3 yıl oldu sevgili olalı Nerdee eski ilgili olduğu dönemler
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
3 yil olduysa evlenin bi zahmet sıkılmıştır ayni seylerden
Evet Evlilik teklifi de etmiyor
milletin işi gücü yok devamlı seninle ilgilenecek :D
Aldat onu ya da başkasıyla konuş.
Heyecan kalmamış işte
ben ilgilenirim ;) maddi manevi
Biraz cilve yap bakalım
Napıyo mesela
Uzak mesafe ilişkisi buluşamıyorız zaten Elbet telafi edicez diyip teselli ediyor Bir yanıma gelmiyor Evlilik teklifi etmiyor
Yaş kaç
25-35
Eskiden geliyor muydu
Yok hep böyleydi İşi öncelikli
O zaman değişen bir şey yok hep böyleymiş. Eskiden gelse bir değişiklik var derdik. Arama sorma mesajlarda bir şey var mı
Yok ama bilirsin ilişki başındaki üstüne titreme yok Mesela fal uygulamasında falcı olarak işe başladım Ona diyorum anlatıyorım dinliyor yorum yapıyor ama bir aklına gelmiyor ilk müşterim olmak Uygulamaya girmek bana sürpriz yapmak
Onlar erkeklerin aklına zor gelir bu önemli bir şey değil ki ya. İlişki başındaki hareketler evet bende de yok..
Peki sence seni istemese neden dursun senle bende hep bunu düşünüyorum.
İnsanlar bir çırpıda ayrıl diyorlar sana bence ayrılmak kolay değil ki hemen sevdiğin birinden
Niye öyle düşüneyim beni istemiyorsa durmasın zaten benimle Kendimi değersiz görmüyorum Onun yanımda durması aşkını mı kanıtlıyor Her an jestlerle heyecanlarla kanıtlamalı Sen hiç istemiyor musun bir gönlünü almasını ya da çeşit çeşit süprizler yapmasını Böyle çok sıkıcı Habire yoğunum işim var özledim iyi geceler
Aynen ayrılmak çok zor Ama bu odunlukları da aşkı öldürüyor İnsan biraz ince düşünceli olur Nerde o ilk baştaki şımartmalar kadını İlgiye boğmalar
Evet haklısın aslında. Yani üç beş cümle yazışıp sonra kapanış oluyor gibi anlattın. Uzun telefon konuşmaları falan da olmuyorsa insan biraz kendini eksik hissediyor sanki boş boş duruyorsun ve biri var ama yok gibi de. Benimki arada o sevgi dolu cümlelerini içinden çok gelirse bolca yazıyor ama sonra sanki ruhu yok gibi oluyor. İçten içe çok üzülüyorum ama sonra bir bakıuorum tekrar eski haline gelmiş artık ben de çok yoruldum ondan birkaç kelime beklemekten bir şey beklemekten. Kendimi canım gibi hissediyorum…
Aynen telefonda konuşmaya bile sıkılmıyor musun hiç? O uzun konuşmalarda Bazen böyle kastığımızı düşünüyorum Konuşacak konu bulamıyorız sanki Bitse de gitsem modundayım Sanırım heyecan bitiyor Eskiler neden hemen evleniyormuş anladım Evliliğe kadar zaten birbirini tanımış her şey bitmiş oluyor gibi
İlgisi azaldıysa ayrılın gitsin başkasını bulmuştur
İşi yoğun Ben sıkılıyorum
O konuşmaya istekliyse sıkılmıyorum aslında ama isteği yok da mallaşmışsa zaten kısa kesiliyor konuşma her şey beyefendinin ruhuna moduna göre ilerliyor. O mal gibiyse ben de kısa kesiyorum konuşmayı çekemşyorum değilse konuşmada sıkılmıyorum çünkü karşılık alıyorum. Aslında biz süreklilik istiyoruz ama onlar hep aynı ruhta olmuyor.
meslek ne
Evet o sürekliliği hep koruyacakmış gibi başta çok güzel taklit yapıyorlar ama
Peki bazen niye ilgisi yoğun oluyo @proxima11
Sağlık çalışanı
Sonra da neden aldatılıyoruz derler
Bazen yoğun olması bence hormondan kaynaklı Bizde de öyle olmuyor mu Özledikçe tutku oldukça Onun dışında sıradan
Bilmiyorum ki vardır bir derdi
Aynen cinsellik için olabilir
Mesela uzun süre sesimi falan duymayınca bununla çok muhattap olmayınca kıymetli oluyorum sesimi duymak istiyor üstüne düşünce sesini duyayımmfalan demiyor. Diğer şekilde sesimi duymak istiyor
Whatsapp grubuna benzedi burası😂😂
Evet
Kaçan kovalanırmış😆 ikinizde gizlisiniz kime cevap verdiğimi karıştırıyorum🤣🤣
Aynen benimde öyleydi şimdi iki türlü de sesimi duymak için fazla can atmıyor Alıştı bensizliğe Erkeklerin bizim kadar sık leyla olup düşüncelere daldıklarını düşünmüyorum
Ben gizliden çıkamıyorum😂
Seviyorsa dalar düşünceye
Mesajdan ulaşın bana🤣 grup yok mu burada
Bence sadece cinsel hayal kurar tutkulu
Grup yok😂
Yoksa kurarız grup 😂
Ya bak şimdi konuştuk canım ya nasıl tatlı hemen geri kanım kaynadı ben vazgeçtim ayrılamayacağım:)))
keşke😈😆
Ayrıl
Ayrıl ki artsın
Yüz verme bence.)
Yenisni bul
Birak sende