Kocamı eski sevgilimle aldattım ama beni artık aramıyor ne yapmalıyım?

Evlenmeden önce birlikte olduğum eski sevgilim benimle aynı binaya taşındı. Zamanla yeniden yakınlaştık. Ancak istediğini alınca terk etti, nasıl oldu anlamadım ilk adımı o attı, önceleri ben karşı çıktım. Onunla ben evlenmeden çok önce sevgiliydik... Daha sonra ben başkasıyla evlendim, aradan yıllar geçti...
Sonra biz aynı binada oturmaya başladık. Sürekli benimle görüşmeye çalışıyordu. Bir gün beni sıkıştırdı ve öpmeye kalktı ama izin vermedim.
Sonra ne yaptı etti, beni ikna etti ve buluştuk. Zamanla buluşmalarımız sıklaştı. Hep evde bir araya geliyorduk; ilk zamanlar beni özlemiş gibi yaklaştı. Giderek beklentileri arttı, ben hep karşı çıktım.
Ama sonunda pes ettim, ben de karşılık verdim, 1-2 ay ilişkimiz böyle sürdü.
Zamanla ben zayıf davranınca, o birdenbire değişti. Bana “mesaj atma, beni arama, böyle gidersek yakalanacağız” demeye başladı.
Ben de inandım, ara verdim. Ama sonra anladım ki, yeni bir sevgilisi olmuş. Konuşmaya çalıştım ama beni dinlemedi. Benden istediğini aldı, şimdi yüzüme bakmıyor. Ben onun uğruna her şeyi göze aldım; kocamı çocuklarımı kaybetmeyi bile..
Kocamı eski sevgilimle aldattım ama beni artık aramıyor ne yapmalıyım?