Aşk İlişkileri Hiç beklemediğiniz bir zamanda hiç beklemediğiniz birinden bir mesaj aldınız mı? Bu neydi? MütefekkirSeyyah_ Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hiç beklemediğiniz bir zamanda hiç beklemediğiniz birinden bir mesaj aldınız mı? Bu neydi?Ben almadım ama alırsam sevinir miydim üzülür müydüm bilmiyorum 🤔#Vesselam Hiç beklemediğiniz bir zamanda hiç beklemediğiniz birinden bir mesaj aldınız mı? Bu neydi? Cevapla Sevgi Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. 2 kez aldım ayni kişiden. 1 1 Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Neydi peki Yorumla
AahdeVefaa Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aldım. Ama bir şey farketmedi. 1 3 Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Neydi peki özel değilse? Yorumla AahdeVefaa +1 yıl Hayır özel değil. Dik başlı duruşuyla etrafı kırıp geçiren birinden özür mesajı aldım. Ama artık bir şey ifade etmiyor. Kapsama alanımın dışında kendisi. Az insan çok huzur. Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Anladım Yorumla
Canceryam Takip Et Bilge Yaş: 63 , eic 90% +1 yıl Resimdeki gibi mesaj gelmesini bekliyorum 1 1 Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Ama beklemediğiniz dedim :)) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
2 kez aldım ayni kişiden.
Neydi peki
Aldım. Ama bir şey farketmedi.
Neydi peki özel değilse?
Hayır özel değil. Dik başlı duruşuyla etrafı kırıp geçiren birinden özür mesajı aldım. Ama artık bir şey ifade etmiyor. Kapsama alanımın dışında kendisi. Az insan çok huzur.
Anladım
Resimdeki gibi mesaj gelmesini bekliyorum
Ama beklemediğiniz dedim :))