Ailenize saygısızlık eden biriyle evlilik düşünür müsünüz?

Selamlar,
Aile saygısızlık eden yarın bana da eder. Öbür gün başkalarına da eder. Bu yaptığı geleceğe dönük olarak benim için yeterli bir referans olacaktır. O yüzden herkes kendi yoluna tercihini kullanırım
olayı net yazmamıssın ne olduda o konum oldu.
ailen her ısın ıcınde ısteklerı bıtmıyorsa evlılık ıcın , delirtmiş olabılırsınız adamı.
bende cekemem kımsede cekmez , sonucta türk ailelerde evlılık aıle ılede evlenılıyor denıyorsada ben sadece karsımdakı ıle evlenıyorum .
Aileme saygısı olmayan kişinin bana nasıl saygısı olabilir? Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı çok ayrı bir konu. Benim canımdan olana saygı duymak zorunda. Kesinlikle ayrılık olur bunun sonu ben devam bile edemem değil ki evlilik düşünmek bir yana yani.
Teşekkürler 🌺
Ricalar 😊
Hayır, asla. Eşim olacak kişinin hem bana hem de aileme saygısı olması şart.
Cevap
19Cevap
Aileme saygısızlık eden birini koluma eş diye takmam. Hayatımda yeri yok.
Neye ve kime göre saygsısızlık ettiği önemli önemli.
Aileme saygısızlık ediyor ise hayatımdan çıksın bir zahmet.
karşımda ki aileme saygılı olup hatta övgülü şekilde bahsettiğinde bile etkileniyorum ki tam tersi beni acaip soğutuyor
Evet evlenirim, benim için bu önem arzetmiyor. Onunla yaşayacağım hayatın beni tatmin etmesi gerekse yeter
Hayır, saygısızlık benim sınırlarımdan biridir. Ne hayatımdaki insan aileme, ne ailem ona saygısızlık edemez. Bu kabullenebileceğim bir durum değil.
sorun ne olursa olsun saygı sınırları aşılmamalı
kabul edemem
Kendine adalatsiz davranıldığı için saygısızlık yaptıysa alırım evet.
Hayır, tabiki de. Aileme saygısı olmayanın bana da saygısı olmayacak demektir zaten.
düşünebilirim yani. düzeltiriz ilişkiyi insan bu hata yapabilir
Aileme saygısızlık eden birini insan olarak bile yanımda gezdirmem
Ailem benim için her şey onlar için sevdiğimden vazgeçerim.
Hayır. Her şeye bir nebze katlanılır da saygısız insana katlanılmaz.
Kim ki o hayatıma alıcam s. gitsin :D
Almam, aileme saygısı olmayanın bana saygısı da olmaz toplumada olmaz ve buda bana uymaz.
Daha baştan düzgün değilse bir ömür geçireceğim kişi olarak seçmezdim
pişman ettikten sonra ayrılırım..
Hayır tabiki de
Hayır
Almam
asla
Düşünmem
Alırımm
Almam
Saygısızlık etti dediğin konu ne
Hayır
İmkanı bile yok