+1 yılBence çok riskli bu tarz bir şeyi yapmayın kendi şehrinize çağırın hatta ilk bir kaç buluşma da bir yetişkin veyahut bir arkadaş da size eşlik etsin...
31 Yorumla- +1 yıl
Kedin çok sevimli hshshs 😊
En İyi Cevaplar
- İnternet & Teknoloji konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılGitmem. Beni de internetten tanıdığım ama sonra birbirimizi çıkardığımız biri var. Sürekli ekliyor ara ara. Başka kız mı bulamamış ne yapmış. Reddediyorum, 2-3 ay geçiyor, ekliyor 😅😅😅
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,9b cevap paylaştı.
u +1 yılArkadaş olarak giderim
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılBaşka ülkeye gitmedim ama başka ülkeden gelenler olmuştu. Almanya, Belçika, Hollanda ve en son Cezayir.
14 Yorumla
Soran+1 yılVay dünyayı ayağına getiriyorsun yani
- +1 yıl
4 yıldır hayatımda kimse yok 😁😂😂
Soran+1 yılBazen ara vermek iyidir
- +1 yıl
Göklerden gelen karalar belirliyor valla 🤣 Benlik bür durum yok. Nasip 😇
- İnternet & Teknoloji konusunda 812 cevap paylaştı.
+1 yılHiç yapmadım ama Gerçekten seversem yaparım o kapasite var bende.
21 Yorumla
Soran+1 yıl😅😅😅😅 o kapasite var bende. Nasıl bir cümle
+1 yılBen ilk kez 18 yaşında gitmiştim ve beni eker gelmez diye otobüs biletimi gidiş dönüş ona aldırmistim
04 Yorumla
Soran+1 yılGarantici😅😅
- +1 yıl
Hemen kabul etmişti o çalışıyor diye almam lazim zaten demişti kızların yüzde 90indan iyiydi ya o😃
Soran+1 yılEh sonuç?
- +1 yıl
Sonuç olarak ayrıldık zamanla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNerede tanıştığımın önemi yok buna değecek biri ise her yere giderdim ama İstanbul aşkım olmasa. Bu aşkın önüne geçebilecek değerde kimse olduğunu sanmıyorum... Sonuç gitmem yani...
11 Yorumla
Soran+1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣 uzattın uzattın sonra gitmem diyorsun
+1 yılKadın tarafından bakacak olursam gitmeyin. He erkek tarafı ise o zaman çok uyuşuluyorsa ve içten çok geliyorsa gidilir bence.
00 Yorumla
+1 yılHiç mi haberleri takip etmiyorsunuz? Ortalıkta o kadar psikopat ve sapık varken? @kedininkedisi'ne katılıyorum.
00 YorumlaSeviyorsam giderim. Yapabileceğim herşeyi yaparım. Nitekim yaptım da, gittim
02 Yorumla
Soran+1 yılGittin da ne oldu? Sonuç?
+1 yılGiderim ya en kötü ihtimalle şehir gezmiş olurum kdhdhdsgsbsb
02 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Eheeheehhe :d
- İnternet & Teknoloji konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılİstanbul çevresi ise giderim daha uzağa gitmem tekirdağ Yalova bursa Kocaeli buralara gitmişliğim oldu
00 Yorumla Başka şehirden tanıdığım baya kişi oldu gel dedilerde asla gitm3dim aynı şehir içindekilerle buluştum ilndişina çikmak bile büyük risk
00 Yorumla
+1 yılAsla gitmem çünkü güvenmiyorum yalancı oluyor hepsi
10 Yorumla
+1 yılEvet gitmisligim var. gayet deguzel geçti. o da geldi bı kere. sonuçta kötü bir hatiramiz yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYabancı ülkeden gelen biri olmuştu aslında her şey iyiydi sonra delirdi sacmaladi engelledim halen engelli
14 Yorumla
Soran+1 yılNiye delirmiş
Cevap sahibi+1 yılYani burdan tanışmıştik. Sonra ben burayı kaapttim o da kullanıyormus heralde burdan biri zannedip bana tripler attı aldattın beni falan dedi bağırdı çağırdı bende en sonunda dayanamadım bastm engeli.
Soran+1 yılAnladım. Türk herhalde
Cevap sahibi+1 yılYa bilmiyorum türk muydu Türkçe biliyordu çat pat ama türk değildi bence. Sorunca türküm diyordu ben türk olmayan biriyle olmaz diyordum çünkü. Neyse bı de o dönem baya işlerim falan sıkıntıydi ya. Dhdbd kötü zamana denk gelmişti yani
ben gitmedim ama gelen çok oldu fransa brezilya ingiltere almanya endonezya rusya
00 YorumlaŞu anda o durumdayım ve gidip gitmemek arasında bir ikilemdeyim. Çünkü güven sorunlarım var. Çok büyük ve ciddi bir konu bence iyi düşünmek ve karşındaki kişinin gerçekten umursayıp umursamayacağını bilmek lazım.
04 Yorumla
Soran+1 yılNereden nereye gideceksin peki
Soran+1 yılHaydı bakalım hayırlısı
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim için başka şehirden gelen 3 kişi başka ülkeden gelen 2 kişi olmuştu. Birisi şu anda erkek arkadaşım ☺️
04 Yorumla
Soran+1 yılVay beee. Diğerleri ne oldu
Cevap sahibi+1 yılFarklı şehirden gelenlerden biri eski sevgilimdi. 2 yıl kadar konuşmuştuk. Aslında kendisi sübyancı bir sapıktı. Kurtulduğum iyi oldu.
Diğeriyle zaten flört bile değildim ama kendisi geldi ve görüşmek istedi. Bir süre daha arkadaş kaldık sonra iletişimimiz bitti.
Diğeri de Alman'dı. Antalya'da tanışmıştık ama orada görüşememiştik. Adam yaşadığım şehre geldi. Meğer amacı tek gecelik ilişkiymiş. Sonrasında bana sen çocuksun falan dedi. Rezil bir insandı kısacası. Üstelik zaten adamın nişanlısı da varmış ve saklamış. Fakat nişanlısı onun bunları yaptığını biliyormuş.
Diğeri de Alman'dı. O da Almanya'da yaşıyordu. Onunla da birkaç ay yazıştık. Benden yaşça büyüktü. Onun da amacı belliymiş.
En son gelen kişi hayatımın aşkı olabilir. Polonyalı ama Almanya'da yaşıyor. Buraya 10 gün önce geldi ve 1 hafta kaldı. Benimle evlenmek istiyormuş. Yakında da ben onun yanına gideceğim.
Ama en ilginci, daha önce ben birisi için Almanya'ya gitmiştim. 7 ay kadar internet üzerinden konuşmuştuk. Fakat onun yanına gittikten sonra zamanla onun hakkında kötü şeyler öğrendim. Adam söylediği yaştan 10 yaş büyük çıktı, mesleği ahlaksız bir iş çıktı, şiddete meyilli ve cinsel sorunları olan birisi çıktı. Zaten sabıkalıymış. Evlenmek üzereydik. Zaten o dönemlerde kimsesizdim, beni dövmesi bile bazen canımı yakmıyordu. Ama en sonunda dayanamadım. Bir yolunu bulup ayrıldım.
Soran+1 yılVay senin hikayelerin ilginç. Umarım istediğin gibi evlenirsin artık
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim ☺️
Ben reelden tanıdığım arkadaşımın yanına gitmedim daha😀
00 Yorumla
+1 yılBiz erkekler için gel demesi yeterli. Verecekse dünyanın diğer ucuna bile gideriz 🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGuderim ayda bir antalyaya ve orduya gitmisligim var. Adanaya da gittim sevgilim icin. Ve bence sevgilimse gitmeye deger
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen gittim ama herseyden once benim icin deneyim oldu. Hic bilmedigin yere ilk defa gitmek ilk defa yuz yuze bulusup sarilmak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGittim 2 hafta önce sonuç hüsran hayal kırıklığı
017 Yorumla
Soran+1 yılHayal kırıklığı derken? Catfish mi noldu
Cevap sahibi+1 yılHayır öyle değil tam 6 ay yazıştık ilk o geldi görüştük sonra ben gittim birkaç gün de kaldım vakit geçirebilelim diye sonra o aylarca yazan ilgili olan erkek bir anda soğuk yapmaya başladı çünkü gerçekten güzel bir şey olacağı ümidiyle gitmiştim mesafe nedir artık imkanlar kolay uçak var ama değmeyecek bir insanmış şimdi görüyorum
Soran+1 yılHmm üzüldüm. Sanırım sana gelmek istemiyor
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle buna değmez diye düşünüyordur beğenmemiştir her şey olabilir sana diyeceğim şey şu yapma değmeyecek çünkü ben numarasını falan da sildim yoluma bakıyorum yalnızca
Soran+1 yılOlabilir. Belki sen yanına gittiğinde özel şeyler yaşandıysa çıkarını aldı nasılsa ondan öyle yapmış
- +1 yıl
Kıymetini bilmemiş sanırım
Cevap sahibi+1 yılAramızda cinsellik olmadı valla ben de anlamadım yani oynamasına gerek yoktu bence bana da yeni bir tecrübe oldu şimdi kimse için yol kat etmem bana ne. ki
Cevap sahibi+1 yıl@Sagoreco33 ne yapalım hayırlısı yani
Soran+1 yılAllah Allah. Ilginç. Sen döndükten sonra soğuk mu davrandı? Yani anlayamadım
Cevap sahibi+1 yılEvet soğuk davrandı en son ben günaydın yazdım mesela sonra da yanında olmak isteyip olamadığıma dair bir mesaj çektim verdiği cevap tüh ya oldu orada anladım zaten konuşmak istemediğini kendine iyi bak yazdım son mesajına görüldü attım ertesi gün yazar diye bekledim ses yok haftalar geçti numarasını da sildim bitti işte
Soran+1 yılOha can sıkan bir durum ya ben bile gıcık oldum şu anda
- +1 yıl
Cinsellik yaşatmadın diye bence uzak durdu
Cevap sahibi+1 yılBitti yavrum anlayacağın bir kez daha düşün öyle yap böyle bir şeyi sonrasında canın sıkılmasın benim gibi
Cevap sahibi+1 yıl@Sagoreco33 neyse ne ne olduğunu anlamış daha fazla kendimi kaptırmadan kurtulmuş oldum
Soran+1 yılGeçmiş olsun
- +1 yıl
Nereye gitmiştin peki
- +1 yıl
@Sagoreco33 saçmalama cinsellik yok diye böyle düşünen biri bitsin gitsin zaten
Bence gayet güzel gidilir👌🏻 Bende yakında Almanya’dan Türkiye’ye gelecem 😜
24 Yorumla
Soran+1 yılKimin için 🤪
Soran+1 yılHaydi bakalım
+1 yılBırak başka şehri, başka ülkeye gidenler var.
02 Yorumla
Soran+1 yılSen gittin mi
- +1 yıl
Hayır ama az daha gidecektim. Sonrasında şüphelendiğimden ve güven sorunum olduğundan vazgeçtim.
+1 yılGiderim gelmek isterse biletini alırım gezdirrim sıkıntı yapmam
10 Yorumla
+1 yılinternetten tanıştığın biri başka şehre gitmek mi dostum bu çok saçma
00 YorumlaRiskli.. yinede gitmek isteyen uzun bir sure tanımaya calıssın
00 YorumlaEvet gittim de çok güzeldi 🙈
13 Yorumla
Soran+1 yılSonuç?
Soran+1 yılHmm arkadaşık için mi gittin yoksa ilişki falan değil mi
+1 yılİnsanlar yapıyor ya yapılır 🙃
20 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGitmiştim yine giderim
02 Yorumla
Soran+1 yılGittin? Sonuç?
- +1 yıl
Konuşmuyoruz ama ben görüşmek istediğim için gittim
+1 yılVay değmiş mi bari sonuç
01 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim ben? Ben bir yere gitmedim😆😆😆
Zamanında gitmiştim
04 Yorumla
Soran+1 yılEe sonuç?
Soran+1 yılHmm geçmiş olsun
Yok canım daha neler bırak gitmeyi tanışmam bile
013 Yorumla- +1 yıl
@mowaxist tanıştık ya gel dedin ya yuh artık
- +1 yıl
İstanbul’a 😉
- +1 yıl
Sen küfür mü ettin
- +1 yıl
Dm
- +1 yıl
🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
- +1 yıl
Seni seviyorum
- +1 yıl
Cidden seviyorum seni 😘
gitmem. iyi günler.
00 Yorumla
+1 yılErkek gider ama kadın gitmez net
00 YorumlaGiderim tabiki Yoda o galsin
00 Yorumla
+1 yılBüyük ihtimalle hayır
00 YorumlaHiç sanmıyorum
00 YorumlaYo niye gideyim
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kılımı bile kıpırdatmam
00 Yorumla
+1 yılO kadar güvenmiyorum erkeklere
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen geldim. Belçika dan İstanbula
06 Yorumla
Soran+1 yılHmmm sonuç?
Cevap sahibi+1 yılİnşAllah yuvamı kuracam
Soran+1 yılInşallah
Cevap sahibi+1 yılNeden sordun mrk ettim
Soran+1 yılÖylesine merak ettim ben de
Cevap sahibi+1 yılAnladım
Gizli Üye(30-35)+1 yılGiden görmüştüm ama gitmem o gelsin
00 Yorumla
+1 yılHayır gitmem
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Nasıl güveneceksin? Hadi diyelim sen gittin ya o gelmezse?
Soran+1 yılOlabilir
+1 yılBaşka ülkeye gittim
12 Yorumla
Soran+1 yılNeresi
- +1 yıl
Herkese ben özelimi açamam kusura bakma
O gidenlerin başına neler geldi biliyormusun
01 Yorumla
Soran+1 yılYok anlat bileyim ya
+1 yılGittim evet
03 Yorumla
Soran+1 yılSonuç ne oldu?
- +1 yıl
Sonuç beraberiz hala.
Soran+1 yılIyiymiş
Gitmem o gelir
01 Yorumla
Soran+1 yılGelen oldu mu peki
+1 yılgittim
04 Yorumla
Soran+1 yılNereye
- +1 yıl
konya
Soran+1 yılSonuç ne oldu?
- +1 yıl
buradan anlatamam :)
+1 yılevet gitiimde oda geldi
04 Yorumla
Soran+1 yılNeresi
- +1 yıl
neden sordun
Soran+1 yılHiç öylesine merak
- +1 yıl
ama baya iyi anlaşmıştık zor koptuk
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılO gelsin ben gitmem
10 Yorumla
+1 yılolabilir
10 Yorumla
+1 yılBilmem olabilir
00 Yorumla
+1 yılGuvenilirse
00 YorumlaGitmem
00 YorumlaAsla.
00 Yorumla
+1 yılgidilir, neden gidilmesin?
00 Yorumla
+1 yılDaha önce gittim iyi ki gittim değdi
00 Yorumla
+1 yılGitmem
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 834 cevap paylaştı.
u +1 yılGiderim bee
00 Yorumla - Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler