Aşık Oldugum Kızla Konuşuyorduk Teklif Ettim Ben Seni Seviyorum Dedim Bana Böyle Bir Cevap Verdi
sana dedim ben hayatımda şimdilik kimseyi istemiyorum dedim bak sevgilim vardı 1 ay önce ayrldm 1 yıllk sevgilimdi Yeni ayrıldm şimdilk hayatıma kimseyi alamam Zamanın ne getirecegi belli degil unutma
Bu Durumda Ne Yapmalıyım Kendisini Cok Seviyorum Ama Bana Diyorki Ben Hayatıma Kimseyi Almak istemiyorum Diyor?
sana dedim ben hayatımda şimdilik kimseyi istemiyorum dedim bak sevgilim vardı 1 ay önce ayrldm 1 yıllk sevgilimdi Yeni ayrıldm şimdilk hayatıma kimseyi alamam Zamanın ne getirecegi belli degil unutma
Bu Durumda Ne Yapmalıyım Kendisini Cok Seviyorum Ama Bana Diyorki Ben Hayatıma Kimseyi Almak istemiyorum Diyor?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Uzaklas dostum tipik nazik yoldan istemiyen kiz tipi
bi insanı pat diye sevemezsin ben simdi gelip sana deseydim ismail bende seni seviyorum diye o zamn yalan soylemiş olurdum Ama istemiyo olsam sende o ışığı gormuyo olsam En baştan hayır derim öyle degilmi
Seviyorum cok seviyorum bana böyle söylüyor
Ne yapmam gerekiyor
İstemiyorum diyosa istemiyodur, boş ver
bi insanı pat diye sevemezsin ben simdi gelip sana deseydim ismail bende seni seviyorum diye o zamn yalan soylemiş olurdum Ama istemiyo olsam sende o ışığı gormuyo olsam En baştan hayır derim öyle degilmi
Bana istemiyorum demiyor snde bir ışık görmesem senle konuşmazdım diyor
Ya valla bilmiyorum bence uğraşma o eski sevgilisini unutamamıştır daha
Kız daha cümle kurmayı bilmiyor boşversene
Dha öncelerde biz konuşmuş için öyle cümle kuruyor
Anlaşıldı sen de bilmiyorsun
Bana böyle diyor ne yapmam gerek onu cok seviyorum
öyle
Bazi kişiler seninle oynuyor diyorlarda o yüzden soruyorum sence benimle oynuyormu?
Olabilir kaptirma kendini
Pki oynayan kişi telefon numarası verirmi yemeğe cıkarmı sna söz veriyorum numaramı verecem dedi verdi sna söz yemege cıkacagiz dedi cikti bn söz verdim mi sözümü tutarım diyor?
Bilemiyorum
Peşini bırakma ben seni hep beklerim falan de
Bana böyle diyor
Cogu kişi o sninle oynuyor diyor
Bnde onu cok seviyorum
Benimkide benzer durum ya bu kızlar çok çektiriyo eğer güvendiğin arkadaşların ciddi ciddi seninle oynuyo derse o zaman bırak olan sana olur acı geçici ama pişmanlık kalıcıdır
Sağ sola danişiyorum anlatıyorum kimileri oynuyor diyor kimileride kız hakli diyor
Haklisin kardeşim bn şu an cok kötüyum ne evet diyor nede hayir diyor yazida dedigi gibi bilmiyorum napacami şaşirdim
Allah yardımcın olsun abi