa ne olacak? Gençliği heba etmeyin, efendi gibi önünüze bakın. Hayat bu, her türlü duyguyu yaşayacaksın. Bu arkadaşlığı anı ve tecrübe olarak görüp önüne bak, çocuğu unut.
Ailelerde işe karışabilirmi cidden kavga edersek
Fiziksel olarak ben daha güçlü yim ikimiz aynı ilçedeyiz evi uzak ama adresini biliyorum minibüs le evine gitmek 1 saatimi almaz bununla yüzleşsem daha sonra Kavga çıkarmı ben kavga etmiycem sadece yüzleşmek istiyorum kaç aydır unutamadım
Ya kavga çıkarsada ben kazanır ım 2 sene kickboksa gittim
Aileler işe girmez diye düşünüyorum girebilirmi
Her şey olabilir. Kavga etme, intikamı da unut. Hayatına odaklan sen, o çocuk yokmuş gibi devam et. Başka diyeceğim yok. İntikam işine girersen zararlı çıkarsın, bir abin olarak tüm samimiyetimle söylüyorum
Yaş benim 19 sizin kaçtı
Evine gidip çıkmasını bekleyip tehdit etsem nasıl zararlı çıkarım işler sana göre büyürmü
Zararlı çıkarsın, adın da çıkar. İnsanlar sana ezik der. Kız mısın kardeşim sen trip yapıyorsun? Erkek ol, sağlam dur kendi hayatına bak.
Adım nasıl çıkarki
Haberlere falanda çıkabilir miyim
Lise bitti ve onun lisede tek arkadaşı bendim
Adın nerde çıkar ve nasıl zararlı çıkarım evine gidip hesap sorsam sana göre
Çocuk gider ortak arkadaşlara anlatır seni, o bakımdan. Sana ciddi olarak diyorum kardeşim, intikam falan unut. Çocuğu s*ktir et, hayatına odaklan.
Ortak arkadaş yok şu an liseden görüştügü 1 çocuk var sadece
Bili herkes farklı da ben hesap sormak istiyorum neden engelledim diye evine gidip bekleyip sadece dövmiycem hesap sorucam unutamıyorum çünkü sebebi ögrenmek istiyorum
çocuk umarım belası nı bulur Allah belasını versin onun inşallah
İntikam almak caiz değil. Hepsini geçtim binlerce kötü insan var senin onlarla uğraşacak zamanın yok. Kendini gelistir.
Lisede en yakın arkadaşım dı her teneffüs yanıma geliyordu sohbet etmeye okul çıkışı yemek yemeye giderdik lise bittikten 7 ay sonra heryerden sebebsizce engellemesi doğru değil yakın arkadaşını ben intikam almak istiyorum nasıl alabilirim evini biliyorum sen ben olsan nasıl alırdın empati kur
kötü biri değil di bence alakası yok
Biraz özel de çalış sanayide vs hayatın pisliğini gör sonra ben ne kadar basit düşünüyormuşum diyeceksin. Ayrıca cezaevine girersin sicilin yanar..
Hayır ne alakası var intikam alıcam derken öldürücem demedimki
bence unut gıtsın olan olmus allahından bulsun
Öyle demekle olmuyor mallesef
haklısın ama gecmıse donulmuyor ugrasmak sana daha cok zarar verecek sıneye cekmek lazım bazen
Fiziksel olarak benden daha güçsüz lisede kaç yıllık arkadaşız okul çıkışı hep AVM'ye gider yemek yerdik her teneffüs yanıma geliyordu 5 senelik emek var ortada lise bittikten 7 ay sonra silmek adamlık değildir intikam almak istiyorum nasıl alabilirim evini biliyorum benden güçsüz ne yapmalıyım taktik verirmisin sana aynısını en yakın arkadaşın yapsa ne yaparsın empati kur
haklısınız da ben bir insana bir daha kolay kolay 5 senemi veremem ona lisedeyiz diye vermişim lise bittikten 7 ay sonra engelleyemez bu insanlık değil
Yaw ne intikamı bıkmış işte senden
Ama neden lise bittikten 1 yıl sonra engelledi lisede her teneffüs yanıma geliyordu okul çıkışı yemek yemeye giderdik lise bittikten tam 1 yıl sonra engelledi
Lise 2023 Haziran'da bitti 2024 Haziran'da beni engelledi yani lise bittikten 1 yıl sonra bıksa hemen engellerdi sanmam
Okumaya üşendim
Lütfen oku cevap la ya nasıl intikam alabilirim
Özet geçsene uykum geldi
😭😭
En yakın arkadaşım lisede 5 senelik arkadaşım her teneffüs yanıma geliyordu okul çıkışı yemek yemeye giderdik 5 senedir arkadaşız lise bittikten 7 ay sonra heryerden sebebsizce engelledi intikam almak istiyorum nasıl alabilirim evi biraz uzak ama evini biliyorum fiziksel olarak ben daha güçlüyüm sana aynısını en yakın arkadaşın yapsa nasıl intikam alırsın empati kur
Seri taktik nasıl intikam alabilirim birde lise bittikten 7 ay sonra engellediğine göre dövücek kadar nefret ediyormu şu an sence 2 aydır engeli kaldırmadı
2 aydır engeli kaldırmadı ne zaman kaldırır sana göre
Benim umrumda olmaz ciddiyim
Ama belki bi fake hesaptan nedenini sorar az bi söverim o kadar uğraşmam fazla
nedeni sordum engelledi yine aramlar Instagram whatsap hepsinden engelledi ama neden
Lisede her teneffüs yanıma geliyordu okul çıkışı yemek yemeye giderdik o bana yemek ısmarlardı bende ona lise bittikten 7 ay sonra heryerden sebebsizce neden engelledi hala çözemedim
Sıkılmış senden olulun bitmeisni beklemiş
lise bittikten 7 ay sonra heryerden sebebsizce engelledigine göre sizce dövücek kadar nefret ediyormudur beni
Bence fiziksel olarak ben daha güçlü yüm
Umrunda olmazlı en yakın arkadaşın sebebsiz ce açıklama yapmadan lise bittikten 7 ay sonra heryerden engelliyor lise mezunu olduktan 7 ay sonra 1-2 sene unutamazsın emin ol
5 yıldır arkadaşız ben birdaha birine 5 yıl vermek istemiyorum
Hayır öyle olsa lise biter bitmez engellerdi lise bittikten 7 ay sonra engelledi ama
Fakeden yaz ilk başta ben arkadaşlık olaylarında biraz vurdumduymazım
Neden sıkılmışki sıkılsa okulda her teneffüs yanıma gelmezmi okul çıkışı yemek yemeye gitmezdik
Arkasından bi iş çevirmediysen eğer sıkıldığı içindir
Arkasından bir iş çevirmedimde o zaman lisede niye her teneffüs yanıma geliyordu devamlı benimleydi yanıma geliyordu
Okul çıkısı hep yemek yemeye giderdik lise bittikten 7 ay sonra neden sebebsizce engelledi
Fake hesap aç bi sor ya da başka birinin telefonundan yaz öğren
Sanmam sıkılsa lise bittikten hemen sonra engeller bu lise bittikten 7 ay sonra engelledi lise 2023 Haziran'da bitti bu beni 2024 Haziran'da ya da mayısta engelledi neredeyse lise bittikten 1 sene sonra başka bir şey var bence arkasından işde çevirmedim
5 senedir arkadaşız ve sıkıcı biri degilimki ama bak eminim şu an lise açılsa direk kusura bakma kanka der engeli kaldırır lise bittikten 1 sene sonra neden engelledi hala çözemedim
Lisedeki herkesle ilişkisini koparmak istedi belkide bazılarj o triplere giriyo
Lisede ki tek arkadaşı bendim
Lisede 1 arkadaşı daha vardı onun mahallesinden o ama 10. sınıfta başka okula nakil aldı ama onunla hâlâ arkadaş lisede tek arkadaşı bendim zaten
Cidden o tribe giren var mı nedenki
Ya peki nasıl intikam alabilirim sen ben olsan nasıl intikam alırdın seri taktik verebilir misin
Beni engelleyeli 2 ay oldu sana göre ne zaman engeli kaldırıp özür diler yoksa kaldırmazmı
Yüzsüz gibi engellemiş pişman olur mu sanmam sen hesap soe o zaman
Bu çocuk beni engellemeden önce 1.85 boy 70 kiloydum beni 2-3 ay önce engelledi şu an boy hala 1.85 kilo 54 gerisini sen düşün yaşadıgım siniri
Ya hesap soruyorumda farklı nodan aradım engelledi telgram dan mesaj attım engelledi direk engelliyor
Çok saçma ve garip dimi engelleme sebebi
bunun evini biliyorum ikimizde aynı ilçe ama evi bana uzak minibüs le gidebilirim evinde yakalayıp tehdit ediyimmi ben fiziksel olarak daha güçlü yüm ama anne ve Babası görürse işler büyüyebilir
Evine gidipmi hesap soruyım
Benim yaşadığımı başka insanlar yaşasa ne yapardı sence
Keşke ileri seviye dünya çapında hacker olsam ona gösterirdim o zaman anyayı Konyayı ya da ne biliyim sosyopat psikopat olsaydım keşke o zaman umursamazdım ve intikam daha rahat alırdım
Hayır başkasının telinden yaz hesap sor
yazdım dün ve 2 ay öncede yazdım yine sebebsiz ce engelledi açıklama yapmadan dalgamı geçiyor keyifmi alıyor ben anlamadım
Lise bittikten 1 yıl sonra engelledi birde * resmen ben boks yaptım teknik var evine gidip dövsemmi ya da konuşsam tek çare bu gibi ama aileler işe girerse işler büyür
Sessiz kal umursama
Neden en yakın arkadaşım dı 5 senelik lise bittikten 7 ay sonra heryerden sebebsizce niye engelliyorki çok şaşırdım