Sevgilim inadıma gidiyor , sürekli tartışıyoruz ne yapmalıyım?

Sevgilime bazı hoşlanmadığım şeyleri yapma dediğimde hala yapıyor sorduğumda unutuyorum veya zevk meselesi ben böyleyim tabiri kullanıyor. Yapma dediğimde tamam diyor fakat hala değişiklik yok. Sevgilisi olmasına rağmen bazı hareketlerine karşı uyarıyorum ama bunu kendinden çok ben düşünüyorum. Biri hakkında hoşlanmadığım bişey olduğunda onu bana savunuyor. Hafta da birkaç kez görüşmemize rağmen bir süredir görüşmüyoruz müsaitlik vaktini bekliyorum müsait olmuş ama bana haber vermedi telefonu kaybolmuş fakat başka ulaşma yöntemleri elinde vardı beni düşündüğünü söyleyip bana ulaşmaya çalışmaması ona sorduğumda aklıma gelmedi demelerini garipsiyorum. Hep 3. tekil kişiler tarafından aramızda kavga çıkar buna rağmen ben haklı olduğumda her zaman yumuşak bitiririm haklıylen de ona kıyamıyorum ama o her tartışmada haklı çıkmaya çalışıyor. Onun hakkında bazı görüşlerimi belirttiğimde ben buyum ister kal ister git laflarını defalarca duyuyorum. Toxit bir ilişki sanki buna rağmen ümidim olduğunu söylüyorum ama altta kalıp kafa yoran hep benim bunu kendisi de söylüyor...

Sevgilim inadıma gidiyor , sürekli tartışıyoruz ne yapmalıyım?