AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
Hoşlanmıyorsan yapmasın. Niy erkekler anlamakta zorluyorlar? Niye hep bir temas?
Ben böyle yazmazdım ama diyelim yazdım
son kurduğumuz iletişim olurdu
hahahha o saldıray sen istemem ama yan cebime koy:)
Samimiyetinize bağlı bence.. Sapık değil ama abartmış, sende abartmışsın..
Ortada çok bişey göremedim dudaklarından öpmek tararına sana hak vermek için takıldım
Ağır abaza. Sevgili olmanızı bahane edip seni kullanmaya çalısıyor. Ufacık yüz versen kim bilir neler neler yazıcaktı acaba.
Fotosentez yapmalı evet sevgiliye öpmek sarılmak çok yanlış.
😂😂👏
Abi bı tik abartmissin oha oha ne ohasi yani sevdiğin birinin illa yanında olmak istersin bu doğal bir durum ki tamam dudaklarından opme falan bı tik belki hoş gelmeyebilir ama ondan öncesinde adam hiç bişey demiyo
Sevgılın ergen abazanın tekı senınde hosuma gıdıyor ama gıtmıyormus gıbı tepkiler verıyorsun bence ıkınızde ürememelisiniz
Abazan teki mi
Oha mk, öpüşmenin de artık insanlar iyice Arabistan olalım
Üslubu cok aptalca ergence yazıs bıcımı vs bunlar kendını ele verıyor opusmek anormal demedım kız desen zaten bellı kı tabusu cok kararsız kalmış basıt kız sanılmaktan korkuyo kendınce o da haklı ama böyle kezbanca da tepkı sacma karsısındakı normal bı erkek olsa aklı basında bı erkek resti çekerdi herhalde
Yani sen de aynı şekilde cevap versen daha da ileri gidecekmiş gibi. Tabi aranızdaki samimiyeti tam bilemediğimiz için normal ya da anormal diyemeyiz.
Abaza gibi bir hâl sezdim bunda ben. Aşırı itici geldi bana, direkt soğurdum ben olsam, konuşmayı başka yerlere doğru götürmeye çalışmış aklınca
Abartmissin seni öpmeyecek beni mi öpecek mk. Ha her zaman sohbet etmek yerine nasilsin yazdiginda bile seni yerim diyosa tamam haklisin ama biraz abarmissin gibi geldi
@kimse_bilmesinbeni
bak aşkım ne kadar sapık birisi insan hiç sevgilisine seni öperim der mi 🤣🤣
sapık tabi yazdığı şeye bak 🙄
😂😂😂
Normal ama bu kadar uzatması saçma sapık davranışlar
Oha bağ•naz oha barz•o oha cocuk ne demiş öyle tepki verdin. Sanki yatırıdığımla batırdıgım bir olacak demiş gibi davranıyorsun
Yani seni özledim keşke yanında olsam falan neysede dudaklarından opcem demesi biraz saçma kaçmış yani
Çok normal değil mi? ilk okuldaki çocukların sevgililerini dudaktan öptüğüne şahit oldum
Istemiyomusun diyo ya hemen zaten istemiyomusuna çekerler bu varya ben bilirim böylelerini bel altı istiyolar senin kara kaşın kara gözüne merakli degil.
yani.. seni kivama getirmeye calisiyor rahat kullanabilmek icin
o kendince adımını atmış sen de ön almışsın gayet normal.
yazılan saat aralığı, normal bir erkeğin beyni ile penisinin yer değiştirdiği zaman dilimine dahil olduğundan masum değil, mesaj var
Yani fazla tepki vermişsin ama bence iyi niyetli değil sevgilin kullanmak için konuşuyor gibi geldi zamanında benzer bi hata yaptım ordan biliyorum
Erkekler çok ister yanında olmayı söyleye bilir ama abartmış... sevmediğin halde devam etmiş!!
Izin versen bunun sonu sanal ilişkiye doğru gidecekti.
Biraz aşırı davranış tabii ki
Çok seviyor seni işte millet cinsellik konuşmaktan geçilmiyor çocuk sana sarılmak istiyor sakın bırakma bu çocuğu
Dudaklarını yerim dudağını öpücem falan dedi
Yaşlar kaç
21
21 yaşındasın ve dudaktan öpüşmenin iğrenç ve saçma olduğunu mu düşünüyorsun
Yazarken saçma oluyor
E bir de zikseymiş daha neler hemen ayrıl kanka. s. s
Niyeti cinsellik kanka lisede ben de böyleydim sanırım
her şey çok normaldi takı "dudaklarından öpmek istiyorum" kısmına kadar. Kanka sevgilin seni istiyor yanında sanırım. Ve bence abartmamışsın.
Çok yerinde bir davranış olmuş helal olsun böyleleri kızları kullanıp atmaya alışmış yüzsüzler çok iyi yapmışsın
Çok normal hanımefendi, kaç yaşınıza gelmişsiniz. Hiç mi öpüşmediniz, sevişmediniz. Neyi yadırgıyorsunuz? Basit bir sexting girişimi yapmış
Abartmissin yavrum kb. Ama çocuk ne gzel bisey demis ne biliim yaa sonra niye mutlu diilim diyosunuz birazz anı yasayin seni sevioki öpmek iszioo
hahaha :D çok ergence ya ulan hayatımda hiç bu kadar gevşek olmadım heralde karakter meselsi
yani baya abarmışsın.. sanki sevgilin değil de kankin yazmış gibi tepki vermişsin.. kezban..
Anlamıyorum mk opusme olmayacaksa neden sevgilin oluyor bunlar kanka olsunlar direkt
Bencede..
Tamam dindar olanlarda olmayabilir ama yani diğerleri abartıyor
Oha oha oha oha... Ergensin üzgünüm.
Ne deseydim
sen abartmışsın, çocuk sadece belden aşağı yürümüş ;))
Bende sevgilimle doya doya öpüşmek ellemek dokunmak isterim. Güzel bir kız isen dayanamıyordur sana.
Bana karşı kanka gibi davranan bir kişiyle çıkmam. Çıkarsamda ilişkimi bitiririm.
Normal ama hiç söylemediyse ve birden dediyse hiç normal değil tabii
knk se x ting istiyo çocuk senle yapmazsa başkasıyla yapar bunlar böyle kimden ne alırsa hesabı
Böyle erkeklerle sevgili olmak için çok mu arıyorsunuz?
Dudak kısmına kadar her şey normaldi sapıtmış biraz ama çok abartma
biraz abartmışsın dedikleri normal şeyler fakat söyleme üslubu yanlış
İki güler konu değiştirirdim. O da biraz ileri gitmiş musaade etsen başka şeyler de derdi kesin
muhtemeler sanal takiliyor hayalinle mala asiliyordur
Yuh yani sevgilin sonuçta ne tepki vermişsin kardeşim ya
Özelini de buraya atmazsın sevgilin sonucda sevecek de s.. de
😂😂 sevgilinle de konuşamayacaksan bunları ooo
Mesajda sadece oha var 😂
Sen bi odunsun sen bi öküzsün
Niye
Bıktım ben bu ergenlerden be
21im
Akıl yaşta değil başta gülüm kendine gel
Yakında seni aldatır.
Niye
Bu kadar zor olmamalı.
normal bir durum ama üslubu çirkin sanki
O zaman sevgili yapma.
lise deki anılarımı hatırladım sayende :D
Biraz sapik gbi seksting yapmak istemiş
Sevgililiği ne zaman anne çocuk baba çocuk ilişkisi gibi görmeyi bırakacaksınız acaba
Ya allahım gözüm kanıyor gece gece hayır yaaaa
@gizemm134
lsevgilim wpden sapıklık yaptı hamile kalmıs mıyımdır yazmadıgına sükret wqelwkqjeqkwqlewqjkeejlkqwjekwqewq
@gizemm134 snfnamfnamfnamdnamdnms
Sanırım yaşlar küçük.
21
Sana kabaran birşeyler var falında çıkmış 🤣
O sapik sende moloz ne guzel
Kezoluk dönemleri bunlar bende böyleydim eskiden.