- Aşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yıl
Eski sevgilin maddi sıkıntılara girdiğinden dolayı kendini ezik hissediyor olabilir belki o nedenle sana bir soğuk davranıyor.
Türkiye’de doğmuş büyümüş erkeklerin biraz beyin hücreleri değişik çalışıyor onu da gözününde bulundurman gerekir diye düşünüyorum.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 20,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence masraf dan dolayı gelmediğini düşünmüyorum ben. Daha derin bir sorun var gibi ama istersen söyle yani. Çok özlediysen hiç te komik olmaz neden olsun ki.
Sonuçta bu senin tercihin.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılOldukça normal gerçekten ilgi duyduğum adamın benimle böyle bir şey yapmasını kabul etseydi bir şekilde ben de bütün masrafları karşılardım bu kötü bir şey değil çünkü özlüyorsun istiyorsun normal bir şey bu eğer bir insan gerçekten seviyorsa böyle şeylere takılmaz kendimden biliyorum
10 Yorumla Kendini düşürme desem linç yerim. Yani eski diyorsun. Bittikten sonra böyle bir şey için uğraşman biraz tuhaf. Tekrar barışsanız anlıcam da yani sırf onunla olsun diye parayı ödeyim yeter ki gelsin falan diye düşünmen kendini değersizleştiriyo gibi geldi. Kaldı ki o gelmiyor dedin yani istemeyen biri için. (o yüzden diyorum daha çok kendini değersizleştirirsin diye) Başka bir konuda istiyorsan zaten erkek mi yok yani.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 431 cevap paylaştı.
+1 yılYalancıyı dilenci miksinmi? O değilde gerçekten yardıma ihtiyacı olduğu ve insanların görüşlerini almak için utana sıkıla bir soru sorarak yardım almak isteyen üyelerin sorduğu sorulara kimse tenezzül edip cevap bile vermiyor.
Ama nerede böyle zırvalıklar var, millet hemen bok görmüş sinek gibi atlıyor. Baya baya kafa yorup destansı cevaplar yazıyor. Bu da toplum olarak boş şeylerle uğraşmaya ne kadar meraklı olduğumuzun göstergesi. Başka bir şeye değil de buna canım sıkılıyor..00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAy kız benide eski manitam çağırdı ama flortum vardı kafam karışık çok fena sevgili değil sonuçta gitmeyi dusunuyorm ondan
34 Yorumla
Soran+1 yılGit kız daha adı konmamış sonuçta skdnd
Cevap sahibi+1 yılDimi bence de hayatımın aşkı gibi bişey bu fırsatı tepemem hemde hiç başbaşa kalamamistik yaa imkanlardan dolayı
- +1 yıl
Bencede git
Artık yanıyor lav püskürtüyor daha nasıl belli etsin kız
11 Yorumla
Soran+1 yılDoruu
+1 yılBiz bulamadık böyle birini valla hep cepten hep cepten
12 Yorumla
Soran+1 yılMaddi manevi vericiyim ben dkjddj
- +1 yıl
Helal olsun sana valla tebrik ediyorum
Ne kadar ucuz basit kızsın senin yaşındakilere sevgilileri dünyayı seriyor sende git fakir sevgili bul üstüne sen öde sonra ayrıl üzül ağla sızla aptaaal
46 Yorumla
Soran+1 yılSevgili istemiyorum ki bu gelsin arada tatmin etsin yeter valla. Fakirler denk geliyor napim
- +1 yıl
👍
- +1 yıl
Ne düzgün kız ayağı yapacağım ya gidip böyle insanlara gönlünü vereceğini değersiz kişilere gönlünü kaptıracağına veya vakit harcayacağına diyelim zamanını giderim beni sevecek benimle vakit geçirebilecek beni mutlu edebilecek maddi manevi insan olurum daha iyi gidipte başıboş gezen fakir kendini bir şey sanan saçma sapan bir erkekle olmazdım hele bir de üstüne para verip onunla birlikte olmak istemezdim ya da bir kafeye gidip çay içip çıkmazdım gerçekten sevebileceğim eğlenebileceğim düzgün kaliteli insan olurum
+1 yılBir erkek kadını elde etmek için uğraşmalı. Kadın erkeği elde etmek için değil. Erkek kendisiyle sevişmesi için, seks yapması için uğraşmalı. Tercih eden kadın, tercih edilen erkek olmalı. Çok bayağı, ucuz değersiz bir kadın tipi. Yazık.
13 Yorumla- +1 yıl
Ego ya baq, bu dağ yapmış. Her kadın sen gibi düşünse ortalık kadın dan bıkmış erkek dolu olurdu. Sen nasıl bir nimetsin ki, hayret bişisin yaaaaa. Lütfen bir cevap yazma. Uğraşamam egonla.
- +1 yıl
@small_boss ben tüm dünyadaki kadınlığın damıtılmış, özümsenmiş haliyim. Gel ve benim vulvama tapın! 😂😂😂😂
- +1 yıl
Boyun kaç senin?
+1 yılİstese düz duvara tırmanırdı. Senden mahrum kalmış en az 2 aydır. Yani ya başka seneneği var ya da direkt uğramamış. Neden zorluyorsun ki? Evet, komik olur. Erkek arkadaşın değil şu an. Olsaydı, komik olmazdı.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 918 cevap paylaştı. Sen evlenincede eski manitani cagirirsin bu kesin 😄 eleman sağlam döşüyor demekki tesisatı 🤣
15 Yorumla
Soran+1 yılYani evet djdjd
Soran+1 yılO kadar lafı çevirmeye gerek yok. Açık açık gel silk artık beni dedim djdbd
Soran+1 yılTabiiiiiki
De belki ücreti sorun ediyor. Erkekler kolay kolay söyleyemiyor böyle şeyleri.
24 Yorumla- +1 yıl
Bak neler biliyor 😄
- +1 yıl
Eski kız arkadaşım otel parasını bolusurdu hep.. halbuki istemezdim öyle bir şey ama çok anlayksliydi
+1 yılYanii her hesabı ben öderim kafasında biri ise bu isteğini kabul etmez ama kim Ödemiş diye takılmayan biri ise hoşuna gider denemekten zarar gelmez özlediğini ve istediğini dile getir senin paranı kabul etmese bile bi şekilde gelmeye çalışacaktır
00 Yorumla
+1 yılSacmalamaaaaaa o yenisini bulmuştur masraf falan bahane
51 Yorumla- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı. Fb diyosun , sana niye sıcak olsun , ne zaman diye sorarsın yarın der ok leşirsiniz. İş görülür , sen yoluna o yoluna. Fazlasını beklemen garip bence
30 YorumlaEskiden yeni olmaz ya bide ne bileyim tuhaf karşılarsın tamam onda sorun yok eski sevgiliyle birlikte olmak nedir ya birlikte olmak zaten yanlış bide eski sevgili bide erteliyor seni
10 Yorumla
+1 yılEğer ki sezercik timsaliyse olmaz der ki büyük ihtimal yok der kendine yediremez. Ama bulusmak icin gorusmek icin illa bir yer tutup para dokmeye gerek var mı? Ekmek 4 lira olacak be 😅🤦♂️
10 YorumlaSen git ben gelim de bakalım ya da alıyım de hayır derse tak etti geliyonde git
10 Yorumla
+1 yılAzmış ve düşmüş garibi sevindirmek 100 sevap point.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu soruyu okuyan yüzbinlerce erkek şu an göz yaşlarına boğuldu ve ellerini semaya açıp Allah’a yalvardı : yarabbim neden ben değilim , neden o şanlı şerefsiz ben değilim
00 Yorumla
+1 yılgit canım parayı veren sen olduktan sonra anlının akıyla s i k i ş yaparsın ama bir tane süt dilimi gibi yapılan yorumlara ters cevap vermezsin dimi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılAdı üzerinde eski.
Bence gereksiz benim açımdan.
Siz ne düşünürsünüz bilemedim.
Sizin aklınız kaldı galiba.00 Yorumla
+1 yılsenin gibi bir çıkmadı karşıma maddi acıdan degıl tabıkı boyle ıateklı ve a. gın sende şimdi sınırda yoktur yal. tma
00 YorumlaSenin gibi kız bulmuş bide soğuk davranıyo öylemi ne kaybettiğinin farkında değil
11 Yorumla
+1 yılSanmiyorum, delikanli adama parani koyim cebine gel denmez...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgili ile yaşanmaz ya nexk demek lazım yenisi ile bir seyler yasamak gerek
00 Yorumla
+1 yılDeğişik bir ilişki. cocukca. engelledim diyor soğuk davranıyor diye. gec
00 Yorumlayooo komik değil benim masraflarimi karsila istediğin yere geleyim
00 Yorumla
+1 yılBişe demeden ayarla herşeyi ara gel dersin
15 Yorumla
Soran+1 yılGelir mi ki
Soran+1 yılO da beni cok istediğini söylüyor ama bilemiyorum
- +1 yıl
Gelmezse haberim olsun 🤣
Soran+1 yılSen mi gelcen dkdj
- +1 yıl
Hazırlık boşa mı gitsin
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Gelir herald gurur yapmazsa
12 Yorumla
Soran+1 yılYoook be ne gururu beleşçi o cebinden para çıkmasında
- +1 yıl
Kosa kosa gelir desene
otel tuttum gel diye çağır
14 Yorumla
Soran+1 yılGelir diyorsun yani
Soran+1 yılDeli oluyor bana sen ne diyorsun 😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılEngellemede görmezden gel fb de olma seni kullanır sadece ihtiyaçlarıyla. Bu duruma düşürme kendini
20 Yorumla
+1 yılUça uça gelir ne olacak:d
12 Yorumla
Soran+1 yılAy gelsin artık yaaa eridim bittim
- +1 yıl
Kanka masraflarını çek çocuğun birlikte eriyip bitin:d
Çok basit duruyor bu tip şeyler
40 Yorumla
+1 yılHayat müşterek ilişki içerisindeyse iki insan para da öyle olmalı ama bazen bu erkeklerin gururunu incitiyor.
Ki sende artık gerek kalmamış o parayla masaja git kız00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeleceği varsa masrafı gözü görmez ama bir dene küçük neden görsün
00 Yorumla
+1 yılKiz ormanda yapinsana hahaha
32 Yorumla
Soran+1 yılHahahah kiz bi keresinde arabayı çekti ormana da yapamadım yaa djdjdled
- +1 yıl
Omuistemedi senmi ben olsam yapardim hjsj
😀😀😀bonkör hatun güzel 😀
10 Yorumla
+1 yılEnvellemissin ama. bana teklif etsen alinmazdim. bugun bende olur yarin sende para bu bin var bi yok
00 Yorumla
+1 yılsen baya arzulamissin tadi damaginda kalmis yine istiyorsun
00 YorumlaYenisini bulman çok uzun sürmez sende o potansiyel var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski manitadan orspu olur anca:D
30 Yorumlagelir ya neden gelmesin 😂
17 Yorumla
Soran+1 yılAyy dimiii🤤
Soran+1 yılNeee
Soran+1 yılYoo sayısız birlikte olduk
+1 yılHelal kız, iyi yapar mısın o işi
12 Yorumla
Soran+1 yılBağımlı oldu bana kopamiyor 😂 bende ondan tabii
- +1 yıl
Hımm, merak ettim ama gizlisin 😅
Düşünmeden evet der
16 Yorumla
Soran+1 yılUmarimmm🥵
Soran+1 yılTabi tabi gel gel sen de gel
Soran+1 yılŞakacı seni 😂😂
+1 yılDeğer mi diye bakacak
112 Yorumla
Soran+1 yılDeğdiğini gayet iyi biliyor ooo
- +1 yıl
İyiyim diyorsun
Soran+1 yılE tabiiiiii 😂
- +1 yıl
O zaman üste para vermesi lazım 😊
Soran+1 yılEl üstünde tutması lazim beni sen ne diyorsun
- +1 yıl
Bencede üstünden de inmamemesi lazım
Soran+1 yılKim kimin üstüne çıkarsa artık jrhnd
- +1 yıl
Kolu musun
Soran+1 yılAnlamadımm
- +1 yıl
Kilolu
Soran+1 yılYoo zayıfım
- +1 yıl
Fenaaaa
Sadece seks ıçınmı
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılUyduruk trol sorulara inanmayın arkadaşlar
10 Yorumla
+1 yılboş ver uğraşma istiyen yaninda olurdu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı. Ağır ol biraz
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEski manitayla cansel ilskimi yasamak için 😀
215 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@oppppoo bnmde manita verdim bnden vazgecmiyor
Soran+1 yılBenimkide benden vazgeçmiyordu ama bugün engelledim su saat oldu tek bisi bile yapmadı.. Bizim is yalan oldu :/
Soran+1 yıl1 haftadır çok soğuktu saatler sonra kisa kısa yazıyordu hep bende dayanamadım bugün hic bisi demeden engelledim başkası var galiba :((
Cevap sahibi+1 yılboş ver sende o * oldukça bukursn birini ben canm istedikçe cagriyrm geliyr :)
Cevap sahibi+1 yıl@oppppoo canm istedi smdi yer olsa cagrrdm
Cevap sahibi+1 yıl@oppppoo kudrdm
- Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılYine müthiş 1 soru komik olur diye düşünüyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılKomik olur
00 Yorumla Tüm masraf derken neyin masrafı oluyor ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı. Ayıp olmaz ama kabul eder mi bilmem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 779 cevap paylaştı.
+1 yılSenden baska var mı yoksa türünün son örneği misin
00 Yorumla Yedekli sevgili bulsan daha iyi değil mi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 872 cevap paylaştı. Komık olmaz zaten ortak kullanıyorsunuz ne olucak
00 Yorumla
+1 yılYapın işte bir seyler
00 YorumlaMk şöyle bi şey bulamadık yazık bize be
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılugrasma onunla, gelecek olan yolunu bulur
00 Yorumla - Devamını Gör (58)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne