diğer kriterleri karşılıyorsa sorun etmem gibi, ama neden, ne zaman, niçin yolladığı da önemlidir, rastgele yollaması soğutur sanırım ama dediğim gibi diğer kriterler uyuyorken bundan dolayı elemek lükse kaçar gibi biraz, güven kısmında sorun olacağını sanmam, onu anlamak için daha önemli detaylara bakmak daha mantıklı, özet olarak duruma göre değişse de ana kriterlerimden değil (bu arada hayatında ilk kez birine yollamış onda da beni seçmişse ekstra avantaj bile sağlayabilir bu, tabii önce bu bilginin doğruluğuna ikna etmesi gerekebilir)
Çıplak fotoğrafını önüne gelene yollayana güvenilmez. Böyle söyleyince çıplak fotoğrafını çekmek sorun değilmiş gibi oldu. Özetle sapık insandan uzak durulmalı. Erkek veya kız, fark etmez.
Neden hep kadın fotoğrafları ile ve hep kadınlar üzerinden bu soruyu soruyorlar. Nude gönderen bir tek onlarmış gibi. Her önüne gelene nude atan erkek de bir halta yaramaz. Belirtmek isterim!
Estağfurullah özür dilerim öyle bir algı yapmak istemedim haklısın kadınları cinsel obje olarak göstermiş gibi oldum haklısın erkeklerde gönderiyo ama örnek olarak temsili olarak koydum resmi oraya aynı şekilde ilişkiye girince erkek kadar kadında zevk alıyor haklısın öyle düşünmüyorum zaten ama örnek olarak onu koydum haklısın dikkate almalıydım teşekkür ederim🙏🏻
Sevgili olmamışınız daha sana cinsellik konu açıp kendi nudesini atıyor nasıl güven olmuyor sana yapan senden önce kaç kişiye yapmıştır. Belki sevgili değilken nudesini atan sevgili olunca seninle amacı cinselliktir nasıl güveneceksin güvenebilir misin yani? İltifat ediyosun teşekkür ederim😅