AI Persona’ya Sor

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Bence çok riskli bu tarz bir şeyi yapmayın kendi şehrinize çağırın hatta ilk bir kaç buluşma da bir yetişkin veyahut bir arkadaş da size eşlik etsin...
Kedin çok sevimli hshshs 😊
Gitmem. Beni de internetten tanıdığım ama sonra birbirimizi çıkardığımız biri var. Sürekli ekliyor ara ara. Başka kız mı bulamamış ne yapmış. Reddediyorum, 2-3 ay geçiyor, ekliyor 😅😅😅
Başka ülkeye gitmedim ama başka ülkeden gelenler olmuştu. Almanya, Belçika, Hollanda ve en son Cezayir.
Vay dünyayı ayağına getiriyorsun yani
4 yıldır hayatımda kimse yok 😁😂😂
Bazen ara vermek iyidir
Göklerden gelen karalar belirliyor valla 🤣 Benlik bür durum yok. Nasip 😇
Hiç yapmadım ama Gerçekten seversem yaparım o kapasite var bende.
😅😅😅😅 o kapasite var bende. Nasıl bir cümle
Ben ilk kez 18 yaşında gitmiştim ve beni eker gelmez diye otobüs biletimi gidiş dönüş ona aldırmistim
Garantici😅😅
Hemen kabul etmişti o çalışıyor diye almam lazim zaten demişti kızların yüzde 90indan iyiydi ya o😃
Eh sonuç?
Sonuç olarak ayrıldık zamanla
Nerede tanıştığımın önemi yok buna değecek biri ise her yere giderdim ama İstanbul aşkım olmasa. Bu aşkın önüne geçebilecek değerde kimse olduğunu sanmıyorum... Sonuç gitmem yani...
🤣🤣🤣🤣🤣 uzattın uzattın sonra gitmem diyorsun
Kadın tarafından bakacak olursam gitmeyin. He erkek tarafı ise o zaman çok uyuşuluyorsa ve içten çok geliyorsa gidilir bence.
Hiç mi haberleri takip etmiyorsunuz? Ortalıkta o kadar psikopat ve sapık varken? @kedininkedisi'ne katılıyorum.
Seviyorsam giderim. Yapabileceğim herşeyi yaparım. Nitekim yaptım da, gittim
Gittin da ne oldu? Sonuç?
Sonuç yapaliceğimi yapmanın huzuru, ilişkide üzerime düşeni gösterme fırsatı buldum. Buluştuk yedik, içtik, gezdik, diyebilirim ki en güzel günümdü. Yaklaşık 6 daha devam ettik, sonra nasip değilmiş dedik.
Giderim ya en kötü ihtimalle şehir gezmiş olurum kdhdhdsgsbsb
😂😂😂😂😂😂
Eheeheehhe :d
İstanbul çevresi ise giderim daha uzağa gitmem tekirdağ Yalova bursa Kocaeli buralara gitmişliğim oldu
Başka şehirden tanıdığım baya kişi oldu gel dedilerde asla gitm3dim aynı şehir içindekilerle buluştum ilndişina çikmak bile büyük risk
Asla gitmem çünkü güvenmiyorum yalancı oluyor hepsi
Evet gitmisligim var. gayet deguzel geçti. o da geldi bı kere. sonuçta kötü bir hatiramiz yok
Yabancı ülkeden gelen biri olmuştu aslında her şey iyiydi sonra delirdi sacmaladi engelledim halen engelli
Niye delirmiş
Yani burdan tanışmıştik. Sonra ben burayı kaapttim o da kullanıyormus heralde burdan biri zannedip bana tripler attı aldattın beni falan dedi bağırdı çağırdı bende en sonunda dayanamadım bastm engeli.
Anladım. Türk herhalde
Ya bilmiyorum türk muydu Türkçe biliyordu çat pat ama türk değildi bence. Sorunca türküm diyordu ben türk olmayan biriyle olmaz diyordum çünkü. Neyse bı de o dönem baya işlerim falan sıkıntıydi ya. Dhdbd kötü zamana denk gelmişti yani
ben gitmedim ama gelen çok oldu fransa brezilya ingiltere almanya endonezya rusya
Şu anda o durumdayım ve gidip gitmemek arasında bir ikilemdeyim. Çünkü güven sorunlarım var. Çok büyük ve ciddi bir konu bence iyi düşünmek ve karşındaki kişinin gerçekten umursayıp umursamayacağını bilmek lazım.
Nereden nereye gideceksin peki
Samsundayım mersinde yaşıyor gitmeyi düşünüyorum
Haydı bakalım hayırlısı
Sağol canım umarım senin içinde en iyisi olur
Benim için başka şehirden gelen 3 kişi başka ülkeden gelen 2 kişi olmuştu. Birisi şu anda erkek arkadaşım ☺️
Vay beee. Diğerleri ne oldu
Farklı şehirden gelenlerden biri eski sevgilimdi. 2 yıl kadar konuşmuştuk. Aslında kendisi sübyancı bir sapıktı. Kurtulduğum iyi oldu.
Diğeriyle zaten flört bile değildim ama kendisi geldi ve görüşmek istedi. Bir süre daha arkadaş kaldık sonra iletişimimiz bitti.
Diğeri de Alman'dı. Antalya'da tanışmıştık ama orada görüşememiştik. Adam yaşadığım şehre geldi. Meğer amacı tek gecelik ilişkiymiş. Sonrasında bana sen çocuksun falan dedi. Rezil bir insandı kısacası. Üstelik zaten adamın nişanlısı da varmış ve saklamış. Fakat nişanlısı onun bunları yaptığını biliyormuş.
Diğeri de Alman'dı. O da Almanya'da yaşıyordu. Onunla da birkaç ay yazıştık. Benden yaşça büyüktü. Onun da amacı belliymiş.
En son gelen kişi hayatımın aşkı olabilir. Polonyalı ama Almanya'da yaşıyor. Buraya 10 gün önce geldi ve 1 hafta kaldı. Benimle evlenmek istiyormuş. Yakında da ben onun yanına gideceğim.
Ama en ilginci, daha önce ben birisi için Almanya'ya gitmiştim. 7 ay kadar internet üzerinden konuşmuştuk. Fakat onun yanına gittikten sonra zamanla onun hakkında kötü şeyler öğrendim. Adam söylediği yaştan 10 yaş büyük çıktı, mesleği ahlaksız bir iş çıktı, şiddete meyilli ve cinsel sorunları olan birisi çıktı. Zaten sabıkalıymış. Evlenmek üzereydik. Zaten o dönemlerde kimsesizdim, beni dövmesi bile bazen canımı yakmıyordu. Ama en sonunda dayanamadım. Bir yolunu bulup ayrıldım.
Vay senin hikayelerin ilginç. Umarım istediğin gibi evlenirsin artık
Teşekkür ederim ☺️
Ben reelden tanıdığım arkadaşımın yanına gitmedim daha😀
Biz erkekler için gel demesi yeterli. Verecekse dünyanın diğer ucuna bile gideriz 🤣
Guderim ayda bir antalyaya ve orduya gitmisligim var. Adanaya da gittim sevgilim icin. Ve bence sevgilimse gitmeye deger
Ben gittim ama herseyden once benim icin deneyim oldu. Hic bilmedigin yere ilk defa gitmek ilk defa yuz yuze bulusup sarilmak.
Gittim 2 hafta önce sonuç hüsran hayal kırıklığı
Hayal kırıklığı derken? Catfish mi noldu
Hayır öyle değil tam 6 ay yazıştık ilk o geldi görüştük sonra ben gittim birkaç gün de kaldım vakit geçirebilelim diye sonra o aylarca yazan ilgili olan erkek bir anda soğuk yapmaya başladı çünkü gerçekten güzel bir şey olacağı ümidiyle gitmiştim mesafe nedir artık imkanlar kolay uçak var ama değmeyecek bir insanmış şimdi görüyorum
Hmm üzüldüm. Sanırım sana gelmek istemiyor
Aynen öyle buna değmez diye düşünüyordur beğenmemiştir her şey olabilir sana diyeceğim şey şu yapma değmeyecek çünkü ben numarasını falan da sildim yoluma bakıyorum yalnızca
Olabilir. Belki sen yanına gittiğinde özel şeyler yaşandıysa çıkarını aldı nasılsa ondan öyle yapmış
Kıymetini bilmemiş sanırım
Aramızda cinsellik olmadı valla ben de anlamadım yani oynamasına gerek yoktu bence bana da yeni bir tecrübe oldu şimdi kimse için yol kat etmem bana ne. ki
@Sagoreco33 ne yapalım hayırlısı yani
Allah Allah. Ilginç. Sen döndükten sonra soğuk mu davrandı? Yani anlayamadım
Evet soğuk davrandı en son ben günaydın yazdım mesela sonra da yanında olmak isteyip olamadığıma dair bir mesaj çektim verdiği cevap tüh ya oldu orada anladım zaten konuşmak istemediğini kendine iyi bak yazdım son mesajına görüldü attım ertesi gün yazar diye bekledim ses yok haftalar geçti numarasını da sildim bitti işte
Oha can sıkan bir durum ya ben bile gıcık oldum şu anda
Cinsellik yaşatmadın diye bence uzak durdu
Bitti yavrum anlayacağın bir kez daha düşün öyle yap böyle bir şeyi sonrasında canın sıkılmasın benim gibi
@Sagoreco33 neyse ne ne olduğunu anlamış daha fazla kendimi kaptırmadan kurtulmuş oldum
Geçmiş olsun
Nereye gitmiştin peki
@Sagoreco33 saçmalama cinsellik yok diye böyle düşünen biri bitsin gitsin zaten
Bence gayet güzel gidilir👌🏻 Bende yakında Almanya’dan Türkiye’ye gelecem 😜
Kimin için 🤪
Sanalda tanıştığım biri için 🙈
Haydi bakalım
İyimiş
Bırak başka şehri, başka ülkeye gidenler var.
Sen gittin mi
Hayır ama az daha gidecektim. Sonrasında şüphelendiğimden ve güven sorunum olduğundan vazgeçtim.
Giderim gelmek isterse biletini alırım gezdirrim sıkıntı yapmam
internetten tanıştığın biri başka şehre gitmek mi dostum bu çok saçma
Riskli.. yinede gitmek isteyen uzun bir sure tanımaya calıssın
Evet gittim de çok güzeldi 🙈
Sonuç?
Sonuç arkadaşız iki kez görüştük
Hmm arkadaşık için mi gittin yoksa ilişki falan değil mi
İnsanlar yapıyor ya yapılır 🙃
Gitmiştim yine giderim
Gittin? Sonuç?
Konuşmuyoruz ama ben görüşmek istediğim için gittim
Vay değmiş mi bari sonuç
Ne bileyim ben? Ben bir yere gitmedim😆😆😆
Zamanında gitmiştim
Ee sonuç?
İkimizde birbirimizden hoşlanmıştık. Sonrasında 1 yıl kadar daha uzaktan devam ettik ama iyi bitmedi
Hmm geçmiş olsun
Çok oldu unuttum :). Siz kaç yaşındasınız
Yok canım daha neler bırak gitmeyi tanışmam bile
@mowaxist tanıştık ya gel dedin ya yuh artık
Nereye gel dedim be
İstanbul’a 😉
A… oğlu geldin mi?
Sen küfür mü ettin
Yok a.. mın oğlu dedim
Dm
Bak bu küfür değil sadece açık bir cümle
Tamam özür dilerim bir daha küfür hiç etmeyeceğim burada söz
🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Seni seviyorum
Tamam yavaş dur
Cidden seviyorum seni 😘
gitmem. iyi günler.
Erkek gider ama kadın gitmez net
Giderim tabiki Yoda o galsin
Büyük ihtimalle hayır
Hiç sanmıyorum
Yo niye gideyim
Kılımı bile kıpırdatmam
O kadar güvenmiyorum erkeklere
Arkadaş olarak giderim
Giden görmüştüm ama gitmem o gelsin
Ben geldim. Belçika dan İstanbula
Hmmm sonuç?
İnşAllah yuvamı kuracam
Inşallah
Neden sordun mrk ettim
Öylesine merak ettim ben de
Anladım
Hayır gitmem
Neden
Nasıl güveneceksin? Hadi diyelim sen gittin ya o gelmezse?
Olabilir
Başka ülkeye gittim
Neresi
Herkese ben özelimi açamam kusura bakma
O gidenlerin başına neler geldi biliyormusun
Yok anlat bileyim ya
Gittim evet
Sonuç ne oldu?
Sonuç beraberiz hala.
Iyiymiş
Gitmem o gelir
Gelen oldu mu peki