Ayrica vermezsem sevgi bu değil istemiyorum seni görüşmek istemiyorum verirsen görüşürüm diyor. Sen vermezsen veren var onunla görüşürüm diyor. Onu sevdigimi de hep affettigimi de biliyor. Defalarca verdim ama yetmiyor ben o kadar zengin degilim ayrica kullanilmis hissediyorum. Benim yanima sadece para icin mi geliyor?
Güncellemeler
+1 yıl
yoksa beni hic begenmiyor da param icin mi seviyor gibi numara yapiyor. buarada soran olmus cirkin degilim aksine cok kisi pesimde ama onu sevmistim.
Sevdiğiniz erkek sürekli para istese ne yaparsiniz?
Trol inanmayın. Bi insan bu kadar enayi ve mal olamaz😃
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
peki ben enayiysem adama acikca olmaz dedigim halde adam ben seviyorum ama sikintilarim var yanimda ol diye yalvarirken o iyi bir sey mi oluyor acikca diyorum jigolo musun diye ona
ayrica senin parani yemistir cok kadin oyle kadinlarla olacaksin dalga konusu olmadigini anlarsin sevgini biliyorsa altindan ustunden girip almaya calisir
ona diyorum bana boyle hissettiriyorsun jigolo gibisin ben sevgi istiyorun parayla tutmam diyorum sacmalama napim derdim var baska kadindan mi istiyim diyor
manipüle işlerinden çok çok iyi anlarım. ama mesele şu ki sen durumun farkındasın. yani manipülasyondan çıkmışsın. ne yapman gerektiğinide biliyorsun. mesele ondan çıkmış aslında mesele senin. onun seni sevmediğine ve kullandığını kabullenmen ve gereğini yapman.
para vermezsen görüşmem diyen adam aşkından ölse inanmam. bence adam seni psikolojik olarak eziyor aşk sandığın şey az öncede söylediğin gibi manipülasyon. her şey ortada sen sadece kendini ikna etmeye çalışıyorsun
hayati paylasmak karsilikli fedakarlik degil mi yok param biliyordun sevsen yaparsin diyor acindiriyor ama haklisin vermezsen gorusmem deme sebebi cok kadin var onu begenen veren ona guveniyor heralde.
neye güvendiği değil seni ne yerine koyduğu önemli. anlıyorum seviyorsun hatta belliki biraz bağımlısın. hatta biraz değil baya bağmlısın. ama gerçekler ortada. bu gün olmazsa yarın yarın olmazsa başka zaman terk edileceksin. sınırsız para kaynağın yoksa tabi
ayrica onu kiskandigimi biliyor surekli o zaman beni isteyen ve para veren baskasi var ona giderim diyor kadinin yazdiklarini gosteriyor herseyi yapmaya hazir ben sana geldim sevgimden diyor bir de kabul mu edeyim onu diyor
bunların hepsi manipüle. sevgide karşılık beklenmez ablacım. bırak parayı en ufak bir çıkar varsa o sevgi falan değildir. adam kullanıyor seni ve belki bi çok farklı kadını. belki senin paraları başkalarıyla yiyr.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Trol inanmayın. Bi insan bu kadar enayi ve mal olamaz😃
peki ben enayiysem adama acikca olmaz dedigim halde adam ben seviyorum ama sikintilarim var yanimda ol diye yalvarirken o iyi bir sey mi oluyor acikca diyorum jigolo musun diye ona
ayrica senin parani yemistir cok kadin oyle kadinlarla olacaksin dalga konusu olmadigini anlarsin sevgini biliyorsa altindan ustunden girip almaya calisir
Affedersin abla da ben bunun gibisini çok gördüm ama kız versiyonu
Daha yeni mi hissediyorsun? çok mu çirkinsin başkası zükmez mi seni?
aksine herkrs cok begeniyor cok kisi de pesimde ama onu sevmistim
Kendine ci golo tutmuşsun. defol git demelisin
ona diyorum bana boyle hissettiriyorsun jigolo gibisin ben sevgi istiyorun parayla tutmam diyorum sacmalama napim derdim var baska kadindan mi istiyim diyor
Ne yapayım diye düşünmek yerine ondan kurtul.
onun gözünde gram değerin yok seni para kaynağı olarak görüyor sadece
ben de bunu diyorum ona seni istiyorum sen sikintilarimi bilerek geldin o zaman destek ol diyor
ee ne dicek evet para için mi diyecek :D ablacım sen safmısın biraz?
sana cevap veren de suc. dalgaya alinacak yer degil burasi insanlar bunun icin burada degil zaten sikintiliyim defol git
dalga geçmiyorum ablacım adam seni kullanıyor gün gbi ortada sen hala diyorsunki ama seni istiyorum diyor.
manipule yetenegi kuvvetli yasamadan bilemezsin ben de buyuk konustum acindiriyor seviyor gorunuyor halimi biliyordun diyor
manipüle işlerinden çok çok iyi anlarım. ama mesele şu ki sen durumun farkındasın. yani manipülasyondan çıkmışsın. ne yapman gerektiğinide biliyorsun. mesele ondan çıkmış aslında mesele senin. onun seni sevmediğine ve kullandığını kabullenmen ve gereğini yapman.
peki yanimdaki halini gorsen sevdigin insan sana askla bakiyor sariliyor opüyor nasil ikna olacaksin
para vermezsen görüşmem diyen adam aşkından ölse inanmam. bence adam seni psikolojik olarak eziyor aşk sandığın şey az öncede söylediğin gibi manipülasyon. her şey ortada sen sadece kendini ikna etmeye çalışıyorsun
hayati paylasmak karsilikli fedakarlik degil mi yok param biliyordun sevsen yaparsin diyor acindiriyor ama haklisin vermezsen gorusmem deme sebebi cok kadin var onu begenen veren ona guveniyor heralde.
neye güvendiği değil seni ne yerine koyduğu önemli. anlıyorum seviyorsun hatta belliki biraz bağımlısın. hatta biraz değil baya bağmlısın. ama gerçekler ortada. bu gün olmazsa yarın yarın olmazsa başka zaman terk edileceksin. sınırsız para kaynağın yoksa tabi
para kaynagim olsa daha kötü. jigolo iliskisi gibi hissettiriyor. evet bugun versem yarin yine istiycek ve vermiycem yine gidecek
ayrica onu kiskandigimi biliyor surekli o zaman beni isteyen ve para veren baskasi var ona giderim diyor kadinin yazdiklarini gosteriyor herseyi yapmaya hazir ben sana geldim sevgimden diyor bir de kabul mu edeyim onu diyor
ablacım sen sevginin nasıl biey olduğunu biliyormusun? git de seni söğüşlücene onu söğüşlesin. biraz kendine saygı duy yav
onu da sevmiyordur o zaman. sevse para istemeden olur haklisin belki bir gun parasiz birini sevecek ve istrmeyecek
veren varsa bana niyr gelmis onu da anlamis degilim sen versrn kimseyle olmam diyor bir dr
bunların hepsi manipüle. sevgide karşılık beklenmez ablacım. bırak parayı en ufak bir çıkar varsa o sevgi falan değildir. adam kullanıyor seni ve belki bi çok farklı kadını. belki senin paraları başkalarıyla yiyr.
derdi paraysa baska kadina niye yedirsin ona yediriyorlarmis oyle diyor.
sana söylediği herşeye inanma. boş ver şimdi onları ya bu durumdna kurtul ya ölene kadar kukla olarak kal. buna sen karar ver
Finansal kölemisin sen yaa
Sjxjksksksk KULLANILIYORSUN ABİİİİĞ
Sen 8 , sevgilin 9 yaşındasınız sanırım
Sendenmi istiyor ayrıl ondan
zaten bana söz verdin ama vermiyorsun eger sozunu tutmazsan gorusmem artik diyor
Troll soru galiba
vermem
Tuhaf.