Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Biriyle tanışırken ilk kriterim, samimiyet ve saygıdır. Yapmacık tavırlar ya da gereksiz bir ego hemen dikkatimi çeker ve soğutur. Kendini olduğundan farklı göstermeye çalışan, aşırı ukala ya da kibirli insanlar ilgimi çekmez. Bunun yanında, sohbet akıcı olmalı, yani karşılıklı olarak bir şeyler paylaşabilmeliyiz. Zeka, mizah anlayışı ve bakış açısı da önemli, çünkü aynı dili konuşamadığım biriyle uzun vadede anlaşamam. Duruşu, enerjisi ve hayata bakışı, ilk anda dikkat ettiğim şeyler arasında olur.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılTanışırken kriterlerin ölçü alınması oldukça mantıksız. Onunla zaman geçirdikçe kriterlerine uygun mu, değil mi bir bir karar verebilirsiniz. Sohbeti size uygun mu, sürekli kendinden mi bahsediyor, iyi bir dinleyici mi, sözleri kalbinize hitap ediyor mu bunlara zamanla karar vererek bu kişiyle yol alıp alamayacağınıza karar verirsiniz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen zekâya bakıyorum hep çünkü çok türedi şu son 15 yıldır aklı kıt insan sayısı mesela iki üç ay önce bir kızla tanıştım ona bir mesaj yazmışdım neden soru işareti koymadın demişti bana baktım kızın aklî dengesi yerinde değil direkt hadi ordan git kafada tahta eksik demiştim acayip itici oluyor kadının zeka özürlüsü😄
211 Yorumla- 1 yıl
Zekası kıt olan her cins çekilmez bence
Cevap sahibi1 yılEvet çekilmiyor düşünsene sana biri neden nokta veya soru işareti koymadın sözün bitimine dese ya da neden yazım hatası yapıyorsun dese sen bunun zekasından şüphe duyup hadi ordan etmezmisin onu dürüst ol ne yapardın
- 1 yıl
Gecen bitanesi geç cevap verdim diye engel atti ne diyosun sanki 24,/7 elimde telefon bununla yazisicam grizekali daha adimi bile bilmiyodu selamdan sonraki mesaji engeldi jsbdjabd
Cevap sahibi1 yılHaha sende kırık kafaya denk gelmişsin ne garip senden nasıl ister telefonun elinde yapışık gezeceğini saniyesinde cevap vereceğini ya salağı olmayan beyninde sen kendini ne sanıyorsun deseydin keşke 😄
Cevap sahibi1 yılAma bu arkadaş kesinlikle akp dir zihniyet onu gösteriyor 😄
- 1 yıl
Bence de hic sasmaz hdhshd
Cevap sahibi1 yılBak sana bir hayat tecrübesi vereyim bir erkekle tanışınca ilk ne soru biliyor musun makarna seviyor musun sevmiyor musun diye sor eğer makarna seviyorsa direkt kaç ondan 😄 otomatikman aklı kıt oluyor zaten bu şekilde aklı kıta denk gelmemiş olursun zamanını boşuna harcamamış olursun anladın mı 😄
- 1 yıl
Ya ama😂😂😂
Cevap sahibi1 yılSen sporcu kriteri arıyormuşsun Peki Spor yapmadan sportif vücuda sahip olsa ne dersin bu duruma
- 1 yıl
Sporu saglik icin yapsin ben de oyle yapiyorum zaten de diğeri de olur 😂
Cevap sahibi1 yılAnladım ben Spor yapmadan Spor yapandan daha çok iyi bir vücuda sahibim o yüzden dedim 😄 iyi o zaman senin kriterlerin içindeyim 😉
1 yılEnerjisi sarıyor mu ona bakarım kolay kolay tutmaz çünkü sonra karakterini incelerim farklı olaylarda onu zorlayan durumlarda nasıl tepkiler veriyor herkes ile ilgili dedikodu yapıyor mu kibirliği küstahlık var mı vefalı mı güvenilir mi bunlar aklıma gelenler
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı.
u 1 yıltabi ki de karaktere bakarım. kafa dengi olması lazım ve olgun birisi olması lazım.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı.
1 yılDürüstlük ilkesine dikkat ederim gadası
10 Yorumla
1 yılOfff hiç kriterim yok 🥺 dilini bileyim yeter benim için. İletişim sorunu yaşamayalım.
Bana kriter bulalım 🥴 artık krakerim değil kriterim olsun 🥴
21 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂
- Aile & Toplum konusunda 568 cevap paylaştı.
1 yılKendini her yönden geliştirmiş biri olacak maddi olarak pratik tutumlu olacak finansal okuryazarlığı olacak cinsel anlamda gerçek dişi olacak hamarat olacak dış görünüşe o kadar önem versem bile kesinlikle beyaz tenli ve kısa ve orta boylu olmalı saç rengi önemli değil
10 Yorumla
1 yılBana adet günlerini regl sancılarını anlatmamasi
Mesaja 12 saat sonra dönmemesi
Eski ilişkilerinden bahsetmeye
Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayan
Gelişime açık
Misyon ve vizyon sahibi
İkili ilisklilerde uyum sağlayan16 Yorumla- 1 yıl
Psikolojik sıkıntıları olmayan
Majör depresyona girmeyen
Satanist olmayan
Bir de feminizm yanlısı olup da erkek düşmanlığı gütmeyen
Güçlü kadın ibaresi altında kendini maskulenlige vurup erkeği degersizlestirmeyen
Sigara kullanıp leş gibi kokmayan
Ve ben bunu dedim diye AA sen canım gerikafali kasinlari küçük gören demeyen
Galiba çok şey istiyorum - 1 yıl
Mümkün olduğunca ailevi problemleri mimimum seviyede tutan. Travma etksiinde kalıp da sizlanmayan. Spastik davranışlar sergilemeyen özgüven sorunu yaşamayan. Yasasa bile bunu aşmaya çaba gösteren ya da bunu sürekli dile getirmeyen. En önemlisi BÜYÜ yapmayan. Ritüel manyağı olmayan kadınlar tercihim
- 1 yıl
Bir de sürekli radikal dinci gibi görünüp davranışlarının birini tutmaması. Şöyle ne istediğini bilmesi yani dinini seven birey olması dinci olması değil. Din uzerinden sürekli yargılayıcı davranmayan dini içinde yaşayan. Tarikatci olmayan.
- 1 yıl
Her yerini açıp aaa ben medeniyim deyip sana magradan mi geldin demeyen Avrupa özentisi olmayan. Kendi kulturunden uzaklaşıp kendini hiç olmadığı insan gibi göstermeye çalışmayan.
- 1 yıl
Lan hepsinin dogru olması peki😂😂
- 1 yıl
Açlık başıma vurdu
1 yılYoldan köprüden etkilenip tahrik olmaması, ekonomi, eğitim, adalet vb konularda miyop olmaması. Gerisi teferruat, bi hayat kadınıyla da, tarikat şeyhiyle de oturup kalkarım
13 Yorumla- 1 yıl
Kopruden etkilenip tahrik olmak mi🙄😅
- 1 yıl
Anla işte 💡. yok mu öyle tipler. tanıştığının 5. dksında, hayatında ilk kez geçtiği köprüyü, başka bişey göröüş gibi anlatan adam.. dan fayda gelmez
- 1 yıl
Yaa aajahah
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kafa dengi olsun yeter, anlayışlı, tutumlu, mizah sahibi, eğlenmesini bilen, Galatasaraylı olabilir fenerliyse öğğgkk ama diğer kriterlere uyarsa da idare ederiz artık 😂😂
114 Yorumla- 1 yıl
Sensin öğk😅
- 1 yıl
Dedi Paspassarayli 😂
- 1 yıl
Hakem iyi olsa böyle mi olurdu ya
- 1 yıl
Futbolu oynayan ben olmadigim icin ustume alinmicam ama gercekten futboldan anlayan biri gs tutmaz ona eminim jdjdh
- 1 yıl
Anlamadigimi nerden cikardin
- 1 yıl
Cok gec
- 1 yıl
Anlarsin
Zabah zabaaanan günaydın öncelikle. Yaptığı ve söylediği arasında denge olması en önemli şey olabilir
23 Yorumla- 1 yıl
Gunaydinn güzelim 🌷evet çokça katılıyorum
Aile & Toplum konusunda 758 cevap paylaştı. Enerjik, kafa dengi olması arkadaşsa, flörtse bana yaklaşım tarzı hoşuma gitmezse iletişimi keserim.
22 Yorumla- 1 yıl
Neet
1 yılÖncelikle konuşması
Giyiniş tarzı ve ayakkabıları
Yanındakilere nasıl davrandığı
Sonrasında şalvar giyiyor mu ona bakıyorum😂14 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂
- 1 yıl
Öyle mutlu olmak şok basit citayi düşük tutmak lazım djsjdjs
- 1 yıl
Cok iyi😂 şalvar giyen yoktur bu arada
- 1 yıl
Abla lütfen kalbimi kırıyorsun
- Aile & Toplum konusunda 743 cevap paylaştı.
1 yılİçimde duygu diye bir şey kalmamış sanki her şeyi adam yapacak beni ikna edecek işi çok zor
22 Yorumla- 1 yıl
Al benden o kadar. Adam kalmamış madam gibi takılıyor herkes
- 1 yıl
Gelse de hepsi benim bacımdır pek fark etmiyor
- Aile & Toplum konusunda 736 cevap paylaştı.
1 yılSamimiyet kasmamasi onlarla da rahat edemeyeceksek kimle edecez ayy bi de nolur zeka🙏
21 Yorumla- 1 yıl
Onemli kriterler katılıyorum
1 yılDürüstlük. Dürüst ve kendini geliştiriyorsa yeterli. Yoksa ne kadar iyi de olsa, anlayışlı merhametli de olsa fark etmez. Tembel ve yalancı insanlara tahammülüm yok.
10 Yorumla
1 yılSpor yapıyor mu kendine bakıyor mu bakımlı mı dış görünüş için
İçte ise doyumsuz olan erkeksiz yapamayan bir yolluyu gördüm mü kışkışlarım
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Biriyle tanışirken dikkat edilmesi kriter ilk buluşma yaşanan durumlardir size karşı olan hareketleri sizin yanınızdayken başka bir insanlara gözlerini kaçırmaması gerekiyor benim düşüncem bu 🙏🙏
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl- Yaş grubumda olmali. Büyük ya da küçük olmamalı.
- iş ( Eğitim, statü ve gelir grubumuz yakın olmalı. Çok zengin olabilir ama çok fakir olmamalı)
- Ahlaki durumu ( Bu önemli. Başkasina göre normal olan bana göre kabul edilemez olabiliyor)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 804 cevap paylaştı.
1 yıl170 boy olacak çıplak gezme hevesi olmayacak az beyin 🧠 küfür siğara olmayacak güzel gülecek tamamdır
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılZekasi ilk sonra komik ve enerjisinin yuksek olmasi gerisi kolay bu ucunu yakaladim mi taamamdir :)
10 Yorumla Kişisel bakımına dikkati, gülüşü, bakışı, duruşu ve konuşması dikkatimi çeker ilk başta.. İletişim kurdukça da karakterine bakarım.
10 Yorumla
1 yılBazı kriterler zaman geçse de değiştirilemiyor.
Ben güleç insan isterim karşımda. Bir de zeka olacak. Bu elzem.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 405 cevap paylaştı. Samimiyet
Zeka
Oturup kalkmayı bilmek, ve konuşmaları ya her şeyi birlikte konuşup eğlenebilir olduğum biri olması benim için önemli11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSorudan bağımsız. Muhteşem bir güzelliğin olduğunu düşünüyorum. Şayet fotoğraftaki sen isen.
11 Yorumla- 1 yıl
Eyvallah abim tesekkurler
Hijyen, kişilik. Spor yapmasa da yaptırabilirim :)
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 926 cevap paylaştı.
1 yılDaha çok bilgi seviyesi ve kitaplarla ilgisi olması diyebilirim.
10 Yorumla
1 yılilk tanışmada dürüstlük, güler yüz, ifadeler önemlidir
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 997 cevap paylaştı. Sarışın veya beyaz tenli olması
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılKriter mriter yok aklı başinda insanlar olsun ruh halime göre takilirim
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılFizik giyim samimiyet bakım konuşması devamlı bir adım bekliyor mu beklemiyor mu cüzdancı mı vs
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYapmacık hareketler yapmayacak, saygılı olacak, ve en önemlisi dürüstlük insanj oyalamayacak ama şom ağızlı da olmasın 😂
21 Yorumla
1 yılÖncelikle Galatasaraylı olacak
29 Yorumla- 1 yıl
Öğğkkk
- 1 yıl
Fenerli olup hakem diye ağlamasından iyidir fkdk
- 1 yıl
Tamam fener de bi b0kum degil kabul ediyorum ama gs de cok igrenc bi takim ya bjk olsa neyse 😂
- 1 yıl
Meyve veren ağaç taşlanır bu ülkede alıştık artık bu sözlere ama Allah çarpsın çok güzel takım Galatasaray 😂 Tinerci olmam ben elit takılırım dkdkdkd
- 1 yıl
Elit denince de gs gercekten😂neyse ya
- 1 yıl
Sanada bişey beğendiremiyoruz ne bekliyorsun Real Madrid mi fkdkf
- 1 yıl
Belki..😅
- 1 yıl
Fatih Sultan Mehmet az daha yaşasaydı Real Madrid şimdi Kayserispordu çokta büyütmemek lazım 😂😂 82 Madrid loading….🇹🇷😂😂
Gizli Üye(25-29)1 yıl@SalonHanfendisi
Dur seninkini tahmin edeyim. Erkeğim 1.80 üzeri olması, yakışıklı ve zengin olması. Böyle olmayan erkekğin direkt reddedilmesi.
02 Yorumla- 1 yıl
Dııt yanlış
İşi yaşı efendiliği, dine bakış açısı ve tipine bakarım
10 YorumlaTanışırken bir kriterim olmaz. Flört edeceksem bencil olmamalı, dinlemeyi bilmeli.
10 Yorumla
1 yılBende aura önemli buna en büyük etkende zeka
212 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
- 1 yıl
Giyim tarzı falanda önemli tabi gusto diyoruz 🙂
- 1 yıl
Güzel
- 1 yıl
Sen neye bakıyon
- 1 yıl
Çok bir şey değil ya adamlık
- 1 yıl
Adamlık genel bir tabir ama
- 1 yıl
Adam gibi adam olmadiktan sonra hic bir kriterin anlami yokki
- 1 yıl
Darbe mi yenilmiş bu konuda
- 1 yıl
Hangimiz yemedik 😂
- 1 yıl
Kadınların bu zibidi sevgisi neden olan problem söylüyorum 😄
- 1 yıl
Ben zibidi sevmiyorum da saf oldugum icin iyi oyuncular denk geldi demekki😂
- 1 yıl
Saflık ayrı tabi neyse en azından ders çıkarmışsın bu da kayda değer 😁
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. İnsan olsun (karakterli yani) düzgün davransın çevresine yeter.
00 Yorumla
1 yılLütfen kitap sevgisi olsun ha ilk kriter: insan olsun.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 775 cevap paylaştı. Evlenmeyeceksem kimseyle görüşme yapmıyorum ben…
110 Yorumla- 1 yıl
Evlenip sonra mı görüşüyosun😅
- 1 yıl
En iyisi
- 1 yıl
Oyle de mutlu olan gormedim pek ama
- 1 yıl
Yanlis tabiki. Azicik da olsa taniyip o sekilde aile kurmalisin ki ilerde hosuna gitmeyecek seylere katlanabilesin yoksa hapsirsa annem buldu bu kizi diyip soğuyadabilirsin
1 yılSpor yapsın, bakımlı olsun, halden anlasın, kafa dengi olsun, birbirimize ayak uydurabilelim, daha ne olsun 🙂
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılİlk soru nerelisin shshsh
12 Yorumla- 1 yıl
ya da kiz misin jshd
- 1 yıl
Ahshshshs yok onu artık önden gönderiyorlar
Dürüstlük tabii ki. Alfa dullardan, toksik ve psikolojisi dengesiz insanlardan uzak durmak lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKriterlerim yok kalmadı tanışmak kimseyle istemiyorum içimden gelmiyo
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Samimiyet, mizah, anlayış, empati
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılDüzgün birisi olmasi
21 Yorumla
1 yılEnerjimin tutması
20 Yorumlaİlk başta etkilenmeliyim, etkilendikten sonra zeka seviyesi yüksek, eğlenceli ve kendini bilen biri olup olmadığını gözlemlemeye çalışırım.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
m 1 yılSaygı anlayış dinleme kapasitedi
10 Yorumla Dürüstlük ve samimiyet.
10 Yorumla
1 yılÜslup
Vizyon
Zeka10 YorumlaBana yaklaşımı önemli
10 YorumlaZeki olması boyunun uzun olmasi
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 356 cevap paylaştı.
1 yılAhlak, edep, kişilik.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılSevgilim olmadi hic ama namusa ömem. veirirm
10 Yorumla
1 yılİnsan olsun yeter ona bakarım
10 Yorumla
1 yılGülümsemesi hareketleri
10 Yorumla
1 yılBeni olduğum gibi kabul etse yeter
10 Yorumla
1 yılGenel olarak fikirlerimin uyuşması
12 Yorumla- 1 yıl
Fikirlerin...
- 1 yıl
Fikirlerimin
1 yılSalonhanfendisi olması tek şartımdır.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 421 cevap paylaştı.
1 yılEvlilik yapmamış ve meslek olarak uygun olması.
10 Yorumla
1 yılNezaket , saygı, kibarlık..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,4b cevap paylaştı.
1 yılNormal sohbet aksın yeter
10 Yorumla - Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne