1 yıl yakın 1 yıl da uzaktan ilişki. O İstanbul da yaşıyor ben bursa. Macfit diye bir spor salonuna gitmek istedi. Önceden de gidiyordu kardeşi ile ama çok kıskanıyordum. Askere gitti geldiler. Kardeşim gidiyor bende gidicem dedi. Bende ona sana hiç karışmam ama oraya gitme demiştim. Gidicem diyince deli oldum. Ya orası ya ben dedim. Orası dedi. Akşam gidicem akşamları kız yok dedi. Mesajlarına da cevap veririm için rahat eder dedi. Pazar günü aniden gündüz ben spora gidiyorum dedi. Sorun çıkarttım hani akşam gitmeye söz vermiştin dedim. Oda spor yaparken yazan insan kavga çıktı diye yazmadı. Bende beni aldatıyor musun neden yazmadın sevgilin mi var diye iftira attım. Spor salonu mu ben mi demen çok saçma demeyin. Oraya karşı kendimi çok doldurdum gidemez asla falan dedim kendime. Çok kıskanıyordym hiç bir şeye karışmam ama oraya gitmeni istemiyorum dedimm
2 buçuk senem ve emeklerim boşa gitti. İlişkim bitti, ne yapacağım?
Her zaman derim körkütük aşık olsan dahi ederinden fazla değer vermeyeceksin diye. Neden bu kadar çok üstüne düştün ki? Kısıtlama getirerek, kıskandığını belli ederek karşı tarafından bunalmasından ziyade bir taraflarının kalkmasına sebep olmuşsun. Kendini vazgeçilmez sandığından dolayı bu kadar kolay senden vazgeçebiliyor. Mantık aynen şu; ben bunu şimdilik terk edeyim. Daha iyisini bulamazsam geri dönerim. Nasıl olsa bu saf beni her zaman kabul eder. Bak bacım bu erkeklere fazla değer vermeyeceksin. Bir hatasını gördüğünde hemen biletini keseceksin ki kendini vazgeçilmez sanmasın ve sana karşı yanlış yapamayacağını anlasın. Kaybetmekten korkmadığın an elde edeceksin. Al sana mis gibi taktik 🧜
Çok normal üzülmen bunu hemen hemen herkes yaşıyor sadece sen değil ayrıca mesajları okudum baştan sona kadar çok yanlış yapmışsın bence 2 yıl diyorsun olabilir 5 6 yıl da olabilirdi süre ne kadar olursa olsun seni sevmiyorum seni istemiyorum diyen birine yalvarmaman lazım azıcık kendisine saygısı olmalı insanın böyle yapmaya devam edersen kendini değersiz biri olarak görürsün o yüzden her ne olduysa oldu hayatına bak eğer şimdi o gitti diye üzülürsen şimdiki zamanını da mahvedersin zaten insan ömrü çok kısa mutlu olmaya bak istenmediğin yerde asla durma.
Senin ya spor salonu ya ben diyip göndermemen saçma. Sonuçta aldatmak isteyen insan her türlü aldatır. O onun karaktersizliği... Onun da bu kadar inat etmesi saçma. Ve şunu fark ettim kavga etmek için bahane aramış resmen. Spor salonu falan bahane... İyi ki ayrılmişsiniz. Enerjini sömürürdü bu.
Üşenmeden hepsini okudum. Tamam kıskanman normal. Buna katılıyorum. Ama ergence ya spor salonu ya ben demen saçma. Onun da sözünde durması gerekirdi ama spor salonuna gitti diye ayrılman çok saçma. Hele onun seni sevmiyorum demesinden sonra zorlamanın ne anlamı var? Sizin ilişkinizde saygı ve sevgi kalmamış maalesef. Saygı ve sevgi olmayan ilişkiden de hayır gelmez. Hakkınızda hayırlısı.
Merhaba Ya gerçekten şimdi okurken sizi anlamaya çalışıyorum ama çok zor. Kıskançlık sizi yıpratmış zaten, birini kendinize zorla bağlayamazsınız ki. Sonra maalesef ilişki tek cümle ile bitiyor, gidiyor. Yazık olmuş ne desem boş gerçi kendinize zarar vermişsiniz.
Yaa adam sana "kapa çeneni" demiş hala üsteliyorsun. Sen en baştan ona her şey deme cesaretini vermişsin. "yaaa o yaa ben" gibi kelimeleri deli gibi seven birine dahi söylesen inadına gider istediğini yapar. O kaba davranmış sende çocuk gibi. Bu kadar kısıtlama istediği neden. İşte bak sonucu bu şekilde "kapa çeneni" oluyor.
Ben seni sevmiyorum dedikten sonra daha uzatmaya gerek yokmuş aslında. Spor salonu bahane senin tavırların da aynı şekilde onun bahanesi olmuş ayrılmak için. Sevmediğini söyledikten sonra o ilişkiyi kurtarsan nolur, kurtarmasan ne. Herkes kendi yoluna baksın. Sanki dünyada başka erkek mi yok? Ne diye kaldırıyorsun bunun burnunu arşa.
Olay spor salonu değil kusura bakma ama bu gibi saçma şeylerle beni darlayan kısıtmaya çalışan bir sevgilim olsaydı nett ayrılırdım madem güvemiyorsun kıskanıyorsun sevgili olmayacaktın kimsenin özgürlüğünü kısıtlamaya hakkın yok ki spora gittiğinde onu desteklemeliydin
Çok zayıf davranmışsın. Kıskandığını bu kadar belli etmen birinci hata. Sevmiyorum diyen insana edebiyat yapman en son ve en büyük hatan. Bırak gitsin.
bişi dicm sen saçmalamışsın çocuğun da özel hayatı var ama bence boş ver unut artık çünkü çocukta pek sevmiyormus baksana sevmiyorum diyebildiğine göre