- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba.
Hiç bir abartı görmüyorum. Dürüst bir sevgiliniz var en azından. Kelimeler ile ifade edebiliyor kendini. Bir çoğu oldukça riyakar.
Bu arada, bir erkeğin, sevgilisini arzulamasından doğal bir şey yoktur.
Eğer arzu yoksa ciddi sorun vardır.
Bir de bu sapıklık değil.
Sapık derseniz, adam gidip başka kadına mı sarılayım , öpeyim. Der. : )
Bir de bu hep olmuyorsa, adamın libidosu yükseldiği bir an' a denk gelinmiştir. Hormonal yükselişler kısaca...
Gülümseyip bunu bir eğlenceye çevirin... Tadında da bırakın.
Sağlıcakla...
#Neşeliadam00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sevgilinizin davranışlarında çok büyük bir anormallik yok, her erkeğin içinde libido vardır bunu ilerletip ilerletmemesini de siz onun hareketlerinden anlayacaksınız. Burada sadece yazılan mesajlara göre yorum yapacak isek buradaki mesajlarda bir sorun yoktur lakin gerçek hayattayken ileri gitmeye çalışıyorsa veya size evlilik öncesi cinsellik için diretme dayatma vesaire yaparsa direk uzaklaşınız.
00 Yorumla
Ulan yakında osursanız ses kaydı atıp siteye atacaksınız. Birisi sevgilim şu kıyafeti giymemi istemedi der çeker fotoğrafı atar, birisi yazışmaları atar, birisi teşhircilik yapıp gezer. Sevgili olan sizsiniz tartışan sizsiniz. Ne yapacağınızı bilmiyorsanız neden sevgili yapıyorsunuz ki ak. Uyarsa devam et uymuyorsa ayrıl.
20 Yorumla
Ergen gibi davramışsın. İnsan sevdiğine dokunmak ister, bu gayet normal bir şey. Ben bir sapıklık göremiyorum. Sen bence abartıyorsun. Tepkilerinde çok cocuksu. Senden nude istememiş bir şey yapmamış. Sana sarılmak istemesi öpmek istemesi sapık olduğunu göstermez. İnsan sevdiğini öpmeyecekte kimi öpecek. Abartmışsın sen olayı 😄
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, dudaklarından öpeceğim kısmına kadar gayet normal gelmişti bana ama ona da müsaade etseniz sanki daha da ileri boyutta şeyler söyleyecek gibi geldi bana o potansiyel var yani sevgilinizde. O yüzden abarttığınızı düşünmüyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
61 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKusura bakma ama yazının ilk bölümü falso. Ben sevgilime yanında olmak istiyorum diyeceğim. Oda neden bunu söylüyorsun diyecek. İkinci cümleyi kuramadan engeli yerdi benden.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılAy abaza abaza aman. İnsan sevgilisinin dudagindan öper mi hiç. 😄
51 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılTepkilere ağlasam mı, gülsem mi bilemedim. Amacını tamam sarılalım ya da öp diyerek anlayabilirdin zaten. Biraz mantık yolu ile gitmeyi dene bence.
73 Yorumla
Soran+1 yılÖp dedikten sonra iyice sapıtırsa nolucaktı
- +1 yıl
Ona göre konuşmayı keserdin.
Soran+1 yılHem de öp desem ben de o şekilde konuşmak istiyor gibi olmaz mıydım
- Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılElini verdin mi kolunu kaptıracaksın. Evet sevgili olabilirsiniz fakat. İlişkinin boyutu ve senin açından beklentilere göre tavrını koyman gerekecek. Şöyle; eğer ciddi niyetli, evlilik olmadan cinselliğe karşı biriysen bu ilişkiyi derhal bitir. Adımdan nasıl emin isem, yoksa pişman olacağındanda o kadarda eminim. İlerki süreçte seni azarlayan peşinden koşturan o olur. Yok eğer niyetin öyle değil, kafana göre birini bulmuş, güzel vakit geçirelim, takılalım ise, adamın söyledikleri gayet doğaldır. Ama işte Abazaca yaklaşmış. Öpmek istiyorsan böyle söylemezsin görüştüğünde karşılıklı iletkenlik varsa öpersin zaten. Karar senin hanım kız.
30 Yorumla
+1 yıl-Seni öpmeyi çok istiyorum
Oha oha ohaa çüş artık!
Ne güzel işte ne var bunda
Oha oha oha çüş artık
-Sarılmak, öpmek, ısırmak
Sevdiğimle öpüşmek
Oha oha oha çüş artık
Oha oha çüş artık oha oha çüş artık
Diye güzel bir rap olabilirmiş ama biraz üzerinde oynamak lazım burası çoo uygun olmadığı için fazla abartmadım ama nakray kesinlikle burası
Oha oha çüş artık ne güzel işe ne var bunda oha oha çüş artık 😂😂😂
Soruna gelince sevgilin sevginin masumiyetini biraz unutmuş ama nerdeyse bütün erkekler böyle hormonlarına sahip çıkamadığı için böyle saçma sapan durumlara düşüyorlar. Biraz akıllı olsalar zaten kadınlar daha meraklı dudak ısırmaya kol kemirmeye ama işte zaayifet diz boyu fazla anlam yükleme normal demiyorum ama sadece hormanel bir durum sapıklığa bağlamadan önce biraz daha analiz etmek gerekiyor.41 Yorumla
Soran+1 yılYere düştüm gülmekten 😂😂
+1 yılSen mağarada falan mı büyüdün? 13 yaşında mısın yoksa?
113 Yorumla- +1 yıl
Öpüşmek istemeyeni anlarım da hayâl kurmaya ket vuranı tuhaf geldi. Muhabbet farklı yerlere gider o zaman engel olmak istiyorsan olursun ama bu tepkiler aşırı abartı ve kaba. Böyle kaba saba cevapları kendi alsa ne tepki verirdi merak ediyorum.
+1 yılSen bir melek veya ilahi varlık değilsin bir insansın. Bir insan bir insanı tapmak için sevmez. Arkadaş seviyor seni sana sarılmayacak onun yerine bana sarılıp beni mi öpecek.. tabiki seni öpecek sapsal ergen. Utanmak ayrı saçmalamak ayrı... gidip hemen bana sarılıp ölebilirsin yazacaksin hatanı duzelteceksin. Sen sana Van gogh un tablosu gibi davranmasını istiyor...
21 Yorumla- +1 yıl
İstiyorsun
+1 yılÖncelikle bir kadın olarak size hak veriyorum hiçbir ilişkim de böyle konuşulmasını izin vermedim eğer bununki gibi bir konuşma söz konusu olduğunda direk engelliyorum bazılarına bu konu yalnış gelebilir ama ben bu şekilde konuşan erkeklerin sevdiğini düşünmüyorum.
10 YorumlaAdam napsın kanka mı desin? Saçma sapan hallere girmeyin arkadaş. Bu vajina denen şey sadece sende yok. Sen yapmazsan yapacak biri çok sonra ortada kalırsın dımdızlar. Sonra başlık açarsın burada sevgilim aldattı şunu yaptı bunu yaptı diye. Senin hikayenin devamı bu. Boşuna ileriyi düşünme ben söyledim olacakları
00 Yorumla
+1 yılSanki aranızda samimiyet yokken bunları yazmıs o yüzden sapık gibi davranmıs sende çok abartmıssın oha oha demek yerine ne ara bu kadar samimi olduk falan diyebilirsin
30 YorumlaTepkiyi beğendim 😂😂😂
Oha oha 😂😂
Bir kaç yıl sonra kendine gülersin 🙈14 Yorumla
Soran+1 yılHaksız mıyım 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıl😂😂 çocuk ağır abazan. 👍 dikkat et lütfen. Akıl fikir direkt orada.. de ki bir daha sefere, birazcık ilerisi için planlar yapalım. Bakalım ne cevaplar gelecek. 👍
20 Yorumla
+1 yılSana sarılıp öpmeyi çok istediğini söylemiş. Ama ondan sonrasında biraz işi boşmuş gibi. Birde sen oha oha dedikçe daha da uzatmış
01 YorumlaSen askerlik arkadasi edin kendine sevgili sana fazla?
Bir de oha oha diye çocuğu utandirmis aw ansnnd41 Yorumla
Soran+1 yılHiç utanmış gibi değil
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi tecrübelerime dayanarak söylüyorum sana ilişkin yeni ise nabzını yokluyor normal sarılmadan cinselege uzanıyor olabilir yeniden kastım 3 ay eger uzun ilişkin varsa eger istemleri normal insan sevdigine dokunmak ister öpme sarılma normal ama cinsel organlara dokunma istegi sen izin vermediğin zaman dokunuyorsa abaza Şu an yazdıkları 1,3 aylık ilişki ise bu cocuk sana zarar verir seni obje olarak görüyor eger uzun ilişkin varsa normal eger dini olarak rest bunlarada hayır diyebilirsin fakat üstüne geliyorsa yine abazadır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnormal ne varki? Ha ileri gider diye korkuyorsan zina olmasın diye istemiyorum diyip uyarırsin. sapık falan deme. aşırı bisy yazmamis. hem sevgiliyseniz biraz özel şeyler konuşmasına izin verin. tabi dozunda. sizin hiç ona karşı duygulariniz yokmu? sanki sevgilisi değilde yabancı bir insan gibi cevap vermissiniz. madem seviorsun evlenin çocuğu özletmeyin kendinizi
00 Yorumla30-35 yaş🤔 şaka gibi gerçekten eğer bu yaş ve bu soru gerçekse 😂😂😂😂😂
canım benim sen 16 falan mısın?31 Yorumla
Soran+1 yıl21
+1 yılSevgilin içten davranmış sapık olduğunu değil normal olduğunu gösteriyor :) . Hazır olmadığın şeylerse bunlar kibar ve akılcı bir dille onu yatıştırabilirdin kezban gibi tavırlara gerek yok :)
11 Yorumla
Soran+1 yılNe deseydim
+1 yıl15 yaşında iki çocuğun yazışması gibi...
onun tarzı absürt
sizin de tepkiniz. ilişkilerde elbette bribirni seven insanlar fiziksel temas ister bundan daha doğal bir şey yok. hormonlar bunu destekliyor zaten.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşın azmış sen de nazlanmışsın la olm yaşlar 30 35 gözükenler hep küçük çocuklar mı suçluluk psikolojisi yle hepsi en az 40 yaşla üye oluyor siteye ödşwüwprkg
12 Yorumla
Soran+1 yıl21im
- +1 yıl
Ha o zaman kusura bakma abla halkını yedim
+1 yılAbi alt tarafı öpmek istiyorum demiş oha oha demek ne mk sjsjs seni değil de babanın bıyıklarından mı öpsün sjsjs
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen böyle ergen mesajları atmam da
Atmam halinde böyle tepki veren bir kızdan o an mesajla ayrılırdım.
Kadın olduğunu bilincinde olmayan aseksüel bir kezbanla ömür geçmez.20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılvay awk canısı olayı sekstinge çevirmeye çalışıyor ama bu kadar köylüce de konuşulmaz yaşı kaç bunun +30 falan mı
23 Yorumla
Soran+1 yıl21
- +1 yıl
bu nasıl 21 tam bir iletişim fukarası, kelime haznesi sıfırın sıfırında +30 anadolu dayılarının karılarına cilve yapma sözcüklerini kullanıyor
Soran+1 yılKim
+1 yılsevgilin olduğuna emin miyiz? 😀 arkadaşınmış hatta emmioğlunmuş gibi vs davranıyorsun çocuğa
sevgilinin sana sarılmak istemesi kadar doğal ne olabilir ki01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
Rahatsız olduğunu defalarca belli etmene rağmen üstüne gelmiş sürekli. Ben hiç iyi niyetli bulmadım
10 Yorumla
+1 yılİğrenç, canı istese bile daha kibarca diyebilirdi. Benim sevgilim öpüşmek istediğini çok kibar bir şekilde demişti
11 Yorumla
Soran+1 yılNe demişti
Yazmış ve sonra azmış.
Se.. ing yapmak istemiş ama fazla zeki olduğundan dolayı naz yaptığını falan sanmış ama sonra bozuntuya vermemek için R yapmak istememiş.10 YorumlaÇocuk çok haklı. Bence sana tekmeyi basıp, kadın gibi bi kadın bulsun, hala evcilik oynayan kız kurusuyla zaman kaybetmemeli
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBir tek ben mi garipsemedim insanın sevgilisini öpmesinden doğal ne var
Başka ne konuşuyosunuz çok merak ettim iktisadi bilimler falan mı :D20 Yorumla Şöle söliyim genel olarak erkekler böyle yakınlarımda da vardı hatta arkadaşımın sevgililerde tamam sarılmak okiy ama aşırıya kaçmış bence benim düşüncelerim bu yönde güzel bi şekilde analt analrmazsa onun tercihi sen yine bişey dememişsin direk engel atanlar var bu şekilde konuşmalara karşı güzellikle anlat seçim tabikide senin ama hayatta ne yaparsan yap uzun uzun düşün öyle hareket et pişmanlık kötü ben böyle düşünüyorum yanlışsa eyer kusura bakma
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yıl30-35 yaş aralığındasın. 15'lik kız gibi davranışın 😁
30 Yorumla
+1 yılAdam senle konuşmucak da kimle konuşcak? Sonra beni aldattı diye ağlama
30 YorumlaAbartan sen değilsin, o.
Dudaklarını yerim, dudaklarından öpeceğim ne itici bir muhabbettir. Saygısızca ve rahatsız edici.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yani kaç yaşındasın profildeki yaşa şu yazım hiç olmamış bu bir. İkincisi hiç romantik değilsin.
128 Yorumla
Soran+1 yıl21im. dudağını yerim falan nasıl bir romantik cevap verebilirdim
Soran+1 yılKeşke yanımda olsan diyip durdu
Soran+1 yılAma terslemesem ileri gitmez miydi sence
Soran+1 yılSence beni sevmiyor mu sadece bu şekilde konuşmak mı amacı. Bide mesela dudağından öpücem dediğinde öp deseydim ben de o şekilde konuşmak istiyor gibi olmaz mıydım
- +1 yıl
Öp demek yerine bu kadar çok mu istiyorsun öpmeyi falanda diyebilirsin yani illa onun dediklerini yap demek değil. Hatta iltifat alabilirsin. Mesela çok mu güzel dudaklarım ki ben hiç beğenmiyorum falan. Yani güzel cumleler saygılı konuşmalar ilişkini güçlendirir. Seni sırf bunun içinmi seviyor soruna cevabım her aramasına konu bunlarsa biraz öyle. Ama bazen özellikle gece konuşmalarında ise böyle hissetmesi normal. Neticede sen ablası değilsin
Soran+1 yılBen çok utangacım sanırım bu konularda. şu an bir adım geri çekilip uzaktan baktım kendime. Gülüp duruyorum kdkdkf. 6 7 aydır konuşuyoruz bana dediği en uç şey dudağını yerim dudağını öpücem falan. Bunları da son zamanlarda demeye başladı. Bir kere de uzanıyorum dediğimde gel beraber uzanalım demişti
- +1 yıl
6-7 ay gercekten uzun bir zaman bunlar için yeterli yani. Ama seni cidden anlıyorum ve korkunda haklısın muhabbetin ilerlemesi. Yalnız güzel frenle iltifatlar al ertele bi şekilde heveslensin dursun. Eğer evlilik falan düşünüyosamda bi şekilde güzelce ifade et o yöne sürükle. Ama bu duruma çok dayansan 2-3 ay daha dayanırsın. Sonra o muhabbeti artık ister yani. Haklı yanlarıda var elbet ama işte senin için zor
Soran+1 yılSeven erkek sevdiği kızı bu duruma sokar mı ya. Ya da ben mi yanlış düşünüyorum. Yani tersliyorum o da korkup utandığım anlamıyor mu niye daha üstüme geliyor
Soran+1 yılPeki sence ben oha diyince tersleyince falan o ne düşünüyordur
- +1 yıl
Yani oha deyince o da içinde mal falan diyodur kesin. İşte bu da saygıyı düşürür. Yani bir ağırlığın kalmıyor bide yani onunda bir canı var bence frenleyerek arada gönlümü okşa. Güzelce durdur. Ciddiyetini ölç. Arada müsade et ki arada sıklaştırdığında hep bu muhabbet yoksa sen beni bunun içinmi seviyosun falan diyebilme şansın olsun
Soran+1 yılYani ben mi suçluyum burada. İçinden mal mı diyordur cidden 😂😂bana hep çocuklaşma çocuk gibi davranıyorsun diyor zaten
Soran+1 yılNeden mal der. Tam olarak ne düşünüyordurki ben böyle yapınca. Bide normal mi bana bunları utanmadan yazması
- +1 yıl
Yani kocaman kız olmuş oha lan öküz falan diye konuşuyor der ve gözünde ağırlığın kalmaz. Yani normal bence her erkek ben dahil bu tarz konuşma yaparız. Ama karşının güzelce koyduğu sınırlarda olur. İlerler mi ilerler yani çok kısıtlasan yine 1 yılın sonunda sanal tatmine dönüşür. Ama evlilik varsa düşüncende bunuda bahane ederek evliliğe sürüklersin. Yani sen ablası değilsin normal arkadaşıda. Peki sana sorYım seninle bu konuşma duygularınıda paylaşamadığında sevgililğinizin normal arkadaşlıktan ne farkı olur. Yani konuşmayıda geçtim sana bu hisleri taşımasa normal erkek arkadaşından bir farkı kalırmı?
Soran+1 yılDoğru. Sanırım bende bilinçaltımda ayıp VS diye şeyler var o yüzden böyle davranıyorum. Bende isterim öpmeyi sarılmayı. Ama bunu ona yansıtmıyorum. Benim hakkımda kötü düşünmesin diye
Soran+1 yılPeki ben de istediğimi belli etsem yanlış anlamaz mı. Yani basit gibi görmez mi beni
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılMesela nasıl cevap verebilirdim
Soran+1 yılAnladımmm. Yarın detaylı herşeyi anlatsam sana
+1 yılSevdiği İçin Demiş Abartmışsın
Hiç Tanımadığın Erkek Gibi20 Yorumla13 yaşında falan mısın mağara da mı yaşıyorsun bu ne tepki
20 Yorumla
+1 yılBu senin sevgilin değil ki. Daha doğrusu sen onun sevgilisi değilsin
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Değilsin. Olamamışsın
Aslında normalde kendini ifade edemiyor diyaloglar ile kendini ifade ediyor açıklaması yok buda yanlış anlaşılıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılMesafeli olmakta haklısın fakat oha moha falan hiç olmamış. O da kalkıp öküz demiş sana. Güzel başlayan iltifatlı muhabbet bataklığa dönüşmüş.
00 Yorumla O zaman sevgili yapmıyacan hem sevgili yapacan hem de sapok diyecen öpmek istemesine sacma sapan diyon sorun sende sen sevgili yapma evlenmede
00 Yorumla
+1 yılGayet normal ancak senin tepki vermeni de anlayışla karşılamalı. Bir sapıklık göremedim zaten erkek arkadaşınmış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılBence bu sevgililik sürenize, samimiyetinize ve aradaki güvene bağlı değişir eğer 2 günlük,2 aylık sevgiliyseniz benim fikrimce sapıkça ve erken
00 Yorumla Sen abartmışsın. Bunlar her sevgilinin yaptığı şeyler. Amcaoğlu değilsiniz sonuçta. Ne bu resmilik anlamadım.
00 YorumlaSevgilinse gayet normal bunlar olmicaksa birbirinizin turşusunu mu kurucaksınız?
10 Yorumla
+1 yılSen rahatsız oldugun an bu sekil konusmayi bırkamalıydı. Seni dusundugu yok
10 Yorumla
+1 yılGayet normal davranıyor.. sevgilin o sonuçta hey allahım ya🙄
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılböyle şeylerin mesajlaşılması zaten çok saçma geliyor bana. zamanla bir şeyler yaşanacak zaten. karşındaki kişiye ve ana göre değişir planlı olmaz böyle boş konuşmanın anlamı yok onu yaparım bunu yaparım diye. böyle konuşanların tek amacı cinsel temas kurmak duygusal hiçbir tarafları yok.
10 Yorumlane sapığı bana gayet normal geldi bence gayet normal yazışmış sen abartmışsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilin sonuçta istemiyorsan düzgünce söylersin oha oha nedir? Devam ediyorsa düzgünce söyledikten sonra sapıktır evet. Evet ama sen iletişime geçmeyi bilmiyorsun galiba
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılGünün sorusu mu bu cidden? Site ne hallere düşmüş üzüldüm
10 Yorumla seni azdırmaya çalışıyor oltacı seni zyatağa düşürmek zuçkur derdinde z hariflerin sil okuma
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşırı derecede tepki vermişsin. Ve kaba tepki vermişsin. Oha diye çığlık atar gibi trip atmaktansa daha nazik bir dille uyarabilirdin.
13 Yorumla
Soran+1 yılNe deseydim
Cevap sahibi+1 yılselam tatlım bu kadar sapık kardeşim olman midemi bulandırıyor kuzum, boş ver git bana bulaşma lütfen
Cevap sahibi+1 yılsapık kardeşim=o*ç
boş ver git=s*k*tir git
+1 yılSevgilin o senin. Oha oha demek ayıp. Hiç sevgili yapma madem. Sana sevgisini göstermeye çalışıyor.
10 Yorumla
+1 yılSevgilinin yerinde olsam direk kıça tekme abi bu ne Kahve arkadaşınmı karşındaki ya
10 YorumlaO çok normal sevgili gibi davranmış. Sevgilim diyorsun emin misin peki? Pek öyle görmüyor gibisin
10 Yorumla
+1 yılNiyeti fena bozmuş. Onları yazarken ki halini tahmin etmek zor değil :d
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Selam
Oha Oha
Naber
Oha Oha
Özledim
Oha Oha
Zıkkım Dibi
Oha Oha
:/:/:/21 Yorumla
Soran+1 yılYataktan düştüm gülmekten 😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 795 cevap paylaştı.
+1 yılBunu demeyecekse niye sevgilin? 🤣Sanki mahalle bakkalı mahmut amca sana bunları diyor.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılMesajın devamı yok dimi sadece bu?
Sapıklık anlayışınız ilginç.00 Yorumla - Devamını Gör (170)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar