sürekli bana bi sey aldırıyor ben dusunmeden alıyorum motor aldı yarısını odedim ayakkabı falan istedi aldim calısmaya baslayınca sana daha guzellerini alıcam diyo ama artık kullanıyomus gibi hıssedıyorum onu cok seviyorum napmam lazım :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞu anda ortalama bir motorun yarı fiyatı aşağı yukarı 50 bin ve büyük ihtimalle sen değil o parayı bir başkasına vermek bir arada dahi görmediğine eminim ;) aşağıya biraz tl, biraz altın ve döviz koyuyorum bak gör bakalım sonra bu soruna sence inandık mı? Kendine bunu sor.

Ons altın, tl ve dolar Ayrıca neden motor için para verdin ki? Sonuçta sevgilin senin motorun onun motoru sayılır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Selamlar arkadasım,
Eğer kullandığını hissediyorsan öyle olabilir, çünkü aradaki saf niyete inanıyor olsaydın böyle bir durumdan şüphelenmezdin kanımca. İlişkide de her şeyin dengelisi makbuldür, bugün sen yapıyorsan ve yarın da onun katkıda bulunacağını düşünüyorsan bence bir sıkıntı yok ancak bazı konularda sadece senin yüklendiğini düşünüyorsan partnerinle bu durumu konuşman ilişki için daha sağlıklı olur...00 Yorumla
+1 yılAğır kullanılıyorsun seviyor olabilirsin ama kendine saygıyı da yitirme. Bulmuş senin gibi saf kızı kullanıyor. Lütfen kendi iyiliğin için izin verme böyle şeylere
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen evet.
Bir erkeğe ben bi durumu asla ve katta yakıştıramıyorum !
Bakın durumu olmaz bazen hayat öyle evet anlarım ama normal zamanda bu saçmalıktır yani..
Kul kaderine razı gelirse her şey müstehaktır..
Herkes kendine yakışanı yapsın , SEVGİLERLE..00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
52
Cevap
54Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSorunun cevabını çok iyi biliyor olmalısınız
00 Yorumla Valla lisede hatırladığım kadariyla vardı böyle tipler. Özür dilerim ama yaşın daha genç evlenmek için yolun çok uzun bu ilişki evliliğe dönüşmesi için yıllar geçmesi lazım. Birbirinizi sabırla yıllarca bekleyip bekleyemeyeceginiz meçhul. Ona hissettirmeden bazi şeyleri almamaya başla. Paranın olmadığını üstü kapalı bir şekilde söyle. Erkeklerde bi garip oldu arkadaş. Anlamadım gitti.
12 Yorumla- +1 yıl
4 yıllık sevgiliyiz evlenmeyi dusunuyoruz bı dostumuz 2 sene daha bekleyin dedi
kesinlikle kullanılıyosun :D senin ödediklerinle başka kızlarıda beceriyordur emin ol, bu tipler yapıyorlar çünkü. nasıl biri olduğğunu sende anlamaya başlamışsın böyle birisi sevilmez.
seni seven bir erkek ihtiyacı dahi olsa senin paranı kullanmaz, hesap ödetmez. neyse kızların çoğu aynı dürtülmeyi seviyorsunuz, adam gibi adamlar ilginizi çekmiyor07 Yorumla- +1 yıl
@onurtan67 4 yıllık sevgılım nası biri oldugunu ne yaptigini ben daha iyi bilirim her seyi erkekler mi odemeli kımse sana bi sey almamis heralde
- +1 yıl
@rumeysahanim1331 sen hak ediyon demek :D madem memnunsun 4 yıllık sevgilinden ne gelip burada ağlıyon kullanılıyormuyum diye :D saftrik
- +1 yıl
evet en guzelını hak edıyorum
+1 yılYavrum kendine gel ya hesabı bile ödememen gerekirken sen motor almışsın valla adam iyi yere yerleşmiş bak ne yap biliyormusun birden kes para uzatmayı birden ama miktarı belli degıl 1₺ bile olsa sonra sen istemeye başla ondan muhtemelen almayacak alırsada sakın vazgeçme istemekten devam et ozmn anlarsın zaten kıymetini ama çok yüz vermişsin sen ya
10 YorumlaKullanıldığın aşikâr.
Aldığı motorun parasını bile sana ödetmiş. Bir de dalga geçer gibi ben sana daha güzellerini alırım diyor. Hani aldı mı? Hayır. Almaz tabi. Böyleleri sömürmeye çalışır, başkalarını mutlu etmeyi bilmez. Bu adamdan bir an önce kaç kurtul. Kendisine para yedirmeye devam edersen iyice aşağıya çekmiş olursun kendini. Aklıselim olan bir insan kullanıldığını anlar ve o insandan kurtulmanın yollarını arar.10 Yorumla
+1 yılAkrabanız borç istese de aynı süratle düşünmeden veriyor musunuz?
211 Yorumla- +1 yıl
hayir
- +1 yıl
Demek ki kullanıldığının farkındasın
- +1 yıl
sevgılım akrabam mi
- +1 yıl
Knk bu mal laf anlatılmaz buna verdiği yanıtlara bak
- +1 yıl
Alâkası yok. Kime ne için para vereceğine bir şartla karar verir insan o da; geri alıp alabilir miyim, bu parayı verdiğime değer mi düşüncesi. Demek ki senin aklın başında oluyor istediğin zaman. Sevgiline verirken de mantığını kullanabilirsin. Seni kullandığı çok açık ortada zaten.
- +1 yıl
@mekanınsahibinil aldıgım seyleri geri almak icin almiyorum sevdigimden ve mutlu etmek istedigim icin alıyorum hediye sonucta ve benim geri istememe de gerek kalmaz o daha iyilerini alabilir
- +1 yıl
O zaman niye bu soruyu sordun?
- +1 yıl
@ütopyadanbirkız seni dinleyen mi var ismine bak her yoruma atlamasana
- +1 yıl
@mekanınsahibinil keyfım
- +1 yıl
@mekanınsahibinil troll hesabı dalga geçtiği belli ciddiye alıp cevap vermemizde hata takma şunu
- +1 yıl
evet
Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Destek olmak vardır ve bu abartılmadığı sürece normaldir. Ama sürekli bir şey aldırmak da hiç uygun ve normal bir durum değil. Böyle hissetmen doğal, açık bi şekilde ona nasıl hissettiğini söyleyebilirsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış anlamada ben aileden birine para verince bile 10 kere düşünüyorum senin gözüne perdemi indi önünü göremiyorsun
31 Yorumla- +1 yıl
:( aşk kördür.. uyan kız
+1 yılAyrıl ondan. Hemen hemen ayril. Bu nedir ya, seni kasası olarak görüyor. Ona para harcamak yerine kendi hayatın için yatırım ve birikim yap
12 Yorumla- +1 yıl
hemen ayrilmasam
- +1 yıl
Hemen ayrıl. Yazık değil mi sana
+1 yılMusun? Bunu sorduğuna göre cecabı biliyorsun. Asıl soru nedrn izin veriyorsun olabilir
22 Yorumla- +1 yıl
asık oldugum jcın
- +1 yıl
Aşk değil o s*ala*klık
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. parası olan olmayana iyilik yapabilir bu içinizden gelmeli ama oda çalışınca eğer size hediyeler almazsa işte o zaman kullanildim diyebilirsiniz, bu arada maddi durumunuz iyi sanırım?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 599 cevap paylaştı.
+1 yılgeçmiş olsun yularları vermişsin. 4 nala sürüyor seni. kendin için kendine 1 bardak soğuk su iç. 2 gün sonra ayrılmak istersin kadın cinayeti diye de haberlerde çıkarsın küçük bir köşe yazısında
00 Yorumla
+1 yılKullanılıyorsun demeyelim de sana çok güvendiği için hesaplar kitaplar falan sana kalıyor diyelim ama çok güvendiği için yani yoksa kullanmak değil hani
02 Yorumla- +1 yıl
bal gibi kullanıyor bunu saf gördü motor parasını kitlemek nedir la
- +1 yıl
Ciddiye alıncak bi yazı yazmadım ama siz ciddiyr aldınız galiba neyse
yani evet alabilirsin bunda sıkıntı yok ama spor ayakkabı saat cüzdan gibi herkes hediye sürpriz yapar ama sen motora neden yardım ediyosun onu amlamadım
00 Yorumla:) parayla satın aldığın bir ilişki gibime geldi bence bu kadar da olmaz , insan utanır biraz ödemediğin de ne olacak alistirmissin çünkü
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 755 cevap paylaştı. Sana ondan yâr olmaz belli kullanıyo seni işte karaktersiz insanların gururuyla nasıl böyle oynuyorlar yazık valla
126 Yorumla- +1 yıl
Valla ben birşeyi istemeyi utanıyorum.. sormaoyom pes ya
- +1 yıl
Yazık kıza..
- +1 yıl
Bir erkek hiç kadından bir şey istemez.. erkek olanı tabi
- +1 yıl
Sen kullanılıyonmu dedin.. evet dedik.. ve hediyemi elalem motor almak
- +1 yıl
Oldu canım ozmana benim Porsche narde
- +1 yıl
tanımadıgım bırıne neden bı sey aliyim senı tanısam da almazdım kımse hedıye almıyo mu sana
- +1 yıl
Kızım sen ana okukudna mısın ne diyon soru ne dediğini ne bana hediye mi senden? Yasbaır.. bay
- +1 yıl
Ben ne deidm dalga geçiyorum lan
- +1 yıl
Elalemin yaramaz çocuğu aldırdı beli burdaki saf da hakda kulaniyor mu derdine bide konu ben olmaz miyim 🙄🙄🙄🙄
- +1 yıl
angel ısmıne bakıp konus sabahtandır sacmalıyon yok elalem yok porsche al sonra bay dıyon
- +1 yıl
Diyorum ki elaleme motor almak heidye mi? Ya nersine ortak oluyon? Aldırıyor bas baya çus yani senin ne kadar paran var? Baya kulaniyor
- +1 yıl
Sus be
- +1 yıl
İşim çok ama ama kızdırma beni hiç Bukadar kaba olmadım daha önce Bebek
- +1 yıl
Kalvyeme de üç dil var napayım
- +1 yıl
Ve kızım kulaniyor işte kolay gelsin..
- +1 yıl
Senin profinde 18 desin hahaha çocuk asıl sensin burada.. kullandığını bile anlamiyon ve bana diyon ona Porsche bile alırım al ve bize ne çok iş yaptın
- +1 yıl
senı haklı bulmadıgım ıcın bunu mu cıkardın
- +1 yıl
knk tamam numaranı ver bi porsche alınca sana atarim
- +1 yıl
Kedin dein yorumuma yazdın alcan diye al ve banane 😂😂😂😂😂😒😒😒🤣🤣🤣😃
- +1 yıl
Allah ıslah etsin ve iyi akşamlar senin gibi şımarık ve herşeyi lopcüüüü önüne koyulan biri ile uğraşmam hadi iyi akşamlar. devam et böyle
- +1 yıl
ugrasmam dıyon hala cevap vermeye devam edion
- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz sınırlar geçilmiş sanki. Belki çok insani önemli ihtiyaçlar olsa anlayacağım da motor falan... Pek hoş değil.
00 Yorumla
+1 yılmüge anlıya çıkma noktasına gelmeden musluğu kapatman lazım
03 Yorumla- +1 yıl
muge anli ne alak
Kendini sömürdürme motor filan pahalı şeyler bunlar kendine saygın ve sınırların olsun bebakamin
02 Yorumla- +1 yıl
ama 4 yıllık ılıskım bı sey olmaz dıye dusunuyorum
+1 yılBöyle çulsuz biriyle gelecek planları kurmuyorsundur umarım
10 Yorumla
+1 yılOdunun ta kendisisin!!! kör kütük aşıkmı desek yoksa sa*lakmı uyan kendinizi şüphelendin artık baya seni kulaniyor
23 Yorumla- +1 yıl
Kafasız
- +1 yıl
Gir
- +1 yıl
Salağın tekiymis
- Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılBonkörlüğünü frenlemesin. Böylelikle daha iyi analiz edersin.
00 Yorumla
+1 yılHepsini geri iste, verdikten sonra ayrılmazsa senindir, ayrılırsa zaten hiç senin olmamıştır
00 Yorumla
+1 yılBirden üstüne üstelik veriyorum deme düşüp bayılırım😂
00 YorumlaAilen çok mu zengin senin
Yazık ediyorsun kişiliğine...00 Yorumla
+1 yılBana da bir çift bot alır mısın. Teşekkürler şimdiden.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı. Kusura bakmada enayi yerine kondugunu ne zaman anlayacaksin?
00 YorumlaBöyle aciz erkeklerden hiç hoşlanmam. Ne zaman harcayın ne emek verin bu tiplere.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDevam ke :) al ne olacak sevgilin seni bırakırsa bana gel :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana da Bulsana bir tane senin erkek versiyonundan. 😂🤣
12 Yorumla- +1 yıl
kendın bul
- +1 yıl
esra erol muyum ben
canım olur mu öyle şey başkasına değil sana aldırıyo çünkü hayatının her alanındaki ihtiyaçlarını ancak seninle paylaşabiliyo. böyle bi adamı öp alnına koy. evinin direği yap.
01 Yorumla- +1 yıl
evet haklisin
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaşlar haklı bu y.. ktan sana ne yar olur ne başka bişey kaç kurtar kendini daha fazla zarar etmeden
00 YorumlaKullaniliyormus gibi hissettiğin anda gerçekten öyle olmuş oluyor. Severek de yardim etsen, kullnilmiş hissettiginde yapmak istemiyorsun ve kendini kötü hissedersin. Birak o çocuğu
01 Yorumla- +1 yıl
birakamam
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. muhtemelen evet.. hatta kuvvetle muhtemel..
10 YorumlaBirincisi agir kullaniliyosun... ikincisi bu nasil bu kadar rahat acik bisekilde yuzsuzlesebilmis... cokmu zengisin?
144 Yorumla- +1 yıl
cok zengınım
- +1 yıl
canım degilim asigim
- +1 yıl
sa*ak
- +1 yıl
Ben orta okuldan sonra babamdan bile para almayan biriyim. Yani bir insan birinden bu kadar kolay bisey isteyememeli almamali. Ve bunu bir kizdan asla yapmamali. Cok agir kullaniliyorsun. Sevdigin adam tam bir kene. Tamamen paran icin yaninda seni kopariyor. bu cok belli. Ask gozunu kor etmis. Saff olma derim. Ac gozunu
- +1 yıl
sana mi sorcam kimi layik gorecegimi
- +1 yıl
ben gozumu acsam da kalbım buna ızın vermez ılıskımız evlılıge dogru gıdıyo yapıcak bı seyım yok
- +1 yıl
ısım gucum yok senı mı arıcam olmıcak bısey ıcın dugunumuze cagiririm
- +1 yıl
4 yıllık sevgılım.
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
derken
- +1 yıl
benden daha mi iyi bilceksib kanka
- +1 yıl
4 yıllık dıyorum neyın ne oldugunu anlamısımdır heralde
- +1 yıl
4 yıldır seni yiyor.. evet 😃🤣🤣🤣ay Allah'ım hiç güleceğim yoktu
- +1 yıl
Nulu 😂 bu kızın hormon çok aşık değil boş ver gitsin abi
- +1 yıl
👀🍿
- +1 yıl
- +1 yıl
Nulu.. şey bu küçük sa*lak kızım ikinci hesabı buraya yazdım! Kurt diyor bana o
- +1 yıl
Aww kızım annanene çok mu kızdın da iki hesaptan artık yazıyon🤣🤣🤣👀👌👌🍿best show ever
- +1 yıl
Ne zahmet etin benim için inci hesabı ama baya gururlandım ajajaj azarlamasn kötü kötü konuşup piccola signorita
- +1 yıl
İkinci yav
- +1 yıl
- +1 yıl
=rude ve spam. yapma şal*akoo ne tür mayak sın dedektör le bulunmasın
- +1 yıl
Yok artık daha neler.. abi
+1 yılsoru bile yorumsuz aslında..
evet kullanılıyorsunuz..00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSacma bence onun sana alması lazım ya sürekli sen sen olmaz
00 Yorumla
+1 yılYaaa bu kadar düstülermi a*k ohaa ohaaa hay senin o sevgilinin erkekligine sok*unlar, hadi zor duruma düser 1 kez olurda yuhh bee
00 Yorumlaya erkek milleti senelerdir kızları beslerken sıkıntı yok - Aynı şeyleri siz yapınca kullanıyor oldu? . E hani haykırdığınız o eşitlik 😂
00 YorumlaÇok açık ve net değil mi seni kullandığı TİK TAK 🤣😂
02 Yorumla- +1 yıl
tik tak
+1 yılEvet senin paranı yiyor kararı verecek olan sensin ama böyle biri senin yanında sadece maddiyat amaçlı duruyor
00 Yorumla
+1 yılkızım seni kullanıyor bildiğin saf mısın ayrıl o maldan
02 Yorumla- +1 yıl
kızım derken
- +1 yıl
ya her neyse işte kullanıyor seni bunu anlamaman için saf olman lazım
+1 yılyok canım ne kullanması alt tarafı sugar mommysi olmuşsun
11 Yorumla- +1 yıl
Sen de benim suggar momyym olur musun
+1 yılHem de ne kullanılıyorsun bulmuş senin gibi saf birisini kullanıyor birgun seni atacak
10 Yorumla
+1 yılSen bir erkeğe mi alıyon? bunları oha
225 Yorumla- +1 yıl
sen almıyon mu
- +1 yıl
😳ne hayır.. niye alayım ben kendi yenwyimi öderim evlisek ancak ajajaja ben öderimem ve hiç öyle soran da olamadı vermemde
- +1 yıl
Sadece birer kere arkadaşım polise takıldı ben ödedim parası yoktu alçaktır lar arabayı 😂😂😂😂ama kız hemen odedi ve annesini biliyorum söylerdim ne halt yedi diye ama.. HAYIR ELALEMİN ÇOCUĞUNA NE MOTOR ALIRIM NE AYAKKABI
- +1 yıl
Hayır ELALEMİN ÇOCUĞ
- +1 yıl
Ne nikâh var ne söz.. gelicek TE ne beli olduğu olucaği beli değil.. Allah a göre ikiniz siz yabancı sınız sevgilimis miş.. seven beli ve tek taraflı olan
- +1 yıl
sanane bundan adı angel olan kurt bırınden tavsıye alıcagıma sevgılıme porsche alırım
- +1 yıl
Ahaha 😂😂😂😭 çok sa.. lak sin
- +1 yıl
Sen saf değilsen.. baya.. yav he ajaja al kız al.. beli... durumun
- +1 yıl
Alırsın sen tâbi avv keşke hersin senin gibi biri olsa bi güzel kullanıp atsa 🙄🙄🙄ah ah bu kafayla sen çok yaşarsın
- +1 yıl
evet zenginim
- +1 yıl
Al sana 😄ah keşke.. s.. al. aklik öldürüebikse çok insan var öyle
- +1 yıl
Allah'ım sizi görüdüm😂allah ıslah etsin
- +1 yıl
@CinderellaXxX666 aynen Netflix koyalım şu hanımefendiyi
- +1 yıl
Nunara denilmez ona hesab.
- +1 yıl
Banane demi ya... banae aynen ama soruna sendin cevap aldın... kimi enayi der sana maalesef ama gerçekten zamanı geldi uyanmaya
- +1 yıl
ben telefon numaranı istedim yalniz cok mu zekı sanion kendını
- +1 yıl
Kurt değilim. Ve zenginsen çok iş yaptın kaybedersen çabucak şaşmam öyle her şey önüne koyulan ve o şımarık çocuklara neler olduğunu ben gördüm çoktan :) ya da öldüklerinde öbür taraf da da kötü bir sürpriz var belki kaybetmezsin bilmem artık kaderini ama 😂derin hiç yoksa biraz düşün bu evrende ne işim var diye esnazından.
- +1 yıl
angel ne anlatiyon knk
- +1 yıl
Ben zekiyim allaha şükrü bunu söyleyen çok senden dumasak da yeter benim için ve yargılamayı Allah'a bıraksak iyi olur numaramı vermem naparsan yap İG la baktım bile yok mysterymelike see you never alligator
- +1 yıl
Allah ıslah etsin seni amin. Beni rasız etme. cavpini aldın kulaniyor
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Bipolar
Gizli Üye(18-24)+1 yılAy sevgilim tam gurursuz ve ezikmiş böyle biriyle devam etmeye egon kaldırıyor mu cidden rezalete bak
01 Yorumla- +1 yıl
senin ay dşyen agzini yirtarim
+1 yılyok ya ne kullanması hayat müşterek enayi ahahahaha
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılKullanıyor seni
20 Yorumla Kullanıyor kızım seni üzgünüm.
02 Yorumla- +1 yıl
kızım derken
+1 yılYorumları okumak çok zevkli
08 Yorumla- +1 yıl
yazarken de oyle
- +1 yıl
- +1 yıl
gul canim
- +1 yıl
- +1 yıl
Kendisi o be
+1 yılO da dursun artık alıp şımartma
10 Yorumla
+1 yılSeni enayi yerine koymuş
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. varsa sen de kullandirirsin nolcak
00 YorumlaVarsa senin gibi biri bende kullaniirm affetmem
00 Yorumla
+1 yılevet sırtından geçiniyor
00 YorumlaPara mevzusu hep bir sıkıntı 😬
00 YorumlaAdam seni para için yanında tutuyor resmen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun seni kullanıyor
00 Yorumla
+1 yılHem de nasıl kullanıyo of of
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKnk bu kadar da olmaz be sal gitsin bundan adam olmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (46)
Devamını Gör(91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi