Haha bu soru aklıma arkadaşımı getirdi. Erkekler çok fena gerçekten evli olmalarına rağmen eski sevgililerini rahatlıkla arayabiliyorlar, bu rahatlık nereden geliyor? Jsbjs Arkadaşıma böyle bir buluşma teklifi eski sevgilisinden gelmişti oda kabul etti çok rahat bir şekilde, o kadar nutuk çektim hiçbiri ise yaramadı üstüne üstlük olan benim sal*k arkadaşıma oldu jsbn o yüzden bunun örneğini canlı canlı görmüş geçirmiş biri olarak hayır jshk
Bana böyle bir görüşme teklifiyle gelemez çünkü evleneceğini duyduğum an kendisini sosyal medya dahil her yerden engellerim. Yazma şansını ona tanımam yani. Diyelim ki başka yollarla bana ulaştı ve buluşma teklifi etti. Kabul etmem. Eski sevgilimle, hele de evli eski sevgilimle görüşmemi haklı kılacak hiçbir sebep olamaz.
Seviyorsam evet yalan Söylemeyeceğim şimdi buradakiler gibi yok işte evli onunla bir daha irtibatım olmaz demeyeceğim eğer gerçekten seviyorsan buluşurum da konuşurum da
Neden görüşmek istiyor? Nedenine göre değişir. Önemli bir şeyse belki ama normal yani bildiğiniz görüşmek isterse; o zaman görüşmem ve eşine bu durumu söylerim.