Sevgilim her tartışmada yalancı olduğumu vurguluyor. Ayıp değil mi, haksız mıyım?

- Harika şeyler yapmış ve karakterli davranmışsın. Ne boyun eğ ne de hesap ver. Sana inanmıyorsa kendini gözden geçirmeli. Örneğin ben karşımdaki kişiye güvenmezsem onunla ilişki yaşayamam.Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49- bu tip erkekle birlikte olmaya devam ettiğin için sen kabahatlisinEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
iyi yaptın. her şeyden önce senin yaptığın suç değil. tabi ki aileden gizli bişe yapılmamalı yalan söylenmemeli ama hangimiz yapmadık ki? sen hırsızlık yapmadın kimsenin malına göz dikmedin. aileni düşündüğün için kendi çocukluğundan fedakarlıkta bulundun. bunu sanki büyük bi kabahatmiş gibi başına kakması yanlış. bence kendi ayakların üzerinde durabilen yapını gördü bunu kaldıramadığı için seni sindirmeye çalıştı. bu kız bana muhtaç değil gibisinden
- Hepsini Göster Daha Az Göster
aynen canım. olayın yalanla alakası yok sanki kendisi hiç babasından gizli iş çevirmedi. bu kadar başına kakıyorsa emin ol kendisi babasından gizli ne kabahatler işlemiştir seninki kabahat bile değil
yo kavga gayet kötü bişe. demek ki ilişkinde en ufak hatan olsa yıllarca başına kakmaya devam edecekmiş. seni sindirmeye çalışmış
- Değilsin. Senin yaptığın yanlış bir şey değil. Söylediğin yalan pembe bir yalan. Yorumlarda okuduğuma göre kurtulmuşsun bu düşünceli birinden senin adına sevindim :))Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Kotu birsey degilkii yaptigin para kazanip ihtiyaclarini karsilamissin ustelik hayat tecrubesi olmustur. Babanda kafede calismamani istemesi muhtemelen disardaki tehlikelerden korktugu icindir. Malum haberlerde goruyoruz. Babalarda kizlarini cok sever. Ama duruma sevgilin acisindan bakarsak aciklamak cok zor cunku aciklanabilecek bir durum yok. Muhtemelen ayrilmaya sebep ariyor olabilir. Zeynep bastikin dedigi gibi gidene yol ver gitsin.Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Haklısın knk seni üzüyorsa söyle daha çok üstüne geliyorsa ayrılEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
- Oğlan haksız. Aynı şekilde vardır gözünde bir yanlışı sende onun yüzüne vur empati yapma özelliğini kazandirir.Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Çünkü sen onun kadar mantıksız hareket eden birisi değilsin. Bu yüzden aklına gelmemistir. Zaten ayrilmissiniz. Bahane üretmiş boş yere.
- Gizli Üye4 ayGeçmişe takılı kalan ve aynı konuları her fırsatta ısıtıp ısıtıp önüne atan hasta tip. Çok tehlikeli çok.Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
- Soran4 ay
Ben eve gidiyordum sabah onada eve gidiyorum yazmıstım sehir dısından gelmistim 1 saatlik yol sonra eve geldim uyuyakaldım ona geldim diye haber vermedigimden baya endiselendi beni aramıs mesaj atmıs merak ettim diye sonra bir daha boyle yapma kalbini kırarım senin yazmıs nxxkdmd gorunce şok oldum dedim noluyor uyuyordum uyuyosan sorun yok dedi, dedim bana kalbini kırarım falan deme oyle konusma kibarca soyledim demez olaydım ya sonra tartısmaya basladı sırf oyle dedim diye en sonunda da bunu dedi engelledi gitti gülsem mi aglasam mı bilemiyorum
- Eleman ilişkiyi kafasında bitirmiş bile sürekli bunu dile getiriyorsaEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Öyle birisi bunu düşünemiyorsa o kişiden hisbisey olmazEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
- Kardeşim o adam hak etmiyor seniEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
- Soran4 ay
Ben eve gidiyordum sabah onada eve gidiyorum yazmıstım sehir dısından gelmistim 1 saatlik yol sonra eve geldim uyuyakaldım ona geldim diye haber vermedigimden baya endiselendi beni aramıs mesaj atmıs merak ettim diye sonra bir daha boyle yapma kalbini kırarım senin yazmıs nxxkdmd gorunce şok oldum dedim noluyor uyuyordum uyuyosan sorun yok dedi, dedim bana kalbini kırarım falan deme oyle konusma kibarca soyledim demez olaydım ya sonra tartısmaya basladı sırf oyle dedim diye en sonunda da bunu dedi engelledi gitti gülsem mi aglasam mı bilemiyorum
- Bırak şu sallagi
Allahım nasip etmeEmoji EkleSevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Çok arıyor musunuz böyle grzekali herifleri?Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
- Eniste güçlü yapini kıskanıyor olabilor miEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Eger sana guvenmiyorsa bu iliskiyi devam ettirmeye gerek yok bemce
Yanlis anlama ama guvenin olmadigi yerde aşkta olamaz- Hepsini Göster Daha Az Göster
- Gizli Üye4 ayşu an nasıl maddi durumEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Detaylı bilgi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş