AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
Sorun kafada soru işareti bırakıyor ben bu isteği ondan emin olunca onu çok sevdiğimi anlayınca farkettim ama senin bi ilişkin yok açıkcaaı düşündürüyor sun daha açık yazsan senin için daha iyi olur
Kızsa diyen, başkasına veriyorum demek..
Erkekse diyen, başkasına vuruyorum demek.. Net.
Tipim değilsin ama kafa dengisin arkadaş olabiliriz
İyide ne alaka insan arkadaşına yavsar mi hiç bende aynısını dedim bana yavsayan birine karşı doğru ama tipide iyiydi ama arkadaş olarak gördüğüm için kendime yakıştıramadım bunu
Seni kardesi gibi goren birine azitip farkli hisler besliyorsan alacagin cevap dogru yerinde baska bir okunusu yok anlami yok
yav kim kimi kardeşi gibi görür siz de bu bahaneyi kullananlardansınız herhalde. beğenmedim istemiyorum demek yerine kalp kırmamaya çalışmak ama daha çok batırmak...
Sen reddedilmeyi hazmedemeyip baska yerlere cekme konuyu sindir sonra yat aşşa
kuahsfakhf tamam akjshfakjhf
Sevdiğim kız bana abi deyince durumu... Diye okunur :)
O öyle demedi ama seni kardeş bilirdim kalleş değil dedi
İçimdeki sevgiye sövdüm mkodımun hayatı
Tipim değilsin diye okunur. Ama sana öyle bişi dedilerse. Yalan söylemişler
Birisi benimle bulusmak istemisti bulustuk niyetini sordum oda arkadasca dedi ama tekrardan bulusmak falan istedi cogu kez guzel oldugumuda dile getiriyordu falan sizce bu durumla aynimi benimkide? Arkadasca dediya ama flortlesiyordu aradada
Arkadaş kalmak istiyor içi ek vermiyor ya da niyeti başka.
Ben hiö kızla buluşmadum
Senden tiksiniyorum, lütfen mesafemizi koruyalım, bundan daha fazlası yok, kardeşlikte arkadaşlıkta şu andan itibaren bitmiştir diye okunur.
Senden elektrik almıyorum. Sevgili ilişkisi, aşk yok. Başkasına aşık olabilir. Seninle evlenemem v. s.
Tipini beğenmedim sana bakmam ben ama bunu sana diyecek cesaretim yok üzülürsün çünkü. O yüzden üzülme diye kardeşim gibi görüyorum diyorum
Sana vermek istemiyorum demek. Başkasına veririm sıkıntı olursa senle dertleşirim demek. Bu tip karılardan koşa koşa uzaklaşın.
Doğru yakışıklı değilse zengin değilse veya muhabbeti iyi değilse beğenmezler kimse iyi olduğu için adam olduğu için sevmez
Ben seni kardeş gibi görüyorum diye de okunabilir çok kurcalamaya gerek yok
Arkadaş kalalım fazlası olmaz lütfen bunun bilincinde ol.
Birisi benimle bulusmak istemisti bulustuk niyetini sordum oda arkadasca dedi ama tekrardan bulusmak falan istedi cogu kez guzel oldugumuda dile getiriyordu falan sizce bu durumla aynimi benimkide? Arkadasca dediya ama flortlesiyordu aradada
@Dksssss Yakın bir arkadaş olmak istiyor olabilir ya da flortleştiğine inanıyorsan alttan alttan yürüyor kızları en çok etkileyen numaralardan biri bence :D Sürekli söyledikleriyle aklınızı kurcalarlar ve sen de onu düşünürsün...
Flortlesiyor iste yani surekli yaziyor gunaydin falan sizce begenmeme gibi bir durum varmidir yani burdaki soruyla ayni durumami dustum
Başlıkta söylediğin detayda söylediğinden daha kötü bence
Bu cevabı alan kişi "hadi ordan oradan güzel kardeşim" edasıyla şu şekilde düşünür "bahane bunlar bahane" ama cidden doğrudur. Karşı taraf onu kardeşi gibi görür.
"sk1tr ordan p3z3v3nk" yazmıştım kızlar soruyor♡ "hadi ordan oradan güzel kardeşim" diye değiştirmiş teşekkürler
"Ben seni kardeş gibi görüyorum." diye okunur. Cümlede ne gibi bir alt anlam arıyorsunuz!
İlk önce umut verip sonradan vazgeçmiş bacım çocukları böyle der
Sen kenarda dur hic bi canım beni almazsa ben sana donerim
sen benim hayriye ablamsın diye okunur ye yi cikartirsan travesty olur
Sen benim hakkımı veremezsin boyundan büyük işlere kalkışma diyor şair
Başka birini seviyordur, seni kırmamak için ümit vermemk için öyle diyordur. Belkii.
Gerçekten kardeş olarak gören de vardır ( çok nadir olsa da ), kendine yakıştırmayan kız da vardır.
kırıcı olmamak için kapalı bir üslubla seni beğenmiyorum demek.
seni arkadaşım, kardeşim olarak görüyorum diyen kişilerin çoğunluğu gizliden yedekte tutar. bunlar yanıltmacadan ibaret. bir nevi seni test ediyorlar olabilir. nasıl bir kız olduğunu anlayabilmek için. seni anlayan, seni seven, sana değer veren insanların yanında ol (duygusal anlamda söyledim) böyle şeylere kanma. erkeklerin niyeti pek belli olmaz.
Yazıldığı gibi okunur.
Tamam step sister derim ; )
sen benden daha iyilerine layıksın...
Yazıldığı gibi okunur
Yazıldığı gibi okunur sj
Sevdiğim kız bana abi deyince fon müziği
Gardaşımsın diye okunur
Seni beğenmedim diye okunur djsjs
jdkdnsnn
İstemeyene bahane çok diye okurum.
Ben seni kardeş gibi görüyorum diye okunur.
Hayır birini ya severim ya da sevmem
S.. g... Olarak okunur 😅
Sana karşı hislerim yok demek.
hoşuma gitmedin benlik değilsin
Sevmiyosa uzaklaşın üzülmeye değmez
Sen benim dünya ahiret bacımsın
Bacııımmm diye okunur😂😂
Fazla yaklaşma da ne yaparsan yap der gibi 🤔
hayır, kardeşim gibi görüyorum okunur.
Henüz aşk dünyasına hazır değilim demek.
Hareketlerine bakmak lazım söylemlerden ziyade.
Seni beğenmiyorum😂😂
Yazıldığı gibi okunur, mana aramaya gerek yok.
Beğenmedim tipim değilsin
Kardeş diyenlerden korkacaksın 😉
Seni seviyorum ama arkadaş kardeş olarak
Ama sen benim gözümde öyle değilsin falan
ama kardeşim değilsin diye de omunabilir 😀😀😀
"Mümkünse bir daha konuşmayalım."
Kardeş olarak görüyor başka açıklaması yok.
Ben senden daha iyilerine layığım diye okunur
Aynen kardeş dediyse bitmiştir
Tipine soxum olsa olsa evlatlık olursun gibi
Güzel /yakışıklı değilsin
Tipim degilsin diye cnmm