Genelde bu işler şöyle oluyor, çok büyük kriterlerlerimiz vardır. Sonra birisiyle tanışırsın senin hiçbir kriterine uymuyordur ama sen aşık olmuşsundur. Ondan sonra ne krakeri ya? Balık krakeri mi o. Ajsjkdk O yüzden hiçbir kraterimi belirtmek istemiyorum, şöyle olsun dedikçe olmamaya yemin etmiş gibi oluyor sonradan.
Öncelikle sanal ortamda tanıştığım biriyse kesinlikle fotoğraf ve ses atmadan karşı taraf görüşmeye gitmem. Kimseyi boşa umitlendirmek istemem. Eğer gorseli ve sesi beni etkilesiyse o zaman uyumlu olup olmadigimiza bakarım. Anlayışlı olup olmadığına, empati yeteneğine, hayvanları seviyor mu ve onlara nasıl muamele ediyor onlardan nasıl bahsediyor buna bakarım ki merhametsiz biriyle konuşmak dahi istemem. Ayrıca tanımadığı insanlara yaklaşımı nasıl, bir anda parlıyor mu gayet sempatik mi buna bakarım. Çünkü agresif insanlar burada kendini ele veriyor. Kitaplar da önemli elbette, kültürlü olması, kendini geliştirmesi ve gelişime açık olması vs.
KIbir. Kibirden nefret ederim ve mümkünse popüler kültür kölesi olmasın. Her yerde aynı giyinen (moda olan şeyleri) insanları görüyorum ve artık ön yargılı birine dönüştüm bu sayede
Dürüst ve samimi insan arıyorum diyenlerin hiçbirisine inanasım gelmiyor maalesef. Daha önceki ilişkilerimde dürüst ve samimi olmama rağmen çok sıkıcı olduğum veya çok iyi insan olduğum dile getirildi. Ha bu arada bunu sadece ben yaşamıyorum çevremde de bu şekilde görüyorum. Samimi ve doğru insan karşıdaki bireyi ya korkutuyor ya da heyecan katmıyor ilişkisine. Belki de yanlış yemek tarifi verdim şu an. En iyisi çorba olmalı galiba..
Bugün başıma geleni anltyrm bnle buluşmak için başımın etini yedi sonra buluştuk ve oturur oturmaz elinde telefon yazisiyr bnden müsade de istemedi hani önemli bir konu kusura bakma diye sonra bnde olması gerekeni yapıp kalktım ve bidaha görüşmek istemediğimi söyledm
Biriyle arkadaş olarak tanışmak için bir kriterim yok açıkçası. Zaten kimseyle flört niyetiyle tanışmıyorum. Arkadaşlık da ileriki zamanlarda davranışlarına bağlı
Bi adamda en önemlisi sağ sola aramaklı bakmamasi gerek en çok buna dikkat ederim çünkü sonra saygılı nasıl davranacağını bilen biri en iyisi anlaşmakta zamanla tanıdıkça anlaşılır ..