Amacı nedir bilemem ama aşırı rahatsız olurum bundan. Bu bana saygısızlık gibi geliyor. Herkesin geçmişinde birileri var, ama hayatındaki insana onlardan bahsedip tadını kaçırmanın alemi yok.
Eski sevgiliden bahsetmek nedir yaa. Hadi bir şey olur konu açılır tamam diycem. Ama sürekli bahsedip duruyorsa beni ciddiye almıyor demektir. Güle güle o zaman der giderim.
Hiç sevgilim olmadı. Yakışıklıysa tabi ki bir kaç tane kızla birlikte olmanın verdiği gururu paylaşabilir. Ben aldatılsam mesela gururla söylerdim. Çünkü bir kız öncesinde bana evet demiş oluyor. Ama tabi böyle bir şey olamaz.
Anlatılan şey olsa olsa o ilişkideki kendisidir. mesela ben hiç bir kıza "bir önceki sevgilimin göğüsleri küçüktü. ondan öncekininki de çok büyüktü. o yüzden baktım seninkiler orta, sende karar kıldım." diyen öyle naif bir hayvancık görmedim.
Son sevgili bunu sık yapıyorsa anlattığı kişiden pek memnun değil sonucu çıkar bence. Birisi bunu bana yaparsa "peki neden ayrıldın" diye sorarım. Bence bunu yapmamak lazım. Bir defter kapandıysa kapanmıştır, ama tekrar okumak isterseniz diğer defteri elinizden çıkaracaksınız.
Anlatmamalı herkesin hayatında birileri oluyor ve şu an hayatında sen varken eski aşkını konuşması doğru değil sen direkt ona sorucaksın sevgilisi olmasını cool bulup mu anlatıyor amacı neymiş