Cafede yani kalabalık bir ortamda görüşmeyi tercih etmek lazım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ya bazen dusunuyorum da sonucta internette sosyal medya da takilanlar yine bizleriz, yani sen ben gibi insanlar hani ha sosyal medyada ha disarda her hangi bir yerde tanismissiniz, sonuc olarak yabancisiniz ilk olarak ve tanimiyorsunuz, ha sosyal medyadan tanismisiniz ha disardan konusup tanismisiniz ayni kapiya cikmiyor mu. Sanki sanalda takilanlar insan degil...
Geçen komşunun kızı Ayla gitmiş internetten tanıştığı biri ile buluşmaya, böbreğini çalıp 1 milyonluk senet imzalatmışlar kız şimdi gündüzleri başka işte geceleri de part-time kartal sahilde çalışıyor.
Internette tanıştıgın birisinin nr olduğu anlasılmaz zamanla görüşürsün ve doğru şekilde anlasıp güvenirsen iyi birisidir ama ilk başa kadar yani bulusmadan iyidir deme genelde bundan dolayı yanılıyoruz.
git ama yanında arkadaşını götürmek gibi bi hata yapma tek git sonra bak bakalım bi dahakine o elinde imkan olduğu halde geliyor mu geliyor sa bu güzel bişey
Aşkım. O gelsin. Sen kadınsın. Senin ağır başlı olup onun koşturması lazım. Eğer koşmuyor ve sana gelemiyecek kadar değer vermşyorsa sakın gitme. Sonu olmucqk bir ilişki. Adam tabiki gel der
Öyle olsa illa ki sosyal medyada biri karşılaşır fotoğrafını paylaşırlardı.. baksana Reza nasıl kimliğini değiştirdiği ortaya çıktı yani onunda çıkardı
@Lalini ailede para bol. yurt dışında kaçırmışlardır gözden uzak yere hayatını yaşıyordur. zaten evde hizmetçiler falan da vardır. dışarı çıkmasına gerek kalmıyordur. reza gibi de poz vermiyordur foto çekilmiyordur
Hacı ben çok güzel kız istemiyorum dıs görünüş olarak gerçek diyorum çok güzel olmayacak cirkin de olmayacak tam bu kız gibi olacsk adı ne onun dıs görünüş böyle olsun kapalı da olabilir türbanlı açık da güzelliği bence yeterli önemli olan iç güzelliği hacı iyi biri mi bu kız?
Zaten devamlı demiş canı sıkılıyor ıs kocamdan sıkılmam demiş aama ondan da sıkılır belki 😂 can sıkıntısı çok bunun doğrudur psikolojik sorunları vardır ama ona destek olmak lazom be hacı vardır derdi sıkıntısı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Cafede yani kalabalık bir ortamda görüşmeyi tercih etmek lazım
Ya bazen dusunuyorum da sonucta internette sosyal medya da takilanlar yine bizleriz, yani sen ben gibi insanlar hani ha sosyal medyada ha disarda her hangi bir yerde tanismissiniz, sonuc olarak yabancisiniz ilk olarak ve tanimiyorsunuz, ha sosyal medyadan tanismisiniz ha disardan konusup tanismisiniz ayni kapiya cikmiyor mu. Sanki sanalda takilanlar insan degil...
Geçen komşunun kızı Ayla gitmiş internetten tanıştığı biri ile buluşmaya, böbreğini çalıp 1 milyonluk senet imzalatmışlar kız şimdi gündüzleri başka işte geceleri de part-time kartal sahilde çalışıyor.
Internette tanıştıgın birisinin nr olduğu anlasılmaz zamanla görüşürsün ve doğru şekilde anlasıp güvenirsen iyi birisidir ama ilk başa kadar yani bulusmadan iyidir deme genelde bundan dolayı yanılıyoruz.
git ama yanında arkadaşını götürmek gibi bi hata yapma tek git sonra bak bakalım bi dahakine o elinde imkan olduğu halde geliyor mu geliyor sa bu güzel bişey
Aşkım. O gelsin. Sen kadınsın. Senin ağır başlı olup onun koşturması lazım. Eğer koşmuyor ve sana gelemiyecek kadar değer vermşyorsa sakın gitme. Sonu olmucqk bir ilişki. Adam tabiki gel der
Internette tanıştığın kişiye ne kadar güvenebilirsiniz özgüvenli biri olarak karşısına çıkacaksınız biraz daha tanıyın derim
İnternetten "biri" diyerek tabir ettiğin kişiyle yalnız başına görüşmemeni öneririm.
cut.
Güven meselesi bu birazda şans. Seni getirmek için iyi davranan bir katilde olabilir. Veya tam tersi gerçekten çok iyi birisidir bilemezsin
Dogru insanlar iyi rol yapiyo
Evet gerçekten öyle.
2 saat once soruyu sordun guncelledin o geldi :)))))
wawww buyuculukde var yani hokus pokus
Gidilir de geri sapasağlam dönülebilir mi onu bilmiyorum
amerikadayim buraya gelebilecek cok az insan vardir bu siteden :D
Yoo masrafları karşıla geleyim
@joker13266 komikmis
Tabii pp de bile güldürürüm adamı
Bilemem kardeş meyveyi soymadan içinden ne çıkacağını bilemem.
Hayır kimseye güven olmaz
münevver karabulut da öyle diyordu
Güveniyorum
tamam o kız da öyle diyordu rahmetli
şimdi rahmetlinin öldürüldüğü koltuk üzerinde ailece poz veriyorlar katil oğullarını da kaçırdılar yurt dışına saklıyolar. tercih senin
Adam İntihar etti diyorlardı hapishanede
@Lalini yalan ya ne intiharı
Öyle olsa illa ki sosyal medyada biri karşılaşır fotoğrafını paylaşırlardı.. baksana Reza nasıl kimliğini değiştirdiği ortaya çıktı yani onunda çıkardı
Bende kızın vefat ettiğine çok üzülmüştüm de sen Böyle yazınca kafam karıştı.. olan kızın ailesine oldu
@Lalini ailede para bol. yurt dışında kaçırmışlardır gözden uzak yere hayatını yaşıyordur. zaten evde hizmetçiler falan da vardır. dışarı çıkmasına gerek kalmıyordur. reza gibi de poz vermiyordur foto çekilmiyordur
Allah bildiği gibi yapsın İnşallah ne diyim
Kime guveneceginizi iyi secemiyorsunuz normal
Bence çok iyi tanımadan gitme kötü niyetli ınsanlar cok
Doktor olan fb galiba
Hayır abla
git de böbreklerini söksünler
Kendin bilirsin
güveniyorsan dünhyanın obiri ucuna da gidilir
O senin ayağına gelsin gurursuz gibi bide bi erkeğin peşinden mi gidicen sen
Kalabalik ortamsa git yoksa gitme
Bence o gelsin
Kız sen manita yapmadın mi
Yok
Ben olacam da mesaj atamıyorum 😂 😂 dşrek manita değilde arkqdas da olsak olur yaa
o tipe kim baksin madde bağımlısı gbi olmuş yaş geçtikçe çöküyor kiz jsksk
Bana mi dedin
@burhandeja15 yok yaaa şu sağlıkçı kız varya geçen sene bana yürütmüştü yüz vermedim kırgınimcok olan bu kaçıncı hesabi bilmiyorum
Valla bilmiyorum ben onla tanışmak istiyordum da sağlıkçı olduğunu bilmiyorum sadece hoşuma gitit 1-2 yorumu ondan yüzü de güzel
@burhandeja15 la nesi güzel ebem karı gbi ama neyse sen bilirsin
Hacı ben çok güzel kız istemiyorum dıs görünüş olarak gerçek diyorum çok güzel olmayacak cirkin de olmayacak tam bu kız gibi olacsk adı ne onun dıs görünüş böyle olsun kapalı da olabilir türbanlı açık da güzelliği bence yeterli önemli olan iç güzelliği hacı iyi biri mi bu kız?
@burhandeja15 biraz konuş gör psikolojik sorunlari olan birisi anlarsin zaten
Anladım beni beğenip yazarda bakarız be sevgili olmama da arkadaşım olsun ona da razıyım
Zaten devamlı demiş canı sıkılıyor ıs kocamdan sıkılmam demiş aama ondan da sıkılır belki 😂 can sıkıntısı çok bunun doğrudur psikolojik sorunları vardır ama ona destek olmak lazom be hacı vardır derdi sıkıntısı
@burhandeja15 beyazmask Çok kötüsün sana kim baksın kız en azından fotosunu koymuş özgüvenli kadın her zaman bulur kesin sen gargamele benziyorsun
jsjsjsj 🤣🤣
@BeyazMask haklıyım sana kim baksın
jsjsjs 🤣🤣
@BeyazMask ergen velet
@burhandeja15 jsjjs 😂😂
Ben giderdim ama yinede siz gitmeyin
Olabilir. Zevkin peşinden koşmak gerek bazen
😂😂
güveniyorsan git tabiki..
Güveniyorsan git
Aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sence ne derece guvenilir
En fazla ne olabilir ki
Aradan birkaç yıl geçerde evet
Elektrik Shock yanında bulundur gidersen
gidersen çok mutlu edersin ;)
Git.
Neresi yaşadığı şehir?
O gelsin
Ne güzel gelmiş demek
Gelmemiş kız gidiyor
Eğer kızsan gitme o gelsin
Sen niye gidiyorsun
sen niye gidiyorsun o gelsin
Gidebilirsin hayatta yaşanması gereken bi Macera
Gidilmez
Evet gitmelisin.
Gidilir,
🤷♂️🤷♂️
Müslümansa büyük sıkıntı
Ya psikopat cikarsa? Ya haberlere konu olursan?
Evine mi geldi
Yaninda biber gazi vardir umarim
Hayır
Arkadasinla git
Güven meselesi
Yakınsa olur
Belki
neden o gelmiyor
Olabilir
O gelsin
Isırmasın :)
güvenmiyorum ben