+1 yılBu şartlarda insanlar böyle bir şey Tabii ki de istemez Yani kim olsa der ki başkasına nude atan beni birlikteyken başkasına neden atmasın derler Çok doğru buna inanıyorum buna katılıyorum katılmıyor değilim fakat şöyle bir şey vardır insanlar zaman içerisinde değişir Eğer zaman içerse değiştiği görürse bu ön yargıyı kaldırmak gerekir
19 Yorumla- +1 yıl
Sakın bir daha benim yorumuma burnunu sokup müdahalede bulunma.
- +1 yıl
@Suuuuuuuuuuuuuu neden senin gibi yalanı ilke haline getirmiş senden taraflı biri olsam yere göğe sigdiramazdin ama nefret ediyorum insanlardan artik yalancılar
- +1 yıl
Gizli üye beni duyabiliyor musun boş ver başkalarının dediklerine kulak asma söyle biteceksede bitsin yalanların arkasına sığınma omurgalı ol dürüst ol her zaman kazanırsın biseyleri kaybedersin belki ama omurgalı yaşarsın
- +1 yıl
Konu benden taraf olman değil konu beni tanımadan bana hakaret edebilme haddini kendinde bulabilmen. Beni tanımadan bana yalancı diyebilmen. İnsanlarla tartışırken düzgün bir dil kullanırsan hakaret etmezsen dinlenirsin. Bunu da öğrenebilirsin!
- +1 yıl
@Suuuuuuuuuuuuuu ben sadece yalan konuşmaya felaket karşı biriyim 10 yıllık dostum dediğim adamı bir yalan için sildim benim kızdığım o seninle alakalı değil yalan girince işin içine kuduruyorum yükseldikçe kusura bakma bana da çok yalan söylendi ve Artık tükendim
- +1 yıl
Peki anladım.
- +1 yıl
@Suuuuuuuuuuuuuu o zaman sıkıntı yok sana yuksrldiysem kusura bakma abla çok canı yanmış biriyim çünkü milletin pis yalan iftiralarından dolayı ekmegimden bile oldum zamanında
- +1 yıl
Peki anladım sebebini..
- +1 yıl
@Suuuuuuuuuuuuuu :) :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer aşıksam zaten hiç bir şeyin önemi yoktur geçmişte olan şeyler beni alakadar etmez der hiç bir şey olmamış gibi devam ederdim. Ama aşık değilsem sadece yer içer takılırdım evliliği düşünmezdim çünkü ben kimseye penisimi falan atmadım. Bu arada illa söylemek istiyorsan başta söyle çünkü başta çok ciddi bir ilişkiniz olmaz tanışma aşamasıdır o yüzden önemsemeyebilir ama sevgili ya da nişanlı olunca problem yaratabilir gerçi kişiden kişiye göre değişir ama sen bilirsin.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılÇok sevmiş, evlenmeyi düşünmüş olabilir, fantezi yapmış ve sadece karşısındakine güvenmiş olabilir, bir hata etmiş olabilir. Her ne sebeple olursa olsun geçmiş geçmişte kalmıştır. Karşınızdaki bir kadın, bir insan. Allah yapısı, can taşıyor. İkinci el eşya değil.
00 Yorumla
Başkalarına o tarz fotoğraflar atan birini hayatımda istemezdim. Gelip normal bir şeymiş gibi itiraf etmesi de ayrı can sıkıcı. Ne atsın, ne de attığı için gelip itiraf etsin.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
+1 yılAşık olduğum kızın dha önce birden fazla kişiye nude attığını biliyordum. Hatta daha ileri gidip birden fazla kişiyle görüntülü karşılıklı mastürbasyon yaptığımda biliyordum. Ama dedim ki hayatta her şey yaşanmış olabilir ama artık benimlesin, benimle birlikteyken bunu başkalarıyla yaptığını duyarsan kafanı kırarım. Ve mutlu son. Gsgahsjdj yok yok şaka mutlu son yok benle birlikteyken başkasıyla yine yaptı, tabi kafasını kırnadım. :) Keşke yapmasaydı evlenecektim onunla. Cehenneme kadar yolu var artık.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. Benim anlamadığım bir şey var. Kişinin özel hayatı diye bir şey duydunuz mu? Bu hem yasal bir haktır hem de kişiye saygı göstermek gerektiği için etik bir durumdur. Karşındaki kişinin herşeyini öğrenmeye hakkınız olmadığı gibi herşeyinizi anlatmaya da zorunda değilsiniz. Nude atmış olabilir sonrasında bunun hata oldugunu öğrenip dersini almış ve hayatına devam etmiş olabilir. ya da bundan ders almamış da olabilir. Bunu bilmek cidden ile yarar bir şey mi? Ben karşımdakinin böyle özel bir bilgisini bilmek istemem. İlişkimi zedeleyebilecek bir zamanda veya durumda öğrenebilmek durumum var. O yüzden bırakın şu herşeyi yönetmeyi herşeyi bilmeyi. Hayatı ilişkinizi rahat rahat yaşayın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı.
+1 yılSöylememelisin. Adam öldürmemişsin sonuçta. Geçmişin kendi özelin ama bunu zaten dert etmeyecek biri ile beraber olmanı tavsiye ederim. Çoğu erkek de çok fazla şey yapıyor eskorta gidiyor vs kaç kadın yediği halti biliyor? İlişkilerde uyum önemlidir. Kadınları bu noktada anlamıyorum. Aşk düşünülenin aksine öyle söz geçirilemeyecek bir duygu değil. Geçiremiyorsan bir sorun vardır. Seninle çok uyumsuz biriyle oldurmaya çalışmak bana saçma geliyor. Yalnız kal daha iyi. Söyleme ama bunu dert edinecek biriyle de beraber olma.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılHer insanın geçmişinde yaşanmışlığı oluyor veya olmuştur bu her iki cinsiyet içinde geçerli ne suyu bulandırmalı nede huzuru elden uzaklaştırmalı şuanki dueum ve ilerisi için odaklanıp beraber yola devam etmek gerekir aksi halde kaybeden olmak kaçınılmazdır psikolojik baskı suçlu hissettirmek onları ısıtıp öne getirmek mide bozar yani bu tür davranışlara gerek yok doğru düzgün sevip hayata devam etmeli
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Senin gibi cok kiz var seni anladim ben. Oncelikle nudeler atman senin kotu kiz ya da guvenilmeyecek kiz oldugunu gostermez. Hepimizin gecmiste yanlislari oldu. Olan olmus artik unut bunlari. Ayrica ona sakin soyleme. Bunu durustluk sanip soyleyen saf kizlar kullanilip terkediliyor. Erkek sanki cok masum yasadi da sen temiz olacaksin. Onemli olan ona sadik olman. Unut nudeleri ve iliskine odaklan. Tabi o da seni seviyosa senin gibi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKız bir kuş beyinli değilse umarım karşısındaki adama başkalarına nude attım falan dememiştir. Geçmişte yaptığı tüm her şeyi anlatmak zorunda değildir çünkü. Kız karşısındaki adamın dönüp dolaşıp ona bu yaptığı şeyi başına kalkacağını bilmemektedir şu anda ama adam başına kalkacaktır ilerleyen zamanlarda. Onun için kız susacak ve bunları söylemeyecektir tabi ki.
124 Yorumla
Soran+1 yılYa ben çok dürüstüm ya soylememem lazım demek ki
- +1 yıl
Sakın söyleme.
Soran+1 yılSağol canım
- +1 yıl
Rica ederim..
- +1 yıl
Sil tabi sil işine gelmedi dimi en büyük ahlaksız sensin yalanlarla yaşamaya devam senin gibi karakteri olmayanla beraber olacağıma nude atmış dürüst kızla beraber olurum senin gibi noktakadar menfaat için virgül gibi egilmiyoruz
- +1 yıl
Bana bak erkek müsvettesi, kız sizin gibilere dürüst olacak sonra ömrü boyunca başına kalkacaksınız öyle mi. Çok konuşup sinir bozma. Sanki kendi genetik yapınızı bilmiyorsunuz. Kafanda sürekli başkalarına attığı nude fotoğraflarını kuracaksın. Onlarla ne yaptı acaba diyeceksin. Kızın burnunndan getireceksin. Saflıkla belki de yaptığı bir hatayı.
- +1 yıl
Ve sen; beni tanımıyorsun ben kimse için eğilmem konuşurken laflarına dikkat et!
- +1 yıl
Sende bana bak o beynini aç beni iyi dinle yaşım 35 kimsenin başına bisey kakmadim bizim karakterimiz satılık değildir bunu anladın mı başına kalacak kadar aileden terbiye görmemiş insanlar da değiliz attıysa attı yalan konuşan biri değil arkadaş kanka sevgili anam babam olsa evden miktiri basarım anladın mı beni bana dürüst olacak yaptıysa yaptı beraber bundan sonra daha iyi neler yapabiliriz onu düşünürüz seviyorsam değer veriyorsam anladın mı anladın mı burayı anladın mı Ben bu hayatta önce dürüstlük ilkesi ile yaşarım dediğim gibi Anam babam olsa tanımam açık açık söylüyorum
- +1 yıl
Peki bu sensin. Diğer erkekler nasıl bir de bunu söyle bakalım?
- +1 yıl
Sonuçta kız seninle olmayacak değil mi
- +1 yıl
Erkeğini seçecek o zaman o tarz erkekler kendini bariz belli ediyor biraz insan sarrafı olmakla alakalı bence
- +1 yıl
Sence 18 yaşında seçememiş olamaz mı doğru kişiyi. 18 yaşında kim doğruyu hemen seçebiliyor? Biraz anlayışlı olun. Karşısındaki insanı bilmiyoruz. Söylediğinde kendisine eziyet edecek biriyle de karşışalabilir ki bu da ona daha derin yaralar açar o yaşta. Daha çok üzülür. Konu doğruyu ya da yalan söyleme değil. Olan bir şeyi söylememe. Hayatımızdaki her şeyi ama her şeyi herkese olduğu gibi göstermek zorunda değiliz. Göstermedipimizde de yalancı mı oluyoruz.. sadece söylememiş oluyoruz.
- +1 yıl
Günümüzde bazı kızlar ne yazık ki erkek seçemiyor bak bisey diyimmi abla dicem benden büyüksün ablam bir erkek kendini belli eder başına kalacak şantaj yapacak veya kötülük yapacakerkekler bellidir kadına şiddet haberleri geliyor ve esgaller umitcan uygun gibi görüntüsünden kaybeden insan tiplemesi bağrı açık elinde tesbih ile gezen sözde erkek olanlar kızlar bu hataya çok düşüyor seni seviyorum bilmem ne evet senin dediğin gibi sonra başlıyor kötülükler ama işte bu insan secmeyle alakalı 18 yaşında olup olgun düşünen çok insan var
- +1 yıl
@Клвдияивановна hep böyle olmak zorunda değil. Özellikle bazı kişilik bozukluklarına sahip erkekler dışarıdan bakınca çok yüzeysel oldukları için aşırı sakin ve dingin görünürler ancak çift yaşamlı bu insanların çok tehlikeli özellikleri de mevcuttur. Özellikle bu insanlar bir suç işledikleri zaman çoğu insan o değildir diye düşünür. Aslında onu kimse yeterince tanımıyordur ama o kadar öylesine biri gibidir ki kimse şüphelenmez. İlla bağrını açan biri olması gerekmiyor sapkın bir kişiliği olması için. Her ekonomik, kültürel düzeyde yaşayan insanlar böyle sapkın kişiliklerden olabilir. Dediğiniz insanlar evet bazı sinyalleri verebilir ama farklı sinyaller veren ve okuması güç insanlar da var.
- +1 yıl
@Sigaravarmı ya haklısın tabiki bazı insanlar belli etmez kendini ama yine bi şekilde kendini ele veriyor söylediği bir söz beden dili gibi şeyler
- +1 yıl
Örnek vereyim bak toplumsal bir sürü haber takip ediyorum ben ve oradaki tunçişler eşkalleri bakıyorum gerçekten hani uzaktan Selam vermeyeceğim insanlar yanımdan geçerken yön değiştirebileceğini insanlar Tabii çok nadir hani böyle bizim gibilerden bir iki tane 3 tane çıkmazsa o kadar bir şey diyemem tabii ki bazı insanlar kendini belli etmez ama bana da eşgaller suç makinesi oldugu uzaktan bellidir
- +1 yıl
@Клвдияивановна her birini okuyamaz ki. En basit örneğini şu şekilde vereyim. Çoğu kadına şiddet gösteren, kadını 2. Sınıf bir varlık olarak gören erkek onu öyle gördüğünün bile farkında değil. Kendi bile nasıl olduğunun farkında değilken deneyimsiz genç bir kadın hele ki böyle bir memlekette bu tehlikeye çok kolay düşebilir çünkü onun için ikinci sınıf bir vatandaş olmak çocukluktan beri çok tanıdık bir duygu. Ne alaka diyor olabilirsiniz ama nasıl örnekleyeceğimi bilemiyorum. En basitinden şunu diyeyim daha iyi anlayın. Hepimiz en başta insan olrak dünyaya geliyoruz ve sonrasında sıfatlarımız ekleniyor ama özellikle ortadoğu coğrafyalarında erkek "insan" kadın da "kadın" olarak tanımlanıyor. Birey olmaktan öte kadınlık sıfatları ile anılıyor ama Türkiye'de bir büyük sorun daha boy göstermeye başladı bu sıfatlara karşılık erkek de erkek sıfatı ile anılmaya başladı ama bu çok apayrı bir konu diye konuyu bulandırmayacağım.
- +1 yıl
@Sigaravarmı şu an gerçekten o kadar güzel şeyler söylüyorsun ki ebrik ediyorum bak ben beş Yıldızı Saygın bir otelin güvenlik işini yapıyorum zaten yaptığım iş gereği bir dünya İt kopuk insanla uğraştımiz zamanlar oluyor ben o yüzden bu düşünceyi savunurum Yani ben mesela güvenlik olarak içeriye Ümitcan uygun gibi tipleri sokmuyorum Çünkü niye kafamda şu algılamış Evet bu tipler içeride suç işleyebilir belki doğru düşüyorum belki yanlış Ama bu sadece ben değil bütün güvenlik arkadaşlar mesela aynı şeyi yapıyor
- +1 yıl
@Клвдияивановна şöyle bir durum da car ama bu erkeklerin çoğunun ortal noktası iyi fiziksel görünüme sahip olmaması. Erkekler kadınları sadece yakışıklı ve zengin erkeklere yüz vermekle ya3gılarlen yine bu insanları da (elinde silah olanlardan söz etmiyorum) tehlikeli olarak görüp hakaret ediyor. Bu ince dudaklı bir kadını sinsi diye kodlamakla aynı öze sahip bie önyargı. Okuduğum bölüme rağmen çokça cinayet belgeseli izledim acaba ortak bir fiziksel özellik durumu var mı diye. Çoğu senin benim gibi sıradan insanlar gibi görünüyor. Yine çok basit bir örnek verirsem ergenlerde özellikle bu tehdit ve şantaj olayı maalesef çok yüksek oranda gerçekleşiyor. Şantaj gerçekleşip özel bayat gizliliği ihlal edildikten sonra genç kıza en sakin, gerçekten kurallara uyan genç erkek bile sadece obje gözü ile bakmaya başlıyor. Kizin duyguları, korkuları ve yaşadığı baskı kimsenin umrunda olmuyor. Önlem alınmalı ama bugün sırf kadın olduğu işin öylesine sokakta gördüğü kadını öldürenlerin olduğu bir ülkede böyle söylemleri çok tehlikeli buluyorum.
- +1 yıl
@Sigaravarmı mantıklı evet hangi bölüm okuyorsun 😊
- +1 yıl
@Клвдияивановна Psikoloji. orada ama fiziksel özellikten ziyade davranış biçiminin bunu etkilediğini bildiğim halde yine ortak bir özellik bulabilir miyim diye izlediğimi belirtmek istedim. Düşük bir cümle olmasın
- +1 yıl
@Sigaravarmı harikasin teşekkürler ☺☺☺
- +1 yıl
@Sigaravarmı teşekkürler. İşte tüm bunlardan dolayı bu kız karşısındaki kişinin ne tür bir ruha gizlendiğini bilemeyeceği için yaptıklarını söylemeyecek… zaten benim diyeceklerimi demişsiniz arkadaş da anlamış. Asla söylemeyecek can sağlığı açısından en başta.
- +1 yıl
ablam sende haklısın aslında derin düşündüm evet herkes benim gibi anlayışlı değilki
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenden öncesini kafama takmam, benden sonrası benim için önemlidir. Bende sevgililerimle ilişki yaşadım bunun da ondan farkı yok bence o anki hazla istekle olabilen şeyler. Karşındaki çok temiz birisidir ilişki vs hiç bi şey olmamıştır hayatında o zaman onun kendi gibi birisini istemesi hakkı olabilir.
10 Yorumlaİllaki vardır isteyeni. Herkesin vardır bir eksik yani herkes temiz deyil yani Öyle görünseler de. Gordunu udutursan gormemiş bildini bilmemiş olmalısın bu zamanda ki yanlış yapmis insanlarda doruların arasında olma şansi olsun ki kimse hatasi yüzünden ömrünü hadanin verdi hatayla bitirmesin
00 Yorumla
+1 yılhe soyle kafasini p*rno kaldirmayan sana ahlak dersi versin kizim siz ne safsiniz ya saka gibisiniz
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet kafamı p*rno kaldıramıyorum nerden bildin
Soran+1 yılEvet safım da yapacak Bi sey yok
Soran+1 yılBi daha yapmjcam diyorum artık
Soran+1 yılErkekler de atıyor bu arada
- +1 yıl
ya kimse ak kasik degil. Kotu yanini verme kimseye. Cigeri 3 kurus etmeyen tipler ahlak dersi vermeye kalkar
+1 yılNeden başka bir erkeğe nude atarsınızki. Nasıl bir azgınlıktır. Nude atıyosan sendende bir erkek nude istiyorsa her türlü cinsel fanteziye dolayısıyla her türlü ahlaksızlığa açıktır.. Senden nude isteyen bir erkek başkalarına senin çıplak fotonu gösterme ihtimalinin çok yüksek olduğunu hiç mi düşünemiyorsunuz. Azgınlıktan nude atan bir kızın pişman olsada sadakatine nasıl güvenilebilir. İstediği kadar ben iyi bir kız oldum desin. Başka bir erkekle aldatmayacağınada güvenilmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılbirini hayatina alacaksan geçmişi ile sorgulamayacaksin seviyorsan alacaksin yoksada hiç yormayacaksin ne onu ne kendini
50 Yorumla Senin geçmişin seni ilgilendirir de konu başkasına nude attın mı diye sormaya nasıl gelebiliyor ya sdhadhjd Böyle ezik ezik tipleri hayatınızda barındırmayın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklere bu konularda çokta güvenme.. nudeyi isterken seni istiyorum seni seviyorum da der amaa iş evliliğe gelince istenmeyen kişi olursun.. aklın varsa söyleme
40 YorumlaMasum ayağına yatanlardan korkacaksın 😄 böyle şeyler ilişkilerde konusulmamalı her iki taraf da ne yaptıysa (cok absürt bir şey olmadıkça) geçmişte kalmıştır
20 YorumlaBaşkalarına nude atmış bir kız benim gibi başka kızlarla yatmış erkeği isterse neden onu istemeyeyim ki :D
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBir kadın geçmişte ne yaptıysa geçmişte kalmalı bence ama sevgisine sadık olacağını düşündüğün kişi ise sevmeye değer
20 Yorumla
+1 yılErkekler şak diye atıyor ama ben hiç atmadım kimseye nude
515 Yorumla
Soran+1 yılBen de erkekler gibiyim o zaman
Soran+1 yılAma erkekler çok istekli
Soran+1 yılBen de öyleyim işte tutamıyorum bu sefer yapmicam diyorum yine yapıyorum
- +1 yıl
Çoğu kız da öyle aslında hatta etkilemek için atan var sende mi öylesin kaç kişiye attın?
Soran+1 yılAtmamakla iyi yapıyorsun helal
- +1 yıl
Teşekkürler canım aama ne yap biliyor musun sosyal medyadan uzaklaş sonra tövbe et bırakırsın. İlgi görmek istiyorsun fakat böyle basit görürler yaşın kaç?
Soran+1 yılDaha 18 im
Soran+1 yılİlk nudemi 17-16 yaşlarında atmıştım
Soran+1 yılEvet ilgi ve değer istiyorum sevgi de istiyorum
Soran+1 yılToplam 4 kişi olmuştur
- +1 yıl
Verdiler mi peki yoksa bırakıp gittiler mi mesela bunu bir düşün ona göre nudeları atmayı bırak.
Soran+1 yılHep sonu kötü bitti
Soran+1 yılEvet bi daha atmicam inşallah
- +1 yıl
İnşallah sosyal medyaya ara ver
- +1 yıl
😕 arkadaş olacak kimse yok mu yhaaa
+1 yıleskisi beni ilgilendirmez benimle birlikteliğinden itibaren başlar beni ilgilendiren olaylar
40 YorumlaGeçmişte yaşadıklarını kimseye anlatma..
Yargılanan olursun...40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl20-30 kişiye atmisimdir eşime söylemedim ama pişmanım
14 Yorumla
Soran+1 yılBen de soylemicem herkes atmıştır sonuçta kimse masum değil
Soran+1 yılSoylememekle doğru yapmışsın
Soran+1 yılPeki eşinden önce cinsel ilişki yasamis miydin
Cevap sahibi+1 yılHayır
Aşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı. Bana karşı dürüst/samimi olması halinde sorun yok. Şu zaman öyle böyle bu işi çoğu insan yapıyor zaten.
10 Yorumla
+1 yılÖğrenmek istemezdim ne yalan söyliyim.
Bence geçmişi unut sevdiğin seni seven biri varsa geçmiş konuları açma 0 dan başla hayatına10 Yorumla
+1 yılBen tipsizim hiçbir kız benimle sevgili olmaz.Öncelikle bunu netleştirelim. Nude konusunda ise sevgililer arasında böyle şeyler olur dert edilecek mesele değil. Hadi öptüm bay.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçmişteki bu davranışını bilirsem uyarırım. bir daha böyle hareketler istemiyorum derim. kibarca, en baştan hissettirmeden , kalbini kırmadan söylerim
12 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten bir erkekleysem sadece o olur ve hiçbir erjekle isim olmaz
Cevap sahibi+1 yılDoğruda bu tarz hareketler hoşuna gitmiyor benim
- Aşk İlişkileri konusunda 773 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin geçmişte bir şeyleri olabilir. Sana bunu kimse soramaz sen de söylemek zorunda değilsin
10 Yorumla
+1 yılEn temiz erkeğin bile o taraklarda bezi vardır. Çok mühim şeyler değil bunlar o yüzden. Yapmayan mı var sanki?
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Benimle beraberken yapmıyorsa olur neden olmasın o geçmişte kaldı profil resmimdeki gibi mini elbise giymemi anlayışla karşılamalı
20 Yorumla
+1 yılYapmayanlar yapmamışı ister
31 Yorumla
Soran+1 yılPenisini atmayan erkek bulamayiz bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen problem etmem yaşım ve tecrubem geregi ama sen yine de kimseye deme bunu bir de guvenmedigin insanlara atma nude atarsan da yüzün gorunmesin kimseye de deme burada da kimseye sorup vicdan rahatlatmana gerek yok canın istemis yapmışsın
20 Yorumla
+1 yılBunu isteyecek olan ya karaktersizdir ya da gerçekten kızı seviyordur kabul eder
00 Yorumlabizim ilgilendiğimiz tek kısım nudeler alalım bikaçtane:D:D:D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Atmamış ve almamış olsam bilmiuorum ama atmış ve almış biri olarak napalım biz de yaptıl der geçerim
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle İstemem. İlişkinin başında söylemen doğrusu olacaktır.
00 YorumlaBundan pişman olmuş ve benle sevginin ön planda olduğu, bu gibi cinsel şeyleri evliliğe saklarsa olabilir
10 Yorumla
+1 yılGünahlar söylenmez sende söyleme gerek yok. hatalarni tekrar etme yeter
20 Yorumlabakire olmayan biriyle de evlenirim, el yüz güzelliği boy ve aramdaki uyuma bakıyorum sadece
20 YorumlaGeçmişte başkaları ile yaşadığı şeyler benim hayatımı etkileyecek şeyler değilse önemli değildir.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim de atmışlığım var ama kimsenin bilmesine gerek yok
10 Yorumla
+1 yılErkeklerde böyle bir kızı istemeyecek temizlik yok. Kendileri de yeterince reziller. Ama keşke insanlardan çekindiğinizden değil de Allah'tan çekindiğinizden yapmasanız. O zaman böyle sorular sormak zorunda da kalmayacaksınız zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu devirde bir erkek ya yalnızdır ya da enayidir diye boşuna demiyoruz.
00 Yorumla
+1 yılherkesin geçmişi kendine lakin KENDİNİZİ NEDEN BÖYLE ÖTEKİLEŞTİRİYORSUNUZ SİZLER BÖYLE YAPTIKCA BAZI ERKEKLER KADINLARA DAHA FARKLI BAKIYOR YAZIK
10 Yorumla
+1 yılisterim gecmisi onu ilgilendirir
20 YorumlaNude atmışsa karşı tarafta illa atmıştır ve ikisi arasında bi şeyler olmuştur yani bunu gidip karşı tarafa söylemek doğru olmaz ama sorduysada söyle
00 Yorumla
+1 yılElbette isterim. Hem herkesin gördüğü bildigi biri sevgilim olmuş olur. 🤣🤣🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılNe önemi var ya, detaylarda boğulmayın
10 YorumlaBenden önce yaptıysa beni ilgilendirmez fakat olmasaydı daha iyiydi
00 Yorumla
+1 yılbana her şeyi doğru şekilde olduğu gibi anlattığı sürece sorun etmem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılistenmemeye sebep nedir anlayamadım
20 Yorumla
+1 yılNereden ogrendi mesela
06 Yorumla
Soran+1 yılBen m*l gibi soyleyebilirim
Soran+1 yılÇok saf ve her şeyi açıklayabilecek biriyim
- +1 yıl
E soyleme sende
Soran+1 yılAma öğrenmesi hakkı diye düşünüyorum işte
Soran+1 yılHer şeyimi bilmeli diye düşünüyorum
- +1 yıl
Evet hakki ama biraz kafani calistir evliligini kotu yonde etkileyecekse , kocani uzecekse , zaten eski defter anlatmazsin. Ama evlendikten sonra olagan seyleri bilmesi hakkidir onlari soylemelisin , yani evlenmeden onceki yaswdiklarini anlat evlenince kocaya her turlu yalani soyle , afedrrsin hangi hakka hukuka sigar bu anladin mi.
Şahsen öyle bir erkek istemezdim.
012 Yorumla
Soran+1 yılBence çok önemsiz şeyler benim sevgilim nude atmış biri olsa başkalarına umurumda olmazdi
Soran+1 yılÖnemli olan benden sonra nasıl
Soran+1 yılÖncesini napim herkesin kendi cinsel hayati
Soran+1 yılTam tersi genisim:)
Soran+1 yılSen yasamis miydin
Soran+1 yılNude atmış birini kabul ederdim net
Soran+1 yılÇok basit Bi şey bence
Soran+1 yılO an cinsel haz için karşılıklı atmıştır yani
Soran+1 yılNiye zor 🙁
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılcok takmamak lazım bu konuyu irdelememek ıyıdır
10 Yorumla
+1 yılDaha öncesinde söylemelisin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılHoş değil ama pismansa Bi şans verirdim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı.
+1 yılilla s*ctiginiz b*ka kadar anlatcaksiniz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılkafan karısık galiba gel yazısalım rahatlarsın
00 Yorumla
+1 yılseviyorsam sorun olmaz ya
10 Yorumlaevet ne var bunda
31 Yorumla
+1 yılNudede atmisdir seks de yapmisdir yani bu ihtiyac
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. atmayan kalmadı ki artık anasını satayım
00 Yorumla
+1 yılÜzüldüm ya foto linki var mı
04 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
Soran+1 yılYok canım Bi daha da olmayacak :D
Soran+1 yılBu komikti
- +1 yıl
Yoo komik değil gayet de ciddiydi sksks üzüldüm şu an
- Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?