Aşk İlişkileri Hayalınızdeki karşı cins hangi özeliklere sahiptir? Âłœvëßtoreÿ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kumral saçlıuuzn boylugülüşü cennet olanbeni gerçekten sevenkişiliği bana çok benzeyen (hasas olması)kıskançböyle peki ya siz? Hayalınızdeki karşı cins hangi özeliklere sahiptir? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
edeplii_kizz Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı. Şöyle söyliyim;-Uzun boylu (1.86)-Zayıf ama dik duruşlu geniş omuzlu-Koyu yeşil gözlü-Kumral ve ya esmer ama sarışın olmasın-Çok zeki herşeyi bilen kurnaz ve bu kurnazlığını ben hariç herkese karşı kullanan -Bana çok değer veren merhametli 0 2 Yorumla Bayramdaşdiken07 +1 yıl Bulamazsın😅 Yorumla Reisss26 +1 yıl hem ayranım dökülmesin hem... tövbe aynen çok zeki kesinlikle çok zeki olur sana bakan bu kızlarda kafa sıfır Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı. güzel konuşan güzel düşünen empati kurabilen anlayışlı, ve duygusal taraflari ağır basan romantik biri.. 0 0 Yorumla
Bayramdaşdiken07 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Senin gibi beyinsiz olacağına sadece beyni olan birisini yeğlerim daha iyi 😅 0 12 Yorumla Âłœvëßtoreÿ +1 yıl Vala beyinsizlik olduğumu nasıl tesbit etiniz o da sizin beyinsizliğiniz Yorumla Bayramdaşdiken07 +1 yıl Liseli ergenler gibi isteklerin var. Bunları isteyen karşı cinse gülüp geçiyorum Yorumla Âłœvëßtoreÿ +1 yıl Hem yani kısacası kendinizi eksik gördüğünüz için sinir oldunuz? Yorumla Bayramdaşdiken07 +1 yıl Ben eksik değilim insanım🙂böyle hayat kim olursa olsun muhabbeti keserim aha bu ergen diyorum benim için muhabbet bitiyor🙂 Yorumla Âłœvëßtoreÿ +1 yıl Hadi ya yorumdaki herkes ergen Siz yaşlı dedesiniz o zmn yanlış siteye gelmişsiniz dedecim Yorumla Bayramdaşdiken07 +1 yıl Hadi abim işine uzun boylu p, c adamlar seni ćok mutlu edecek merak etme 🙂 Yorumla Âłœvëßtoreÿ +1 yıl Bu yorumdan ztn beli oluyor sizi kudurtan şey boyunuz Yorumla Bayramdaşdiken07 +1 yıl Senin boyun kaç Yorumla Âłœvëßtoreÿ +1 yıl 175 Yorumla Bayramdaşdiken07 +1 yıl Olsun uzun istemene gerek yok Yorumla Âłœvëßtoreÿ +1 yıl Benden kısa olması itici olur Yorumla Bayramdaşdiken07 +1 yıl Alakasi yok 1.68 im gayette beni istiyen kisiler oldu uzun boylu kizlardan Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Gögüs 85+ Sarısınfiziği iyi Bu kadar 0 0 Yorumla
Helix8233 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kafamda böyle bir profil yok açıkçası. Sevimli olması ve dürüst , güvenilir olması yeterli. 0 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Vallaha akıllı olsa uzun boylu yüzü guzel biri düşündürür 0 0 Yorumla
nexsfo123 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl 1.70 civarı boy sarı saç yeşilgöz 60 kg en fazla dudaklar dolgun gögüs 80-85 bel 60 kalça 80 burun muz eller uzun ayaklar küçük yeterli oldu mu 0 0 Yorumla
DELİKANLI___ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Kumral komik Zeki güzel ve bakımlı olması 0 0 Yorumla
TYTDÜŞMANI Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. kumral esmer fark etmez kıvırcık olsun yeter 0 0 Yorumla
Srlyapı Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı. Biz yakışıklı değiliz gönlümüz yakışıklı olsun be 0 0 Yorumla
Ayuboğanxxl Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Beyni olan 0 4 Yorumla itsmy_world +1 yıl Hepsinin var ama gri beyin hücreyle dolu Yorumla Ayuboğanxxl +1 yıl Kız sakin ol biraz bu ne hız Yorumla itsmy_world +1 yıl Sorularına yazmamı mi diyorsun. Sevdim diye yazdım. Yorumla Ayuboğanxxl +1 yıl Eferim Yorumla