Geçen gün eski sevgilim instagramdan takip isteği atıp geri çekmiş neden böyle yaptı sizce benim şu an tekrardan ona istek veya mesaj atmam gerekiyor mu
Sadece istek atmış geri çekmiş
Bende şey düşündüm instagram biomda İngilizce yazı var herhalde onun çevirisi yap derken mi takip isteği attı diye düşündüm
ya da tamamen yanlışlıkla mı istek attı
ya da istek atıp bende mi mesaj bekliyor (ama ben mesaj atmam çünkü ayrıldığımızda kızdırdım ben onu kızgın sinirli bana) 2. kez istek atarsa ozaman mesaj atarım anca
Sizce ilerleyen zamanlarda tekrardan istek atar mı ya da mesaj atar mı
Çünkü bende ayrıldığımızdan beri barışmak istiyorum hep dua ediyodum barışalım geri dönsün mesaj atsın tekrar başlayalm diye aöa şimdi sadece istek anlamadım
Sadece istek atmış geri çekmiş
Bende şey düşündüm instagram biomda İngilizce yazı var herhalde onun çevirisi yap derken mi takip isteği attı diye düşündüm
ya da tamamen yanlışlıkla mı istek attı
ya da istek atıp bende mi mesaj bekliyor (ama ben mesaj atmam çünkü ayrıldığımızda kızdırdım ben onu kızgın sinirli bana) 2. kez istek atarsa ozaman mesaj atarım anca
Sizce ilerleyen zamanlarda tekrardan istek atar mı ya da mesaj atar mı
Çünkü bende ayrıldığımızdan beri barışmak istiyorum hep dua ediyodum barışalım geri dönsün mesaj atsın tekrar başlayalm diye aöa şimdi sadece istek anlamadım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer