- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılGörmeden sevgili olunur mu, sevilir mi diyorsunuz.. Bizlet tanrıyı görmeden sevmedik mi? Şaka, şaka tabi 17 günde sevgi oluşmaz. Aslında bu şey gibidir. Hani o içinde bir heyecan oluşur ve sen o heyecanını sahibini seversin. Aşkın oluşumu, devamı arada ki heyecanla olur. O heyecan bir şekilde bittiği zaman aşk'da biter. Çünkü aşk derin bir hoşlantı durumudur.
03 Yorumla- +1 yıl
Olunur neden olmasın ama dediğim gibi hoşlantı durumudur o
En İyi Cevaplar
Seni gördü mü🤓
Bende çok eskiden birden düşüyordum bazı kişilere.
Sonra fark ettim ki hep öyle düştüklerim benim tam zıttım olanlar.
O sebeple dile getirmeyi bıraktım.
Böyle konuları karşımdakine güvenmeden Hayatın akışına bırakıyorum.
Sonuçta beklenti içinde olup üzülmek daha kötü.00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılAşk değildir o, hoşlanmış olabilir ama bunun adı aşk olamaz. Bir de görmeden nasıl aşık olacak? İnsan bir merak eder, birbirinizi daha görmeden buluşmak bile saçma. Arkanızdan atlı kovalıyor gibi. Sanalın sonu hüsran diyim sana.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 915 cevap paylaştı. Elbette ki bir hoşlantı bir çekim olmuştur aranızda ama sevmek aşık olmak gerçekten saçma birbirini görmeniz dokunmanız o ilk an çok önemli o yüzden görüş öyle karar ver belki sende onu seveceksin ama hemen değil
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
+1 yılIlk defa çok mantıklı bir soru ile karşı karşıya kaldığımız hissettim şu anda Yani 17 binde sevgili olunur mu Gerçi bu aranızdaki etkileşme bağlı bir şey Ama tabii ki 17 gün çok az bir zaman bir insana Hele ki böyle bir zamanda tanımak gerçekten çok uzun zaman alabiliyor hal böyle olunca değil 17 gün insanlar Bir senede bile birbirini tanıyamıyor kaldı ki Bir de sanaldan bahsediyorsun
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUzun zamandır hissetmediği şeyleri anımsatmış ve seni düşünmeye başlamış olabilir. Eskiye dönük ilişkisini duyarsızlaştmış. Yaşayamam dediği heyecanları hissettirmiş olabilirsin. Gün içinde aklına gelmene sana ulaşma isteğine demiş olabilir. Kendine göre tanımlamıştır. Doğru olabilir ama bazı erkekler bipolar çıkıyor. Sana çok uç şeyler yapıp söyleyip inandırıyor ama sonra ikinci yüzünü görüyorsun. Emin adımlarla zamana yayarak tanı. Görüşeceksin zaten hep bir acaba bırak tanyana kadar.
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKimliğini gör mutlaka yaşı büyükse temkinli ol.
- +1 yıl
Iki rakam neden bu kadar önemli akıl biyolojik ya da kimlikte yazan yaşta değil baştadır ne büyükler gördüm çocuksu davranan ne ufaklar gördüm is hayatını yöneten o yüzden bu kısıtlamalara vazgeçin lütfen
Cevap sahibi+1 yılÇok mutlu olmanı dilerim
Cevap sahibi+1 yıl@Клвдияивановна 22 yaşında erkek büyük oldukça art niyet büyüyor bazen koruma iç güdüsü sadece
- +1 yıl
Yok ben ona inanmıyorum bu toplum algisidir ve ben zaten toplumun koyduğu her kurala karşıyım hiç kimse kusura bakmasın örnek veriyorum bir erkek Neymiş efendim 35 yaşını geçti ve bekar diye Emin ol bütün kızlar tarafından abaza olarak yorumlanıyor ve sırf onların yüzünden 30 yaş üstü erkekler hiçbir mekana korkudan gidemiyor korkudan kimseyle arkadaş olamıyor Böyle bir şey olabilir mi Değil mi ya Yani yapım senden dışarı o yargılayanlara söylüyorum herkese böyle aynı kalıba sokmak aynı kefeye koymak yani o zaman ben bir erkek değilim hani ben anlamıyorum gerçekten ben de 35 yaşındayım ama ben işimde gücümde bir insanım Ozan benim erkek giyimde bir sorun var öyle mi oluyor yani tabii Bana da lafım senden dışarı yanlış anlama ama böyle yaşı büyük erkekler hakkında çok topuk yanlış düşüncelere kapılanlar oluyor gerçekten
Cevap sahibi+1 yıl@Клвдияивановна Ben aralarındaki yaş farkına yorum yaptım varsa dikkat etsin diye. Bence sen kendini bildikten sonra başka şeylere endexleme kendini. Ne yapalım sapık çok.
- +1 yıl
Tamam zaten ben de Hani onu söylüyorum Evet yani sapıklığın gerçi yaş olmaz da hani ama yine de tabii ki her konuda dikkatli olmak zorundayız o zaten Allah'ın Emre ona bizim boynumuz kıldan ince ama ben herkesin aynı kalıba sokulmasına karşıyım sadece
17 günde bir insanın ancak adını, soy ismini, mesleğini falan öğrenir, hayatına dair birkaç izlenim edinirsin. Aşık olmak 17 günde gerçekleşebilecek bir eylem değil. Hem de hiç yüz yüze gelmediği birisin. İki sohbet ederek duygular oluşmaz. Kesinlikle samimiyetsiz geldi bana şu an...
10 Yorumla
+1 yılAşk falan tamamen yalan.. Bu kadar kısa sürede size aşık olan daha kaç kişiye aşık olmuştur düşünemiyorum.. Bence temkini elden bırakmayın.. Keyifli günler..
10 Yorumla
+1 yılOlunur da dikkatli olmak lazim asli iti var kopugu var psikopati var
42 Yorumla- +1 yıl
O zaman sorun yok.
Önemli olan nereden tanıştığın değil kiminle tanistigindir
+1 yılbu kadar hızlı aşık olan ya yokluktadır ya da aşkın ne olduğunu bilmiyordur. Bil ki bu kadar hızlı aşık oluyorsa, bundan daha hızlı seni terkedebilir. Bence yokluk psikolojisi bu, kızlar ponponlu lafları seviyor, adam da yokluktan aşığım maşığım diyor)))))))))) anlayın artık
10 Yorumla
+1 yılbenimde 24 yasinda sanaldan konstgm biri var (ben 21) bana yakin bulusmayi dusunuyoduk önerim bence bulus taniş sadece eger cinsel yaklasiyorsa ya da onun icin takiliyormus gibi seylerden suphe ediyorsan kesnlkle ayril ama aceleye getirme yinede asik olunabilr hoslantidir o bnce begenmistr seni
10 Yorumla
+1 yılAynısını bende yaşadım adam reelde 40 yaşında evli çıktı bana bekar 32 demişti o yüzden aklını başına al
221 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@Yusufox abi bazi insanlar gercigi yapmacik (rol) gibi yapar tanismanin heyecaniyla... kimi ikili iliskilerde güclu olan, kadin olsun erkek olsun... gerceginden daha iyi yapar rolünu...
ve dedigin gibi fire verir lakin karsi taraf suizanda bulundugunu da aklindan gecirir..( öküzun altinda buza aramayim simdi ) der...
ya da tesaduftur der...
kendini gereksiz supheci olur gorur...
sadece kizin degil bekar erkekler de evli kadinlar tarafindan kandiriliyor... - +1 yıl
ya arkadas ya baliklama atlama ! yani bulacaksan buldugun mekandan degil... daha guvenilir dost arkadas is yeri akraba mahalle site gibi yerlerden surekli gordugun insanlardan incelemelerde bulun" de... ya da denersen bulundugun gibi ihtimallerle karsilarsin" de...
halaaa hem tanis hem incele diye sacmaliyosun !
o kadar konusup 1 adim atamamak da ne bilim...
basladigimiz yere geri donduk ! - +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılReelde evet.
Sanalda yalan söylüyor insanlar.
Dikkat edin.30 Yorumla
+1 yılsen de onu gerçekten seviyorsan buluşun bir şans verip tanı bakalım yüzyüze gelince daha farklı olabilir ;-)
10 Yorumla
+1 yılYaaa bırakn boyle yerlerde sevgili olmayı çevrenizdeki insanlarn soyu mu tükendi.. Snra burada karşinza kimlern çikacgni bilmeden sevgili oluyosnz başnza bir sey gelse sonra ahhh vahh dersnz bu kadar aciz olmayn
010 Yorumla- +1 yıl
oyle olmuyor ya
- +1 yıl
Senin yaşın kaç
- +1 yıl
20
- +1 yıl
Bak kardeşm bırak boyle yerlerde sevgili ypmayi aklıni başna al sence ne kdr mantkli boyle bir sey
- +1 yıl
uzak ilski bnde sevmem ama ayni sehir ve ayni ilcedeyse o zaman bnmde aklm karisiyor ya😅
- +1 yıl
Ayni şehir ayni ilce bile olsa burdan ne diye bulup konuşuyosn çevrendekilern nesli mi tükendi de buraya kaldn
- +1 yıl
burdan degil sosyal medyadan insgram gibi
- +1 yıl
Yaa orasi da sanal alem sonuçta neysee ben uzak dur derm yine de karr senin hayat senin ben tasnif etmiyorm boyle seyleri
- +1 yıl
sen yptin mi hic
- +1 yıl
Ben karsym yapmadm yapmayi da dusunmem asla
Ben 2 günde sahiplenen gördüm 17 ne ki 😂 saçma insanlar. Tam engel atmalık.
10 YorumlaBuluşmadan etmeden birkaç günde aşık oldum demek miii
Komik şeyler gerçek olamaz10 YorumlaBana saçma geliyor sosyal medyadan... Ne bileyim insan yıllarca tanıdığı insan tarafından yaraliniyor. Güveni kırılıyor bide internetten sevgili hiç mantıklı gelmiyor 😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBuna buluşunca karar vereceksin. Hiç olmazsa sanaldakilerin öcü olmadığını, dışardakilerden farklı olmadığını gösterirsiniz bazılarına
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanal bebekler vardı eskiden. Onları hatırlattı bu durum bana. Psikolojik bir rahatsızlık bence görmeden etmeden sevgili olmak, aşık olmak falan.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılBende sana aşığım bak ben sesini duymadım seni görmedim hiç mesajlaşmadim bile sana inandırıcı geliyor mu söylediklerim
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOnun seninle ilgili bir menfaati kesin vardır öyle görmeden tanımadan sadece konuşmayla sevgili olunmaz!
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı.
+1 yılSanal ilişki tam bi sacmalık görmediğin birini sevemezsın ya da sevginin ne olduğunu bilmiyosundur..
02 Yorumla- +1 yıl
Başka şehirdeyse olmaz.
Gizli Üye(25-29)+1 yılDikat et oluna da bilir olunmayada bilir. Karsina kim ne zaman nasil jiri cikacagini bilemezsin.
10 YorumlaSadece 17 günde doğru düzgün vakit geçirip konuşmadan aşık olunmaz bence dikkatli ol seni düşürmek için de böyle yapıyor olabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılHızlı giden atın b. ku seyrek düşer … mantığını kullan ve inanma böyle şeylere
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin işi cinsel ilişki onu yapana kadar seni dünyanın tek meleği bile yaparlar. Safım benim.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılinsanlar böyle böyle ölüyo işde az bi aklınızı başınıza alın
00 Yorumla
+1 yılSanal sevgili metaverse benzer, sanal sevgili ne bu kadar kolay mı her şey vay anasını ya
00 Yorumla
+1 yılOlunmaz bu kadar kısa sürede sevdiğini söyleyen birinede inanma derim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılYalan dolan kızım. Kanma sakın. Sanal alem yalan alem.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılolunmaz sevgili ya dur bakalım kafasına yatmıştır sohbetin
00 Yorumla
+1 yılAyak yapıyor istediğini elde edebilmek için ya da ben fazla şüpheciyim
00 Yorumla
+1 yılkadınların ilgi eksikliği
boşluk hayatındaki eksik bu demek ki00 Yorumla
+1 yılYeni nesil çok hızlı be kanka.
İlerde rüya yoluyla evlilik başlar00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAman lütfen uzak dur.
Sanaldan gerçekten dilim yandı ki başına bela alma benden sana tavsiye. Hayatını mahvetme02 Yorumla- +1 yıl
nie noldu
+1 yılHayir sanada sevgi olmaz
Kafa dengi olabilir saygi olabilir birde sexting sanal seks vs olur00 YorumlaArkadaşım sevgilisini discorddan yapmıştı, yani neden olmasın?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. o kisiyi kimse sevmemis demekki sana , beni sev benle ilgilen denek istiyor
00 Yorumla- https://youtu.be/R5_BjnAr9NM
EİG plz
10 Yorumla
+1 yıl1 saat içinde aşık olanlar var dgfhcvdv
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılo sanallık bir gün realiteye dönecekse olur neden olmasın.
04 Yorumla- +1 yıl
evet mümkün.
- +1 yıl
şarkıda ne der bilirsi: '' bazen bir an için ömür bile verilir ! ''
mantık açısından bakarsan-ki evet siz kızlar bunu çok sık yapıyorsunuz-, haklılık payın var.
ama günün zamanın değil hissettiğinin önemi var.
17 gün çok erken daha fazla güvenme sonuçta nasıl biri olduğunu bilmiyorsun
10 Yorumla
+1 yılOlur ya niye olmasın banada söylemişlerdi ama ben istemedim de kuzenim 50tane sanalda konuştuğu var yani 2saat içerisinde sevgili oluyor ikizler burcu yani söaöaösçsia şaşırmadım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlmuştur tabi hatta kara sevdaya bilr tutulmuştur dhsjjdjdj
00 Yorumla
+1 yılBunlar hep @msızlıktan
30 Yorumla
+1 yılBiraz Esra Erol izle sorunun cevabını bulursun sorunun cevabı esra Erol'da gizli
20 YorumlaBaya aşık kanka benden soylemesi
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Kesinlikle yalandır veya yanılgıdır. İnanma.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı. bu kızlara sonra malsın dediğimde bana kızıyolar mk
24 YorumlaNeden olunmasın kanka ama aşık olması biraz saçma gibi hemen görmeden etmeden
03 Yorumla
+1 yılkonuşurken iyi hissettiriyorsa sanalı gerçeği farketmiyor ablacım
02 Yorumla- +1 yıl
aşk dediğin şey bir zaman kavramı değildir ki ablacım. Bana iyi gelirsin 1 saatine ömrümü veririm bana kötü gelirsin seninle bir ömür için bir saatimi vermem
+1 yılInternette aklı başında birini bulmak çok zor ama belki iyi biridir istisnalar vardir
01 Yorumla
+1 yıl17 günde ancak flört olur saçmalık
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. Karakterleriniz uyuşuyorsa dene.. ne kaybedersin
10 Yorumla
+1 yıl17 güne anca arkadaş olunur 😂 bu en hız
10 Yorumla
+1 yılBu kadar erken olamaz güvenme bnce
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlunur gönüller bir olsun yeter ki
10 Yorumla
+1 yılolmaz, istisnalar kaideyi bzmaz. risktir kumardır, sonu hüsrandır
00 Yorumla
+1 yılSamimi geldimi bu sana buluşmaya gideceksen bence bunu düşün ve güvenme
00 YorumlaSanaldan unmaz tabiki gerçekte olamiyorsa ya evlidir ya da sevgilisi vardir
00 Yorumlabence görüşmeden bir şey yapma bir cevap verme olacağı varsa buluşmada yakinlasirsiniz zaten
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı. 17 günde ne aşkı awk. Ah şu ergenler öldürecek beni gülmekten
03 Yorumla
+1 yılMümkün olduğuna bahse girerim. 🤣
110 Yorumla- +1 yıl
Bence olunur, bazen önemli olan yüzünü görmek değil de kalbine dokunmaktır. Bunun içinde ses, görüntü olmasına gerek yok, içinden geldiği gibi, samimi olmak yeterli. 😉
- +1 yıl
Görmekten kasıt ne ona bakmak lazım. Bazen yüzünü görmeden kalbini görürsün. 😉
- +1 yıl
Yaz bakalım. 😊
- +1 yıl
Sen bir konuş bakalım ikna olacak mısın?
- Devamını Gör (71)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat